سلام میشه به جای اسید از چیز دیگه ای به جای اسید استفاده کرد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
جایگزین برای اسید
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X
-
پاسخ : جایگزین برای اسید
نوشته اصلی توسط javad mollaniaسلام میشه به جای اسید از چیز دیگه ای به جای اسید استفاده کرد
اسید کاری اصلا خوب نیست .خیلی زمان میبره .
بهترین روش استفاده از اب اکسیژنه و جوهر نمک
به 20 ثانیه نمیکشه کل برد رو پاک میکنه
.این روش رو اقای کاخکی با فیلم نشون دادند .
لینکشو پیدا کردم براتون میذارمیا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
-
من قبلا با اسید پرکلردوفر کار می کردم زمان بر بود !
اما دیروز اسیدم تموم شد کارم گیر بود رفت یه 1 لیتر جوهر نمک گرفتم (غلیظه خیلی ) بعد آب اکسیژنه گیرم نیومد گفتم بازم تست کنم ببینم چجوریه برد رو داخل جوهر نمک بدون آب اکسیژنه گذاشتم اما از شانس ما بعد از چند دقیقه کل طرح که با روش اتو در آورده بودم رو پاک کرد !!
دلیلش رو نمی دونید چرا ؟؟میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اقای دکترسلام
اسید کاری اصلا خوب نیست .خیلی زمان میبره .
بهترین روش استفاده از اب اکسیژنه و جوهر نمک
به 20 ثانیه نمیکشه کل برد رو پاک میکنه
.این روش رو اقای کاخکی با فیلم نشون دادند .
لینکشو پیدا کردم براتون میذارم
عجب راهنمایی های میکنی شما! طرف میگه پرکلرودوفر خطرناکه بهش اب اکسیژنه معرفی میکنی!
دوست عزیز اصلا اینکار رو نکن که تا عمر داری پشیمون میشی ....
میدونی اب اکسیژنه چقدر خطرناکه!؟
اب اکسیژنه برای جوهر نمک با همون کربنات سدیم به عنوان کاتالیزور عمل میکنه
na2co3 + 2cu +h2o2> cu2co3 +na2o
نوشته اصلی توسط کیانمن قبلا با اسید پرکلردوفر کار می کردم زمان بر بود !
اما دیروز اسیدم تموم شد کارم گیر بود رفت یه 1 لیتر جوهر نمک گرفتم (غلیظه خیلی ) بعد آب اکسیژنه گیرم نیومد گفتم بازم تست کنم ببینم چجوریه برد رو داخل جوهر نمک بدون آب اکسیژنه گذاشتم اما از شانس ما بعد از چند دقیقه کل طرح که با روش اتو در آورده بودم رو پاک کرد !!
دلیلش رو نمی دونید چرا ؟؟
اصلا اینکار رو نکنید ...
از من گفتن بود حالا خود دانید .....
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهعجب راهنمایی های میکنی شما! طرف میگه پرکلرودوفر خطرناکه بهش اب اکسیژنه معرفی میکنی!
دوست عزیز اصلا اینکار رو نکن که تا عمر داری پشیمون میشی ....
میدونی اب اکسیژنه چقدر خطرناکه!؟
چقدر خطرناکه؟پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
به قول آقا کاخکی اینا ، پس چو مو هنوز ارپایوم!؟
اگه خواستید آب اکسیژنه و جوهر نمک(صنعتی ، خالص) بگیرید ، برید به خیابان ناصر خسرو وسطای خیابون سمت راست البته اگه سمت ایستگاه مترو وارد خیابون بشید ، قسمت مواد شیمایی ها .
من یه چهار لیتر آب اکسیژنه گرفتم یه چهار لیتر جوهر نمک (اسفند پارسال) رو هم 20 هزارتمون شد ، 8 تومن جوهر نمکش شد 12 تومن آب اکسیژنه ، فکر کنم گرون حساب کرد ، چون عجله داشتم زیاد نگشتم از اولین مغازه گرفتم (دم عیدم بود دیگه!)
بازم به قول آقا کاخکای اینا ، آقا ای متد حرف ندره !
مگوما آقا کاخکی ، خا چو ای فرمولتن ره ثبت نمکنه !
دیدگاه
-
سلام
ببخشید ی سوال داشتم
من حدود یک سال هست که با آب اکسیژنه و جوهر نمک کار میکنم
جوهر نمک که از این لوازم بهداشتی ها میخرم(خیلی ارزون)
و آب اکسیژنه از لوازم پزشکی(یکم گرونه، تقریبا با هزار تومن 200 سی سی میدن)
خیلی خوب جواب میده
فقط نمیدونم دقیقا چقدر از هر کدوم باید بریزم
فقط به طور تجربی به نسبت 1 آب اکسیژنه و 2 جوهر نمک میریزم
اگه عجله داشته باشم آب اکسیژنه بیشتر میریزم
و بازم به تجربه فهمیدم محیط گرم براش بهتره
الان میخوام ببینم راهی هست که بفهمیم مثلا برای اینقدر سانت برد چقدر از هر کدوم باید بریزیم و در چه دمایی تا کمترین هزینه رو داشته باشه؟
بعضی وقتا محلول کاملا سبز میشه و برد هیچیش نمیشه
بعضی وقتا محلول هدر میره و همونطور سفید میمونه ولی کار برد تمومه
یه چیزایی تو شیمی دبیرستان بود که هیچیش یادم نی!!!
