اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین مکان برای سفارش PCB نمونه کجاست؟

دوستان من یه پی سی بی دارم مال مدار جوجه کشی فایبر گلاس کجا بدم برام بزنن
    مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

مهران مدار

اضافه شده در تاریخ :
      http://www.mehranmadar.com/
      طرح براشون ایمیل کن بعد زنگ برای همانگ کردن و تاریخ تحویل و ...
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

سلام
        به نوعی همه PCB زن های داخلی قطع و وصلی دارند و کار رو خراب می کنند

فعلا با شمس، مهران مدار، کوثر مدار و کاسپین کار کرده ام. که کاسپین داره کارش رو خوب انجام می ده. از پس پکیج mlf رتبه بعدی مهران مدار بوده و بعد هم کوثر و شمس

وصف آلفا مدار هم زیاد شنیده ام اما ماشاءالله اینقدر PCB نمونه گرون می زنه که ...
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

من الفا هم دادم اما نسبت به قیمت مهران بهتره
          http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
            من الفا هم دادم اما نسبت به قیمت مهران بهتره
            قیمت های کاسپین و مهران خیلی با هم تفاوت نداره. خصوصا در نمونه
            اما کیفیت شون خیلی فرق داره. کیفیت بردهای یک روی کاسپین خیلی بیشتر از مهران هست

دیدگاه

یک ورق کار تک رو استخوانی با مارکاژ و سبز رو مهران فاکتور داده 316ت.
              کاسپین/آلفا/کوثر مدار قیمتی دارید؟

نکته: 12000 سانت میشه یک ورق.
              نکته: کارو سانتی 22 میزنن، ولی پول VCUT و FILM بالا میشه...

دیدگاه

کاسپین هم کم کم داره میره رو اعصاب!
                ماه پیش 1 ورق کار رو با چاپ سبز و علائم زد برامون 300
                دو روز پیش زنگ زدم و فایل رو دادم بهم گفت 330! بدون علائم!
                دوباره همکارم زنگ زد یه قیمت دیگه داد!
                فکر کنم قیمت رو از رو باد ... میده
                در کل کارشون خوبه(هر چند که واسطه هستند) و بهتر از بقیه جاها فعلا کار میکنند. از لحاظ کاری آقای بیات مجزا از آقای روزبهانی هست و بصورت جداگانه سفارش میگیرند و فاکتور میدن، هر چند که در یک مکان هستند

پیشنهاد من به کسانی که کار تیراژ بالا دارند که کیفیت خیلی بالایی هم نداره، آسیا متالیز هست. کیفیت پایین تر از آلفا و در حد همون کاسپین. قیمتها هم کمتر از بقیه جاها. چون خودشون تجهیزات رو دارند و واسطه ای در کار نیست. به نظرم کاسپین هم مشتری همین آسیا متالیز باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gwinstek
                  کاسپین هم کم کم داره میره رو اعصاب!
                  ماه پیش 1 ورق کار رو با چاپ سبز و علائم زد برامون 300
                  دو روز پیش زنگ زدم و فایل رو دادم بهم گفت 330! بدون علائم!
                  دوباره همکارم زنگ زد یه قیمت دیگه داد!
                  فکر کنم قیمت رو از رو باد ... میده
                  در کل کارشون خوبه(هر چند که واسطه هستند) و بهتر از بقیه جاها فعلا کار میکنند. از لحاظ کاری آقای بیات مجزا از آقای روزبهانی هست و بصورت جداگانه سفارش میگیرند و فاکتور میدن، هر چند که در یک مکان هستند

پیشنهاد من به کسانی که کار تیراژ بالا دارند که کیفیت خیلی بالایی هم نداره، آسیا متالیز هست. کیفیت پایین تر از آلفا و در حد همون کاسپین. قیمتها هم کمتر از بقیه جاها. چون خودشون تجهیزات رو دارند و واسطه ای در کار نیست. به نظرم کاسپین هم مشتری همین آسیا متالیز باشه
                  متاسفانه خیلی از جاها واسطه اند. کاسپین بعید نیست واسطه باشه اما تا اینجا که کار رو خیلی عالی ترتیب داده. خصوصا کار اخری ام که یک رو هست و برش دایره ای داره. کارگر بدبخت، با دریل ستونی برام برش زده :biggrin:

مهران هم بنظر میاد واسطه باشه یا اینکه یه شرکت خیلی بزرگ هست با چندتا کارگاه. بعضی وقت ها کارش ناب می شه بعضی وقت ها افتضاح. کاملا پیداست از یه مرکز تغذیه نمی شه...

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط MReza.p
                  یک ورق کار تک رو استخوانی با مارکاژ و سبز رو مهران فاکتور داده 316ت.
                  کاسپین/آلفا/کوثر مدار قیمتی دارید؟

نکته: 12000 سانت میشه یک ورق.
                  نکته: کارو سانتی 22 میزنن، ولی پول VCUT و FILM بالا میشه...
                  تک روی استخونی یعنی چندان کیفیت لازم نیست. یا حداقل کار خیلی حساس نیست.

پایین ترین قیمتی که برای دو رو دارم، کوثر مدار هست. اما تک رو ، روی تیراژ خبر ندارم.

دیدگاه

سلام
                    دوستان به نظر من بد نیست یک بار هم کار تهران مدار را هم ببینید. من یک بار دادم کارش فوق العاده بود.
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

مهران هم بنظر میاد واسطه باشه یا اینکه یه شرکت خیلی بزرگ هست با چندتا کارگاه. بعضی وقت ها کارش ناب می شه بعضی وقت ها افتضاح. کاملا پیداست از یه مرکز تغذیه نمی شه...
                      مهران مدار برخلاف بار اول که کار بهشون دادم و نتیجه رضایت بخشی داشتند در کار بعدی حسابی بدقولی و بدکار کردند، سوراخ های پد کنار برد هنگام برش به شدت آسیب دیده بود(از معایب پانچ کردن برد!!)
                      برای تحویل گرفتن کار با وجود اینکه 4 بار بعد از تماس مراجعه کردم هنوز بخشی از کارها مونده و تحویل نشده
                      به نظر حضرتعالی موافقم گویا واسطه ای کار می کنند البته تنها با یک شرکت...
                      سرشون بسیار شلوغ و کمی در محل کارشون بی نظمی دیده می شه...
                      اما همچنان قیمت هاشون کاملا رقابتی و بسیار منصفانه و خوبه....
                      امیدوارم توجه مسئولینشون به بخشهای دیگه هم بیشتر بشه...

سپاس
                      وقتی مطالبی رو لایک میکنید یا بازخورد میدید یعنی به نویسنده میگید که از این مطلب استفاده کرده اید و همچنان ادامه بده، یا بیشتر مطلب بزار، یا بیشتر در مباحث اینجوری شرکت کن.

دیدگاه

دوستان هزینه های مارکاژ و چاپ سبز و برش CNC چطوری محاسبه میشه؟
                        واسه نمونه هزینشون خیلی زیاد میشه.
                        واسه تعداد بالا هزینه شون چطوری محاسبه میشه؟

دیدگاه

سلام مجدد

دوستان آدرس مهران مدار کجاست برای سفارش حضوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

پاساژ فرقانی همکف

دیدگاه

سلام
                              چرا بعضی جاهای چاپ سبز رو هر رو ۱۰ هزار تومن می گیرن و بعضی جاها ۳۰ تا ۴۰ هزار تومن ؟
                              http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                              پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

سلیقه ای هست. هر کی هر چی میخواد میگیره. حتی بعضی جاها قیمت رنگ ها هم فرق داره.
                                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                                3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X