کاربرد پیزوالکتریک در تولید بخار سرد در مهندسی پزشکی
سلام
ممنون از این پست جذابتون
یکی از کاربرد های خیلی خیلی مهم این مدار در تولید بخار سرد در اتاق عمل هست
برای استنشاق داروهای بیهوشی به دلایلی که یکیش اینه که حرارت شاید ماهیت ماده رو عوض کنه وووو
از بخار پیزو استفاده میشه! :bye
بکوب لایکو :applause: اضافه شده در تاریخ :
اگر تمایل دارید در لیست زیر ثبت کنید مدارتونو تا بقیه هم استفاده کنند.
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
اینو ساختم بخار هم میسازه فقط یه مشکلی داره اینکه
بعد یه مدتی که بخار تولید کرد بعد یه مدت کوتاه کم کم شدت بخارش کم میشه تا اینکه خاموش میشه :cry2:ء :cry2
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
هم دو مدل داره که قیمت هاش هم مناسب تره. ولی LED نداره و آداپتور هم روش نیست باید جدا بخری .
ممنون دوست عزیز: من الان متوجه نشدم!!! الان ان دستگاه اماده ای که eca داره به درد میخوره یا نه!!!؟؟میگه که اداپتور و.. داره!! شاید به خاطر همین گران داده!!
ان سایتی شما معرفی کردید!!! قیمت اش پایین هست!!! ولی ایا معتبر هست!!
راستی این دستگاه نیاز به اداپتور چند ولت داره؟؟نوشته 24 ولت!!! اگه 24 ولت هست پس توی ان شماتیک مداری که توی سایت هست چرا 45 ولت میخواد!!!
سپاس
نوشته اصلی توسط ircaspianhero
ممنون دوست عزیز: من الان متوجه نشدم!!! الان ان دستگاه اماده ای که eca داره به درد میخوره یا نه!!!؟؟میگه که اداپتور و.. داره!! شاید به خاطر همین گران داده!!
ان سایتی شما معرفی کردید!!! قیمت اش پایین هست!!! ولی ایا معتبر هست!!
راستی این دستگاه نیاز به اداپتور چند ولت داره؟؟نوشته 24 ولت!!! اگه 24 ولت هست پس توی ان شماتیک مداری که توی سایت هست چرا 45 ولت میخواد!!!
سپاس
معتبره من خودم خریدم ازش .
کلا تو کار وارداتن دیگه تولید ندارن مثل ECA محصولاتشون هم دیتاشیت درست و حسابی نداره . فقط سفارش میدن از چین میفرستن براشون یه عکس می اندازن ازش می ذارن تو سایت.
در مورد ولتاژ هم احتمالا مدار دو برابر کننده ی داخلی داره.
من خریدم حدود 450 میلی آمپر جریان می کشید.
اگه برای تزیین میخوای دستگاه ECA بهتره ولی بخار دهیش فقط 300 میلی لیتر درساعته .
ولی اگه برای مقدار بخارش می خوای اون سایتی که معرفی کردم مدل 400 و 550 میلی لیتر در ساعت داره. آداپتور 24 ولت هم جدا میفروشه.
ممنون دوست عزیز: الان شما دقیقا کدام را خریدید!!این هست!!
http://shop.aftabrayaneh.com/Others/Other_Modules/DJ20-00_Ultrasonic_Atomizer.html
فرق این با دستگاه eca در اداپتور و رقص نور نداشتن هست!؟؟ بخار دهیش فقط 300 میلی لیتر درساعته !! یعنی چی؟؟
سپاس
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب
نوشته اصلی توسط ircaspianhero
ممنون دوست عزیز: الان شما دقیقا کدام را خریدید!!این هست!!
http://shop.aftabrayaneh.com/Others/Other_Modules/DJ20-00_Ultrasonic_Atomizer.html
فرق این با دستگاه eca در اداپتور و رقص نور نداشتن هست!؟؟ بخار دهیش فقط 300 میلی لیتر درساعته !! یعنی چی؟؟
سپاس
من اون سیاه رنگه رو خریدم. که در هر ساعت 550 میلی لیتر آب رو بخار می کنه.
مال ECA تو هر ساعت 300 میلی لیتر آب رو بخار میکنه.
دیدگاه