اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    پیرو راهنمایی Mirana عزیز این هم فایل تست ماسفت

http://s2.picofile.com/file/77257359...D8%AA.doc.html
    دست گلت درد نکنه
    هیچ فرقی نمیکنه روش تستش با ماسفتای دیگه :agree:
    . ترسو پرخاش میکند .
    و
    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط nooria
      ببخشید آخریشه..... :mrgreen:

یه دور دیگه مدارو بستم :rolleyes:

کل کارا رو انجام دادم و........... :redface:

بازم کار نکرد :cry2: :cry2:

دیگه میخواستم بی خیال شم که فهمیدم جای پیس و امیتر در مدارم اشتباهه :icon_razz:

اونارو درست کردم و .................. :eek: :eek:

با عرض پوزش :cry2: :cry2: :cry2:

مدار کار کرد :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

حال کردم اساسی
      ایول داری
      داداش یه عکسی بزار ما هم...
      منو سام که با شکست مواجه شدیم..
      فقط میلرزونه..
      با ال ای دی هم تست میزنیم کمرنگ روشن میکنه
      تازه سلف 0.5 میکرو هم نزاشتم اتصال کوتاهه
      یعنی حداکثر بخار و باید بده و حداکثر جریانو میکشه
      پست بعدی عکساشه
      . ترسو پرخاش میکند .
      و
      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

داداش کیان اگه led می کنی تو اب روشن میشه احتمالا پشت پیزو به یه نحوی با اب در تماسه چون من تو اب خودم با دو سه تا led تست کردم هیچ کدوم روشن نشد. دور لاستیک پیزو رو چسب اکواریوم بزن بعد بزار تو ظرف. :agree:
        ایشالا زودتر جواب بگیری. :redface:

دیدگاه

آره اگه led توی آب روشن بشه...
          خبر بدی برات دارم
          یعنی پیزوت از یک جاش داره تغذیش نشتی میکنه
          نباید این اتفاق بی افته
          دوتا حالت هم داره:
          1-پیزوت خط افتاده باشه یا لایه روش از بین رفته باشه
          2-سیم های پیزو یا پشت پیزو با آب در تماس باشه
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان درست میگن کیان جان. من هم تست کردم ولی LED روشن نشد :agree:

علت کار نکردن مدار ما هم حتما باید از همون 2 تا سلف 100 میکرو هانری باشه که مهران جان هم گفت

حالا من بزودی سلف 1 و 2 آمپر میگیرم تست میکنم
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الماسی
              سلام اقا مهران سال نو شما مبارک.
              اقا مهران این شماتیکی که برا بخار سرد گذاشتی من ساختم ولی نمیدونم چرا پیزو اندازه یه قطره ابو بخار میکرد.
              اولش با اب رو پیزو رو پراز اب کردم بعد زدم به برق فقط میلرزید بعد کم کردم دیدم اب لرزشش بیشتر شد،اینقدر کم کردم که رسید به یه قطره اونم تازه اینقدر اب میلرزید و اینور و انور شد تا یه ذره بخار شد.
              حالاشما میذاری تو قابلمه بخار داره خیلی خوب ولی برا من .... :cry2:

چند چیزی که خودم بهش شک دارم
              1-منبع تغذیه من 32یاac38(الان یادم نیست)هست با دیود یکسوش کردم بعد با خازن 104j یه سرشو زدم به دیود و یه سرشم زدم به ترانسه ، برقم شد89ولت.زدم به مدار کار کرد و هیچی نسوخت.
              2-سلف 100uh از این مقاومتیا که از خود مقاومتم کوچیکتره خریدم
              3-ممکنه لرزش برق که گرفته نشده روش تاثیر بذاره؟
              از این سه مورد کدوماش میتونه مشکل ایجاد کنه
              بعدم بعضیا مقاومت 10کیلو باپیزو موازی کردن و بجای خازن 8.2 نانو 6.2 نانو گذاشتن. شما اینارو گذاشتید.
              ممنون میشم مداری که خود شما ساختید و هرچی که بهش اضافه یا کم کردید را برام بفرستید

