اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط damayar
    سلام
    باور کنین نمیخام تعریف الکی کنم ولی میشه گفت کل مطالبه این تاپیکو نگا کردم,واقعا معرکس.ایول به همتون.
    خب الان منم میخوام درستش کنم.از جایی که چندین مدار گذاشتسن رو سایت،بنظرتون کدومش بهترینه،کم مصرف ترینه و همچنین با دوام تره؟
    من اگه بتونم اینو خودم درست کنم خیلی اعتماد به نفسم میره بالا.
    تروخدا کمک کنید.مرسی.من هر روز این تاپیکو چکش میکنم.مرسی
    ماکه تا الان نتونستیم فرکانسو درست تنظیم کنیم
    هم مدار آقای چمنی رو ساختیم و هم آقا ناصر ولی نشد که نشد
    ولی از آقای ناصر ساده و ارزون تردر اومد
    ایشالاه که امروز بازم چند تا تاتغییر بدیم مثل عوض کردن ترانزیستور و سلفو اینا و جواب بگیریم تا قارچا به فنی نرفتن :angry:

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

ممنون
      سلف از نوع مقاومتی بود ولی مدار آقای چمنی رو که بستیم سلفاش 100میکرو بود و بالطبع جریانش بالاتر
      البته مقاومت رو اینقدرا کم نکردیم آقا ترسیدیم جریان بره بالاترو مدار کلا برفنی
      بعدشم اصلا نمیدونیم فرکانس طبیعی پیزو چند هست تا بتونیم دقیق المانارو طراحی کنیم
      راستی ترانزیستورمون هم 2sd1047 بود که فرکانس کاریش20مگاهرتزه

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

نوشته اصلی توسط امـیـد
        سلام.مدار ناصر رو درست کن چیز خاصی نداره و ارزون تموم میشه !فقط پول ترانسش زیاد میشه!کلاً زیر30ت میشه
        سلام شلام
        آقایون عزیز دمتون گرم که جواب دادین.
        میگم بس به صرفه تره از این ماژول اماده ها بگیرم؟
        این قطعه واسه صنعت من خیلی مهمه و نزدیک به پونصدتا میخام. :eek:
        راستی معایب این ماژول آماده ها چیه؟همین تولید کننده بخاره سردو میگم؟ :rolleyes:
        برا این ماژول های اماده آیا کل قطعه همونه یا باید قطعات اضافی هم بگیرم؟اگه آره چی؟

[move] :wow: :wow:مرسی :wow: :wow:[/move]

دیدگاه

ااح
          باز که کسی جواب نداده!

دیدگاه

سلام دوست عزیز من از شما یه کمک میخوام اگه بتونین ممنون میشم میخواستم بدونم بجای پیزو چیزه دیگه میشه استفاده کرد اخه من دو سه تا بخارساز التراسونیک اونای که خیلی کوچیکن و رقصدنور دارن خریدم ولی زود از کار افتادن یعنی کار میکونه اب به حرکت میندازه ولی بخار نمیکنه اومدم درستش کنم ولی خورد شد اون قسمتی که اب میلرزونه و بخار میکنه میشه چبزه دیگه ای چاش گذاشت ممنون از شما mamada74@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوست عزیز من از شما یه کمک میخوام اگه بتونین ممنون میشم میخواستم بدونم بجای پیزو چیزه دیگه میشه استفاده کرد اخه من دو سه تا بخارساز التراسونیک اونای که خیلی کوچیکن و رقصدنور دارن خریدم ولی زود از کار افتادن یعنی کار میکونه اب به حرکت میندازه ولی بخار نمیکنه اومدم درستش کنم ولی خورد شد اون قسمتی که اب میلرزونه و بخار میکنه میشه چبزه دیگه ای چاش گذاشت ممنون از شما mamada74@yahoo.com اگه لطف کنین رو ایمیل برام بفرستین جواب ممنون میشم و اگه میشه شماره موبایل برام بزارین دیگه بیشتر ممنون میشم اخه زیاد من تو اینکارا سررشته ندارم فقط عملی بلدم مرسی از شما دوستانه خوب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشادع
                حاجی مقاومت رو نصف کردیم ولی سلف 100نانومون سوخت!البته قبلش هیچ بخاری ام ساطع نشد
                چکنیم دوستان؟
                سلام
                سلف 100 میکرو بذارید نه نانو.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط damayar
                  سلام شلام
                  آقایون عزیز دمتون گرم که جواب دادین.
                  میگم بس به صرفه تره از این ماژول اماده ها بگیرم؟
                  این قطعه واسه صنعت من خیلی مهمه و نزدیک به پونصدتا میخام. :eek:
                  راستی معایب این ماژول آماده ها چیه؟همین تولید کننده بخاره سردو میگم؟ :rolleyes:
                  برا این ماژول های اماده آیا کل قطعه همونه یا باید قطعات اضافی هم بگیرم؟اگه آره چی؟

