اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال روی pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال روی pcb

سلام به دوستان و جناب mmh1. دوست عزیز اگه از برگه زرد پشت کاغذ برچسب استفاده کنی (چاپ بر روی قسمت چربش) کار انتقال پودر روی مس با دستگاه پرس کارت حدود 5 ثانیه طول میکشه (البته بعد از اینکه دستگاه گرم بشه)و اگه از کاغذ گلاسه معمولی نازک که اکثر لوازم التحریر ها دارن استفاده کنی کمتر از 30 ثانیه چون در مورد اولی یکبار و در مورد دومی باید چند بار برد رو از دستگاه رد کنی.
    و اما برای رفع مشکل کشیدن کاغذ نازک و چرب پشت برچسب در بعضی از پرینترها باید یک کاغذ بالاش با چسب نواری بچسبونی که مثلا حدود یک سانتی متر بره پشت کاغذ و حدود یکسانت بالای کاغذ قرار بگیره و بعد چسبش بزنی و البته یادت باشه که کار رو به اندازه همون یکسانت که کاغذ زرد پایینتره شما هم پایینتر باید پرینت بگیری چون پرینتر ابتدای کاغذ رو همون ابتدای کاغذ که بهش چسبوندی میندازه.
    البته اینم بگم که من فکر میکنم پرنتر هایی که کمی مشکل دارن این نوع کاغذ رو نمیکشن. یادم میاد وقتی میخواستم پرینتر بخرم قبل از اینکه بخوام نوع پرینتر رو انتخاب کنم به فروشنده میگفتم که این کاغذ (پشت برچسب) رو میکشه؟ و قبل از اینکه بخرم میرفتم جایی که از اون نوع پرینتر داشتن استفاده میکردن (مثلا تایپ و تکثیر ها) تست میکردم که این کاغذ رو میکشه یا نه.
    در ضمن اگه با اتو میخوای کار کنی سطح زیر کارت هم مهمه.سطحی که زیر فیبر گذاشتی باید صاف باشه.من در خدمتم. موفق باشین.

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام اگر امکانات نوردهی و ظهور لمینت رو (فیلم خشک) دارید که بله بهتره که از لمینت استفاده کنید اما اگر دنبال کاغذ برای پرینت هستید اون هم به قول دوست عزیزمون alila چرا از راهش وارد نمیشید و راهش هم استفاده از کاغذهای انتقال طرحه که وقتی روش کپی میگیرید و با اتو بر روی برد پرس میکنید ترکیب ماده ی روی کاغذ ترانسفر و تونر پرینتر یه چیزی تو مایه های هوم لامینت هست. تا چند وقت پیش همچین کاغذهائی تو بازار بود الان رو نمیدونم تو بازار ایران باشه یا نه
      http://www.cibs.co.uk/etch/x7.html
      زکات علم،نشر و پخش آن است.
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوست عزیز من هم تا چند وقت پیش که روی کاغذ گلاسه کلفت پرینت میگرفتم داشتم اما کاغذ
        گلاسه نازک نتایج رو از این رو به اون رو کرد

دیدگاه

کاغذ نازک و چرب پشت برچسب در بعضی از پرینترها باید یک کاغذ بالاش با چسب نواری بچسبونی که مثلا حدود یک سانتی متر بره پشت کاغذ و حدود یکسانت بالای کاغذ قرار بگیره و بعد چسبش بزنی و البته یادت باشه که کار رو به اندازه همون یکسانت که کاغذ زرد پایینتره شما هم پایینتر باید پرینت بگیری چون پرینتر ابتدای کاغذ رو همون ابتدای کاغذ که بهش چسبوندی میندازه.
          سلام یه لحظه صبر کن
          سلام اگر امکانات نوردهی و ظهور لمینت رو (فیلم خشک) دارید که بله بهتره که از لمینت استفاده کنید اما اگر دنبال کاغذ برای پرینت هستید اون هم به قول دوست عزیزمون alila چرا از راهش وارد نمیشید و راهش هم استفاده از کاغذهای انتقال طرحه که وقتی روش کپی میگیرید و با اتو بر روی برد پرس میکنید ترکیب ماده ی روی کاغذ ترانسفر و تونر پرینتر یه چیزی تو مایه های هوم لامینت هست. تا چند وقت پیش همچین کاغذهائی تو بازار بود الان رو نمیدونم تو بازار ایران باشه یا نه
          سلام لامینت رو که دیگه اصلا حرفش رو نزن فک کنم باید هرچی لامینت دارم آتیش بدم اصلا جواب نمی ده
          ولی کاغذ نازک که قرار بود ار آتلیه بگیرم گرفتم

