اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
    فکر میکنم قرمز ها ورودی باشه ولی بازم از جایی که سیم ها در اومده نگاه کن ببین کدوم رنگ از بالای سیم پیچ ضخیمه در اومده همونو ثانویه ی ترانست در نظر بگیر نحوه ی وصل دیود رو هم که بهت گفتم همونطور ببند
    این ترانزیستور

اینم ترانس

بعدسیم هایی که از ترانس میاد وصل میشه به مدار فرقی نداره مثبت و منفیش؟
    چون مثبت و منفیش مشخص نیست

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط binup
      بعدسیم هایی که از ترانس میاد وصل میشه به مدار فرقی نداره مثبت و منفیش؟
      چون مثبت و منفیش مشخص نیست
      http://upload7.ir/imgs/2014-10/71305577350734478070.bmp
      این عکس رو برات شماره گذاری کردم تا راحت بتونی به ترانزیستور رو به مدارت وصل کنی فقط توجه کن وقتی ترانزیستور رو رو به روت میگیری از طرفی که نوشته داره از همون سمت چپ اولی میشه پایه 1 و همینطور تا سومین پایه و طبق عکس به مدارت وصل کن و ترانس هم + و - نداره شما اونا رو به ورودی دیود پل وصل میکنی و از خروجی هاش + و - مدارت رو میگیری که سیم هایی که تو نقشه از دیود اومده بیرون بالایی + و پایینی - هست

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

خوب سوالات نهایی
        1- طبق این نقشه دو پایه وسط دیود باید سیمهای خروجی ترانس که الان رنگش زدر هست وصل شه درسته؟
        2- و از مثبت و منفی دو طرف کنار دیود باید وصل کنم به ادامه قطعات بعدش این قطعات هم مثبت و منفی دارن؟ چون مشخص نیست
        3- طبق نقشه ترانزیستور پایه وسطی وصل میشه به اون سلف که با سیم درستش کردم و پایه چپ میره سمت پیزه پایه سمت راست هم میره به سمت خازن C3 درسته؟
        دیگه فک نکنم چیزی مونده باشه فقط یه چیز دیگه
        من دیدم نوشتن اون سلف سیم پیچ باعث بخار شدن یا نشدن آب بوده که دورشو کم و زیاد کردن
        این داستانش چیه؟
        اینم از سلف سیم پیچم

البته پاساژ مهتاب طبقه بالا پاژ الکتریک که رفتم وقطی فهمید واسه تبخیر آب سرد میخوام
        گفت 15 دور ببندی بسه 18 دور زیاده و این حرفا ولی من به گفته شما همون 18 دور پیچیدم

دیدگاه

1-ببین من نگفتم اون زرده ثانویه ی ترانسه من فقط حدس زدم چون اکثر ترانسها همونطوره و روش تشخیصش رو پست قبلی گفتم و اینکه اره باید به همون وسط وصل بشن
          2-تنها قطعه ای که + و - داره اون خازن بزرگه هست که پایه منفیش معلومه کنارش علامت منفی کشیده و ما بقی رو همونطور گفتم وصل کن مخصوصا ترانزیستور رو همونطور که تو عکس مشخص کردم وصل کن و بازم دارم میگم سیم بالایی که از دیود اومده بیرون+ و پایینی - هستش تو این مورد دقت کن
          3-نههه وقتی ترانزیستور رو روبه روت میگیره چپ میره به پایه پایینی پیزو وسط میره پایه بالایی پیزو و راست هم سلف

نه شما حالا حالا ها با این سلف داستان داری. برای هر مداری مقدار سلف متفاوته مثلا مدار من سلفم 45 دوره ولی مقاومتم 1 کیلو و اینکه شما توقع نداشته باش در اولین یا حتی دهمین تلاشت جواب بگیری باید خیلی سلف رو دستکاری کنی تا به نتیجه برسی

دیدگاه

1-ببین من نگفتم اون زرده ثانویه ی ترانسه من فقط حدس زدم چون اکثر ترانسها همونطوره و روش تشخیصش رو پست قبلی گفتم و اینکه اره باید به همون وسط وصل بشن
            2-تنها قطعه ای که + و - داره اون خازن بزرگه هست که پایه منفیش معلومه کنارش علامت منفی کشیده و ما بقی رو همونطور گفتم وصل کن مخصوصا ترانزیستور رو همونطور که تو عکس مشخص کردم وصل کن و بازم دارم میگم سیم بالایی که از دیود اومده بیرون+ و پایینی - هستش تو این مورد دقت کن
            3-نههه وقتی ترانزیستور رو روبه روت میگیره چپ میره به پایه پایینی پیزو وسط میره پایه بالایی پیزو و راست هم سلف

