اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

اقا یه سوال خیلی فنی!!
    ولتاژ پیزو 1000 ولته؟ :eek:
    :eek:
    و باز هم :eek:
    من که خودمو تیکه تیکه کردم از بس فرکانس با 45 ولت دادم به این پیزو ی پدر سوخته
    اصن هیکس میدونه ولتاژ پیزو چنده خداییش؟
    فکر کنم شرکت سازندشم نمیدونه

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط bardiya3
      اقا یه سوال خیلی فنی!!
      ولتاژ پیزو 1000 ولته؟ :eek:
      و باز هم :eek:
      من که خودمو تیکه تیکه کردم از بس فرکانس با 45 ولت دادم به این پیزو ی پدر سوخته
      اصن هیکس میدونه ولتاژ پیزو چنده خداییش؟
      فکر کنم شرکت سازندشم نمیدونه
      شما کار درستی کردی
      ولتاژ همون 40 ولت خوبه
      ولی در مدارایی که استفاده میشه ( به گفته بعضی ها ) ولتاژ بوسیله ی سلف و خازنی که در مدار هست تبدیل میشه به 1000 ولت
      دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

آخه ما تا ندونیم ولتاژ پیزو چقدره چطوری براش مدار درست کنیم؟!

دیدگاه

بچها اگه برای الترامید یه حلال پیدا کنید من میتونم یک مدار درجه یک بتون بدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
            من یه کیت از جهان کیت خریدم 22 تومن که به خوبی پیزو را راه اندازی میکنه
            ولی برداستند روی مدار یه پیزایی ریختن که نمیشه مدار را دید!
            کسی راهی بلد نیست که بشه این لایه را ازبین برد؟
            این چیزی که ریختن روی بورد یه نوع پلاستیکه به نام الترامید olteramid اگه بتونید حلالش را پیدا کنید میشه به مدار دست یافت :twisted:

دیدگاه

سلام به همه دوستان
              با تشکر از زحمت همه دوستان
              من واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم.دقیقا مداری که آقای چمنی در ابتدا فرمودن را ساختم اما با تغییر خیلی کوچیک در مدار ترانزیستور میسوزه. تا الان 5 بار سوخته و بازم نو خریدم و بستم.دفعه آخر مدارم داشت با 45 متناوب که مستقیمش میشه حدودا 60 ولت کار میکرد اما بخار نمیداد من برای تست دستگاه ولتاژ آن را 25 متناوب وصل کردم اما دودی از مدار بلند شد بعد که چک کردم دیدم ترانزیستورم سوخته. لطفا کمکم کنید. اگر هم کسی با میکرو این کارو انجام داده و ازش جواب گرفته لطف کنه بگه من راهمو عوض کنم چون واقعا خستم کرده این مدار.

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                با تشکر از زحمت همه دوستان
                من واقعا دیگه نمیدونم چکار کنم.دقیقا مداری که آقای چمنی در ابتدا فرمودن را ساختم اما با تغییر خیلی کوچیک در مدار ترانزیستور میسوزه. تا الان 5 بار سوخته و بازم نو خریدم و بستم.دفعه آخر مدارم داشت با 45 متناوب که مستقیمش میشه حدودا 60 ولت کار میکرد اما بخار نمیداد من برای تست دستگاه ولتاژ آن را 25 متناوب وصل کردم اما دودی از مدار بلند شد بعد که چک کردم دیدم ترانزیستورم سوخته. لطفا کمکم کنید. اگر هم کسی با میکرو این کارو انجام داده و ازش جواب گرفته لطف کنه بگه من راهمو عوض کنم چون واقعا خستم کرده این مدار.

دیدگاه

شما 25ولت ac وصل کردی به این مدار ؟ oo:

دیدگاه

نه 25 متناوب

دیدگاه

خوب ac همون متناوبه دیگه :mrgreen:
                      به این مدار که سهله به هر مدار دیگه ای هم ولتاژ متناوب وصل کنید انتظاری جز بلند شدن دود از سروکله ی قطعات مدار نباید داشته باشید
                      شما ولتاژ متناوب رو با یه پل دیود و یه خازن به ولتاژ مستقیم تبدیل کنید بعد به مدار بدید مطمین باشید کار میکنه

دیدگاه

متوجه هستم دوست عزیز
                        منم برق متناوب 25 را زدم به پل دیود و خازن و نهایتا برق مستقیم را وارد مدار کردم.در همه حالات و همیشه برق ورودی به مدارم مستقیم بوده.

دیدگاه

پس احتمالا به خاطر همون تغییر کوچیکی بوده که ایجاد کردین چه تغییری بوده ؟

دیدگاه

تغییراتی که میدادم توی سلف 500 نانو بوده که حلقه هاشو از هم باز میکردم یا به هم نزدیک و هم چنین سلفی که 100 میکرو کنار منبع تغذیه بود را با 330 میکرو جابه جا میکردم.در ابتدا برای مدارم مشکلی پیش نمیومد اما بعد از اینکه اولین بار ترانزیستورهام بر اثر 20 دقیقه کار و همزمان دستکاری سلف ها از کار افتادن دیگه هرچی ترانزیستور وصل میکنم میسوزه.امروز هم که ولتازمو از 45 به 25 تبدیل کردم دود بلند شد و دیگه کار نکرد.

دیدگاه

سایز هیت سینک مناسب بود؟ تو این مدار ترانزیستور تحت فشار زیادیه من 5دقیقه به زور تونستم روشن نگهش دارم خیلی داغ میکنه :sad:

دیدگاه

واقعا ترانزیستور فشار زیادی روشه چون از منم موقعی که کار میکرد دیگه نمیشد دست به هیت سینگ حتی زد.سایزشم خوبه تقریبا دوبرابر اندازه ای که در مدارهای بچه ها استفاده شده. دنبال مدار دیگه ای میگردم چون واقعا به ساختش نیاز دارم .این مدار هم خیلی حساسه هم خوب و بلند مدت کار نمیده. شما نمیدونی میشه با میکرو این کارو کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X