پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط binup
آقا ما هم که دوست داریم از اینا بسازیم ولی نه رشتمون الکترونیکه نه چیزی سر در میاریم چیکار کنیم؟
کسی هست لوازمش رو به همراه بردش برامون آماده کنه و ازش خریداری کنیم؟
و نکته بعدی این که هزینه ساختش کلا چقدر میشه؟ قطعات اینا
ممنون
من مشهد هستم در ضمن
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط binup
آقا ما هم که دوست داریم از اینا بسازیم ولی نه رشتمون الکترونیکه نه چیزی سر در میاریم چیکار کنیم؟
ممنون
من مشهد هستم در ضمن
آقا کسی میتونه نام و نشون تمام قطعاتی که این کیت لازم داره به همراه نقشه جایگذاری قطعات به من بده
و اینکه مشهد از کجا میشه تهیه کرد ممنونم
اساتید یک سئوال:
حداکثر جریانی که این مدار مصرف می کنه چند هست؟؟؟ 1 امپر یا کمتر هست؟؟؟
من ترانس 16 ولت دوبل 1 امپر دارم!! که میشه 32 ولت 500 میلی!!! و ترانس 16 ولت 3 امپر را نمی تونم گیر بیارم!!!! به نظر شما اگر 2 تا ترانس 16 ولت دویل 1 امپر را با هم سری کنم تا 1 امپر به دست بیارم!! ایا این 1 امپر کار ما را راه می اندازه!!؟؟
سپاس
نوشته اصلی توسط ircaspianhero
اساتید یک سئوال:
حداکثر جریانی که این مدار مصرف می کنه چند هست؟؟؟ 1 امپر یا کمتر هست؟؟؟
من ترانس 16 ولت دوبل 1 امپر دارم!! که میشه 32 ولت 500 میلی!!! و ترانس 16 ولت 3 امپر را نمی تونم گیر بیارم!!!! به نظر شما اگر 2 تا ترانس 16 ولت دویل 1 امپر را با هم سری کنم تا 1 امپر به دست بیارم!! ایا این 1 امپر کار ما را راه می اندازه!!؟؟
سپاس
همون نیم آمپر هم جواب میده
البته ترانس دوبل 1 آمپر در حالت دوبل هم باید قاعدتا همون 1 آمپرو بده هااااااااااا oo:
همون نیم آمپر هم جواب میده
البته ترانس دوبل 1 آمپر در حالت دوبل هم باید قاعدتا همون 1 آمپرو بده هااااااااااا
ممنون دوست عزیز:
ولی یکی از مهدسین گفتند که ترانس 16 ولت دوبل 1 امپر:میشه 32 ولت نیم امپر!!!! یعنی این حرف شان نا درست هست؟؟؟
بعضی ها که این مدار را درست کردند گفتند که این مدار 1.2 امپر جریان میکشه!!! یک عده دیگه گفتند: 700 میلی !!! علت این تضاد ها چی هست!!؟؟؟
راستی در اخر :یک سئوال دیگه: برای اینکه ولتاژ 45 ولت را ثابت نگه داریم باسد چکار کنیم؟؟ یعنی چه مقدار خازنی خوب هست؟؟؟ طبق مدار 2200 میکرو خوب هست برای 45 ولت؟؟
راستی چرا شما از مقاومت 2 وات استفاده کرده اید؟؟؟ 18 کیلو !!؟؟؟ ایا میشه نیم وات استفاده کرد؟؟؟
ممنون دوست عزیز:
ولی یکی از مهدسین گفتند که ترانس 16 ولت دوبل 1 امپر:میشه 32 ولت نیم امپر!!!! یعنی این حرف شان نا درست هست؟؟؟
بعضی ها که این مدار را درست کردند گفتند که این مدار 1.2 امپر جریان میکشه!!! یک عده دیگه گفتند: 700 میلی !!! علت این تضاد ها چی هست!!؟؟؟
راستی در اخر :یک سئوال دیگه: برای اینکه ولتاژ 45 ولت را ثابت نگه داریم باسد چکار کنیم؟؟ یعنی چه مقدار خازنی خوب هست؟؟؟ طبق مدار 2200 میکرو خوب هست برای 45 ولت؟؟
راستی چرا شما از مقاومت 2 وات استفاده کرده اید؟؟؟ 18 کیلو !!؟؟؟ ایا میشه نیم وات استفاده کرد؟؟؟
نه چون ولتاژ به جریان ربط نداره
البته ترانس های بازار که ارزان قیمت هستند اصلا جریان واقعی رو نمی نویسن و من مجبور شدم ترانس 4 آمپری بخرم که فقط 1 آمپر میداد و علت رو در صفحات قبل توضیح دادم قیمت این ترانس حدود 20 تومان است.
