اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

سلام همه دوستان
    آقا این میکرو LPC1768 رو من کار کردم تا حدودی. کتابخونه برای مموری کارت و فلش مموری هم دوستان لطف کردن و تو همین انجمن پیدا میشه . تستشون کردم خیلی عالین نسبت به AVR
    البته برای ایجاد PWM روی شیفت رجیستر من یه ایدولوژی دارم اونم اینه
    ببینید ما برای نمایش یک فیلم میایم و توی هر 1 ثانیه بطور معمول 25 فریم رو نمایش میدیم که بصورت پشت سر هم یک انیمیشن برای ما قابل درک هست
    حالا کاری که ما اینجا میتونیم بکینیم اینه که همین فریم هارو که هر کدومش 40 میلی ثانیه به نمایش در میاد رو (واسه 25فریم در ثانیه) اسکن کنیم
    حالا یعنی چی؟! oo:
    یعنی هر فریم ما تشکیل شده باشه از یه مجموعه دیگه از فریم ها. که توی این فریم تعین میکینیم هر پیکسل چند بار روشن و چند بار خاموش باشه که شدت نور رو تعیین کنیم. برای درک بهتر یه مثال روی PWM میزنم
    زمانی که ما از PWM روی LED استفاده میکنیم در واقع اون LED توی یه سیکل زمانی که همون پریود PWM باشه مدتی خاموش و مدتی روشنه که هر چی نسبت زمان روشن بودنش به خاموش بودنش تو این سیکل بیشتر باشه نور پررنگتر و هرچی کمتر باشه کم رنگ تر میشه. حالا ما باید توی این اسکن کردن تعیین کنیم که هر پیکسلی چه مدت خاموش و چه مدت روشن باشه
    خودم که نفهمیدم چی شد ولی امیدوارم دوستان متوجه شده باشن
    هر سری یه فکری داره! :read:
    ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
      مموری های SD دو پروتکل ارتباطی رو ساپورت میکنن
      یکی SPI یکی هم SDIO
      که SDIO مد پرسرعت برای ارتباط با میکرو هست.
      که برای این کار میکرو باید سخت افزار مورد نیاز رو داشته باشه.

مثل LPC1788
      سلام ببخشید نرخ تبادل دیتا تو دو مد بالا چقدر هست که توضیح دادین؟ ممنون از راهنماییتون :smile:

دیدگاه

سلام یه سوال درباره فایل bin ساخته شده توسط نرم افزار آقای تفرشی؟ (با تشکر از نرم افزار خوبشون و زحماتشون)

این فایل بین ساخته شده در واقع فرمت اصلیش همون باینری است؟ نحوه چیدمان بایتها توی این فایل مثل همونی که آقای تفرشی برای فایل mxo ورژن یک توضیح دادن یا نه فرمتش فرق داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr. J.G
          سلام ببخشید نرخ تبادل دیتا تو دو مد بالا چقدر هست که توضیح دادین؟ ممنون از راهنماییتون :smile:
          سلام
          سرعت تبادل که بستگی به سرعت میکرو و پریفرال داره
          در حالت SPI با اندکی پردازش ، به سختی سرعت به 500-600 کیلو بایت در ثانیه میرسه

با SDIO من تا حالا کار نکردم.
          منتها مثلا با 1788 با کلاک 120 مگ احتمالا باید به 4-5 مگ برسه.
          اینو دوستانی که کار کردن باید بیان و نظر بدن.
          تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
            سلام
            سرعت تبادل که بستگی به سرعت میکرو و پریفرال داره
            در حالت SPI با اندکی پردازش ، به سختی سرعت به 500-600 کیلو بایت در ثانیه میرسه

با SDIO من تا حالا کار نکردم.
            منتها مثلا با 1788 با کلاک 120 مگ احتمالا باید به 4-5 مگ برسه.
            اینو دوستانی که کار کردن باید بیان و نظر بدن.
            سلام :smile:
            ممنون از پاسختون. من یه جایی خوندم سرعت SDIO چهار برابر SPI هستش البته با کلاک پردازش یکسان. با این تفاسیر در میتونیم سرعت بین 2 تا 4 مگ رو منطقی ببینیم و خوب خیلی خوب هستش ولی دلیل اینکه این سرعت رو پرسیدم به خاطر این بود که یه حساب سر انگشتی بکنیم ببینیم آیا با همین SPI هم میشه کاری انجام داد یا نه :read:
            فرض میکنیم ابعاد تابلو 512*512 پیکسل باشه با این فرض تعداد 262144 پیکسل داریم که هر پیکسل ار سه رنگ اصلی داره پس در 3 ضرب میکنیم میشه 786432 این تعداد کل بیت های دیتای یک فریم هست. تقسیم بر 8 میکنیم میشه 98304 بایت یا 98.307 کیلو بایت. خوب با فرض داشتن انیمیشن 25 فریم بر ثانیه این عدد ضرب در 25 میشه که حاصل 2457.600 کیلو بایت یا 2.4576 مگا بایت. :eek:
            خوب میبینیم که تو این سایز حتی برای هفت رنگ بودن تابلو هم تو مد SPI جواب نمیده ولی SDIO جواب میده.
            (دوستان اگه توی محاسبات اشتباهی هست لطفا بگید چون خیلی عجله ای حساب کردم نوشتم) :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr. J.G
              سلام :smile:
              ممنون از پاسختون. من یه جایی خوندم سرعت SDIO چهار برابر SPI هستش البته با کلاک پردازش یکسان. با این تفاسیر در میتونیم سرعت بین 2 تا 4 مگ رو منطقی ببینیم و خوب خیلی خوب هستش ولی دلیل اینکه این سرعت رو پرسیدم به خاطر این بود که یه حساب سر انگشتی بکنیم ببینیم آیا با همین SPI هم میشه کاری انجام داد یا نه :read:
              فرض میکنیم ابعاد تابلو 512*512 پیکسل باشه با این فرض تعداد 262144 پیکسل داریم که هر پیکسل ار سه رنگ اصلی داره پس در 3 ضرب میکنیم میشه 786432 این تعداد کل بیت های دیتای یک فریم هست. تقسیم بر 8 میکنیم میشه 98304 بایت یا 98.307 کیلو بایت. خوب با فرض داشتن انیمیشن 25 فریم بر ثانیه این عدد ضرب در 25 میشه که حاصل 2457.600 کیلو بایت یا 2.4576 مگا بایت. :eek:
              خوب میبینیم که تو این سایز حتی برای هفت رنگ بودن تابلو هم تو مد SPI جواب نمیده ولی SDIO جواب میده.
              (دوستان اگه توی محاسبات اشتباهی هست لطفا بگید چون خیلی عجله ای حساب کردم نوشتم) :agree:
              سلام.
              بهتر نیست که از Flash Disk یا Cool Disk استفاده بشه برای حافظه؟
              http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

