اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
    سلام دوستان. پیشنهاد بدین برای لحیم کردن پکیج LQFP-48 از هوای گرم استفاده کنم یا هویه؟ (هیتر هوای گرم ندارم و هویه دارم ... مهارتم خوبه. کسی تجربه داشته و تونسته با لحیم خوب در بیاره؟ فلاکس و انواع قلع کش موجوده. دسترسی به هیتر هوای گرم دارم ولی برای دسترسی به هیتر مقداری زحمت نیاز هست! اگر زحمت هیتر به زحمت لحیم میچربه بگین !) مچکر
    آقا بزن بره، من 20 تایی اسپارتان 6 رو با هویه گوت 40 وات با نوک سوزنی زدم، عین کره داره کار میکنه هیتر رو فقط برای درآوردن قطعات استفاده کن
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
      آقا بزن بره، من 20 تایی اسپارتان 6 رو با هویه گوت 40 وات با نوک سوزنی زدم، عین کره داره کار میکنه هیتر رو فقط برای درآوردن قطعات استفاده کن
      ایول من خواستم همین کارو بکنم هرکاری میکردم هرجوری کار نیکردم با هویه نشد انقدپایه هاشو شکوندم که الان هم مونده رو دستم اسپارتان بدون پین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Edrissna نمایش پست ها
        ایول من خواستم همین کارو بکنم هرکاری میکردم هرجوری کار نیکردم با هویه نشد انقدپایه هاشو شکوندم که الان هم مونده رو دستم اسپارتان بدون پین
        احتمالا نوک هویه ات رو به سوزنی ( مخصوص SMD ) تغییر نداده بودی؟ مشکل چی بود که نمی تونستی جا بندازی؟ چون عملا دو تا پین ICرو هویه بزنی دیگه بقیه اش فقط هویه کشیدنه.
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
          احتمالا نوک هویه ات رو به سوزنی ( مخصوص SMD ) تغییر نداده بودی؟ مشکل چی بود که نمی تونستی جا بندازی؟ چون عملا دو تا پین ICرو هویه بزنی دیگه بقیه اش فقط هویه کشیدنه.
          دقیقا درست فهمیدی نوک هویه به انداره کافی کوچیک نبود و نوک هویه هم قلع داشت واسه همین پایه ها به هم میچسبیدن و تمیز کردنش کلافم کرده بود اما حالا دیگ فهمیدم چیکار کنم نوک هویه سوزنی و یکم اعصاب آروم فک کنم جواب بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Edrissna نمایش پست ها
            دقیقا درست فهمیدی نوک هویه به انداره کافی کوچیک نبود و نوک هویه هم قلع داشت واسه همین پایه ها به هم میچسبیدن و تمیز کردنش کلافم کرده بود اما حالا دیگ فهمیدم چیکار کنم نوک هویه سوزنی و یکم اعصاب آروم فک کنم جواب بده
            با سلام
            به پایه ها فشار نیارین. برای رفع اتصال بین پایه ها و گرفتن قلع اضافی از سیم های نازک افشان استفاده کنین.
            بر اثر خاصیت موئینگی قلع اضافی رو میکشه به خودش و محل اتصال رو باز میکنه.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام
              من برد رو تو وان قلع میزنم کل قطعات به هم وصل میشه همینطور کل کف پی سی زیبا قلع یکی میشه
              مشکل ازککجاست؟!
              فلاکس هم قبلش میزنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط neuronstim@gmail.com نمایش پست ها
                سلام
                من برد رو تو وان قلع میزنم کل قطعات به هم وصل میشه همینطور کل کف پی سی زیبا قلع یکی میشه
                مشکل ازککجاست؟!
                فلاکس هم قبلش میزنم
                سلام و درود،
                دمای وان قلع چند درجه هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                  سلام و درود،
                  من وان قلع رو خودم ساختم ولی ترموکوپلش از این آنالوگای غیر مدرجه ولی ماکزیمم 200 درجه میده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و درود،
                  من وان قلع رو خودم ساختم ولی ترموکوپلش از این آنالوگای غیر مدرجه ولی ماکزیمم 200 درجه میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط neuronstim@gmail.com نمایش پست ها

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خب مشکل همینجاست!
                    دمای وان قلع باید چیزی در حدود 220 تا
                    260 درجه باشه تا قلع کامل ذوب بشه و
                    کف برد به درستی قلع اندود بشه.
                    با 200 درجه قلع کامل ذوب نمیشه و به همین
                    دلیل قلع دوست داره خودش رو یکپارچه
                    کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian نمایش پست ها

