اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوسک کش الکترونیکی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوسک کش الکترونیکی

سلام امروز یه فکری به ذهنم رسید که چطور میشه با سوسک ها مبارزه کرد.
    چند تا راه وجود داره :
    اول اینکه با امواج التراسونیک اذیتشون کنیم تا در برن

دوم اینکه با مدار های ولتاژ بزنیم بسوزونیمشون حالشون جا بیاد

راه سوم اینه که غذای مورد علاقه اشون رو پیدا کنیم بعد بکشونیمشون یه جا بعد پوست شونو بکنیم

امروز یه سوسک بی ادب یه کاری کرد ( از رو صورتم رد شد :angry: ) که مجبورم نسلشونو در آستانه انقراض قرار بدم :twisted:بی ادب نمی دونست من یه الکترونیکی هستم
    دوستانی که مایلن یه تحقیقی راجع به نابود کردن حشرات موزی از خونه و زندگی انجام بدن بسم ا... :agree:

sigpic

پاسخ : سوسک کش الکترونیکی

نوشته اصلی توسط نا صر
    سلام امروز یه فکری به ذهنم رسید که چطور میشه با سوسک ها مبارزه کرد.
    چند تا راه وجود داره :
    اول اینکه با امواج التراسونیک اذیتشون کنیم تا در برن

دوم اینکه با مدار های ولتاژ بزنیم بسوزونیمشون حالشون جا بیاد

راه سوم اینه که غذای مورد علاقه اشون رو پیدا کنیم بعد بکشونیمشون یه جا بعد پوست شونو بکنیم

امروز یه سوسک بی ادب یه کاری کرد ( از رو صورتم رد شد :angry: ) که مجبورم نسلشونو در آستانه انقراض قرار بدم :twisted:بی ادب نمی دونست من یه الکترونیکی هستم
    دوستانی که مایلن یه تحقیقی راجع به نابود کردن حشرات موزی از خونه و زندگی انجام بدن بسم ا... :agree:
    اقا منم دنبالش بودم ولی جواب نگرفتم خوشحال میشم اگه بحث را شروع کنید
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

منم هستم
      با روش دوم موافقم :twisted:
      یا ا...

دیدگاه

روش اول به نظرم جالب اومد .میشه بیش تر توضیح بدبد؟

دیدگاه

آقا به فرض شما اولی رو درست کردی حالا چطور میخای تستش کنی ؟
          چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

سلام
            روش سوزوندن با های ولتاژ رو صرف نظر کنین!
            روی بدن یه سوسک 800 نوع باکتری بسیار مضر زندگی میکنن که اگر سوسکه دود بشه بره تو هوا . این باکتری ها هم تو هوا معلق میشن تا برن تو ریه ی ما و یه .. , خیلی جا ها مگس کش های برقی به همین دلیل استفاده نمیشن , چون مگس هم همین مشکل رو داره !
            یه برنامه علمی دیدم که میومد بوی سوسک ماده و نر رو با یه پودری تولید میکردن , که سوسکا جذب بشن , و جالبیش این بود که سوسکا فقط زندانی میشدن و کشته نمیشدن ,
            بعد قفس این موجودات چندش آور رو میبردن یه جای دور و معدومشون میکردن!

شما با بوی سوکس ماده و نر میتونین اونا رو جذب کنین!
            حالا ساخت اون بو چطوریه نمیدونم! تشخیص سوکس نر و ماده چطوریه ؟! نمیدونم :mrgreen:
            کدومشون بیشتر میان تو خونه زندگی نمیدونم؟!

یه نوع قارچ هست به اسم " کردی سپز" یا " cordysepz" که انواع مختلفی داره , و هرنوع از این خانواده فقط و فقط یک نوه حشره خاص رو مورد حمله قرار میده! یه سرچ کنین این اسم رو توی نت , چیزای شگفت آوری میبینین!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir-Sam
              سلام
              روش سوزوندن با های ولتاژ رو صرف نظر کنین!
              روی بدن یه سوسک 800 نوع باکتری بسیار مضر زندگی میکنن که اگر سوسکه دود بشه بره تو هوا . این باکتری ها هم تو هوا معلق میشن تا برن تو ریه ی ما و یه .. , خیلی جا ها مگس کش های برقی به همین دلیل استفاده نمیشن , چون مگس هم همین مشکل رو داره !
              یه برنامه علمی دیدم که میومد بوی سوسک ماده و نر رو با یه پودری تولید میکردن , که سوسکا جذب بشن , و جالبیش این بود که سوسکا فقط زندانی میشدن و کشته نمیشدن ,
              بعد قفس این موجودات چندش آور رو میبردن یه جای دور و معدومشون میکردن!

شما با بوی سوکس ماده و نر میتونین اونا رو جذب کنین!
              حالا ساخت اون بو چطوریه نمیدونم! تشخیص سوکس نر و ماده چطوریه ؟! نمیدونم :mrgreen:
              کدومشون بیشتر میان تو خونه زندگی نمیدونم؟!

