اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
    ممنون دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدهید!!! مثلا کنار هم نباشند چه اتفاقی می افته برای مدار؟؟؟یعنی زیر پیزو را چسب اکواریوم بزنیم تمام هست؟؟؟ زیر اش باید عایق باشه!؟؟ یعنی چی ؟؟؟
    سپاس
    سلف رو باید بپیچی و در عمل آزمایش کنی و خودت تاثیرشو ببینی
    زیر پیزو نباید چسب بزنی و باید فضای خالی باشه و باید دورش چسب بخوره تا آب به زیر پیزو نره

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

ممنون دوست عزیز: ولی باز این عایق کاری متوجه نشدم!!!
      توی عکس پیزو سمت پایین را در نظر بگیرید!!
      1.منظور از دور پیزو کجا هست؟؟؟ همان قسمتی هست که با خط نارنجی مشخص کردم؟؟؟خط خطی کردم!! باید همان قسمت چسب کاری بشود؟؟
      2. ان سیم ها ی مثبت و منفی که با دایره قهوه ای مشخص کردم باید چسب کاری بشوند؟؟؟
      3. ان دایره سفید که دورش ضربدر قرمز زدم و ان سطوح خاکستری ایا نیاز به چسب کاری داند؟؟

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ولی باز این عایق کاری متوجه نشدم!!!
        توی عکس پیزو سمت پایین را در نظر بگیرید!!
        1.منظور از دور پیزو کجا هست؟؟؟ همان قسمتی هست که با خط نارنجی مشخص کردم؟؟؟خط خطی کردم!! باید همان قسمت چسب کاری بشود؟؟
        2. ان سیم ها ی مثبت و منفی که با دایره قهوه ای مشخص کردم باید چسب کاری بشوند؟؟؟
        3. ان دایره سفید که دورش ضربدر قرمز زدم و ان سطوح خاکستری ایا نیاز به چسب کاری داند؟؟

سپاس
        نه شما نباید اصلا پشت پیزو رو (اون قسمت هایی که خط خطی کردی و ضربدر زدی) چسب بزنی اونها خودش ابندی شده است شما فقط باید دور محیط لاستیک پیزو رو چسب بزنی یعنی تقریبا همون جایی که با فلش سبز مشخص کردی که اب از اون قسمت بیرون نیاد بقیه جاها نیازی نداره فقط سیم ها رو هم اگه تونستی به همون لاستیک سیاهه بچسبون تا در اثر بالا پایین شدن زیاد کنده نشن.

دیدگاه

نه شما نباید اصلا پشت پیزو رو (اون قسمت هایی که خط خطی کردی و ضربدر زدی) چسب بزنی اونها خودش ابندی شده است شما فقط باید دور محیط لاستیک پیزو رو چسب بزنی یعنی تقریبا همون جایی که با فلش سبز مشخص کردی که اب از اون قسمت بیرون نیاد بقیه جاها نیازی نداره فقط سیم ها رو هم اگه تونستی به همون لاستیک سیاهه بچسبون تا در اثر بالا پایین شدن زیاد کنده نشن.
          ممنون دوست عزیز: ولی باز هم چند ابهام وجود داره!!
          1.الان توی این عکس جدید نگاه کنید!!!به قسمت پایین عکس!!!فلش قرمز!
          ان قسمت را با رنگ سبز (زیگ زاگ) مشخص کردم !! منظور شما ان قسمت سیاه رنگ پلاستیکی هست که باید چسب کاری شود؟؟؟؟
          2. توی پیزو وسط تصویر که زاویه اش فرق داره و با فلش نارنجی مشخص شده چی؟؟؟ ان قسمت ها نیاز به عایق کاری دارند؟؟؟یا نه؟
          3.توی پیزو اولی(بالایی) با فلش بفش مشخص کردم ایا ان قسمت هایی که با رنگ زرد مشخص کردم نیاز به چسب کاری دارند؟؟؟
          در اخر چسب مورد استفاده برای عایق کاری :کدام هست؟؟ اکواریوم؟؟؟پمادی؟
          http://iran-micro.com/%DA%86%D8%B3%D8%A8-%D8%A2%DA%A9%D9%88%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%85-%D9%BE%D9%85%D8%A7%D8%AF%DB%8C-p-7597.html

سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: ولی باز هم چند ابهام وجود داره!!
            1.الان توی این عکس جدید نگاه کنید!!!به قسمت پایین عکس!!!فلش قرمز!
            ان قسمت را با رنگ سبز (زیگ زاگ) مشخص کردم !! منظور شما ان قسمت سیاه رنگ پلاستیکی هست که باید چسب کاری شود؟؟؟؟
            2. توی پیزو وسط تصویر که زاویه اش فرق داره و با فلش نارنجی مشخص شده چی؟؟؟ ان قسمت ها نیاز به عایق کاری دارند؟؟؟یا نه؟
            3.توی پیزو اولی(بالایی) با فلش بفش مشخص کردم ایا ان قسمت هایی که با رنگ زرد مشخص کردم نیاز به چسب کاری دارند؟؟؟
            در اخر چسب مورد استفاده برای عایق کاری :کدام هست؟؟ اکواریوم؟؟؟پمادی؟
            سپاس
            سلام
            ببین اون قسمت که سیم ها وصل شدن و نوشته وجود داره اصلا نباید آب بخوره حالا باید این پیزو در زیر یک ظرف قرار بگیره و آب نباید به قسمت سیم ها نفوذ کنه همین
            با چسب آکواریوم آب بندی کن

sigpic

دیدگاه

ببین اون قسمت که سیم ها وصل شدن و نوشته وجود داره اصلا نباید آب بخوره حالا باید این پیزو در زیر یک ظرف قرار بگیره و آب نباید به قسمت سیم ها نفوذ کنه همین
              با چسب آکواریوم آب بندی کن
              ممنون دوست عزیز: من عاقبت متوجه نشدم :angry: دقیقا کجا را باید چسب بخوره!!! الان منظور شما این هست که زیر پیزو: جایی که ان سیم ها وجود داره و نوشته ها هستن باید کامل چسب کاری بشوند یعنی کامل زیر پیزو را چسب اکواریوم بزنم؟؟؟

دیدگاه

ممنون دوست عزیز: من عاقبت متوجه نشدم :angry: دقیقا کجا را باید چسب بخوره!!! الان منظور شما این هست که زیر پیزو: جایی که ان سیم ها وجود داره و نوشته ها هستن باید کامل چسب کاری بشوند یعنی کامل زیر پیزو را چسب اکواریوم بزنم؟؟؟
                تو شخصا منو کشتی :mrgreen: :angry: :mrgreen:
                اون قسمت زیر پیزو باید خالی باشه نه آب بره زیرش و نه چسب بخوره همین
                شما دست به کار شو دو تا پیزو که خراب کنی همه چیز حل میشه :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

تو شخصا منو کشتی :mrgreen: :angry: :mrgreen:
                  اون قسمت زیر پیزو باید خالی باشه نه آب بره زیرش و نه چسب بخوره همین
                  شما دست به کار شو دو تا پیزو که خراب کنی همه چیز حل میشه
                  شما صد جور حرف میزنی ها!!!! :mrgreen: شما قشنگ راهنمایی نمی کنی ها!!! سطحی میگی و میری!!!
                  به صفحه 74 نگاه کن من از جناب چمنی در مورد مدار اش سئوال کردم !! و چطور با دقت و ظرافت :mrgreen: جواب داد!!!
                  من تهران نیستم که هی برم پیزو بخرم!!! من از eca می گیرم!!!!! و همین پیزو فکستنی 3600 تومان هست! :icon_razz: کلا قطعات الکترونیک توی شهرستانهای کوچک مثل الماش می ماند!! برای همین من نمیتونم ریسک کنم و هی پیزو را خودم تست و خطا و ازمون و.. کنم تا بفهمم که چطوری عایق بنیدی میشه!!
                  لطفا دوستانی که این مدار را ساختند!!! و می داند عایق بندی که پیزو چطوری:لطفا کامل شرح بدهند!! :sad:
                  سپاس