و اینه آیا حرکت دادن ظرف براش موثره یا ن؟
در ضمن من همیشه از پلی گن برای اسید کاری کمتر استفاده میکنم
ممنون از همهآموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool
116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer
از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.
دیدگاه
-
به نظر من هم بیشتر تجربی هست ولی تقریبا همون فرمولی که جناب کاخکی گفتن من همیشه استفاده میکنم .
10 درصد آب
30 درصد آب اکسیژنه
60 درصد جوهر نمک
محلول هم به اندازه ای باشه که بورد رو پوشش بده کافیه.
من بورد رو میازم داخلش و با یه سیمی که بهش وصل کردم بورد رو توش تکون میدم و همیشه کار در کمتر از یک دقیقه در میاد .
من هم تو هوای سرد ازش استفاده کردم هم گرم زیاد بهش توجه نکردم اما نرخ حل شدن مس فکر نمیکنم زیاد فرقی بکنه حالا چه یه دقیقه طول بکشه چه 5 دقیقه ، مهم اینه که بالاخره در میاد .
شاید جوهر نمکی که از لوازم بهداشتی میخرید همچین خالص نیست ، اینی که من گرفتم تا یخورده که تکون میخوره کلی گاز تولید میکنه .
و یه چیزی میخواستم بگم فراموش کردم ، آب اکسیژنه رو فروشنده بهم گفت که دور از نور نگه داری کن و همیشه تو محیط تاریک نگهش بدار یا اینکه یه چیزی مشکی بکش دورش . مثلا اون موقع که خریدم تو پلاستیک مشکی گزاشتش و من تو همون نگهش میدارم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojtaba_ledبه نظر من هم بیشتر تجربی هست ولی تقریبا همون فرمولی که جناب کاخکی گفتن من همیشه استفاده میکنم .
10 درصد آب
30 درصد آب اکسیژنه
60 درصد جوهر نمک
محلول هم به اندازه ای باشه که بورد رو پوشش بده کافیه.
من بورد رو میازم داخلش و با یه سیمی که بهش وصل کردم بورد رو توش تکون میدم و همیشه کار در کمتر از یک دقیقه در میاد .
من هم تو هوای سرد ازش استفاده کردم هم گرم زیاد بهش توجه نکردم اما نرخ حل شدن مس فکر نمیکنم زیاد فرقی بکنه حالا چه یه دقیقه طول بکشه چه 5 دقیقه ، مهم اینه که بالاخره در میاد .
شاید جوهر نمکی که از لوازم بهداشتی میخرید همچین خالص نیست ، اینی که من گرفتم تا یخورده که تکون میخوره کلی گاز تولید میکنه .
و یه چیزی میخواستم بگم فراموش کردم ، آب اکسیژنه رو فروشنده بهم گفت که دور از نور نگه داری کن و همیشه تو محیط تاریک نگهش بدار یا اینکه یه چیزی مشکی بکش دورش . مثلا اون موقع که خریدم تو پلاستیک مشکی گزاشتش و من تو همون نگهش میدارم.
ولی تو سرمه ی چیزی مثل این دستگاههایی که تو سازمان انتقال خون هست هی بالا پایین میره، از اونا داشته باشم تا مرتب اسید به همه جای برد برسه
فکر کنم اینجوری بشه اسید کمتری مصرف کرد
آره من همیشه بهم تو ظرف ضد نور میده
ولی با این وجود یه بار تو نور بود چند روز
بطریش باد کرده بود و اگه دیرتر به دادش میرسیدم میترکید!آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool
116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer
از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojtaba_led
بازم به قول آقا کاخکای اینا ، آقا ای متد حرف ندره !
مگوما آقا کاخکی ، خا چو ای فرمولتن ره ثبت نمکنه !
یکَ مور گفته،مو خادوم خو کشوف نکردَی!
اگه هوا گرم باشه زودتر در میاد ولی چون واکنش گرمازاست اگر در هوای سر هم استفاده کنید پس از چند لحظه خودش کم کم گرم میشه !پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری
دیدگاه
-
میگم یک هفته پیش چون عجله داشنم هواسم نبود اشتباهی اسید پرکلرودوفر رو به جای اینکه بریزم توی ظرف پیرکس و بزارم رو اجاق گاز اشتباه ریختم توی مای تابه (یادم نبود ) یه دفعه دیدم اسید توی 3 سوت جوش اومد بعد که خالیش کردم دیدم مای تابه نازک شده !!!
حالا این جوهر نمک غلیظ رو من با آب قاطی کنم کار می کنه ؟؟؟ اینجا فقط آب اکسیژنه 12 درصد گیر میاد برای اینکار خوبه ؟؟؟
یا اینکه از آزمایشگاه مدرسه کش برم ؟؟؟؟
من دنبال یه اسیدم که در دسترس باشه آخه این پرکلردوفر هم اینجا گیر نمیاد !!میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟
دیدگاه
دیدگاه