خب دوستان
          با تشکر از شما
          من یه فیلم از خودم (شک نکن منظورم از کار خودم هست) گرفتم می زارم برا دانلود
          از دوستان عزیزی که قصد کمک به من رو دارند تقاضا می کنم که در صورت امکان فیلم های زیر را دانلود کنند
          البته دو فیلیم هست که یکی کیفیتش از اون یکی بهتر هست
          لینک دانلود فیلم با کیفیت بد برای دوستانی که از اینترنت ذغالی استفاده می کنند (1.5 مگ)
          http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/other/chap%202.zip
          لینک دانلود فیلم با کیفیت متوسط برای دوستانی که از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند (9.5 مگ) :agree:
          http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/other/chap%201.zip
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
            لامینت رو که دیگه اصلا حرفش رو نزن فک کنم باید هرچی لامینت دارم آتیش بدم اصلا جواب نمی ده
            ولی کاغذ نازک که قرار بود ار آتلیه بگیرم گرفتم
            من که کلی با لامینت کار کردم مشگلی برام پیش نیومد .
            هرگاری یه راهی داره و 100تا چاه! :rolleyes:
            یعنی یا بلد نبودی یا لامینت هات سوخته و یا فاسد شده که نتونستی باهش کار کنی :bye

نوشته اصلی توسط mmh1
            من یه فیلم از خودم (شک نکن منظورم از کار خودم هست) گرفتم می زارم برا دانلود
            از دوستان عزیزی که قصد کمک به من رو دارند تقاضا می کنم که در صورت امکان فیلم های زیر را دانلود کنند
            البته دو فیلیم هست که یکی کیفیتش از اون یکی بهتر هست
            لینک دانلود فیلم با کیفیت بد برای دوستانی که از اینترنت ذغالی استفاده می کنند (1.5 مگ)
            http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/other/chap%202.zip
            لینک دانلود فیلم با کیفیت متوسط برای دوستانی که از اینترنت پرسرعت استفاده می کنند (9.5 مگ) :agree:
            http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://newdamghan1.persiangig.com/other/chap%201.zip
            ممنونم از فیلمت :applause:
            اما پسر..... توی این فیلم معلوم میشه که حسابی خراب کاری کردی که !!!!
            باور کن اگه اون دستگاهای شما دست من بود همچین برات pcb میزدم که انگشت به دهن بمونی
            درسته دستگاهشم ندارم اما توی دانشگاه درس مدار چاپی که داشتیم توی کارگاه خودم آموزش اینا رو میدادم.چه لامینت و چه سیلک یا همین پرینت
            حتی ترک های 0.8t هم باهش در آوردم به روش پرینت با دستگاه لمینت

حالا مشکلاتت :
            -فیبر مسی رو سنباده نزدی و دستمالیشم کردی که چرب شده بود
            -همچنین روی سمت سفید کاغذ پشت برچسی پرینت گرفتی
            -و یکی دیگه اینکه سرعت پرینتت هم برای طرف کاغذ روغنیت زیاد بود
            -چهارم اینکه نمیزاری کاغذ کامل توی آب خیس بخوره
            -پنجم اینکه کاغذ خیس خورده رو میکشی ....! باید اون رو با مسواک لایه لایه برداری تا رنگ جدا نشه
            -ششم اینکه توی پرینتت هم لایه ها رو جدا نکردی و چاپ قطعات هم باpcb قاطی بود .تیکش رو برمیداشتی دیگه
            هفتم اینکه ......ولش کن همینا بسه -همین هارو درستشون کنی میشه
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با تشکر
              داداش یه هف هش ده تا دیگه از ما اشکال می گرفتی دیگه خدا برکت بده درهم هس
              -فیبر مسی رو سنباده نزدی و دستمالیشم کردی که چرب شده بود
              در مورد سنباده باید بهت بگم که سخت در اشتباهی ولی در مورد انگشت(که فک نکنم خیلی مهم باشه)درست می گی :rolleyes:
              همچنین روی سمت سفید کاغذ پشت برچسی پرینت گرفتی
              تقصیر من نیست این دوستمون با ip فرشته به من گفت من هم گول خوردم ضمنا من تو فیلم هم روی سفیدش رو پرینت گرفتم هم روی زردش رو :redface:
              و یکی دیگه اینکه سرعت پرینتت هم برای طرف کاغذ روغنیت زیاد بود
              در مراحل بعد سعی می کنم پرینتر رو برای سرعت زیادش تنبیه کنم و کتکش بزنم
              چهارم اینکه نمیزاری کاغذ کامل توی آب خیس بخوره
              داداش چقدر بزارم خوبه زمان بده :read:
              کاغذ خیس خورده رو میکشی ....! باید اون رو با مسواک لایه لایه برداری تا رنگ جدا نشه
              آخه تو فیلمی که فرشته گذاشته بود اون آقای کاخکی همیطوری عمل کرد به خدا تقصیر من نیست :cry:
              ششم اینکه توی پرینتت هم لایه ها رو جدا نکردی و چاپ قطعات هم باpcb قاطی بود .تیکش رو برمیداشتی دیگه
              خب حالا این مورد آزمایش بود چون صد در صد می دونستم جواب نمی ده تو کار اصلی تیکش رو بر می دارم :mrgreen:

