سلام اگر میشه نام قطعات و تعداد آنها رو کامل بنویسید
نوشته اصلی توسط مهران چمنی
چشم اول نقشه رو بزارم بعد معرفی میکنم قطعات رو
چرا میزنی حالا چشم چشم چشم....الان میرم ساده ترین مدلی که میشه رو طراحی میکنم میزارم بعد سطح متوسط و سختش رو میزارم
نقشش رو میکشم دیگه الان :cry:
مدار های ولتاژ بدک نبود.....مدارشونو تست نکردم
یه مداری هست که نوید کشید و آروین ویرایش کرد و یکم دیگه دستکاریش میکنیم اونو
خودم بستم جواب داده
منبع 40ولت توی راسته ی کار ما نیست...یه سر به ترانس پیچی بزنید سفارش ترانس 45ولت بدین
به همین راحتی
دم شوما هم گرم....
ممنون
همین الان
ما بیشتر :nerd:
این پیزو الکتریک هست مخصوص تبخیر آب سرد
جنسشم از سرامیک باید باشه
ولی اوم معمولی ها فلزی هست و خیلی نازک که برای این مدار مفید نیست
از مشهد خیالان سعدی پاساژ مهتاب پاژ الکترونیک ( 2500هم گرونتر میده از تهران )
دیتاشیت نداره...کلا سه چهار مدل بیشتر تولید نشده
لینک عکس رو داخل این بزارید
ناز چیه....میخوام کاری کنم بدون مشگل سه سوته مدار رو ببندید
بله...درسته...ممنون از پاسختون cocoجان
پیزو یه جور بلندگوی فرکانس بالاس که امواج مافوق صوت ایجاد میکنه و صداش رو نمیشه شنید
در این مدار پیزو 1600000بار در ثانیه میلرزه که باعث میشه آب مولکول هاش از هم جدا بشه و آب بخار بشه در دمای پایین
اسمش پیزو الکتریک هست...گفتم
تو اینترنت دیدم
چشم
بچه ها سوال دیگه ای دارن بپرسن پاسخگو هستیم
راستی
در آخر از بهترین مدار PCB طراحی میکنیم و در اینجا برای علاقه مندان قرار میدیم تا راحت تر از قبل به نتیجه برسن
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط نا صر
خواهش می کنم مقاومت 18 کیلو رو وات بالا بزار اگر هم می تونی کمی هم مقدارش رو کم و زیاد کن مقدار بخار ممکنه با این عمل کمتر یا زیادتر بشه
داداش مقاومت رو ۲ وات گرفتم درضمن یکبار ۱۰ کیلو گذاشتم یه بارم ۱۸ کیلو ولی هیچی :read:?حتی یه لرزش!!!!اینم عکس مدار
http://upload7.ir/imgs/2014-02/17544586102508059798.jpg
پاسخ : بیاتو و تا پایان ساخت دستگاه بخار سرد با پیزو الکتریک همراه ما باش(عکس و توضیح )
نوشته اصلی توسط amir894
داداش مقاومت رو ۲ وات گرفتم درضمن یکبار ۱۰ کیلو گذاشتم یه بارم ۱۸ کیلو ولی هیچی :read:?حتی یه لرزش!!!!اینم عکس مدار
http://upload7.ir/imgs/2014-02/17544586102508059798.jpg
بسیار عالی فقط این سلف کمی مورد توجه است اگر سلف مدار من رو ببینی تفاوت هاش رو متوجه میشی بجای اینکه سلف 100 میکرو بزرای می تونی 100 میلی هانری بزاری تا مطمئن بشی نوسانات مدار باعث افت ولتاژ تغذیه ات نمیشه
مقاومت 18 کیلو برای بایاس ترانزیستور است که برخی اوقات اگر نزاری هم مدار کار می کنه اما بهتره یک مقاومت بالای 15 کیلو بزاری و زیر 15 کیلو نیز باعث میشه مدار از کار بیوفته
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
سلام
کسی از دوستان میده تو شیراز از کدوم مغازه میشه پیزو رو خرید ؟؟ :redface:
چند مغازه رفتم ندشت oo: :cry: :cry2: :angry:
من اهل نهرانم اما الان تو شیراز هستم. و جاهایی که می شناسم اینهاست : میدان نمازی - پاساژ روبروی دانشکده مهندسی شماره یک (دانشگاه ما ) / چهار راه مشیر که فکر کنم اینها داشته باشن کجا رو گشتیآ ؟؟؟
نوشته اصلی توسط amir894
ادیسون جان!دو تا مقاومت یک کیلویی سری کردم بستم حالا فقط اب رو میلرزونه!!! مشکل از چیه و چرا ۱۸ کیلویی یه جواب نداد فرقشون خیلیه?۱۶ کیلو فرقشه!!!!
