اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

ادیسون جان بسیار عالیه کارت تبریک میگم !
    میگم جریان تو ولتاژ 24 و 30 چقدر بود؟

دیدگاه

پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )

نوشته اصلی توسط SALEH.KAZAMA
      ادیسون جان بسیار عالیه کارت تبریک میگم !
      میگم جریان تو ولتاژ 24 و 30 چقدر بود؟
      توی 24 ولت حدود 250 میلی آمپر و در سی ولت همون طور که عکسش هم هست حدود 450 میلی آمپر

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد ب

عکسا دیده نمیشه

دیدگاه

جناب ادیسون لطفا مدارتون رو داخل این تایپک بگذارید...
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63276.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
            جناب ادیسون لطفا مدارتون رو داخل این تایپک بگذارید...
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63276.0
            چشم آقای نجار زاده همه اطلاعات کمم رو به صورت مناسب و یکجا می زارم

sigpic

دیدگاه

سلام بچه ها اون سلفی که مقدار نداره (L2) مشخصات شماره سیم و تعداد دور و قطر سیم پیچ چیه
              مرسی مرسی مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط havash92
                سلام بچه ها اون سلفی که مقدار نداره (L2) مشخصات شماره سیم و تعداد دور و قطر سیم پیچ چیه
                مرسی مرسی مرسی
                12- سلف مدار که باید پیچیده بشه و برای این کار کافیه 18 دور سیم دور یک مداد بپیچید :biggrin: در قسمت توضیحات بود دوست عزیز قطر سیم هم بهتره از نیم بیشتر باشه هرچی که داشتی من خودم چون سیم لاکی 1 داشتم با سیم 1 پیچیدم.

sigpic

دیدگاه

[glow=red,2,300]سلام اگر داخل آبش نمک باشه نمکش ته نشین میشه؟؟ :redface: :redface: [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza8731
                    [glow=red,2,300]سلام اگر داخل آبش نمک باشه نمکش ته نشین میشه؟؟ :redface: :redface: [/glow]
                    یه لایه روی پیزو هست که عایقه و فکر کنم اگه آب نمک داشته باشه اونو خراب کنه چون خیلی حساسه اما این مولکول های اب دارن با فرکانس 1.7 میلیون بار در ثانیه بهم برخورد می کنن و به سمت بالا که میان از هم جدا میشن و به شکل بخار (پودر آب :biggrin: ) در میان و فکر کنم نمک ته نشین نشه هنگام کار پیزو. البته بهتره آب خالص باشه و املاح کم داشته باشه تا عمر مفید پیزو رو کم نکنه .

sigpic

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

jenabe edison dota soal kheyli zehnamo mashghol karde
                      yek in k shoma in teranzistor ranakharidid az koja gofti k gheymatesh 3 tomane?
                      dovom in k be nazaret mishe 220 volt ra mostaghim be dc tablik kard ?
                      unvaght mishe 360 vol dc
                      bad berim 10 ta in medar haro baham seri ****m?
                      kar mide?
                      nemishoze? :eek:

دیدگاه

پاسخ : باتو و تا پاان ساخت دستگاه بخار سرد با پزو الکترک همراه ما باش(عکس و توضح )

نوشته اصلی توسط bardiya3
                        jenabe edison dota soal kheyli zehnamo mashghol karde
                        yek in k shoma in teranzistor ranakharidid az koja gofti k gheymatesh 3 tomane?
                        dovom in k be nazaret mishe 220 volt ra mostaghim be dc tablik kard ?
                        unvaght mishe 360 vol dc
                        bad berim 10 ta in medar haro baham seri ****m?
                        kar mide?
                        nemishoze? :eek:
                        با سلام لطفا سعی کنید فارسی تایپ کنید تا راحت تر خونده بشه ( طبق قوانین انجمن )
                        قیمت ترانزیستور های مشابه حدود 3 هزار تومان می باشد و این ترانزیستور پیدا نمی شود من هم از پاور سوخته ی گرین باز کردم.
                        ما هم 220 را با ترانس 24 ولت به دی سی تبدیل کردیم مستقیما این کار را نکردیم در مدار هم ترانس مشخص است.
                        بقیه سوال تون واضح نیست لطفا فارسی و واضح تر بنویسید .ممنونم

