اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت ساعت دیجیتالی به کمک ال ای دی

شما pcb با شماتیک بزار بقیه پیشکش
    نوشتن برنامه برای مدار تابلو طراخی شده کس دیگه سخت تر از از صفر ساختنه
    برنامه خالیشو گذاشتن بسی بهتره .
    نه اینکه واسش تابلو بسازید اینکه شاید یه چیزی ازش بفهمید ولی مدارش هیچ ارزشی نداره
    حتما یه میکرو و یه تعداد ای سی مالتی پلکس یا چیز دیگه و تعدادی ترانزیستور و ال ای دی هست که در ردیف های افقی و عمودی به هم اتصال دارن و با روش جاروب کردن کار میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      نوشتن برنامه برای مدار تابلو طراخی شده کس دیگه سخت تر از از صفر ساختنه
      برنامه خالیشو گذاشتن بسی بهتره .
      نه اینکه واسش تابلو بسازید اینکه شاید یه چیزی ازش بفهمید ولی مدارش هیچ ارزشی نداره
      حتما یه میکرو و یه تعداد ای سی مالتی پلکس یا چیز دیگه و تعدادی ترانزیستور و ال ای دی هست که در ردیف های افقی و عمودی به هم اتصال دارن و با روش جاروب کردن کار میکنن
      سلام به دوست عزیز آره حرف شما درست . برنامه گذاشتن اتفاقه اصلا به هیچ دردی نمیخوره چون برنامه رو گذاشتن یعنی صورت مسئله رو پاک کردن وشما وقتی میخوایی یک پروژه ببندی میری برنامه رو مینویسی بعد مدارش رو میبندی حکایت یارو میشه که دکمه پیدا میکنه میره به خیاطی میگه واسه این پیراهن بدوز خوب .ولی وقتی نقشه مدار باشه ذهن شما یک جرقه میزنه لا اقلش اصول کار این مدار چیه وچطور کار میکنه بعدش نیازی نیست واسه مدار من برنامه بنویسی .شاید خودت بتونی با اصولی که از این مدار یاد میگیری یک طرح جالبتر سبکتر وبهتر پیاده کنی .من جواب حرف خودت روم میدم (حتما یه میکرو و یه تعداد ای سی مالتی پلکس یا چیز دیگه و تعدادی ترانزیستور و ال ای دی هست که در ردیف های افقی و عمودی به هم اتصال دارن و با روش جاروب کردن کار میکنن)شما حتی نمیدونی داخل ساعت چی هست چطور میخوایی برنامه اش رو بنویسی درسته قبول داری .ولی گفتم وقتی مدارش باشه .اگه به ذهنت فشار بیاری شاید البته حتما یک پروژه بهتری خواهی ساخت .پس مدارش از برنامه اش خیلی با ارزش تره

دیدگاه

هر کسی یه نظری داره به نظر من هیچ کدومش به تنهایی به درد نمیخوره
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
          هر کسی یه نظری داره به نظر من هیچ کدومش به تنهایی به درد نمیخوره
          به درد که میخوره چون تا حدودی از اصول کار مدار سر در میاری .من برنامه وpcb رو به چند دلیل نمیذارم1- اینکه چند نفر از طریق فروش برنامه این ساعت نون میخورن 2- اگه برنامه وpcb رو بذارم اسم این تاپیک نمیشه آموزش ساخت ساعت دیجیتال و هزاران دلیل دیگه :agree:

دیدگاه

این تاپیک چرا تعطیل شد
            نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microware
              روند برنامه نویسی هم همینه که زمانت رو از هر روشی دوس داشتی انتخاب می کنی و برای نمایش ساعت همونجوری که استید میدونن، باید هر 5 میلی ثانیه یه بار بین سگمنتها سوئیچ کنی و یه زمان خاموش هم بین سوئیچها بزاری که شبه تصویر نداشته باشی.
              نکته مهمش اینجاست که تاخیر 5 میلی ثانیه ات رو از وقفه یکی از تایمر هات استفاده کنی که در روند برنامه دچار پرش صفحه نشی.
              سوالی بود در خدمتم :read:
              سلام به همه ی اساتید
              من این کار ها رو کردم ولی ساعتم مشکل داره :angry: هر سگمنت عدد خودش رو نمایش میده و عدد سگمنت کنار خودش رو هم به صورت خیلی کمرنگ نمایش میده فکر کنم اسمش شبه تصویر باشه
              ال ای دی هام کلاهی قرمز هستن و خیلی ضایع شده لطفا کمکم کنین ممنون :angry:

دیدگاه

سلام پیشنهاد من استفاده از آی سی های شیفت رجیستره مثل این

اینم فایل PDF برای کیفیت بالاتر
                http://www.4shared.com/office/XVurGiTo/74595-7segments_multiplex.html
                اگه جریان سگمنتهاتون بالا هست میتونید برای هر بلوک مالتی پلکس (4سگمنت) یه سری ترانزیستور بزارید
                روش کار هم همون رفرشیه با این تفاوت که به جای روشن کردن هر سگمنت در یک مرحله، در اینجا 4 سگمنت رو با هم روشن می کنیم و دفعه بعد 4 تای اولی خاموش میشن و 4 تای بعدی ...
                استفاده از شیفت رجیستر هم خیلی راحته. اگه از BASCOM استفاده می کنید از دستور Shiftout و برای CodeVison راحت ترین راه استفاده از SPI هست.
                مزیت این روش:
                - استفاده از تعداد کم (7 پین) پایه های میکرو
                - نور خوب سگمنتها
                - کابرد برای تعداد زیاد سگمنت
                موفق باشید
                زندگی را تو بساز ،
                نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
                زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
                زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

سلام
                  من سورس و پی سی بی ساعت که 60عدد ال ای دروش هست میخوام

بالیست کامل قطعات
                  و همه چیز که لازم است برای ساختن
                  ممنون
                  m.rekhtagar@yahoo.com
                  ممنون میشم برا به این ایمیل بفرستید

دیدگاه

سلام دوستان
                    اگر همچین ساعتی خواستید به تاپیک زیر مراجعه کنید :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=103230.msg699917#msg699917

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X