اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

نوشته اصلی توسط reza vir نمایش پست ها
    دوست عزیز فقط دستگاه های پرس صنعتی به دلیل شکاف بزرگتر و قابل تنظیم بودن فاصله قلطکها میتونن فیبر رو پرس کنن .
    بنظرم از خود لامینت که ماده ژلاتینی حساس به نور هست بهتر و صنعتی تر و دقیق و ظریفتر میتونی این کارو بکنی . البته روش سیلک اسکرین هم هست .

سلام

میشه بیشتر توضیح بدید؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط daryooshaghayi نمایش پست ها
      سلام

میشه بیشتر توضیح بدید؟

با سلام بنده حدود چند ماهه با دستگاه لمینیتور دارمکارمیکنم.دستگاه روحدود 250خریدم وخیلی هم راضیم.همون دستگاهی که فتوگپی ها برای پرس کارت استفاده
      میکنند

دیدگاه

سلام
        من یه سوال دارم
        روشی هست که بشه مدار رو مستقیم روی بورد چاپ کرد؟
        مثلا با این پرینتر هایی که روی سی دی چاپ میکنن؟

دیدگاه

من قراره امروز برم سراغ لمینت ببینم چی میشه حتما خبرتون میکنم .. بردی که میخوام بااین روش بزنم یه مگا32 smd داره که با اتو و گلاسه هم درمیاد ولی یخورده بعضی پایه ها میچسبن من تاالان همه جور بردی جز smd باترک های مختلف رو با همین اتو زدم ولی الان دیگه حوصله ام نمیکشه ....پس منتظر باشید

دیدگاه

دیگه الان که شرکتا باقیمت مناسب و به هر تعداد حتی یه دونه هم میزنن، این کارا وقت تلف کردنه

دیدگاه

سلام.والا یه برد 3 در 4سانت رو واسه ما 40 هزار محاسبه میکنند

دیدگاه

ساخت مدار چاپی بسیار آسان با دستگاه پرس کارت

نوشته اصلی توسط leader. نمایش پست ها
                سلام.والا یه برد 3 در 4سانت رو واسه ما 40 هزار محاسبه میکنند
                چون اطلاعاتی که دادم غلط بود پاک کردم

جدیدترین ویرایش توسط daryooshaghayi; ۱۵:۱۱ ۱۳۹۶/۰۵/۱۳.

دیدگاه

منظورم نمونه به تعداد 4 عدد بدون مارکاژ و چاپ سبز و متالیژه .

دیدگاه

با سلام
                    دوستان به نظرتون برای کار تیراژ بالا میشه از مهر (لیزری یا ژلاتینی) استفاده کرد؟ به این صورت که مدار رو بدیم بیرون ازش واسمون مهر بسازن و جوهر ضد اب استفاده کنیم. بعد به جای همه این مراحل فقط روی برد مهر بزنیم و بندازیم توی اسید.
                    نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_b2 نمایش پست ها
                      با سلام
                      دوستان به نظرتون برای کار تیراژ بالا میشه از مهر (لیزری یا ژلاتینی) استفاده کرد؟ به این صورت که مدار رو بدیم بیرون ازش واسمون مهر بسازن و جوهر ضد اب استفاده کنیم. بعد به جای همه این مراحل فقط روی برد مهر بزنیم و بندازیم توی اسید.
                      نظرتون چیه؟

برای کار تیراژ بالا بهترین کار سفارش به شرکت هاس چون روی شیت های دوم به بعد هزینه فیلم نمیگیرن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin_b2 نمایش پست ها
                        دوستان به نظرتون برای کار تیراژ بالا میشه از مهر (لیزری یا ژلاتینی) استفاده کرد؟
                        به نظر ایده ی خوبیه، چرا که نه؟ فکر کنم بهتره با یک PCB کوچک و یک رو اما دارای ترک ها و پدهای ظریف، هر دو نوع لیزری و ژلاتینی رو امتحان کن،
                        بعد هم با غلظتهای مختلف جوهر و نیز با میزان فشارهای مختلف چک کن ببین چی می شه،
                        یادت باشه موقع مهر زدن، دستت، مهر و PCB نباید کوچکترین تکانی به طرفین بخورند.