نه شما حالا حالا ها با این سلف داستان داری. برای هر مداری مقدار سلف متفاوته مثلا مدار من سلفم 45 دوره ولی مقاومتم 1 کیلو و اینکه شما توقع نداشته باش در اولین یا حتی دهمین تلاشت جواب بگیری باید خیلی سلف رو دستکاری کنی تا به نتیجه برسی
            آقا الان من واسه ترانزیستور باز گیج شدم شما گفتی پایه سمت چپ میشه شماره 1
            که تو مدار شماره یک رفته به پیزو وصل شده بعدش اینجا پیزو سیمش مثبت منفی ( قرمز و مشکی داره ) منظور سیم منفیش هست اینجا؟
            پایه شماره 2 که وسطی باشه میره سمت L2 یا همون سلف که دستی پیچیدمش
            پای شماره 3 یا همون راستی هم که میره سمت بالا و به یکی از او پایه های C3 وصل میشه دیگه
            درسته الان؟
            و داستان بعدی هم واسه سلف پیچپیده شده واسه تنظیمش باید تعداد دور هاش رو کم و زیاد کنم تا بهترین نتیجه رو بگیرم درسته؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط binup
              آقا الان من واسه ترانزیستور باز گیج شدم شما گفتی پایه سمت چپ میشه شماره 1
              که تو مدار شماره یک رفته به پیزو وصل شده بعدش اینجا پیزو سیمش مثبت منفی ( قرمز و مشکی داره ) منظور سیم منفیش هست اینجا؟
              پایه شماره 2 که وسطی باشه میره سمت L2 یا همون سلف که دستی پیچیدمش
              پای شماره 3 یا همون راستی هم که میره سمت بالا و به یکی از او پایه های C3 وصل میشه دیگه
              درسته الان؟
              و داستان بعدی هم واسه سلف پیچپیده شده واسه تنظیمش باید تعداد دور هاش رو کم و زیاد کنم تا بهترین نتیجه رو بگیرم درسته؟
              اره اشتباه از من بود دوباره :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
              توی نقشه پایه ی ترانزیستور که فلش داره و به سمت پایین هم هست پایه ی سمت راست ترانزیستور تو دستت هست و دوباره توی نقشه پایه ای که در وسط دو پایه دیگر هست میشه پایه سمت چپ ترانزیستور تو دستت و اون یکی دیگه که به سمت بالایه هم وسطیه
              اره باید تعداد دورت رو دستکاری کنی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

اره اشتباه از من بود دوباره :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                توی نقشه پایه ی ترانزیستور که فلش داره و به سمت پایین هم هست پایه ی سمت راست ترانزیستور تو دستت هست و دوباره توی نقشه پایه ای که در وسط دو پایه دیگر هست میشه پایه سمت چپ ترانزیستور تو دستت و اون یکی دیگه که به سمت بالایه هم وسطیه
                اره باید تعداد دورت رو دستکاری کنی
                اوه چی شد )))
                پس تو نقشه پایه پایه پایینی میشه پایه شماره 3 و وسطیش میشه شماره 1 و بالایی هم که رفته به پایه C3 وصل شده میشه پایه شماره 2
                حالا درست گفتم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                  اوه چی شد )))
                  پس تو نقشه پایه پایه پایینی میشه پایه شماره 3 و وسطیش میشه شماره 1 و بالایی هم که رفته به پایه C3 وصل شده میشه پایه شماره 2
                  حالا درست گفتم؟
                  X_X X_X X_X X_X اره بالاخره درست شد :agree: :agree:

دیدگاه

X_X X_X X_X X_X اره بالاخره درست شد :agree: :agree:
                    خخخخخخ
                    آقا دستت درست
                    من اینو درست میکنمش ببینم چی میشه
                    ایسالله که بدون هیچ مشکلی راه میفته
                    ممنونم ازت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                      خخخخخخ
                      آقا دستت درست
                      من اینو درست میکنمش ببینم چی میشه
                      ایسالله که بدون هیچ مشکلی راه میفته
                      ممنونم ازت
                      ممنونم نتایج رو با عکس یادت نره بزاری :smile:

دیدگاه

ممنونم نتایج رو با عکس یادت نره بزاری :smile:
                        حتما مرسی

دیدگاه

طبق این نقشه کامل درستش کردم اما کار نکرد حتی لرزشی که بچه ها گفتن هم نداشت :(

چیکار کنم؟ :sad: :question:

دیدگاه

سلام دوستان
                            ماشالله تایپیک خیلی تند داره جلو میره و سوال و پاسخ ها هم .....
                            ممنونم از همه دوستانی که به هر نحوی در پاسخ به سوالات دوستان کوتاهی نکردند...نام نمیبرم تا در حق کسی اجهاف نشه :*

حالا اگر سوالی هست بفرمایید اگه در حد توانم بود پاسخ میدم....
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                              سلام دوستان
                              ماشالله تایپیک خیلی تند داره جلو میره و سوال و پاسخ ها هم .....
                              ممنونم از همه دوستانی که به هر نحوی در پاسخ به سوالات دوستان کوتاهی نکردند...نام نمیبرم تا در حق کسی اجهاف نشه :*

حالا اگر سوالی هست بفرمایید اگه در حد توانم بود پاسخ میدم....
                              آقای چمنی سلام
                              طبق نقشه که ارسال کردم قطغات رو وصل کردم اما اصلا کار نکرد
                              احتمالش هست موقع لحیم کاری قطعه ای سوخته باشه یا نه ؟
                              اگر نه باید چیکار کنم؟
                              البته الان قطعات رو از روی برد باز کردم که مجدد ببندمشون
                              نمیشه کلا خود پیزو رو بدون این همه قر و فر مستقیم وصل کنم به ترانس؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط binup
                                آقای چمنی سلام
                                طبق نقشه که ارسال کردم قطغات رو وصل کردم اما اصلا کار نکرد
                                احتمالش هست موقع لحیم کاری قطعه ای سوخته باشه یا نه ؟
                                اگر نه باید چیکار کنم؟
                                البته الان قطعات رو از روی برد باز کردم که مجدد ببندمشون
                                طبق نقشه میبینم که یک سری المان های مهم رو از مدار حذف کردین !
                                خب همینطوریش مداری که در ابتدا معرفی کردم خلاصه شده و کوچیک بود...حالا که مدار رو کوچیکتر کردین خب میشه گفت مدار هم حساس تر و ناپایدار تر خواهد بود ...
                                پیشنهاد میکنم که همان مدار در پاسخ #5 رو ببندین ...
                                موفق باشید
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X