سلام,
موتور فن های کامپیوتر هم براشلسه ولی برای این کار ضعیف هست. موتور پلی استیشین هم فکر کنم موتور سی دی رامش منظورتون باشه که اون هم به سختی جواب میده و ضعیفه. در کل باید روی موتور هایی که میفروشن فکر کنید که اونها هم رنج قیمتیشون بالای 20 تومن هست. یا هم که اگر حوصله دارید یکی بسازید مثل این نمونه ی دست ساز که تا 15 هزار دور در دقیقه سرعت داره و برای ساخت یک هواپیما ازش استفاده شده.
http://www.flyelectric.ukgateway.net/cdrom.htm
این هم یک انیمیشین که توش طرز کار موتور براشلس از نوع مثلثی که اتفاقا برای کار های پروازی هم عالی هست رو نمایش داده :
سلام,
فکر کنم بشه از اهنربای این قطعه های اهنربایی استفاده کرد که باهاشون اشکال مختلف رو درست میکنند؟
بعضی هاشون اهنربایی به اندازه یک قرص کوچک دارند که قدرت خوبی هم داره. اما مشکلش اینه که گرده.
سلام,
فکر کنم بشه از اهنربای این قطعه های اهنربایی استفاده کرد که باهاشون اشکال مختلف رو درست میکنند؟
بعضی هاشون اهنربایی به اندازه یک قرص کوچک دارند که قدرت خوبی هم داره. اما مشکلش اینه که گرده.
توجه این آهنربا ها رو به نظرم میان رو میله صاف جوری آهنربا میکنند که انگار چند تا آهنربا میله ای رو به هم وصل کرده باشید بعد خمش میکنند
منم الآن افتادم به جون موتور یکی از Floppy-Drive های خراب ببینم چجوریه
با درود . . .
ببخشید که ما یهو پریدیم وسط
اگه میخواین آهن ربا بخرید میتونید به مغازه های میدون حسن آباد مراجعه کنید. چیزای خوبی اونجا گیر میاد.
یه سایت مرتبط:
www.world-magnet.com
اگه دنبال آهن رباهای مکعب مستطیل میگردید و دوست ندارید بخرید و یا ساکن تهران نیستید(منم نیستم اما سربازی همش دنبال خرید این جور چیزا تو تهران ول بودیم!!! :mrgreen که بتونید از اونجا پیدا کنید، یه سیدی رام خراب رو باز کنید و قسمت لنز شیشه ایش رو بیرون بکشید
اون لنز شیشه ای رو فکر کنم همه دیدن. اولین چیزیه که به چشم میاد!!!
برای تنظیم زاویه کانونی لنز از یه سیم پیچ استفاده شده و دو طرف اون 2 تا آهن ربای مستطیلی به ابعاد 5 در 6 در 3 میلی متر قرار داره. بکشیدش بیرون و نوش جونتون!!!!!!
این 2 تا بقدری قوی هستند که وقتی به هم بچسبن به زور باید جداشون کنی. عجیب قوی هستن!!!!!!!! حتما امتحان کنید.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
با درود . . .
اگه میخواین آهن ربا بخرید میتونید به مغازه های میدون حسن آباد مراجعه کنید. چیزای خوبی اونجا گیر میاد.
یه سایت مرتبط:
www.world-magnet.com
اگه دنبال آهن رباهای مکعب مستطیل میگردید و دوست ندارید بخرید و یا ساکن تهران نیستید(منم نیستم اما سربازی همش دنبال خرید این جور چیزا تو تهران ول بودیم!!! :mrgreen که بتونید از اونجا پیدا کنید، یه سیدی رام خراب رو باز کنید و قسمت لنز شیشه ایش رو بیرون بکشید
به فلش قرمزه هیچ ربطی نداره ها(عکس گیر نیاوردم براش). اون لنز شیشه ای رو فکر کنم همه دیدن. اولین چیزیه که به چشم میاد!!!
برای تنظیم زاویه کانونی لنز از یه سیم پیچ استفاده شده و دو طرف اون 2 تا آهن ربای مستطیلی به ابعاد 5 در 6 در 3 میلی متر قرار داره. بکشیدش بیرون و نوش جونتون!!!!!!
این 2 تا بقدری قوی هستند که وقتی به هم بچسبن به زور باید جداشون کنی. عجیب قوی هستن!!!!!!!! حتما امتحان کنید.
ما که اصفهانیم هیچی...
راستی CD Drive خراب چنده؟بعد اینکه اون قسمتی که سیم میپیچن دورش رو از کجا بیاریم؟
راستی CD Drive خراب چنده؟بعد اینکه اون قسمتی که سیم میپیچن دورش رو از کجا بیاریم؟
مفت!!!!