اگر مدار به خوبی بسته شده باشد و سلف تنظیم باشد تنها نیم آمپر جریان می کشد و مدار به خوبی کار می کند اما دوستانی که بالای 1 آمپر رو ذکر کردن مقدار مقاومت رو کم کرده بودن و سلف هم تنظیم نبود و مدار کلی تلفات داشت و خیلی داغ می کرد و مدار به ناچار بالای یک آمپر می کشید.
نیاز نیست ولتاژ دقیقا 45 باشد . بله با همین مقادیر بهترین جواب رو گرفتم.
بهتره وات مقاومت بالا باشه چون ولتاژ زیادی روش می افته و ممکنه داغ کنه و بسوزه
ممنون دوست عزیز پس حرف شان درست نبود!!! خوبه پس!!! الان چه ترانسی توی بازار خوب هست؟؟؟ من که تا حالا جز شرکت نیو ترانس ! مارک دیگه ای ندیده ام!!!
الان اگر من مدار را که با همین مشخصات که ذکر کردید ببندم بدون هیچ گونه دستکاری در قطعات!! چند امپر می کشه مدار ؟؟؟
سپاس
چقدر شما اسپم میدید! 9 -10 امپری میکشه مدار-شما هم نمیتونی بسازی این مدار رو- خیلی باید حرفه ای باشی-
مدار رو که کاربرای دیگه گذاشتن -قطعات رو هم خارجی ها ساختن و سایت هم وارد کرده - بقیه قطعات هم همینطور- شما دقیقا به غیر از 4 تومن پول پیزو دادن چکار دیگه ای انجام دادید!؟
قبلش صحبت از عایق کاری بود که من و سایر کاربران رو مضحکه ی خودت کردی الانم جریان منبع تغذیه!
روش های انسانی تری برای افزایش تعداد ارسالهات در پیش بگیر!
بی تعارف بگم ارسالهای شما تاپیک رو داره بی ارزش میکنه! اگر واقعا ارزشی به اجتماع و بقیه کاربرها قائل هستید این لطف رو در حق سایت انجام بدید و دست از این کارهاتون وردارید! واقعا مایه ی تاسفه!
ناصر جان شما که استاد مایی چرا؟ :surprised: :surprised: :angry: :angry:
نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
نه چون ولتاژ به جریان ربط نداره
یکی از روایط اصلی در ترانسفورماتور رابطه زیر هستش
U1 / U2 = N1 / N2 =I2 / I1
U1 ولتاژ اولیه U2ولتاژ ثانویه N1 تعداد دور اولیه N2 تعداد دور ثانویه I1 جریان اولیه I2جریان ثانویه
پس با توجه به رابطه ی بالا نتیجه میگیریم که جریان با ولتاژ و تعداد دور رابطه ی عکس دارد و از طرفی ترانس دوبل به طور مثال12ولت 1امپر طوری طراحی شده که ما به عنوان دو تا منبع 12 ولتی 1 امپر استفاده کنیم نه 24 ولت و وقتی که سر وسط رو بیخیال میشیم و میخوایم از ترانس دو برابر ولتاژ نامی رو با همون قطر و تعداد دور سیم پیچ عبور بدیم با توجه به رابطه ی بالا جریان 1/2 خواهد شد. یه سر به این پیج هم بزنید بد نیست http://transformator.blogfa.com/post-14.aspx
امیدوارم رفع ابهام درستی کرده باشم
ممنون دوست عزیز پس حرف شان درست نبود!!! خوبه پس!!! الان چه ترانسی توی بازار خوب هست؟؟؟ من که تا حالا جز شرکت نیو ترانس ! مارک دیگه ای ندیده ام!!!