دیدگاه

اره دیروز و امروز داشتم مباحث مربوط به تولید pcb رو توی نت میخوندم که این ایده به ذهنم رسید. (چشمم به مهر کنار دستم افتاد) به نظرتون توی فروشگاهای نتی pcb الومینیم پیدا میشه؟ قیمت سراغ دارید؟ شرکتهای بیرون هر سانتیمتر مربع رو چند حساب میکنن. یه شرکتی هر سانتش رو 27 تومن گفت بهم. بدون سوراخکاری! زیاد نیس؟ خامش چنده مگه؟
                          اگه pcb الومنیم گیر بیارم حتما تست میکنم این روش رو. اگه گیر نیارم هم روی همین بورد های معمولی تست میکنم و حتما اطلاع رسانی میکنم.
                          البته تیراژ مد نظرم هم حدودا 500 تا بورد 20 در 30 سانتی در ماه هست. حالا نمیدونم این تیراژ بالا محسوب میشه یا پایین. یا اصلا این حجم رو (حدودا روزی 20 تا) خودم میتونم انجام بدم یا نه!
                          طبق تحقیقی هم که کردم فهمیدم مهرهای لیزری دقت و کیفیت بالاتری نسبت به ژلاتینی (مهرهای مرسوم) دارن.
                          جدیدترین ویرایش توسط amin_b2; ۱۵:۱۹ ۱۳۹۶/۰۸/۱۸.

دیدگاه

سلام ممنون از روش خوبتون سوال اینکه اگر ک فیبر مدار چاپی با این ضخامت از دستگاه پرس رد کنیم دستگاه پرس و اون غلطک هاش به مرور زمان خراب نمیشه ؟؟!
                            سوال دوم اینکه آیا کیفیت و راحتی کار با دستگاه پرس کارت بالاتره ؟
                            سوال سوم اینکه باید حتما پرینتر لیزری باشه ؟ و میشه از کاغذهای ترانسفر استفاده کرد ؟
                            سوال چهارم اینکه قیمت دستگاه های پرس چقدره ؟ میشه با 300 یا 400 تومن دستگاه پرسی خرید ؟
                            خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

پاسخ : ساخت مدار چاپی بسیار آسان

با سلام.تشکر ویژه از شما بابت توضیحاتی که فرمودین.من فیلم دوم رو دیدم و به نظرم عالی بود چون با استفاده از این روش اصلا دیگه نیازی به چاپ با حرارت نیست.اما البته متوجه نشدم محلولی که استفاده میکرددقیقا چیه(به نظرم باید دوباره فیلم رو ببینم).اما نکته ای که توجهم رو جلب کرد استفاده از اون سیم ظرفشویی بود.خدایی فکر نمیکردم خارجیا هم از سیم ظرفشویی استفاده کنن.باز هم ممنون از شما که زحمت این پست رو کشیدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
                                سلام ممنون از روش خوبتون سوال اینکه اگر ک فیبر مدار چاپی با این ضخامت از دستگاه پرس رد کنیم دستگاه پرس و اون غلطک هاش به مرور زمان خراب نمیشه ؟؟!
                                سوال دوم اینکه آیا کیفیت و راحتی کار با دستگاه پرس کارت بالاتره ؟
                                سوال سوم اینکه باید حتما پرینتر لیزری باشه ؟ و میشه از کاغذهای ترانسفر استفاده کرد ؟
                                سوال چهارم اینکه قیمت دستگاه های پرس چقدره ؟ میشه با 300 یا 400 تومن دستگاه پرسی خرید ؟
                                1- مال من که خراب نشدن! با اینکه دستگاه رو دست دوم و کاملا خسته خریدم. احتمال هم نمیدم خراب بشن چون کنار بوش غلطکها فنر دارن و موقعی که بورد میره داخل غلطکها از هم جدا میشن. البته نمیدونم همه دستگاهها اینجوری هستن یا نه
                                2-خیلی بهتر از اتو.
                                3-پیشنهاد میکنم از لمینت حساس به نور که توی فروشگاههای الکترونیکی هم هست استفاده کنید چون خیلی حرفه ای هستن (آبی رنگ هستن)
                                4- من دست دومش رو همین امسال (سال98) 150 تومن خریدم که البته یه 20 تومنی هم خرج داشت. نوش هم حدود 400 تا 500 تومنه البته سایز a4

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X