پاسخ : راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی
سلام. خواهش میکنم.
راستشو بخواید من اصلا به این نکته تو کار توجه نمیکنم، چون زیاد تفاوتی نداره فقط برای احتیاط میگن که لایه نازکه رو اول جدا کنید که موقع نوردهی چون لایه کلفت تره زیر منبع نوره در صورت حرارت یا ... از برد محافظت کنه، البته این کار ممکنه زمان نوردهی رو 20 تا 30% افزایش بده.
نه، اتفاقا باید کاملا متمایز و مشخص باشند به طوریکه سطوح نور دیده همونطوری که گفتم به رنگ تقریبا بنفش پررنگ دربیان و لامینیت های نورندیده رنگ سبز خودشونو حفظ کن. (کاملا باید رنگشون متمایز باشه)
این دیگه آخرشه! بهترین وسیله تابش همون اشعه فرابنفشه که اگر در قالب دستگاه لامینیتور باشه که دیگه نهایتشه........!
خوش باشید
سلام. خواهش میکنم.
شما مطمئن هستید که باید دولایه را بکنیم؟ چون دو لایه با هم یکم فرق دارند، یه لایه خیلی نرمه ولی اون یکی سفت و یکم طلقی هست. من یادمه که توی یه راهنما نوشته بود که باید اون لایه نرم رو کند. لایه سفتآتر رو هم بعد از نورآدهی کند؟ حالا شک کردم کدام روش بهتره چون روش شما ممکنه بعضی از مشکلات که من در نورآدهی داشتم از بین ببره
سوال دیگه من هم اینه بعد از نوردهی سطوحی که نور میآبینند و قسمتآهایی که نور نمیآبینند چقدر از نظر رنگ با هم متفاوت میآشوند. چون من که نور میآدادم اون قدر متفاوت نمیآشدند. بعد هم کمی در قسمت ظاهر کردن یه کم مشکل میآخورد. در نورآدهی بیشتر هم به نظر میآاید که باعث بشه دیگه کلا ظاهر نشه
من برای نورآدهی از یه لامپ اشعه ماورای بنفش استفاده میآکنم که دقیقا مانند لامپ مهتابی هست. در این روش من حدود ۲ دقیقه نورآدهی میآکنم. حالا نمیآدونم این روش بهتر هست یا نه؟
خوش باشید

دیدگاه