پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری
نوشته اصلی توسط shahinbahari
منم یکی گرفتم چیز خوبی از آب در اومد.البته این شکلی که دوستان گزاشتن نیست.دسته های قرمز داره.....
اگه سیم رو سر جای درستش بزارید خیلی تمیز لخت میکنه. حالا چه افشان چه رشته ای.
از همون دست فروشه که سر کوچه جهان کیت میشینه گرفتم( برای بچه های تهران)دست فروش که چه عرض کنم.اونجا مغازش شده
با سیم فلت هم مشکلی ندارید؟
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
نوشته اصلی توسط رضا شفقی
ممکنه جنسی که شما گرفتید خوب بوده باشه ولی مشکل در هنگام استفاده برای سیم های افشان و فلت هست!
اینی که من باهاش کار می کنم هیچ نام و نشونی نداره به احتمال زیاد چینیه. درسته برای سیم فلت خوب کار نمی کنه. قبلا بافلت سرو کار نداشتم ولی الان که امتحان کردم خوب نبود.ولی برای سیم افشان خوبه.
نوشته اصلی توسط pegah16
اینی که من باهاش کار می کنم هیچ نام و نشونی نداره به احتمال زیاد چینیه. درسته برای سیم فلت خوب کار نمی کنه. قبلا بافلت سرو کار نداشتم ولی الان که امتحان کردم خوب نبود.ولی برای سیم افشان خوبه.
من 1 ست ابزار دارم که خیلی قدیمیه ولی ژاپنیه . 1سیم لخت کن هم داره که من هیچ مشکلی باش نداشتم حتی با کابل فلت :agree:
نوشته اصلی توسط manian
با سلام
معمولا به کمک خمیر قلع به همراه آون (کوره) مونتاژ بوردها انجام میآشود. یعنی به کمک یک شابلن استنلس استیل محلآهایی که باید لحیم شوند، به خمیر قلع آغشته میآشوند سپس دستگاهی به صورت اتوماتیک قطعات را از ریل آنها بلند کرده و در جای مخصوص به خودشان قرار میآدهد. خمیر قلع در این مرحله مانند یک چسب قطعات را در جای خود نگه میآدارد و از تکان خوردنشان جلوگیری میآکند. در مرحله بعدی بوردها روی ریل به کوره منتقل میآشوند و حرارت خمیر قلع را ذوب کرده و لحیم کاری به صورت کامل و یکآجا انجام میآشود.
دستگاهی که قطعات SMD را روی بورد قرار میآدهد smd(smt) Pick & Place است که روباتی بسیار پیشرفته و گران قیمت است. این دستگاهها معمولا از پردازش تصویر برای جایآدهی صحیح قطعات (از نظر زاویه) استفاده میآکنند.
در مورد این چیزی که دوستمون manian گفتند:
یکی از بچه ها یک قسمت از برنامه How Its Made رو آورده بود که این مورد توش بود.
این برنامه با نام "دانستنیها" از شبکه تهران هم پخش میشه. (فکر کنم manian هم همینو دیده! :mrgreen: (الکی!))
من قسمت مربوطه رو کات کردم و پلود کردم که میتونید برای دانلود اینجا کلیک کنید. حجم 2.7 مگ - زمان کلیپ3:20
اون ماشین pick & place رو آدم میبینه وحشت میکنه.
گوینده میگه در هر ثانیه 10 قطعه رو جایگذاری میکنه! یعنی در این حد از کلاشنیکف!
نوشته اصلی توسط رضا شفقی
با سیم فلت هم مشکلی ندارید؟
نه خیلی راحت لخت میکنه. با سیم چین ادم بخواد لخت کنه کلی از رشته ها کنده میشه اما با این نه!
البته اگه تعداد سیم های فلت که میخوام لخت باشه زیاد باشه با یه هویه که نوکش قدیمی هست یه خط این ور عرض کابل میندازم و یه خط اونور سیم. بعد با ناخن خیلی راحت پلاستیک جدا میشه و خیلی قشنگ همه سیم ها با هم لخت میشن.چند بار این کار رو کنید دستتون میاد تمیز در میارید.