یه نوع قارچ هست به اسم " کردی سپز" یا " cordysepz" که انواع مختلفی داره , و هرنوع از این خانواده فقط و فقط یک نوه حشره خاص رو مورد حمله قرار میده! یه سرچ کنین این اسم رو توی نت , چیزای شگفت آوری میبینین!!!
              خیلی ممنون ولی من یه جا خوندم که از سوسک انتی بیوتیک تهیه میشه که حدود 90 درصد باکتری های بیماری زا رو میکشه !!!!
              البته درون مغز سوسک ! ( تو ویکی پدیا که البته چندان معتبر نیست )
              سوزوندن با های ولتاژ باکتری رو هم نابود می کنه خوب قرار نیست که سوسکه کباب بشه دود کنه فقط قراره از بین بره
              منم توی یه فیلم دیدم که سوسکا رو با بو جذب می کرد یه دستگاه اما ساخت اون بو خیلی سخت بود
              سوسک هم ماده اش میاد هم نر و مثل بشه نیست.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                آقا به فرض شما اولی رو درست کردی حالا چطور میخای تستش کنی ؟
                چند تا سوسک می گیری بعد مینداز تو یه محفظه بعد اولتراسونیک رو روشن می کنی و رفتار سوسک ها رو بررسی می کنی
                البته پیدا کردن مدار مناسب و تستش خیلی سخته
                من با روش های ولتاژ خیلی بیشتر موافقم بزنیم بسوزونیمشون ادب بشن
                اینم یه دستگاه خیلی نازه واسه آدم کردن سوسکا البته دویست دلاره :eek:

sigpic

دیدگاه

یه چینی وارد کن سوسک که چه عرض کنم گربه سگ موش همه چیز میخوره
                  اون امواج آلتراسونیک به درد نمیخوره . یکیشو من خریدم نوشته بود سوسک پشه مکس همه فرار میکنند .
                  دستگاه داشت کار میکرد تابستون پشه دور دستگاه تاب میخورد روش مینشت یا مارو نیش میزد جشن گرفته بود سوسک که انگار نه انگار . :mrgreen:

دیدگاه

1-التراسونیک بیخیال شید
                    چون درسته که مافوق صوت هست و نمی شنوید ولی باعث سردرد شما خواهد شد

2-استفاده از های ولتاژ فراموش کنید
                    چون بعضی سوسک ها چاغ و پنبه تر از این حرفان که با این چیزا آسیب ببینند و کوچکتر ها هم اگه برق رو در آغوش بگیرند...کم کم دود خواهند کرد و هوا بسیا نامطبوع میشه...

3-استفاده از تله سوسک فراموش کنید
                    اگه سر یک سوسک قطع کنید ...با این وجود تا 9روز دیگر نیز زنده میمونه....و پس از 9روز خواهد مرد...آن هم تنها به دلیل گرسنگی !
                    و سوسک تو تله بمونه...چیزیش نمیشه...خودتونم بدتون میاد جابجاش کنید

4-استفاده از اسپری های سوسک کش هم که هنوز به فکرتون خطور نکرده هم پیشاپشی فراموش کنید
                    چون سم معلق در هوا...میتونه هرچیزی رو مسموم کنه!

به نظر من که یک روش اساسی تر در نظر بگیریم
                    استفاده از خمیر سوسک !
                    بله به همین راحتی
                    خمیر سوسک یه چیزی هست شبیه خمیر دندون ....اما غذای لذیذی واسه سوسکاست (هروقت خواستید مسواک بزنین این حرفم یادتون نره :mrgreen: )
                    از این خمیر به اندازه یک نخود در هر گوشه از دیوار بزنید :twisted:
                    سوسک ها پس از مزه کردن اون خمیر...حالت روهی روانیشون بهم میریزه....به چاه و سوراخ سونبه هایی که اومدن بر میگردن و میمیرند :evil:
                    یعنی یهو وسط خونه یه سوسکی نمیبینید که 4چرخش هوا رفته باشه...مخصوصا اگه مهموناتون ببینن کلی آبرو ریزیه
                    اما خمیر سوسک به سوسک مهلت میده به دیار و خونه خودش برگرده و در همونجا نفس های آخر رو بکشه... :mrgreen:
                    یعنی جنازه سوسک هم دورو برتون نمیبینید
                    خلاصه...
                    ماکه مصرف کردیم ...عالی بود....البته منظورم اینه که من خمیر زدم و سوسک ها از اون مصرف کردند :biggrin:

برین توی گوگل....تصاویر و اطلاعات بیشتری درموردش هست...
                    جالبیش اینجاست که خود ایران هم تولید میکنه و توی هر لوازم سم فروشی هم با قیمت ارزون موجوده
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

آقا من یه فکر دارم.شما اگه بتونید یه چیزی مثل لامپ یا هر چیز دیگه که سوسک جذبش بشه رو رو به رو یه فن پاور قرار بدید سوسک میاد طرفش و فن اونو میکشه داخل و پره های فن سوسک رو قطعه قطعه میکنه :mrgreen:. به نطر من ارزون ترین و البته کثیف ترین راهش همینه!!!! :mrgreen:
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط general mohsen
                        آقا من یه فکر دارم.شما اگه بتونید یه چیزی مثل لامپ یا هر چیز دیگه که سوسک جذبش بشه رو رو به رو یه فن پاور قرار بدید سوسک میاد طرفش و فن اونو میکشه داخل و پره های فن سوسک رو قطعه قطعه میکنه :mrgreen:. به نطر من ارزون ترین و البته کثیف ترین راهش همینه!!!! :mrgreen:
                        نه من یه راه از این کثیف تر دارم