با سلام
                      معمولا به کمک خمیر قلع به همراه آون (کوره) مونتاژ بوردها انجام میآ‌شود. یعنی به کمک یک شابلن استنلس استیل محلآ‌هایی که باید لحیم شوند، به خمیر قلع آغشته میآ‌شوند سپس دستگاهی به صورت اتوماتیک قطعات را از ریل آنها بلند کرده و در جای مخصوص به خودشان قرار میآ‌دهد. خمیر قلع در این مرحله مانند یک چسب قطعات را در جای خود نگه میآ‌دارد و از تکان خوردنشان جلوگیری میآ‌کند. در مرحله بعدی بوردها روی ریل به کوره منتقل میآ‌شوند و حرارت خمیر قلع را ذوب کرده و لحیم کاری به صورت کامل و یکآ‌جا انجام میآ‌شود.
                      دستگاهی که قطعات SMD را روی بورد قرار میآ‌دهد smd(smt) Pick & Place است که روباتی بسیار پیشرفته و گران قیمت است. این دستگاهها معمولا از پردازش تصویر برای جایآ‌دهی صحیح قطعات (از نظر زاویه) استفاده میآ‌کنند.
                      سلام و درود نکته ای که در مونتاژ قطعات SMD با خمیر قلع و دستگاه مونتاژ باید به آن توجه شود ؛ انتخاب درست نوع خمیر قلع و آشنایی با شرایط استفاده از آن ، فشار تیغه های اسکنر و ضخامت استنسیل ، چینش ساپورت های نگهدارنده PCB که به نسبت سایز قطعه SMD حجم خمیری که در روی پد قرار می گیرد باید تنظیم شود ، و همچنین تنظیم دمای Zone ها و سرعت کانوایر oven می باشد .که تمامی عوامل ذکر شده بر روی ذوب کامل خمیر قلع و عدم اتصال زیر قطعات smd و بین پایه های آی سی ها نقش مهمی دارند .

دیدگاه

سلام به دوستان یک موردی هست که من نتونستم باهاش کنار بیام، اون هم استفاده از فلکس هست. اصلا با روغن لحیم مشکلی ندارم. یک مقدار میزنم روی برد و هویه با لحیم نزدیک به پایه یا سیم میشه سریع میچسبه و تصویر هم عالی، روغن AML، ولی فلکس یاکسون ، امتک و ... تست کردم اصلا به برد و پایه نمی چسبه. همه جا هم همه می گویند فلکس عالیه ولی من نمی توانم ازش استفاده کنم، حداکثر یک مورد سرنگی بود که برای دمونتاژ استفاده کردم. صحبتم در مورد قطعات دیپ هست. کسی مثل من دچار چنین مشکلی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrestanaki نمایش پست ها
                          سلام به دوستان یک موردی هست که من نتونستم باهاش کنار بیام، اون هم استفاده از فلکس هست. اصلا با روغن لحیم مشکلی ندارم. یک مقدار میزنم روی برد و هویه با لحیم نزدیک به پایه یا سیم میشه سریع میچسبه و تصویر هم عالی، روغن AML، ولی فلکس یاکسون ، امتک و ... تست کردم اصلا به برد و پایه نمی چسبه. همه جا هم همه می گویند فلکس عالیه ولی من نمی توانم ازش استفاده کنم، حداکثر یک مورد سرنگی بود که برای دمونتاژ استفاده کردم. صحبتم در مورد قطعات دیپ هست. کسی مثل من دچار چنین مشکلی هست؟
                          با سلام ،
                          در صورتی که خمیر فلکس مورد استفاده شما بیش از حد غلیظ باشه یا برد کثیف و چرب باشه چنین مشکلی پیش میاد.

دیدگاه

با سلام ،
                            در صورتی که خمیر فلکس مورد استفاده شما بیش از حد غلیظ باشه یا برد کثیف و چرب باشه چنین مشکلی پیش میاد.
                            من امتک اصل RMA-223​ رو خریدم، بیشتر به نظر می رسد بدرد دمونتاژ بخوره. موضوع عجیبیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahrestanaki نمایش پست ها

من امتک اصل RMA-223​ رو خریدم، بیشتر به نظر می رسد بدرد دمونتاژ بخوره. موضوع عجیبیه
                              برای مونتاژ و نصب دستی هم قابل استفاده هست.
                              برای مثال خودم هم از خمیر فلاکس مکانیک برای مونتاژ و دمونتاژ TH هم استفاده میکنم.

دیدگاه

من امتک rma-223-uv خریدم توی دمای 400 هیتر شدیداً دود می کنه و شاید حدود 45 ثانیه طول بکشه بشه قطعه رو برداشت، هیتر گرداک. آخر کار هم اونقدر سفت میشه به زحمت میشه از برد جداش کرد. توی کلیپ های یوتیوپ اصلا ندیدم موقع کار دود از فلاکس بلند بشه.ضمنا اومدم باهاش لحیم روی سیم مسی بزنم خیلی سخت بود، ولی با روغن لحیم aml در مسری از ثانیه انجام شد. تنظیم دما مشکل داره یا فلاکس یا تجربه؟
                                جدیدترین ویرایش توسط shahrestanaki; ۱۸:۵۵ ۱۴۰۳/۰۴/۲۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X