اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مورد استفاده در لحیم کاری

احتمالا پکیج BGA باشه و یادم میاد قبلا دوستان یه بحثی تو همین تاپیک و صفحات اول بیان کردن مبنی بر خنک کردن آی سی به هنگام لحیم کاری
    لطفا بگردی ببینید پیدا می کنید؟
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

دوستان بهترین راه تمیز کردن نوک هویه های SMD اینه
      ساده و ارزان
      فقط کافیه نوک هویه رو با یک دستمال کاغذی ک چند تا خرده تمیز کنید بعد یکم روغن لحیم ب نوکش بزنید :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghasedak2716
        لطفا در مورد حمام قلع معمولی و wave هم توضیح بدین
        نوشته اصلی توسط nestor
        با عرض سلام خدمت دوستان. این مشکل با کمک یک اسفنج نسوز نمدار حل می شود که آنرا هم بیشتر معازه های جمهوری دارند.
        من برای کارم از فلکس آب شوراستفاده میکنم.جدیدا بعد از شست وشو ،روی برد وچاپ سبز سفیدک میزنه.اگه ممکنه راهنمایی کنید.

دیدگاه

سلام دوستان یه سوال داشتم
          تو قسمت هویه ی هیتر ها،هوای گرم از نوک هویه خارج میشه و قلع رو آب میکنه یا نوک داغ شده قلع رو اب میکنه(اگه نوک داغ شده قلع رو آب میکنه خود نوک با المنت داغ میشه یا هوای گرم؟)؟
          سیستم لحیم کاریش چجوریه؟میشه برای لحیم کاری معمولی (غیر SMD) استفاده کرد؟که مثلا کار تمییز درآد؟ :icon_razz:
          کسی نیست؟
          رازی در کار نبود

دیدگاه

هوا از میان المنت سرخ عبور میکنه و از نازل خارج میشه و نازل فقط هوای داغ رو به سمت مورد نظر شما هدایت میکنه
            هویه هم بصورت جدا وجود داره که دماش قابل تنظیمه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza5iran
              سلام به همگی
              دستگاههای pick & place به چه طریقی قطعه SMD را درست سر جای خودشون روی برد قرار میدن :-??
              هر قطعه روی برد یه (X-Y) داره که توسط برنامه اطلاعات به دستگاه داده میشه

دیدگاه

سلام من یه فلاکسی خریدم در آبی نوشته برای شتشو بدون آب این دقیقا چیکار میکنه؟
                اگه بخوام موقع لحیم کاری بزنم تا قطع بصورت کروی در بیاد باید از کدوم مدلش استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام
                  این دستگاه های که معرفی میکنید خیلی خوب هست دستتون درد نکنه
                  کاش یکجا هم معرفی میکردید برای قیمت گرفت و خرید اگر خودتون هم حدود قیمت دارید بقرمایید تا ما متوجه بشیم می ارزد برویم دنبالشون بخریم
                  مثل وان و ویو و...