دیدگاه

ببین دوست عزیز مسلمه که به سیمها نباید اب بخوره! اینو که میدونیم چرا! میدونید که؟ خب حالا شما میتونید کامل زیر این پیزو رو چسب اکواریوم بزنی یا بچسبونی به یه چیزی!!! ولی چون این قطعه نوسان مکانیکی داره وقتی کاملا سطح زیرش رو چسب بزنید نمیتونه نوسان کنه و مولکولها رو به نوسان در بیاره! البته فشار اب روی سطح بالای پیزو هم مهمه و نمیتونید مثلا بندازید داخل یه سطل پر اب! حالا پس نباید به سیم ها اب برسه! و البته زیرش پیزو رو هم نمیتونی چسب بزنی یا ثابت کنی! به خاطر فشار هم به قسمت زیرین هم اب نرسه بهتره! حالا شما خود بشین فکر کن ببین چطوری میتونی این مشکلات رو حل کنی!
                    ---
                    تجربه ی دیگران! :
                    قسمتهای دور واشر پلاستیکی رو از قسمت زیرین چسب میزنید! تا اب از اون قسمت نفوذ نکنه! و کل پیزو رو به زیر یه ظرف که به اندازه ای کوچیکتر از واشر پلاستیکی و کمی کمتر از قطر پیزو سوراخ شده با یه چیزی محکم میبندی و داخل ظرف اب میریزی و نباید نشت کنه!

دیدگاه

جربه ی دیگران! :
                      قسمتهای دور واشر پلاستیکی رو از قسمت زیرین چسب میزنید! تا اب از اون قسمت نفوذ نکنه! و کل پیزو رو به زیر یه ظرف که به اندازه ای کوچیکتر از واشر پلاستیکی و کمی کمتر از قطر پیزو سوراخ شده با یه چیزی محکم میبندی و داخل ظرف اب میریزی و نباید نشت کنه!
                      ممنون دوست عزیز:
                      یک فکری به ذهنم رسید : به نظرتان جواب میده!!
                      مثلا یک لیوان پلاستیکی :یک بار مصرف را: وسط اش(ته لیوان) باز کنم و پیزو را وسط قرار بدهم!!! و دور و ور پیزو که یک یکم فضا داره را با چسب بپوشانم!! تا اینجوری لیوان نشتی نداشته باشه!! از طرفی دیگه زیز پیزو هم نیاز به چسب زدن و عایق کاری نداره!!!

سپاس

دیدگاه

اگر منظورتون این هست که پلاستیک دورش رو در بیارید و پیزو رو مستقیم بچسبونید! همونطوری که گفتم نه متاسفانه! چرا؟ این پلاستیک دور پیزو خاصیت الاستیک یا ارتجاعی داره! یعنی حتی اگر پیزو رو به این لاستیک بپسبونید بازم میتونه بلرزه! ولی با لیوان یا هر چیزی نه!
                        در ضمن در انواع تجاری فکر میکنم پلاستیک رو با واشر یا یه چیزی محکم به ظرف میبندن! و زیر پیزو یه فنر میذارن که فنر پیزو رو به لاستیک دورش فشار میده و همه مانع نشتی میشه و هم اجازه ی لرزش رو میده!
                        البته چسب اکواریوم به علت خاصیت ارتجاعی مه داره مناسب هست!
                        --
                        در اخر دوست گرامی این همه کاربر اینو بستن و تست کردن شما هم ببند تست کن چیزی نمیشه! یکی دو قطره اب هم بره زیرش موقع تست اشکالی نداره !

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:یعنی پیزو را داخل لیوان نمیشه چسباند و بعد داخل لیوان اب ریخت!!!!! :angry:
                          من الان چند نمونه فیلمی که توی این بخش هست را دیدم و همه پیزو ها را مستقیم توی اب می انداختند!!! و سیم ها و زیر پیزو هم داخل اب بود!!! حالا این قضیه اش چطوری هست!!؟؟سطح زیرین پیزو مگه اب بخوره!! مشکلی پیش نمیاد!!؟؟
                          سپاس

دیدگاه

چرا نمیشه! ولی برای یک دقیقه! اصلا برای بنداز داخل اب!

دیدگاه

شما میتونی از چسب مزدا استفاده کنی خوره ی این کاره هم محکم میگیره و هم ابندی کامل میکنه

دیدگاه

آقا ما هم که دوست داریم از اینا بسازیم ولی نه رشتمون الکترونیکه نه چیزی سر در میاریم چیکار کنیم؟
                                کسی هست لوازمش رو به همراه بردش برامون آماده کنه و ازش خریداری کنیم؟
                                و نکته بعدی این که هزینه ساختش کلا چقدر میشه؟ قطعات اینا
                                ممنون
                                من مشهد هستم در ضمن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X