دیدگاه

آقا من روحم فقط با های ولتاژ آروم میگیره

سوسکه باید یه جوری بسوزه که دیگه یادش بمونه نباید مزاحم بشه
                          که اگر دفعه ی بعد هم مزاحمت ایجاد کنه طبق مقررات با او بر خورد خواهد شد.
                          های ولتاژم اینقدر زیاد می کنیم که سوسک که سهله اژدها و دایناسور رو هم بکشه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            1-التراسونیک بیخیال شید
                            چون درسته که مافوق صوت هست و نمی شنوید ولی باعث سردرد شما خواهد شد

2-استفاده از های ولتاژ فراموش کنید
                            چون بعضی سوسک ها چاغ و پنبه تر از این حرفان که با این چیزا آسیب ببینند و کوچکتر ها هم اگه برق رو در آغوش بگیرند...کم کم دود خواهند کرد و هوا بسیا نامطبوع میشه...

3-استفاده از تله سوسک فراموش کنید
                            اگه سر یک سوسک قطع کنید ...با این وجود تا 9روز دیگر نیز زنده میمونه....و پس از 9روز خواهد مرد...آن هم تنها به دلیل گرسنگی !
                            و سوسک تو تله بمونه...چیزیش نمیشه...خودتونم بدتون میاد جابجاش کنید

4-استفاده از اسپری های سوسک کش هم که هنوز به فکرتون خطور نکرده هم پیشاپشی فراموش کنید
                            چون سم معلق در هوا...میتونه هرچیزی رو مسموم کنه!

به نظر من که یک روش اساسی تر در نظر بگیریم
                            استفاده از خمیر سوسک !
                            بله به همین راحتی
                            خمیر سوسک یه چیزی هست شبیه خمیر دندون ....اما غذای لذیذی واسه سوسکاست (هروقت خواستید مسواک بزنین این حرفم یادتون نره :mrgreen: )
                            از این خمیر به اندازه یک نخود در هر گوشه از دیوار بزنید :twisted:
                            سوسک ها پس از مزه کردن اون خمیر...حالت روهی روانیشون بهم میریزه....به چاه و سوراخ سونبه هایی که اومدن بر میگردن و میمیرند :evil:
                            یعنی یهو وسط خونه یه سوسکی نمیبینید که 4چرخش هوا رفته باشه...مخصوصا اگه مهموناتون ببینن کلی آبرو ریزیه
                            اما خمیر سوسک به سوسک مهلت میده به دیار و خونه خودش برگرده و در همونجا نفس های آخر رو بکشه... :mrgreen:
                            یعنی جنازه سوسک هم دورو برتون نمیبینید
                            خلاصه...
                            ماکه مصرف کردیم ...عالی بود....البته منظورم اینه که من خمیر زدم و سوسک ها از اون مصرف کردند :biggrin:

برین توی گوگل....تصاویر و اطلاعات بیشتری درموردش هست...
                            جالبیش اینجاست که خود ایران هم تولید میکنه و توی هر لوازم سم فروشی هم با قیمت ارزون موجوده
                            مهران به شما باید دکترای سوسک شناسی بدن
                            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                            بانک اطلاعاتی سنسورها
                            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

خداوند خیرتان دهاد!
                              کلی حال کردم با پست های این تاپیک
                              چه علمیش چه عملیش چه روشهای دوستان :rolleyes:
                              بذارید یه تجربه هم من بگم:
                              پیش یکی از دوستام بودم (محل کار)
                              دیدم یه سوسکه رفته کنج دیوار روبه دیوار ایستاده جم نمیخوره
                              یه کم رفتم نزدیکش دیدم انگار نه انگار
                              یه کم نزدیک شدم فوت کردم، بازم تکون نخورد
                              از دوستم پرسیدم چرا این سوسکه اینطوریه؟
                              گفت: راستش اول تابستون که تازه این سوسکا بیرون اومده بودن
                              رفتم یکیشونو صدا کردم
                              نشستیم منطقی با هم صحبت کردیم
                              سنگامونو وا کندیم
                              بنده خدا الان از شرم و خجالت رفته گوشه دیوار ...
                              خلاصه اینکه ما اونجا سوسک ندیدیم
                              یکی هم که دیدیم کاملا پشیمون و سرخورده بود
                              ...
                              یک مایعی هم هست تقریبا 60 میلی لیترشو میریزن توی 4 لیتر آب
                              بوش کمی بده
                              بعد، یه چند روز که مسافرت میری
                              این مایع رقیق شده رو میریزی توی همه ی چاهک های خونه
                              تضمینیه تضمینی! حداقل توی همون سال دیگه سوسکا رو نمیبینی!
                              مجربه ها :nice:
                              1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                              2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                              3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X