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1
                          با سلام لطفا سعی کنید فارسی تایپ کنید تا راحت تر خونده بشه ( طبق قوانین انجمن )
                          قیمت ترانزیستور های مشابه حدود 3 هزار تومان می باشد و این ترانزیستور پیدا نمی شود من هم از پاور سوخته ی گرین باز کردم.
                          ما هم 220 را با ترانس 24 ولت به دی سی تبدیل کردیم مستقیما این کار را نکردیم در مدار هم ترانس مشخص است.
                          بقیه سوال تون واضح نیست لطفا فارسی و واضح تر بنویسید .ممنونم
                          ببخشید مرورگر قبلیم با فارسی مشکل داشت یکی دیگه دانلود کردم
                          میگم میشه برق خونه را بدون این که به ترانس بدیم دیسی کنیم که مشه 360 ولت دی سی
                          بعد 10 تا از این مدار هارو سری کنیم 360 ولت را بدیم بهش که روی هر مدار 36 ولت بیفته؟ مشه؟ آیا؟
                          دیگه نخوایم ترانس به اون گرونی بخریم!
                          سلف از کجا خریدی 200 تومن؟
                          من دیروز خریدم دونه ای 700

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bardiya3
                            ببخشید مرورگر قبلیم با فارسی مشکل داشت یکی دیگه دانلود کردم
                            میگم میشه برق خونه را بدون این که به ترانس بدیم دیسی کنیم که مشه 360 ولت دی سی
                            بعد 10 تا از این مدار هارو سری کنیم 360 ولت را بدیم بهش که روی هر مدار 36 ولت بیفته؟ مشه؟ آیا؟
                            دیگه نخوایم ترانس به اون گرونی بخریم!
                            سلف از کجا خریدی 200 تومن؟
                            من دیروز خریدم دونه ای 700
                            سلام اگه برق شهر یکسو و صاف بشه میشه 310 ولت نه 360
                            اگر مدار رو بشه مثل یک مقاومت مدل کرد میشه مدار ها رو سری کرد اما اینجا چنین امکانی نیست و برای مدار ها باید از تغذیه سی تا پنجاه ولت دی سی استفاده کرد اما میشه یک منبع سی تا 50 ولت درست کرد و به چند مدار متصل کرد در حقیقت همون تغذیه رو داریم و قسمت تغذیه مدارها با هم موازی است مثل برق منازل که مصرف کننده ها با هم موازی می شوند.
                            بعد اگه شما بخوای 10 تا از این مدار بسازید حداقل به 10 تا پیزو نیاز داری که میشه 60 هزار تومن واسه پیزو و با سایر قطعات بدون ترانس میشه 150 هزار تومان خوب خرید یک ترانس به قیمت 10 هزار تومن (از گرون ترین مغازه ایران ) خیلی بهتر است تازه شما می تونید یک ترانس 24 تا 34 ولت ای سی بخرید با جریان بالاتر مثلا 2 آمپر و چهار مدار را به همین یک ترانس تغذیه کنید که فقط یک ترانس و یک خازن مناسب و یک پل دیود نیاز دارید بقیه مدار هم که مشخص است.
                            سلف رو من خودم یکی شو پیچیدم و یکیشو از پاساژ عباسیان خریدم.

sigpic

دیدگاه

حالا ترانس هیچی
                              کلا میخواستم ببینم میشه یا نه
                              حیف نمیشه!
                              ترانس از کجا خریدی؟
                              من ترانس 47 ولت یه آمپر خریدم 20

دیدگاه

47 ولت ای سی ؟؟؟؟!!!!!
                                ما نهایت به ولتاژ ای سی 34 ولت نیاز داریم که میشه 47 ولت دی سی که با یکسوساز و صافی درست میشه
                                ترانس 24 ولت نیم آمپر هم جواب میده که قیمتش همه جا 8 تومنه من از کوچه آلیک خریدم.
                                البته میشه از تغذیه با خازن استفاده کرد اینم مدارش البته به جای زنر 1 وات 5 وات بزار می تونی مقاموت رو هم 100 اهم دو وات بزاری
                                http://upload7.ir/imgs/2014-01/42630402584420918543.jpg

که هزینه ها کاهش پیدا کنه
                                خوبه الان راضی شدی ؟ دیگه با این مدار ها فکر کنم کل هزینه ات برای یک مدار بشه 15 هزار تومن
                                فقط دقت کن که این تغذیه چون ایزوله نیست به هیچ جای مدار نباید دست بزنی چون برق محترم شما را می گیرد و ول نمی نماید . :angry:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X