اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

سلام به همگی
    میشه جواب منم بدید.
    میشه با یه مثال ساده و کوچیک نشون بدید چطور میشه از mmc برای ذخیره داده ها استفاده کرد؟
    با تشکر

دیدگاه

آقا خیلی کارت درسته
      دمت گرم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

سلام
        من یه سوال فنی داشتم حالا نمیدونم باید اینجا بپرسم یا جایی دیگه ولی می پرسم من یه تابلو روان دارم مال زمان ناصرالدین شاه تقریبا مال 18 ساله پیش تابلو بزرگیه و کار می کنه سیستمش هم یه پاور کامپیوتر یه مادر بورد مال عهد بوق و یه هارد 40 مگابایتی و یدونه دستگاه فلاپی داره بعد فقط من میخوام بدونم روی این عتیقه چجوری میتونم بنویسم یکی ما رو راهنمایی کنه ممنون

دیدگاه

آموزش استاتیک

سلام دوستان
          آقای دادگستر من نتونستم قسمت اول آموزش استاتیک رو دانلود کنم. میشه کمک کنید
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی دادگستر
            سلام.
            نقشه تابلو 16*16 رو پست های قبلی گذاشتم.
            میتونی گسترش بدی محدودیت نداره.
            اینم عکس هاش.!!

سلام آقای داد گستر
            من در مورد این پست شما چندتا سوال داشتم که اگه به همش جواب بدید ممنون میشم
            1- شما الان برای هر 8تا LED یک 595 استفاده کردید درسته؟ آیا 595 مستقیما به اونا وصل شده یا نه؟
            2-این تعداد 595 رو چطوری تهیه کردید؟ آیا کلی خریدی؟ قیمت کلی و جزیی؟
            3-ظاهرا فیبرو بیرون دادید چاپ کردن درسته؟ چند شد؟
            4-آیا LED خریدید و بعد خودتون روی فیبر نصب کردید یا اینکه اون صفحه رو آماده تهیه کردید؟ قیمت؟
            5- اگر از روش دینامیکی استفاده بشه آیا در ایجاد انیمیشنها روی تابلوی تک رنگ مثلا 20در 80 با مشکل سرعت روبه رو میشیم؟
            6- شما اطلاعات رو اول روی یک فایل مثل TXT میریزید و بعد به mmc انتقال میدید و بعد با میکرو از داخل اون فایل استخراج میکنید یا اینکه به صورت 01 مستقینا روی سکتورها میریزید؟
            7- عذز خواهی میکنم دوست عزیز که سرت رو درد آوردم. من چون تا به حال با ابعاد به این بزرگی کار نکردم به خاطر همون این سوالات پیش آمد. اینارو اینجا مطرح کردم چون شاید جواب شما به درد بقیه هم بخوره و اگر جواب نگرفتم بعد براتون پیام خصوصی میکنم. خواهش میکنم زودتر جواب بدید. البته من باز هم سوال خواهم کرد.
            خیلی ممنون...

دیدگاه

سلام
              قابل توجه آقای یعقوبی و سایر دوستان.
              1) به ازای هر 8 ال ای دی یک 74595 استفاده شده.!
              ولتاژ ال ای دی ها نسبت به رنگ آنها از 2.2 تا 3.2 نتفاوت هست.! :arrow: پس خروجی شیفت رجیستر با یک مقاومت 1.8 وات سری می شود و به ال ای دی میرسه.!
              (مقاومت هم از رابطه اهم محاسبه میشه)
              2)قطعات را کلی تهیه شده و تقریبا دونه ای 350 تموم شده (اگر از سری تکساس استفاده کنید قیمت کمتر هست ولی آی سی جواب نمیده و داغ میکند)
              3)فیبر مدار را بیرون چاپ کردن. تقریبا سانتیمتری 7 تومن ابعاد هم 27*27 سانتیمتر ، خودتون محاسبه کنید
              4)ال ای دی ها هم خودم تهیه کردم و اون فیبر هم طرح خودمه- نوع ال ای دی (اوال 5 میلی بیضی) دونه ای 90 تومن (شما باید بسته ای تهیه کنید)
              5)اطلاعات از نرم افزار دوست خوبمان جناب تفرشی ، بصورت فایل BIN استخراج شده و داخل MMC ریخته میشود و آن را میخونیم (با استفاده از جدول FAT)
              موفق باشید
              قومی متفکرند اندر ره دین
              قومی بگمان فتاده در راه یقین
              میترسم از آن که بانگ آید روزی
              که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

پاسخ : آموزش استاتیک

نوشته اصلی توسط mskhalili
                سلام دوستان
                آقای دادگستر من نتونستم قسمت اول آموزش استاتیک رو دانلود کنم. میشه کمک کنید
                ممنون
                سلام
                قسمت اول http://wdl.persiangig.com/pages/down...e%20Statik.rar
                قسمت دوم http://www.4shared.com/get/e9rFp_RE/static.html
                قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mskhalili
                  سلام به همگی
                  میشه جواب منم بدید.
                  میشه با یه مثال ساده و کوچیک نشون بدید چطور میشه از mmc برای ذخیره داده ها استفاده کرد؟
                  با تشکر
                  سلام
                  دوست عزیز فایل های آموزشی MMC و نحوه خواندن و نوشتن بر روی آن در صفحات قبلی همین تاپتیک موجود است.
                  یه نگاهی بهشون بنداز
                  قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

به دلیل عوض شدن ساختار برنامه و سخت افزار فعلا از ادامه فایل آموزشی معذورم. :sad:
                    تابلو در حال تغییرات میباشد به یاری خدا بمحض اینکه تست موفقیت آمیز باشد اطلاعات بطور کامل بر روی سایت قرار میگیرد.! :read:
                    قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

یه فیلم از یه نمونه کار
                      www.ledsigner.ir/Video/LEDSign.mpg
                      هر سری یه فکری داره! :read:
                      ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

میگم آقای دادگستر من احساس کردم فاصله بین LED ها در اون تابلوی شما کمه. آیا اگر فاصله رو بیشتر میکردید بهتر نبود؟ چون ابعادش الان خیلی بزرگ شده بود.
                        الان اندازه یکی از اون بردهای 16 در 16 ال ای دی بر حسب سانتیمتر چند در چنده؟
                        راستی چرا از رنگ سفید استفاده کردید؟ توی نور روز و آفتاب خوب جواب میده؟
                        سپاس...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
                          یه فیلم از یه نمونه کار
                          www.ledsigner.ir/Video/LEDSign.mpg
                          آقای گرجی شما که تو کار خرید و فروش هستید آیا اطلاعی دارید که الان قطعاتی مثل 74595 یا اوال تک رنگ برای انبوه سازان چقدر در میاد؟
                          تابلوهایی که در همین سطح تابلوی آقای دادگستر هست تقریبا قیمتش چقدره؟
                          ممنون؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

سلام-میشه درباره روش دینامیک توضیح بدید؟

دیدگاه

سلام
                              آقای دادگستر ممنون از اینکه لینک دانلود استاتیک رو گذاشتید. دانلود شد.
                              ولی یادم رفت بگم برای استفاده از mmc یه اموزش به زبان c می خواستم.
                              ممنون

دیدگاه

از دوستان خواهش میکنم کلیپ از تابلوی چینی قرار ندند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X