ببخشید دیگه :biggrin:
              سلامسلامسلام
              آقا مهران خودتی :cry:
              بگو داش مهران :icon_razz:
              به جان جفت بچه هام من همون شماتیکی که بستی رو بستم !
              ( بچه ندارم که :-? ) به جان پدر بزرگ خدا بیامرزم همون رو بستم
              نه جدا...بی شوخی...من فقط همون شماتیک رو بستم و کار کرد و تصویر بخارش رو هم که دیدین

32ولت کمه....فقط میلرزونه...یک ترانس 12ولت بهش سری کن
              89ولت زیاده...حتما میزان خازنت رو خیلی بالا گذاشتی ! باید کمتر از 10 میکرو بزاری

سلفت 100 میکرو مقاومتی شما تو این مدار کاربرد نداره

اون ازن 8.2 یا 6.8 هم بارها گفتم ....پیزو ها باهم تلرانس دارن...بعضی ها با 8.2 و بعضی ها با 6.8 راه می افته
              مقاومت 10 کیلو رو خودم امتحان نکردم....شاید خوب باشه ...
              مداراصلی که خودم بستم همون مداری هست که شماتیکش رو در صفحه اول براتون گذاشتمم ...
              من که آزار ندارم شمارو سر کار بزارم....اگه مدار اشتباه بود تا الان پس هیچ کس نباید جواب میگرفت !
              کارکردن مدار دیگه بر میگرده به دقت خودتون...
              در اولین پست تایپیک هم گفتم....این مدار 15دقیقه تا 30 دقیقه بیشتر طول نمی کشه بستنش...

و همچنین گفتم روی برد برد از کوتاه ترین مسر ها استفاده کنین
              خودم رو ببینید...فقط از یک سیم جامپر استفاده کردم...
              خود اون سیم هایی که رو برد برد دور هم حلقه میکنید یا از رو هم رد میکنید روی فرکانس مدار تاثیر میزاره

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

درود بر مهران عزیز

آقا نظرت درباره شماتیک هایی که فرستادم چیه ؟ :-?

شاید هم قبلا تو نت دیده باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                  راستش Mirana این قضیه عمر کوتاه پیزو خیلی تاثیر گذاشته :mrgreen:

حالا نظرت راجب مدارها چیه؟

مهران عزیز هم حتما سرش شلوغه ، نیست
                  شرمنده اینقد شما بحث هاتون تند تند پیش میره که من عقب میمونم از تایپیک !
                  مخصوصا اینکه شبانه ادامه میدین !

خوب تازه دیدم این پست هاتون رو
                  خوب...
                  در صفحات اول تایپیک هم یکی از دوستان این نقشه هارو مطرح کرد
                  و اینطور که خودم تجربه کردم و دیگران نیز تجربه کردن...
                  اون مدارات شاید کار کنه ...ولی فوق العاده حساس هستند و ترانزیستورشون میسوزه...
                  من در جالی که مدار روشن بود پیزو رو جدا کردم....ترانزیستور سوخت...آروین جان هم مدارات دیگه رو که بستن همینطور...
                  دیگه تصمیم با خودتونه

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                    شرمنده اینقد شما بحث هاتون تند تند پیش میره که من عقب میمونم از تایپیک !
                    مخصوصا اینکه شبانه ادامه میدین !

خوب تازه دیدم این پست هاتون رو
                    خوب...
                    در صفحات اول تایپیک هم یکی از دوستان این نقشه هارو مطرح کرد
                    و اینطور که خودم تجربه کردم و دیگران نیز تجربه کردن...
                    اون مدارات شاید کار کنه ...ولی فوق العاده حساس هستند و ترانزیستورشون میسوزه...
                    من در جالی که مدار روشن بود پیزو رو جدا کردم....ترانزیستور سوخت...آروین جان هم مدارات دیگه رو که بستن همینطور...
                    دیگه تصمیم با خودتونه
                    دشمنت شرمنده داداشی

حالا سر فرصت رو اون مدار ها هم کار کنیم بد نیست. فقط مهران من نگران طول عمر مدار هستم چون برای کار دائمی میخوام

دیدگاه

داش سام اگه برای دایم میخوای سخت در اشتباه هستی

البته این نظر منه . چون مدار خیلی خیلی ساده هست راحت میشه فهمید که جلوه آموزشی داره . مدار های دیگرو که خودت دادی دیگه یه عالمه المان داشت و خیلی المان ها باید اضافه شه تا پایدار بشه کوچکترینش یه مقاومت موازی با پیزو که پیزو رو حفاظت کنه و ............