بسیار عالی فقط این سلف کمی مورد توجه است اگر سلف مدار من رو ببینی تفاوت هاش رو متوجه میشی بجای اینکه سلف 100 میکرو بزرای می تونی 100 میلی هانری بزاری تا مطمئن بشی نوسانات مدار باعث افت ولتاژ تغذیه ات نمیشه
مقاومت 18 کیلو برای بایاس ترانزیستور است که برخی اوقات اگر نزاری هم مدار کار می کنه اما بهتره یک مقاومت بالای 15 کیلو بزاری و زیر 15 کیلو نیز باعث میشه مدار از کار بیوفته
پایه های ترانزیستور رو از هست سینک یکم فاصله بده اتصال نداشته باشن
راستی زیر پیزو که چسب نزدی زیرش کامل باید خالی باشه !!!
نوشته اصلی توسط نا صر
پایه های ترانزیستور رو از هست سینک یکم فاصله بده اتصال نداشته باشن
راستی زیر پیزو که چسب نزدی زیرش کامل باید خالی باشه !!!
داداش همون طور که گفتی سلف ها رو عوض کردم!با این مقاومت ۱۸ کلویی یه اصلا تکون نمی خوره :angry: یه مقاومت داشتم۳/۹۰۰ کیلو زدم کار کرد ولی فقط اگه یه قطره روش بریزی بخار میکنه تو کاسه فقط میلرزونه!! oo: اینم عکس!
http://upload7.ir/imgs/2014-02/56113743211923430365.jpg
نوشته اصلی توسط amir894
داداش همون طور که گفتی سلف ها رو عوض کردم!با این مقاومت ۱۸ کلویی یه اصلا تکون نمی خوره :angry: یه مقاومت داشتم۳/۹۰۰ کیلو زدم کار کرد ولی فقط اگه یه قطره روش بریزی بخار میکنه تو کاسه فقط میلرزونه!! oo: اینم عکس!
http://upload7.ir/imgs/2014-02/56113743211923430365.jpg
از اینکه که عکس میزاری ممنون
مقدار ولتاژ چفدر هست ؟ اگه میشه با مولتی متر اندازه بگیر
سلف رو هم فشرده تر کن
زیر پیزو هم دستمال کاغذی بزار ببین زیرش آب نمیره ؟ اگه بره باید یه فکری کنیم واسش
مداری که بستی بسیار عالیه و اگه مدار منو دیده باشی زیاد با مدار خودت فرق نمی کنه
نوشته اصلی توسط نا صر
از اینکه که عکس میزاری ممنون
مقدار ولتاژ چفدر هست ؟ اگه میشه با مولتی متر اندازه بگیر
سلف رو هم فشرده تر کن
زیر پیزو هم دستمال کاغذی بزار ببین زیرش آب نمیره ؟ اگه بره باید یه فکری کنیم واسش
مداری که بستی بسیار عالیه و اگه مدار منو دیده باشی زیاد با مدار خودت فرق نمی کنه
داش ناصر خدمت شما:ولتاژ28.5 -سلف باریک تر-کاغذ گذاشتم زیر پیزو(درضمن اب نمی داد به زیرش.سلف اولیه رو هم عوض کردم این بیشتر دود می داد البته قبل از تغیراتی که گفتید).با این کارا همون یه ذره بخار هم که می داد نابود شد فقط لرزه میده oo:.عکس خدمت شما :read:
چون سرعت بعضی ها پایینه بصورت لینک می زارم تا پست ها سنگین نشه! http://upload7.ir/imgs/2014-02/63058100144351632907.jpg
نوشته اصلی توسط amir894
داش ناصر خدمت شما:ولتاژ28.5 -سلف باریک تر-کاغذ گذاشتم زیر پیزو(درضمن اب نمی داد به زیرش.سلف اولیه رو هم عوض کردم این بیشتر دود می داد البته قبل از تغیراتی که گفتید).با این کارا همون یه ذره بخار هم که می داد نابود شد فقط لرزه میده oo:.عکس خدمت شما :read:
چون سرعت بعضی ها پایینه بصورت لینک می زارم تا پست ها سنگین نشه! http://upload7.ir/imgs/2014-02/63058100144351632907.jpg
راستی رنج مولتی متر رو دی سی هستا
بسیار عالی است همه چیز پس مدار رو به همون شرایطی که بهتر کار می کرد بزار
فقط ولتاژ شما خیلی کم است برای بخار بیشتر فقط باید ولتاژ کمی افزایش پیدا کند و این هم به دلیل یکسان نبودن مشخصات قطعات است .
ترانس شما چند ولت است؟
نوشته اصلی توسط نا صر
بسیار عالی است همه چیز پس مدار رو به همون شرایطی که بهتر کار می کرد بزار
فقط ولتاژ شما خیلی کم است برای بخار بیشتر فقط باید ولتاژ کمی افزایش پیدا کند و این هم به دلیل یکسان نبودن مشخصات قطعات است .
ترانس شما چند ولت است؟
ترانس من ۲۴ یک امپره!خودتون گفتید oo:!!!اگه می دونستم کمه خوب ۳۴ ولت میگرفتم !!پس باید یه ترانس دیگه بخرم! :cry2:
فکر ما فقر بیچاره ها هم باشید :cry:
الان تو سایت اپارات کلیپ ساخته شده این پیزو رو دیدم ولی چند تا قطعه اضافی داشت! :eek: جریان چیه :read: ولی عجب بخار می داد :eek: کاش ماله منم درست شه :angry:
دیدگاه