یه سوال
              چرا پرینترم به جای این که روی روغنی چاپ کنه زیرش چاپ می کنه
              و دوم این که به نظرت امیدوار باشم یا ولش کنم :cry2:
              به خدا خیلی خسته شدم
              کسی اینجا هست که تا حالا نزدیک 10 دفعه پشت سر هم چاپ نا موفق داشته باشه
              به هر حال خخخخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییییییییییییلی خیلی ازت ممنونم که فیلم رو دانلود کردی و من رو راهنمایی کردی
              باز هم تشکر
              موفق باشی :rolleyes:

دیدگاه

سلام
                1- پس از سنباده حتما با یک دستمال تمیز روی فیبر رو خوب تمیز کنید
                درضمن از سنباده استفاده نکنید بلکه از پوسته آب استفاده کنید.هرچه نرم تر بهتر
                2- همونطور که تو اونیکی تاپیک گفته بودم کارتریچ پرینترتون نباید شارژ شده باشه
                3-از قسمت زرد و روغنی کاغذ استفاده کنید
                4- اصلا نیازی به گرم کردن و خیساندن مدار نیست (اگر مراحل رو خوب اجرا کنید خود کاغذ از روی برد جدا میشه و نیاز به هیچ چیزی نداره)در اون فیلم هم اگر دقت کرده باشید من کاغذ رو نکندم بلکه فقط از روی برد برداشتمش
                5-منظورتون از این سوال رو اصلا نفهمیدم!!!!چرا پرینترم به جای این که روی روغنی چاپ کنه زیرش چاپ می کنهخوب کاغذ رو بر عکس میزاری دیگه
                اگر پرینتر نمیتونه روی قسمت زرد و روغنی کاغذ پرینت بگیره راهی نخواهید داشت بجز تعویض یا خرید یک پرینتر دیگه(مدل پیشنهادی HP1005 یا HP1006)
                درضمن اگر با اطو کار کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت
                راستی اثر انگشت و یا هر لکه روغنی دیگری بسیار روی کیفیت کار تاثیر میزاره بنابرای به هیچ عنوان پس از سمباده کشیدن دست به روی برد نزنید
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام

منم فیلم رو دیدم اما نکات رو دوستمون گفتن....این اثر انگشت رو فیبر که میگید مهم نباید باشه اتفاقا مهمه! چون چربی باعث میشه مدار رو فیبر نیفته!

نوشته اصلی توسط mmh1
                  تقصیر من نیست این دوستمون با ip فرشته به من گفت من هم گول خوردم ضمنا من تو فیلم هم روی سفیدش رو پرینت گرفتم هم روی زردش رو
                  من کی گفتم؟!؟! :eek: منظور من این بوده که یا کاغذ گلاسه استفاده کن که برای برداشتنش از اب استفاده میشه یا لیبل( قسمت چسب دار سفیدش رو دور بنداز و از بخش روغنیش استفاده کن ) که بعد از اینکه اتو کشیدی میذاری سرد میشه و خیلی اروم کاغذ رو برمیداری و نیاز به اب نداره.