و ساده تر از همه اینکه پیزو آشغالیه حتی یه مدار حرفه ای هم پیدا شه پیزومون به درد نمیخوره .

من این 1 2 ماه اصلا وقت نکردم برم سراغ بخورسردم و همینطور گفتم که 4 5 ساعت کلا روشن نبوده ولی به نظرم روشن هم نمیتونه بمونه . واسه مدار پایدار به همه چی باید توجه کرد هم از لحاظ مقرون به صرفه و هم حجم مدار و ......

ما اگه همه اصول رو درست انجام بدیم و مدارمون حرفه ای باشه یه ترانزیستور 800 - 1300 هم جواب میده .

2sd1047 با این که خیلی خیلی قوی هست تو مدار ما داغ میکنه حالا خودتون ببینید میخواد پایدار هم بشه ؟ در صورتی که واسه این مدار یه ترانزیستور فرکانس 3مگا ولتاژ 70 توان 90 100 جریان 2 جواب میده .

2sd1047 12 آمپر جریان میشه ازش کشید !!!!
                      160 وات توان !!!!
                      100 ولت !!!!
                      16 مگا هرتز !!!! بازم داغ میکنه !!!!

به هر حال آرزوی موفقیت روز افزونتون ذکر قلب ماست !
                      با همه چی ساختم
                      تا همه چی ساختم
                      http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                        داش سام اگه برای دایم میخوای سخت در اشتباه هستی

البته این نظر منه . چون مدار خیلی خیلی ساده هست راحت میشه فهمید که جلوه آموزشی داره . مدار های دیگرو که خودت دادی دیگه یه عالمه المان داشت و خیلی المان ها باید اضافه شه تا پایدار بشه کوچکترینش یه مقاومت موازی با پیزو که پیزو رو حفاظت کنه و ............

و ساده تر از همه اینکه پیزو آشغالیه حتی یه مدار حرفه ای هم پیدا شه پیزومون به درد نمیخوره .

من این 1 2 ماه اصلا وقت نکردم برم سراغ بخورسردم و همینطور گفتم که 4 5 ساعت کلا روشن نبوده ولی به نظرم روشن هم نمیتونه بمونه . واسه مدار پایدار به همه چی باید توجه کرد هم از لحاظ مقرون به صرفه و هم حجم مدار و ......

ما اگه همه اصول رو درست انجام بدیم و مدارمون حرفه ای باشه یه ترانزیستور 800 - 1300 هم جواب میده .

2sd1047 با این که خیلی خیلی قوی هست تو مدار ما داغ میکنه حالا خودتون ببینید میخواد پایدار هم بشه ؟ در صورتی که واسه این مدار یه ترانزیستور فرکانس 3مگا ولتاژ 70 توان 90 100 جریان 2 جواب میده .

2sd1047 12 آمپر جریان میشه ازش کشید !!!!
                        160 وات توان !!!!
                        100 ولت !!!!
                        16 مگا هرتز !!!! بازم داغ میکنه !!!!

به هر حال آرزوی موفقیت روز افزونتون ذکر قلب ماست !
                        Mirana جان اتفاقا چون به مدار شک دارم میخواهم به کمک هم یک مدار پایدار بسازیم
                        سپاس که پیگیر هستی ، در مورد پیزو هم درست میگی باید خوبش را پیدا کنیم. راستش حیف هست مهران جان و
                        همه دوستان زحمت کشیدین طراحی کردین و ساختین حالا کار حرفه ای انجام نمیده :sad:

حالا سر فرصت همه با هم باید یک حرکت اساسی انجام بدیم

دیدگاه

برابچ یک چیز عجیــــــب !!!
                          فوبا جان گفتن در یک فروشگاه داره کیت این محصول فروش میره !
                          منم سر سزدم دیدم که بعله !

