اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
    دستت درد نکنه منتظر تستش هستم :mrgreen:
    سلام شرمنده :sad: سفارش ثبت کردم بهم زنگ زدند گفتن که از این خازن های 500 فارادی تموم کردیم و 20 روز آینده میاریم :angry: دیگه مجبورم خریدمو بکنم :-??
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی و اتوموبیل الکترونیکی ( بخش سوال و جواب و نظرات )

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      سلام شرمنده :sad: سفارش ثبت کردم بهم زنگ زدند گفتن که از این خازن های 500 فارادی تموم کردیم و 20 روز آینده میاریم :angry: دیگه مجبورم خریدمو بکنم :-??
      دشمنت شرمنده
      عیب نداره ما هم صبر می کنیم.
      هر چند این نوع خازن ها کاربرد زیادی هم ندارن ولی برخی اوقات خیلی به درد می خورن

sigpic

دیدگاه

سلام آقای منتطری
        میخواستم یه براشلس موتور یا هاب موتور رو بصورت دست ساز بسازم.البته حدود12 سال پیش اولین موتور رو خودم با طی زمان3سال بسازم والان هم تو دانشکده دوران کاردانیم هس.چیز های دم دستم هم یه استاتور پنکه سقفی یا یه آرمیچر موتور فن ماشین هس نمی دونم آهنرباهاشو از کجا تهیه کنم :question:سنسورهال در چه وضعیتی عمل میکنه وهدف نهایی اون درموتور :question:چه نوعی از آهنرباس :question:کلا اساس کار این موتورها رو میخوام بدونم.ممنون میشم اگه کمک بفرمایید.
        بگذارید و بگذرید
        ببینید و دل مبندید
        چشم بیاندازید ودل مبازید که
        دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
          سلام آقای منتطری
          میخواستم یه براشلس موتور یا هاب موتور رو بصورت دست ساز بسازم.البته حدود12 سال پیش اولین موتور رو خودم با طی زمان3سال بسازم والان هم تو دانشکده دوران کاردانیم هس.چیز های دم دستم هم یه استاتور پنکه سقفی یا یه آرمیچر موتور فن ماشین هس نمی دونم آهنرباهاشو از کجا تهیه کنم :question:سنسورهال در چه وضعیتی عمل میکنه وهدف نهایی اون درموتور :question:چه نوعی از آهنرباس :question:کلا اساس کار این موتورها رو میخوام بدونم.ممنون میشم اگه کمک بفرمایید.
          تاپیک اصلی رو اگر بخونی به تمام این سوالات پاسخ داده شده
          ساخت موتور براشلی به تعدادی آهنربای دائم که در تهران در میدان حسن آباد یافت میشه و روتور و استاتور نیاز داره که پیدا کردنش کمی سخت هست.

sigpic

دیدگاه

سلام :biggrin: آقا ناصر شما نمیدونی این موتور ها چه نوعی هست؟ خودم که حدس میزنم براش دار دی سی باشن :mrgreen: فقط یه عکس دارم ازش تو نت هم چیز درست حسابی پیدا نکردم :mrgreen: فکر کنم این موتور ها چهارشاخشون وصل میشه به میلگاردن(برای دیفرانسیل عقب) یا مستقیم به دیفرانسیل جلو وصل میشه و داخلشون احتمالا گیربکس هم دارن :-? :-? تو یه برنامه دیدم تو آمریکا یه نفر با همین موتور ها و باتری های سربی ماشین های قدیمی پر مصرف رو برقی میکرد و شتاب معرکه ای داشت :surprised: :biggrin: دقیقا همین موتور ها بود.

این هم چند تا print screen که از فیلمه گرفتم: :mrgreen:
            خودرو

موتور الکتریکی

باتری های زیر زیر کاپوت

باتری های صندوق عقب
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

بله محسن جان به نظر من هم براش هستند چون براشلس ها خیلی کوچک تر از این حرف هاست .
              180 ولت هست حتی می تونه با اینورتر به AC 110 ولت هم تبدیل بشه و احتمال اینکه موتورش 110 ولت نیز باشه هست. البته چون حرفی از اینورتر نزده به احتمال زیاد موتور dc است.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : بیا و تا پایان ساخت یک دوچرخه ی الکترونیکی با ما باش ( بخش سوال و جواب )

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                سلام جناب mahdi.7 خیلی ممنون از اینکه در این بحث شرکت می فرمایید.
                معمولا برای باتری های دوچرخه برقی از LiFePO4 Polymer استفاده می شود که به نظر من هم باتری ها جای زیادی برای پیشرفت دارند.
                بله تاپیکی که فرموده اید را دیده ام و به نظرم بسیار تاپیک خوبی است برای راه اندازی موتور های بدون سنسور و من راجع به سنسور دار مطلبی ندیدم ، آیا راجع به موتور های براشلس سنسور دار هم بحثی شده است؟ اگر شده لطفا آدرس آن را هم بگذارید.
                اما راجع به نمایندگی گلدن موتور ایران که ما باهاشون تماس داشتیم به ما گفتن که فقط کیت کامل دوچرخه رو می فروشن قیمتشونم خیلی بالا بود و ما رو از خرید منصرف کردن و ما لوازم مورد نیاز رو با قیمت یک سوم گلدن موتور تهیه کردیم.
                با تشکر و سپاس فراوان از شما دوست عزیز
                ببخشید اگه الان ما بخوایم این موتور رو تهیه کنیم اونم با قیمت کمتر از نمایندگی باید چی کار کنیم؟

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز انجمن eca دوستان چرا لینک تاپیک اصلی باز نمیشه

من لینک رو که کپی میکنم صفحه اصلی سایت میاد فقط!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X