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                    سلام
                    درضمن از سنباده استفاده نکنید بلکه از پوسته آب استفاده کنید.هرچه نرم تر بهتر
                    سلام

جناب کاخکی من از این پوسته اب تا به حال استفاده نکردم یه توضیح راجع بهش میدین؟؟

ممنونم
                    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

پوسته آب همون سمباده و لی هم نرم تر و هم ضد آب.تو فیلم اگه دیده باشید زیر شیر آب برد رو سمباده زدم
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)

جناب کاخکی من از این پوسته اب تا به حال استفاده نکردم یه توضیح راجع بهش میدین؟؟
                        من هم منظورم سنباده پوسته آب بود
                        این سنباده بسیار ریز هست و سنیاده بادی هم بهش میگن
                        توی مقالم هم این عکس رو حتما دیدید که با سنباده پوسته آب بوده

این کار باعث میشه که سطح اکسیده شده مس از بین بره
                        البته بعد از سنیاده هم با دستمال تمیز گرده مس ها رو رو پاک کنید
                        موفق باشید..... ]
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام بر دوستان. دوست عزیز mmh1 فیلم رو نگاه کردم. هیچ نگران نباش و خسته هم نشو با هم مشکلات رو حل میکنیم.
                          نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                          باور کن اگه اون دستگاهای شما دست من بود همچین برات pcb میزدم که انگشت به دهن بمونی
                          درسته دستگاهشم ندارم اما توی دانشگاه درس مدار چاپی که داشتیم توی کارگاه خودم آموزش اینا رو میدادم.چه لامینت و چه سیلک یا همین پرینت
                          حتی ترک های 0.8t هم باهش در آوردم به روش پرینت با دستگاه لمینت
                          نوشته های دوستمون رو تایید میکنم من بین پایه های آی سی یکی یا دو تا هم ترک رد میکنم مثلا هر کدوم حدود 0.04 میلیمتر.با همین روش پرس کارت.
                          مهمترین مشکل شما به نظر من انتخاب کاغذه. اگه شما از کاغذ لیبل میخوای استفاده کنی باید قسمت لیبک رو چسبناکه بکنی و بذاری کنار (میتونی تاش کنی و برای چک نویس بعدا ازش استفاده کنی)و روی قسمت چرب کاغذ پشتش پرینت بگیری اگه هم پرینترت این نوع کاغذ نازک و چرب رو نمیکشه شما یک کاغذ بالاش بچسبون و طرح رو کمی پایینتر پرینت بگیر که دقیق بیوفته روی کاغذ چرب.
                          ولی اگه بعد از اینکه پرینت گرفتی طرح از روی قسمت چرب میریزه (مشکل پرینتر من که خیلی پرینتره داغونیه) باید به کاغذ دیگه ای فکر کنی. پرینتر من وقتی روی قسمت چرب زرد رنگ پرینت میگیرم بعد کاغذ رو حتی اگه با آهستگی بر میدارم پودرها از روی کاغذ میریزه :icon_razz: لازم به ذکره که پرینتر من لیزرش و غلطک هاش و چرخ دنده هاش داغونه و یک کارتریج چندبار شارژ توشه :icon_razz: به امید خدا میخوام پولهامو جمع کنم یک پرینتر خوب بگیرم.
                          خلاصه اگه نشد روی این کاغذ پرینت بگیری برو لوازم التحریرها و کاغذ گلاسه بخر این نوع کاغذ گلاسه یک کاغذی که دو طرفش کمی گلاسه و نازکه حدود 50 یا 60 گرمی فکر کنم باشه. حدود قیمت 20 یا 30 تومان و روش پرینت بگیر.
                          همونطور که دوستان گفتن فیبر رو کمی تمیز کن البته سمباده به نظرم نزنی بهتره چرا؟ چون گرد مس برای بدن بسیار خطرناکه و موجب بیماری میشه شما آهسته با یک دستمالی یا کمی مایع ظرفشویی یکم تمیزش کن و سعی کن لک دست هم روش نیوفته.
                          لازم نیست فیبر بزرگ تر از طرح باشه و لازم نیست که فیبر رو بدون طرح چند بار از دستگاه پرس کارت بگذرونی شما فیبر رو به اندازه طرح برش بزن. طرح رو بذار روش و بعد از اینکه دستگاه گرم شد فیبر و طرح روش رو چند بار از دستگاه رد کن.
                          اگه از کاغذ چرب و زرد پشت لیبل استفاده میکنی کافیه فقط طرح رو فیبر رو یکبار از پرس کار بگذرونی و انداختن تو آب لازم نداره مگه برای سرد شدن فیبر و در ضمن موقع کار از دستکش استفاده کن که دستت نسوزه.
                          در ضمن در جواب دوستمون که گفته بود:
                          نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                          درضمن اگر با اطو کار کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت
                          من صد در صد این حرف رو رد میکنم و میگم با توجه به تجربه ده ها برد زدن صد در صد روش استفاده از پرس کارت راحت تر و با کیفیت تر و بهتره و من دارم کار تیراژ رو با این روش انجام میدم و روش اتو نسبتا اعصاب خورد کنه.
                          در ضمن یکی از مسائل مهم هم که دوستمون گفت اینه که شما وقتی فیبر رو میذاری تو آب باید بذاری مدتی بمونه مثلا یک ربع و زود برش نداری و کاغذ رو از روش بکنی (در صورتی که از کاغذ زرد پشت برچست استفاده نمیکنی).
                          درضمن نوشته بودین:
                          نوشته اصلی توسط mmh1
                          در مراحل بعد سعی می کنم پرینتر رو برای سرعت زیادش تنبیه کنم و کتکش بزنم :
                          کتکش نزن باهش گفتمان کن.
                          من در خدمتم موفق باشی.