سلام دوستان.
مکانیزم هیتر مثل سشواره درسته ؟
یک المنت داره تو دستش که داغ میشه.
یک فن یا پنکه داره که باد میزنه به این المنت و هوای گرم میده بیرون.
اون فنه داخله دسته هست یا داخل جعبه هیتر ؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام دوستان.
معمولا سیستم تولید جریان هوا داخل دستگاه (station) هست نه دسته.
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
نوشته اصلی توسط رضا شفقی
سیستم تولید جریان هوا داخل دستگاه (station) هست نه دسته.
سلام .
من یک دسته هیتر خالی دارم.
فشار هوا دستگاه (station) چقدره؟ متغییره؟
المنت دسته با چه ولتاژی گرم میشه ؟چه دمایی میده؟
میشه یک پمپ هوای اکواریوم وصل کنم به شلنگ دسته باد بزنه.
بعد به المنتهاش ولتاژ بدم داغ بشه مثل هیتر ؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
سلام دوستان
مداری دارم که میخوام چند تا از قطعات لحیم شده ی روش رو بردارم اما هویه گرم ندارم ایا روشی هست که باهویه معمولی اینکارو کد2
اگر هدف نتوانستن بود-خدا خلقمان نمیکرد.
دنیا را با اهنگ خود پر کن هرچند yani نباشیم.
گاهی وقتها آنقدر ناامید میشوم که می خواهم دنیایم را خراب کنم اما آاونوقت یاد پسرکی می افتم که فرصتش تموم شده وباید از این قصه بره پس...
نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
سلام .
من یک دسته هیتر خالی دارم.
فشار هوا دستگاه (station) چقدره؟ متغییره؟
المنت دسته با چه ولتاژی گرم میشه ؟چه دمایی میده؟
میشه یک پمپ هوای اکواریوم وصل کنم به شلنگ دسته باد بزنه.
بعد به المنتهاش ولتاژ بدم داغ بشه مثل هیتر ؟
المنت دسته میتونی با دیمر به 220 بزنی و گرماش رو کنترل کنی
اما فشار هوای پمپ آکواریوم برای این منظور کمه شاید پمپ برقی
باد که برای باد کردن لاستیک ماشین استفاده میشه کافی باشه
البته تست نکردم قیمتشم 25000 تومنه.
باد رو هم با کنترل ولتاژ میتونی کنترل کنی.
نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
سلام دوستان.
بستگی به نوع هیترتون داره. اونا که station دارند معمولا توی دسته نیست اما مدل های پرتابلش فن هم درون دسته هست. چون فن به خروجی هوا نزدیک هست اندازش هم کوچیک شده و چیز جمع و جوری درمیاد. خود من از این نوع هیتر دارم.اصلا جای اضافی نمیگیره!
ببخشید دوستان
وسیله ای مثل انبر وجود داره که بتونیم موقع قلع کاری با وان قلع، برد رو با اون نگهداریم؟ اگه چنین چیزی وجود داره یه عکسی ازش محبت کنید.
ممنون
سلام دوستان
من پروسسور دارم (am1810) که محصول شرکت TI هست
اسم پکیجش رو نمیدونم اما پایه های قطعه زیرش قرار داره و بصورت smd و من برای لحیم کردنش روی برد نمیدونم چه کنم.....در واقع مناسب ترین روش همون روش خمیر قلع و کورست اما آیا تو این روش پروسسور آسیب نمیبینه با توجه به اینکه دمای کوره تا 300 درجه بالا میره اما دمای قابل تحمل آی سی 150 درجست...
حالا چیکار کنم؟ کسی تا بحال توی این پکیج لحیم کاری داشته؟ با توجه به اینکه من یک نمونه از این رو میخوام، آیا جایی پیدا میشه که کاره مونتاژ این رو انجام بده ؟ کسی آدرس داره ؟؟؟؟
دیدگاه