دیدگاه

آقا من یه کارگاهی رو توی اینترنت توی این سایتای تبلیغاتی مثل نیاز پرداز و ایفروش و ... دیدم که دستگاه های تمام اتومات مونتاژ از قطعه گذاری تا لحیم کاری و ... رو انجام میده، با قیمت باورنکردنیه 10-15 میلیون تومان. کارگاهشم توی تهرانه و کاملا تولید ایرانه! رفقا میتونید اگه نیاز دارید و پولشو دارید توی اینترنت پیداش کنید و بخرید. بعدم به ما بگید اگه خوبه ما هم بخریم! البته اگه پولدار شدیم!
                    اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadeghy.1371
                      آقا من یه کارگاهی رو توی اینترنت توی این سایتای تبلیغاتی مثل نیاز پرداز و ایفروش و ... دیدم که دستگاه های تمام اتومات مونتاژ از قطعه گذاری تا لحیم کاری و ... رو انجام میده، با قیمت باورنکردنیه 10-15 میلیون تومان. کارگاهشم توی تهرانه و کاملا تولید ایرانه! رفقا میتونید اگه نیاز دارید و پولشو دارید توی اینترنت پیداش کنید و بخرید. بعدم به ما بگید اگه خوبه ما هم بخریم! البته اگه پولدار شدیم!
                      سلام
                      اره منم تو نت دیدم طرف از این مخای زمان قبل انقلاب بوده که با ترانزیستور 3 پا کلی کار کرده .رق نور و رادیو و امپی فایر و.....
                      وسیلشم ثبت اختراعیه اگه اشتباه نکنم . ولی دست زیاده البته کمم نمیده ولی با این دلار گرون شایدم قیمتش رفته باشه بالا که اکه بخوای 50 60 تومن یعنی 3 4 برار پول دستگاه مونتاژ بدی یکم میزاری روش خارجی میخری .
                      در هر صورت کسی خواست ادرس و تلفن رو خصوصی بدم .
                      یا علی
                      الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

در مورد این [glow=red,2,300]قرص های ضد قلع[/glow] (یا همون سربی که آقا مهران گفت) کسی اطلاع داره که چجوریه ؟ خوب کار می کنه یا نه ؟ اصلا چطوری کار می کنه ؟ باید پودرش کنیم ، بعد بپاشیمش رو قلع و بعد گرمش کنیم ؟
                        در مورد این [shadow=red,left]soldering wick[/shadow] هم توضیح کامل نبود ؟ چطور می شه باهاش یه قطعه 4 طرفه رو درآورد؟
                        من الان یه دونه میکرو پیک دارم که یک بار جا زدم و در آوردم ولی واقعا مصیبته . من اونقدر قلع رو چهار طرف آی سی میریزم که دو طرفش به هم بچسبه بعد با هویه گرمش می کنم ، بعد یه کم اینطرفش رو میکشم بالا ، بعد اون دو طرف دیگه رو گرم میکنم یه خورده میکشم بالا ، تا آخر در بیاد. ولی اگر آی سی رو بخوای سالم در بیاری این روش فکر نکنم به درد بخوره
                        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

solder wick رو همراه نوک هویه روی پایه ها فشار میدید تا قلع جذب اون بشه بعدش دیگه قلعی نیست که باعث اتصال آی سی به برد بشه. تا جاییکه یادمه فیلم در موردش بود نبود؟

دیدگاه

فیلمش فکر کنم ناقص دانلود شد - متشکرم یه بار دیگه نگاه می کنم .
                            خودتون از این روش استفاده کردید؟ به نظر زیاد جالب و منطقی نمیاد . یعنی قدرت این رو داره که تمام قلع رو به خودش جذب کنه ؟
                            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

پاسخ : انواع روشهای لحیم کاری و ابزارهای مور&

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                              فیلمش فکر کنم ناقص دانلود شد - متشکرم یه بار دیگه نگاه می کنم .
                              خودتون از این روش استفاده کردید؟ به نظر زیاد جالب و منطقی نمیاد . یعنی قدرت این رو داره که تمام قلع رو به خودش جذب کنه ؟
                              والا الان دقیق یادم نیست که حتما استفاده کردم یا نه چون خیلی وقته کار عملی نکردم. ولی یکی از شاگردام میگفت تو تعمییرات موبایل استفاده می کنیم.
                              مطمئن باشید هم جالب هست هم منطقی. زیاد گرون نیست میتونید امتحان کنید

دیدگاه

دوستان خسته نباشید یه سوال یدونه atxmega64 رو میخواستم از برد در بیارم دادم بیرون طرف با هیتر در اورد الان تست میکنم سوخته :sad:

روشی هست با هیتر قطعات رو در بیاریم که نسوزن؟

اگه باشه یه هیتر میخرم الان چنده؟
                                Someone who can change the world
                                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X