دیدگاه

پاسخ : انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال رو

با تشکر از بچه هایی که به فکر حل مشکلات نا پایان من می باشند
                            دیروز یکی از بچه ها رو تو مسجد دیدم بعد داشتیم با هم صحبت می کردیم دیدم یه برد از تو جیبش دراورد و گفت این رو خودم چاپ کردم oo:
                            آقا من دیگه داشت گریه ام می گرفت و داشتم به زمین و زمان و مسئولان از جمله بووووووووق فحش می دادم
                            تو دنیا همه این برد رو چاپ کردن الا من :cry2:
                            اینم شعر
                            بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران (وداع یاران = چاپ pcb )
                            چندین که بر شمردم از ماجرای عشقت اندوه دل نگفتم ال یک از هزاران (ماجرای عشقت = چاپ pcb )
                            سعدی به روزگاران مهری نشسته بر دل بیرون نمی توان کرد الا به روزگاران (مهری =آرزوی چاپ pcb )
                            دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر گز دیو دد ملولم و انسانم آرزوست (شیخ که دیگه معلومه کیه و دیو و دد =چاپ pcb )

آقایون من دوباره سعی می کنم یه برد با رعایت تمامی نکات ذکر شده چاپ کنم و نتایج رو خدمتتون برسونم :agree:
                            ولی من منظور آقای کاخکی رو در مورد
                            نفهمیدم مگه کارتریج برا شارژ کردن نیست پس دیگه چرا نباید شارژ شده باشه oo:
                            ولی این مشکل ما در مورد کاغذ زرد حل نشد
                            آقا فیلم رو که نگاه کنید می بینید من داخل پروتئوس دقیقا جایی که کاغذ زرد رو چسبوندم رو برای پرینت مدارم انتخاب می کنم ولی پرینتر فقط در مورد کاغذ زرد پرینت رو زیر کاغذ زرد می گیره خیلی عجیب هست به فیلم نگاه کنید
                            در ضمن پرینتر تنبیه شد و جهت تعمیرات رفت اسغفارات (گارانتی)

دیدگاه

دوست عزیز بیا تمام نکات گفته شده رو رعایت کن و با یه پرینتر دیگه هم تست کن ببین به کجا میرسی؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : انتخاب کاغذی مناسب برا چاپ و انتقال رو

نوشته اصلی توسط mmh1
                                ولی من منظور آقای کاخکی رو در موردنفهمیدم مگه کارتریج برا شارژ کردن نیست پس دیگه چرا نباید شارژ شده باشه oo:
                                سلام دوست عزیز کارتریج رو که اول میخرین البته اگه اصلی باشه بهش میگن اصلی و کار میکنی تا تموم بشه بعد بعضی ها وقتی این کارتریج تمموم میشه میان و شارژش میکنن اینطوری که قسمتی که پودر زائدی توش قرار میگیره رو خالی میکنن و قسمت تانکشم پودر جدید خاصی میریزن ولی کیفیت چاپ کارتریج اصلی با شارژ شده فرق میکنه مثلا کارتریج اصلی مشکیهاش بقول معروف پرکلاغی و توپره ولی اکثرا شارزژی ها به اون کیفیت نیست و باز هر چه قدر کارتریج تعداد دفعه بیشتری شارژ بشه کیفیتش میاد پایین و پایین تر البته به
                                نوع پودری که داخلش میریزن و کیفیت شارژ هم ربط داره ولی عموما برای کارهای کیفیت بالا و کارهایی که میخواد از روش فیلم گرفته بشه از کارتریج اصلی استفاده میکنن. موفق باشی. یادت باشه برد زدن آسونه ولی بعدش کمی سخته.درست جواب دادن مدار.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X