اصلا عکس گرفتن ازش تا خودتون ببینید :

در این مدار هم از 2SD1047 استفاده شده !!
                          از این ترانزیستور برای دستگاه بخار سرد فقط و قط در این سایت استفاده شده بود...

حالا کمی این مدار رو تغییر دادن و پتانسیمتر گذاتن...همین !
                          تروخدا میبینی!!!
                          ایرانیها هم دست چین رو از پشت بستند !

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            برابچ یک چیز عجیــــــب !!!
                            فوبا جان گفتن در یک فروشگاه داره کیت این محصول فروش میره !
                            منم سر سزدم دیدم که بعله !

اصلا عکس گرفتن ازش تا خودتون ببینید :

در این مدار هم از 2SD1047 استفاده شده !!
                            از این ترانزیستور برای دستگاه بخار سرد فقط و قط در این سایت استفاده شده بود...

حالا کمی این مدار رو تغییر دادن و پتانسیمتر گذاتن...همین !
                            تروخدا میبینی!!!
                            ایرانیها هم دست چین رو از پشت بستند !
                            داداشی من این کیت و 2 ماه پیش دیدم میخواستم اینجا هم لینک بزارم با خودم گفتم حتما دیدی. بلی اینجوریاست مهران جان
                            حالا خودت میتونی این را ردیفش کنی به صورت کیت بفروشی چرا که نه ؟ دیگه خودت استادی آنچنان کار سختی هم نیست
                            تازه میشه همین کیت را خرید از روش کپی کرد تا درسی هم باشد برای همه کپی کارا :-w

دیدگاه

مهران جان واقعا ناراحت شدم :cry:
                              چون واقعا فکر کردم شما خودت تجاریش کردی و از این بابت خیلی هم خوشحال شدم که چنین جسارتی به خرج دادی ولی حالا خیلی ناراحتم از این بابت که زحمت رو شما کشیدی و منفعت رفت تو جیب یه نامرد
                              چی میشه گفت واقعا :NO:

دیدگاه

در پاسخ به آقا لئو یا آقا سام بود که پرسید ما یه سیم به جای سلف 500 استفاده کردیم.

کارت غلطه ( ببخشید اینقدر روک گفتم)
                                میدونی چرا؟
                                اولش برا منم کار نمی کرد.
                                چند تا مشکل داشت تا اینکه کار کرد:
                                1-حتما حتما حتما قبل از استفاده از پیزو اون رو ضد آب کنید.(من یه تخم مرغ شانسی رو برداشتم /درش رو وا کردم /توشو نگاه کردم /جایزه بود /اونو خودم ورداشتم/ قوطیشو دادم به پیزو /پیزو برام بخار ساخت /یه بخار باحال ساخت /:biggrin: :icon_razzحالا جدا از شوخی اونو ورداشتم تهش رو ساچمه ریختم بعد با چسب دوقلو اونو آب بندی کردم .یکم بیریخت شد ولی یه گواش ورداشتم مشقامو خوب نوشتم با اون گواش میخوام رنگش کنم.تهش رو هم سوراخ و سیم شیلد دار رد کردم.

2- دیود رو uf4007 بذارید.تاثیر داره ...به جون تو....

3-باید سلف بذارید حالا اگه میخواهید بخارش بیشتر بشه یا قطر سیمو نازک تر بگیرید(منظور لاکی) یا نازک تر بپیچید یا تعداد دور هارو کمتر و اونا رو بهم نزدیک کنید.

4- یه هیت سینک خوب برا ترانزیستور بذارید . فن یادتون نره*

5- من ترانس 48 ولت 1آمپر گرفتم .با پل دیود 4 آمپر و خازن 1000 میکرو 63 ولت ازش استفاده کردم.

6-پیزو سالم باشد.

7-خازنارو پلی استر بگیرید.

8-بسم الله بگید

نکته ای نمونده ولی حتما سلف 500 رو بپیچید و از جامپر استفاده نکنید...

ببخشید یکم طولانی شد... :icon_razz:
                                هرچی تو زندگیم بلد بودم گفتم...

صلوات
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
                                ...
                                از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
                                ...
                                به امید پیروزی...........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X