سلام. به نظر من نرم افزار iToc 2.2 beta یه باگ داره تو ساختن خروجی binary. من یکی از فایل avi موجود در نرم افزار رو به نام DRILLRLE.AVI به فرمت باینری تبدیل کردم. این فایل ابعادش 128*128 با 16 فریم هست. ولی فایل باینزی ساخته شده چیز حدود 40 بایت شده که کاملا اشتباه است. با نرم افزار led simulator 1.3 هم این فایل رو تست کردم یه چیز عجیب و غریب نشون میداد. جناب تفرشی لطفا اشکال برنامه رو بررسی بفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                  سلام.
                  بهتر نیست که از Flash Disk یا Cool Disk استفاده بشه برای حافظه؟
                  سلام
                  Flash Disk یا Cool Disk خوبه ولی به شرطی که توابع دسترسی به این حافظه ها هم باشه.!
                  فکر کنم همون مموری های SD خوب باشه به شرطی که پروتکل SDIO هم داخل توابع کار با این مموری تعریف شده باشه.! وگرنه کار سخت و وقت گیر میشه :sad:
                  قومی متفکرند اندر ره دین
                  قومی بگمان فتاده در راه یقین
                  میترسم از آن که بانگ آید روزی
                  که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

خیلی دوست دارم روی این تلویزیون شهری ها کار کنم
                    با usb flash memory زیاد کار نکردم
                    در حد یه تست کوچولو
                    درست یادم نیست سرعت چه قدر بود ولی به 1 مگ نمیرسه.

کمپایلر کیل توابع دسترسی به این نوع حافظه ها رو داره.

دوستان اگه مایل به ساخت این نوع نمایشگر ها هستند من پایه ام.

تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

نوشته اصلی توسط mosakazemi
                      سلام. به نظر من نرم افزار iToc 2.2 beta یه باگ داره تو ساختن خروجی binary. من یکی از فایل avi موجود در نرم افزار رو به نام DRILLRLE.AVI به فرمت باینری تبدیل کردم. این فایل ابعادش 128*128 با 16 فریم هست. ولی فایل باینزی ساخته شده چیز حدود 40 بایت شده که کاملا اشتباه است. با نرم افزار led simulator 1.3 هم این فایل رو تست کردم یه چیز عجیب و غریب نشون میداد. جناب تفرشی لطفا اشکال برنامه رو بررسی بفرمایید.
                      سلام دوست عزیز.
                      نرم افزار در ساخت فایل bin مشکلی نداره.
                      احتمالا شما درست تنظیم نکردین.
                      این مشکلات حدود 2 ساله که رفع شده.
                      حجم این فایل در حالت Mono بعد از تبدیل حدود 32 کیلو بایت می شه.

اینم تنظیمات جهت LED Simulator

دیدگاه

سلام
                        من هم توابع فلش مموری رو روی LPC1768 تست کردم ظاهرا هم سرعت خوبی داره ولی نمیدونم دقیقا این سرعت چقدره البته اگه پروتکل ارتباطیش با میکرو استاندارد باشه و همون چیزی باشه که توی بقیه دستگاهها استفاده میشه باید بالا 1 مگ باشه احیانا
                        من یه برد آموزشی LPC1768 دارم الان باش یه تستایی میزنم ببینم سرعت این فلش مموری و توابعش چقدره حدودا

دیدگاه

با سلام،

درایور تابلو روان RGB هفت رنگ در لینک زیر قرار گرفت :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=70933.msg513790#msg513790

( توابع نمایش تصویر و فریم های تک رنگ و هفت رنگ مبتنی بر نرم افزار جناب فتاح نوشته شده اند )
                          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به ک

سلام به دوستان عزیز.
                            این لینکو ببینید.
                            این تابلو رو یکی از بچه ها ساخته.

http://www.aparat.com/v/AE8eT

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز.
                              نرم افزار رو دارم ارتقا می دم.
                              به زودی ورژن جدید آماده میشه.
                              فول کالر هم پشتیبانی میشه.
                              زودتر دست به کار بشید برای طراحی تابلوی فول کالر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                                سلام به دوستان عزیز.
                                نرم افزار رو دارم ارتقا می دم.
                                به زودی ورژن جدید آماده میشه.
                                فول کالر هم پشتیبانی میشه.
                                زودتر دست به کار بشید برای طراحی تابلوی فول کالر.
                                عااااااااالیییییییییییهههههههه. نحوه تولید کد مشخص هست که الگوریتم دستمون بیاد یا هنوز مشخص نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X