ولی حتما نیاز نیست که سیدی رام پیدا کنی. به یکی از تعمیر کارهای رایانه ای مراجعه کن و بگو اون قسمت چشمی شو میخوای!!! (بعضی هاشون اسمش رو هم حتی بلت نیستند!!!!!)
یا برو به تعمیر کارهای سیدی پلیر و بگو لنز AD3 میخوام که خراب باشه. ولی ممکنه گرون باهات حساب کنن بی معرفت ها
در کل سیدی رام خراب راحت تر میتونی پیدا کنی.
برای هسته بهترین چیزی که من دیدم و سراغ دارم همون موتور گرداننده دیسک در سیدی رامه. البته کوچیکه!!!
اونم در حقیقت یه نوع براشلس هستش. اگه نمیشه یه فن خراب گیر بیار و دل و رودش رو بکش بیرون و از هسته اون استفاده کن. البته اونم 4 تا قطب بیشتر نداره ولی خوبیش اینه که هر سایری بخوای پیدا میشه.
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بیعرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند! "گاندی"
به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
بدرود . . .
مفت!!!!
ولی حتما نیاز نیست که سیدی رام پیدا کنی. به یکی از تعمیر کارهای رایانه ای مراجعه کن و بگو اون قسمت چشمی شو میخوای!!! (بعضی هاشون اسمش رو هم حتی بلت نیستند!!!!!)
یا برو به تعمیر کارهای سیدی پلیر و بگو لنز AD3 میخوام که خراب باشه. ولی ممکنه گرون باهات حساب کنن بی معرفت ها
در کل سیدی رام خراب راحت تر میتونی پیدا کنی.
برای هسته بهترین چیزی که من دیدم و سراغ دارم همون موتور گرداننده دیسک در سیدی رامه. البته کوچیکه!!!
اونم در حقیقت یه نوع براشلس هستش. اگه نمیشه یه فن خراب گیر بیار و دل و رودش رو بکش بیرون و از هسته اون استفاده کن. البته اونم 4 تا قطب بیشتر نداره ولی خوبیش اینه که هر سایری بخوای پیدا میشه.
اتفاقا میخوام تاحد امکان کوچیک باشه
قطرش چقدره؟هستش رو میگم
جای مانور برای قرارگیری شافت برای ملخ داره؟
هسته دایره ای شکله و دارای 9 قطبه
قطر دایره 2 سانته و ارتفاع اون 5 میلیمتر
روتور در این موتورها (البته گفتن روتور غلطه!!!) همون قسمت خارجیه و چیزی که الان من دارم دایره ای شکله و 24 میلی متر قطر داره. 7 میلیمتر هم بلندیشه. آهن ربای خودش بد نیست و یکپارچه هستش با 12 گام.
یه سوراخ 3 میلیمتری هم در وسطش قرار داره که به راحتی اگه یخورده حوصله داشته باشی میتونی هر شفتی که خواستی براش پیاده کنی. راحت ترینش پیچ و مهره هست که همه جا هم پیدا میشه.
بدرود . . .
سلام
ما بالاخره نفهمیدیم این پست چه ربطی به avr داره و اینکه آیا ما هلی بسازیم یا تری یا اینکه قراره موتور بسازیم :eek: یا اینکه ملخ
راستی بچه ها ملخ میشه ساخت منظورمم ملخ هلی کوپتره ها :question: :question:
مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .
سلام,
ربطش به AVR اینه که قراره با AVR ساخته و کنترل بشه.
هلی یا تری یا کواد یا هگزاش بستگی به خودتون، بودجتون و ..... که همگی بستگی به خودتون داره میشه. به نظر من برای کار اول کواد بهتره.
موتور هم برای صرفه جویی در مصرف بودجه اگر خدا بخواد قراره بسازیم.
ملخ رو نمیخوایم بسازیم چون کار بسیار سخت و دقیقی هست. (البته شاید یکی امکاناتش رو داشته باشه؟)
با درود . . .
یه سایت مرتبط:
www.world-magnet.com
به فلش قرمزه هیچ ربطی نداره ها(عکس گیر نیاوردم براش). اون لنز شیشه ای رو فکر کنم همه دیدن. اولین چیزیه که به چشم میاد!!!
از یان سایتی که معرفی کردین چطوری ما آهن ربای خوب بخریم
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
نمیدونم توش بچرخ شاید یه راهی پیدا کردی
ولی اگه خودت حضوری برای خرید باشی بهتره
لااقل میفهمی چی میخوای و فروشنده جنسش رو دسته دار نمیفروشه!!! :mrgreen:
بدرود . . .
دیدگاه