اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] ساخت بالگرد، هواپیما و ربات پرنده 4 موتوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هلوکپتر با ای وی آر

سلام
    3.5 کانال یهنی 3 کانال + یه ژیروسکوپ
    ژروسکوپ هم به تعادل هلیکوپتر کمک کی کنه.به طور ساده یعنی این که هلیکوپرت تو هوا تو یه نقطه ثابت می مونه.
    موتور این هلیکوپتر ها DC معمولی دور بالا هستند که با 2 تا چرخدنده گشتاور خروجیشون زیاد شده
    پیشنهاد می کنم بری تعمیرکار اسباب بازی پیدا کنی.. هرچی بخوای اون جا پیدا میشه با 5-6 تومن می تونی یدونه خرابشو بگیری و بازش کنی ببینی چی توش هست..

دیدگاه

فکر کنم این کانالا رو درست کردن که بفرکانس های یک هواپیما روی اون یکی نیفته
      وسیله ی خیلی قشنگیه هر چی به زمین میخوره نمیشکنه جنس اون عالیه
      راستی این پلاستیکه از چه جنسیه که نمیشکنه
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
        فکر کنم این کانالا رو درست کردن که بفرکانس های یک هواپیما روی اون یکی نیفته
        وسیله ی خیلی قشنگیه هر چی به زمین میخوره نمیشکنه جنس اون عالیه
        راستی این پلاستیکه از چه جنسیه که نمیشکنه
        منظور از کانال تعداد حرکت هایی هست که میتونه بزنه!
        نه فرکانس ارتباط گیرنده با فرستنده!
        2نوع باند فرکانسی داریم یکی fm هست یکی wifi یا همون2.4گیگاهرتز
        اگر 2تا رادیوfmداشته باشیم که توی فرکانس مثلا 72مگاهرتز کارکنند اگر نزدیک هم قرار بگیرند با هم تداخل امواج یدا میکنند وممکنه منجر به سقوط هواپیما یا هلیکوپتر در هوا بشه!
        اما اگه از فرکانس 2.4گیگا هرتز استفاده کنند رادیو ها تا 20عدد هم از این رادیو ها هم کنار هم باشند هیچ تداخل امواجی صورت نمیگیره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
          منظور از کانال تعداد 2نوع باند فرکانسی داریم یکی fm هست یکی wifi یا همون2.4گیگاهرتز
          اون موقع رادیو کنترل ها ارز کدوم نوعند و این فرستنده گیرنده هایی که توی بازار هست به به صورت ماژول از کدوم نوعه که قیمتی حدود سر جمع 15 تومان میشه
          مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_021
            اما اگه از فرکانس 2.4گیگا هرتز استفاده کنند رادیو ها تا 20عدد هم از این رادیو ها هم کنار هم باشند هیچ تداخل امواجی صورت نمیگیره!
            :eek:چی؟
            عزیز اون فرستنده گیرنده ها اسکن میکنند ببیند فرستنده ای اون فرکانس رو اشغال کرده یا نه اگه کرده بود 2MHz میره بالاتر یا پایین تر مثلا.
            اگر فرکانس ها دقیقا یکی باشه تداخل پیش میاد.

دیدگاه

آقا اگه بخوایم مثلا از RFM12 برای فرستنده و گیرنده استفاده کنیم چه مشکلی داره؟
              گیرش کجاست که باید از فرستنده های دیگه استفاده کنیم؟
              مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                آقا اگه بخوایم مثلا از RFM12 برای فرستنده و گیرنده استفاده کنیم چه مشکلی داره؟
                گیرش کجاست که باید از فرستنده های دیگه استفاده کنیم؟
                مشکلی نداره اگر مطلبی که خونده بودم رو درست یادم باشه اتفاقا فرکانسش هم از یه رنجی قابل تغییره برای جلوگیری از تداخل فرکانسی

دیدگاه

ساخت هلیکوپتر اصلا شوخی نیست
                  من یک مدل 6 کانال رو دارم بعد 6 ماه و بیش 60 ساعت کار و صرف بیش از 400 هزار تومن هنوز نتونستم بلندش کنم و فعلا تو ویترینه
                  حالا شمات می خواید بسازید!!!
                  در ابتدا و قبل از هرچیز طراحی نحوه بلند شدن مهمه و نوع هلی
                  موتور حتما باید برش لس باشه که درایوش ...
                  اگه دیده باید تو هلی کوپتر های اسباب بازی دوتا ملخ وجود داره که قطر کمی دارن
                  و فکر می کنم عکس هم می چرخند که تعادل هم حفض بشه
                  در 6 کاناله ها هم دور موتور بالاست و هم قطر ملخ ها زیاد که تغریبا هم اندازه خود هلی بلکه بیشتر هم باید باشه
                  تا اینجا یک ور و حفظ تعادل یک ور حالا یا با سیستم فلای بار یا با ژیرو های چند محوره
                  تا به اینجا فقط موتور روشن شده و هلی سمت بالا میره دیگه کنترل دور موتور و درجه ملخ هیچ