الان اگر من مدار را که با همین مشخصات که ذکر کردید ببندم بدون هیچ گونه دستکاری در قطعات!! چند امپر می کشه مدار ؟؟؟
سپاس
گیری دادیا؟ :evil: تو باید رو 5 آمپر فکر کنی. تو مدارو اولش بساز منبع تغذیه رو خدا خودش می سازه. تنها راهم یا یه ترانس 5 آمپریه یا همون روشی که گفتم ، دیگه اینقدر سوال و جواب نمی خواد. شما اینقدر تو جزئیات رفتی که کلا کلیات رو فراموش کردی؟ :biggrin:
نوشته اصلی توسط hamidrezam2
ناصر جان شما که استاد مایی چرا؟ :surprised: :surprised: :angry: :angry:یکی از روایط اصلی در ترانسفورماتور رابطه زیر هستش
U1 / U2 = N1 / N2 =I2 / I1
U1 ولتاژ اولیه U2ولتاژ ثانویه N1 تعداد دور اولیه N2 تعداد دور ثانویه I1 جریان اولیه I2جریان ثانویه
پس با توجه به رابطه ی بالا نتیجه میگیریم که جریان با ولتاژ و تعداد دور رابطه ی عکس دارد و از طرفی ترانس دوبل به طور مثال12ولت 1امپر طوری طراحی شده که ما به عنوان دو تا منبع 12 ولتی 1 امپر استفاده کنیم نه 24 ولت و وقتی که سر وسط رو بیخیال میشیم و میخوایم از ترانس دو برابر ولتاژ نامی رو با همون قطر و تعداد دور سیم پیچ عبور بدیم با توجه به رابطه ی بالا جریان 1/2 خواهد شد. یه سر به این پیج هم بزنید بد نیست http://transformator.blogfa.com/post-14.aspx
امیدوارم رفع ابهام درستی کرده باشم
نه عزیز اگر جریان رو به صورت درست ذکر کنند برای کل ترانس ذکر می کنند نه نصفش. ما شاگرد شماییم ولی من خودم چندین ترانس پیچیدم و وقتی که ترانس رو محاسبه می کنند توان کل رو در نظر می گیرن.
البته این ترانس های بدرد نخور نیو ترانس باید 4 آمپری شو برای این مدار بخری تا کار کنه چون همه هسته ها رو برای ولتاژ های متفاوت از یک نوع اندازه و سایز انتخاب می کنند این نیوترانسی ها :angry:
در ضمن ircaspianhero دارن سوال های الکی می پرسن و من دیگه به سوال های ایشون جواب نمیدم چون اسپم هست . لطفا شما هم جواب ندید . تمام این سوالات قبلا جواب داده شده فقط کافی از اول بخونن که این کارو نمی کنن
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
نوشته اصلی توسط binup
ممنون
من مشهد هستم در ضمن
ببین دوست عزیز من هم رشتم الکترونیک نیس ولی مهمترین چیز علاقه هست :icon_razz:
شما شروع به ساختن بکن ما در خدمتیم هر سوالی داشتی بپرس
بعد برای قطعات شما باید اول ببینی کدوم مدار رو میخوای بسازی مدار اقای چمنی که صفحه ی 1 هست که یکم شلوغه مدار دوم مدار اقا ناصر هستش که فکر کنم صفحه ی چهل و خورده ای باشه باید بگردی اون مدار بهینه شده اولی هستش و سادست و مدار من هم در صفحه ی هفتادو نه اگه اشتباه نکنم هست که این مدار بهینه ترین مداره و با 5 تا قطعه کار میکنه
در مورد هزینه هم طبق گفته های بالا بین 15 تا 25 تومن متغیره
من هم تربت هستم در ضمن
پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
نوشته اصلی توسط hamidrezam2
ببین دوست عزیز من هم رشتم الکترونیک نیس ولی مهمترین چیز علاقه هست :icon_razz:
شما شروع به ساختن بکن ما در خدمتیم هر سوالی داشتی بپرس
بعد برای قطعات شما باید اول ببینی کدوم مدار رو میخوای بسازی مدار اقای چمنی که صفحه ی 1 هست که یکم شلوغه مدار دوم مدار اقا ناصر هستش که فکر کنم صفحه ی چهل و خورده ای باشه باید بگردی اون مدار بهینه شده اولی هستش و سادست و مدار من هم در صفحه ی هفتادو نه اگه اشتباه نکنم هست که این مدار بهینه ترین مداره و با 5 تا قطعه کار میکنه
در مورد هزینه هم طبق گفته های بالا بین 15 تا 25 تومن متغیره
من هم تربت هستم در ضمن
اتفاقا بنده از بچگی علاقه شدیدی به الکترونیک و این حرفا داشتم ولی نمیدونم چی شد رفتم رشته معماری
بگذریم
آقا شما الان اول لوازمی که باید تهیه کنم رو برای بنده لیست کن برم سعدی بخرمشون
در ضمن من میخوام با 2 یا 3 تا پیزو تبخیر کار کنم
اگر فرقی به حال مدار نداره تعداد پیزوها هم بهم بگو ممنون
انشالله لوازم رو تهیه کنم و بعد باقی داستان
دیدگاه