[move] :wow: :wow:مرسی :wow: :wow:[/move]
                  ماژول های اماده ، چینیه و کیفیت جالبی نداره :NO:
                  ""برا این ماژول های اماده آیا کل قطعه همونه یا باید قطعات اضافی هم بگیرم؟اگه آره چی؟"" متوجه سوالت نشدم oo: خوب قطعه های خودش رو بگیر دیگه oo:
                  اگه شما تعداد بالا می خوای میتونی به ناصر پیغام بدی تا برات بسازه :agree: تازه بهت گارانتی هم میده چون به کارش وارده یاعلی

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد &#1576

دوستان ما دیروز رفتیم به هزار مشقت پیزو و 1047 رو گیر اوردم ولی سلف 100 میکرو بشکه ای پیدا نشد که نشد همه مقاومتی داشتند یه مقاومتی گذاشتم امتحان کردم تا مدارو زدم به برق سلف دود کرد اتصال کوتاهش کردم مدار کار نکرد منبع تغذیه هم 12 ولت دوبل 2.5 امپر هستش که از دو سر 24 ولت میگیرم و در حالت بی باری 27 ولت میده راستی وقتی پیزو رو برمیدارم و دو سر ولت متر رو به جاش میزارم هیچ ولتاژی نداره و جریان مصرفی مدار 4 امپره میتونه مشکل از سلف باشه ؟ اگه مشکل از سلفه چی به جاش بزارم؟ممنون

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                      دوستان ما دیروز رفتیم به هزار مشقت پیزو و 1047 رو گیر اوردم ولی سلف 100 میکرو بشکه ای پیدا نشد که نشد همه مقاومتی داشتند یه مقاومتی گذاشتم امتحان کردم تا مدارو زدم به برق سلف دود کرد اتصال کوتاهش کردم مدار کار نکرد منبع تغذیه هم 12 ولت دوبل 2.5 امپر هستش که از دو سر 24 ولت میگیرم و در حالت بی باری 27 ولت میده راستی وقتی پیزو رو برمیدارم و دو سر ولت متر رو به جاش میزارم هیچ ولتاژی نداره و جریان مصرفی مدار 4 امپره میتونه مشکل از سلف باشه ؟ اگه مشکل از سلفه چی به جاش بزارم؟ممنون
                      سلف باید باشه
                      ولتاژ شما کمه
                      ولتاژ 45 ولت دی سی نیاز هست
                      احتمالا ترانزیستور سوخته!!!

sigpic

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                        با ولتاژ 24 ولت راهش انداختم چند قطعه از مدار اقا ناصر حذف کردم :icon_razz:و یکم مقدار سلف و مقاومت رو تغییر دادم و به قولی مدار بهینه تر شد الان مدار داره با 4 قطعه کار میکنه

دیدگاه

سلام و وقت بخیر عرض میکنم به عزیزان دل
                          یه سوال
                          آیا میشه اینو خودمون رو فیبر چاپ کنیم؟به روش اتو اینا دیگه
                          ببینیدش بی زحمت:
                          http://uploadax.ir/images/ou9dobtgpz3pin5dx5lo.jpg
                          البته اگه آره بتونم چاپش کنم رو فیبر بهم بگین اندازه فیبرشو چند انتخاب کنم
                          مرسی ها :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2
                            :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                            با ولتاژ 24 ولت راهش انداختم چند قطعه از مدار اقا ناصر حذف کردم :icon_razz:و یکم مقدار سلف و مقاومت رو تغییر دادم و به قولی مدار بهینه تر شد الان مدار داره با 4 قطعه کار میکنه
                            خوب مدار رو بزار ببینیم چی شده ؟
                            عکس و نتایج رو هم بزار ممنون

sigpic

دیدگاه

در ضمن چون مدار با 24 ولت کار میکنه عمر مفید دستگاه بیشتر میشه یه روز کامل تستش کردم و هیچ مشکلی هم نداشت فقط ترانزیستور یکم داغ میکرد و اینکه لازم نیست از 1047 استفاده کنید از مشابهش bu406 هم میشه استفاده کرد رو مدار خودم تستش کردم جواب داد . عکس و نقشه هم به روی چشم

دیدگاه

دوستان عکس های مدار به همراه نقشه بهینه شده در لینک های زیر موجوده . در این مدار خازن 2200 و 1.5 میکرو فاراد و همچنین سلف 100میکرو هانری حذف شده و مقدار مقاومت به 1 کیلو 5 وات و سلف دست پیچ به 45 دور تغییر کرده و منبع تغذیه 24 ولت هست که من از 12 ولت دوبل استفاده کردم که عمر مفید پیزو رو بیشتر میکنه همچنین به جای 1047 از bu406 که دیگه همه جا پیدا میشه و ارزون تر هم هست میشه اسفاده کرد :agree: البته من در طراحی مدار سررشته ای ندارم و در مورد مشکلات این مدار اساتید باید نظر بدهند :nerd:
                                http://upload7.ir/imgs/2014-08/74229697308515099132.jpg
                                http://upload7.ir/imgs/2014-08/02300658740582728654.jpg
                                http://upload7.ir/imgs/2014-08/03837519051770010608.bmp
                                http://upload7.ir/imgs/2014-08/25422748045569943991.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X