توصیه من :
                  برید سراغ تری کوپتر که البته خرج بالایی داره
                  حداقل 500 هزار تومان در میاد اگر بخواید رادیو و ژیرو خودتون بسازید
                  و طراحیش ساده تر هست
                  هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                  بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                  میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

در درجه اول، خیلی ممنون از توجه تون و در درجه دوم چرا میزنی :redface: حالا ما خواستیم یه کاری بکنیم، آخه این درسته که شما یکهو از راه برسی بزنی تو پر ما oo: همه رو هم شوکه و دلسرد کنی؟!

همونطور که جنابعالی هم فرمودید، بله، کار سخته ولی نشد که نیست!
                    اون ملخه هم که گفتی، آره، یکیش چپ میچرخه، یکیش راست.... ( البته توی اون مدل که شما داری! و نه برای تعادل، بلکه برای اینکه دور خودش نچرخه...)

من که میخوام کوادکوپتر بسازم، خیلی هم سخت نیست، همه چیزش هم توی تهران هست، فعلا یکم سرم شلوغه و فقط دارم فکر میکنم :nerd: نمونه ساخته شده توسط برادران آلمانی که صد در صد عملی هم هست، موجوده، سندش هم توی پست های قبلیه! ( برای دور زدن و عقب - جلو رفتن هم لازم نیست که درجه ملخش بچرخه ... )
                    برادر من! بزار بسازیم، با سیم و بدون کنترل های آنچنانی، بلندش کنیم بعد تکمیلش میکنیم، قول میدم اگه خواستی مال شما رو هم با هم تکمیلش کنیم. اگر هم نشد، من کوادکوپتر خودم رو میدم تا باهاش چند دور بزنی :biggrin: ( شوخی کردم، به دل نگیری ) به اینجا هم سری بزن، حتما فیلمش رو دانلود کن و ببین ...

http://www.ulrichradig.de/home/index.php/projekte/mikrokopter

خوش گذشت....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

میخوام این رو بسازم : :eek:

http://www.mikrocontroller.com/ucwiki/MK-Quadro?action=show&redirect=QuadroKopter

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

سلام
                        ببخشین
                        کوادکوپتر :eek: تری کوپتر :eek:چه فرقی با هلی کوپتر داره :question:
                        نظرتون راجع به ساخت گلایدر چیه
                        میدونید مشکل اساسی واسه ما چیه اینه که اینجا هیچی نیست که ما بریم و بخریم
                        متاسفانه حتی بعضی ها این علمو اسباب بازی میدونند در صورتی که اصلا این شکلی نیست
                        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranesabz
                          سلام
                          ببخشین
                          کوادکوپتر :eek: تری کوپتر :eek:چه فرقی با هلی کوپتر داره :question:
                          نظرتون راجع به ساخت گلایدر چیه
                          میدونید مشکل اساسی واسه ما چیه اینه که اینجا هیچی نیست که ما بریم و بخریم
                          متاسفانه حتی بعضی ها این علمو اسباب بازی میدونند در صورتی که اصلا این شکلی نیست
                          هلی کوپتر همونیه که همه جا هستش تری کوپتر سه تا موتوره که در سه طرف وظیفه بالا کشیدن و ... رو داره کوادکوپتر هم به همین ترتیب
                          آره واقعا هیچی پیدا نمیشه اگه اونجا(تهران) اینطوریه فکر کنید ما تو اصفهان چی میکشیم تازه قطعه هم میارن گرون میدن

دیدگاه

سلام,
                            به نظر من روی کواد کوپتر یا تری کوپتر یا اصلا اگر بودجه بود هگزا کوپتر کار کنیم بهتره. هم راحت تر میپره هم توانایی هاش بیشتره. فقط کمی بزرگ تره. به هر حال من هستم

n340 عزیز شما برای کنترلر براشلس از چه مداری استفاده کردید؟ ایا خودتون کنترلر رو ساختید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                              آره واقعا هیچی پیدا نمیشه اگه اونجا(تهران) اینطوریه فکر کنید ما تو اصفهان چی میکشیم تازه قطعه هم میارن گرون میدن
                              اما دوست من
                              من سبزواری ام و تهرانی نیستم :mrgreen:
                              آیا میشه از از موتور های براشلس استفاده نکرد چون که گرونه :question: :question: :question:

دیدگاه

سلام,
                                موتوری که براشلس نباشه و بخواد قدرت و سرعت براشلس رو تولید کنه احتمالا خیلی سنگین میشه و کنترلی که روی براشلس وجود داره روی موتور های دیگه نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X