اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزین برای اسید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جایگزین برای اسید

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
    اقای کاخکی شما تو اخر فیلم که اسید خنثی شده دست میزاری توش
    همون اسید خنثی شده رو بریز رو زمین ببین چیکار میکنه.
    برات از غیر خنثی شدش هم میگذارم ولی چند روز دیگه.
    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پس همینم خطرناکه
      جناب کاخکی چند روز دیگه پیش بره فکر کنم اموزش غنی کردن اورانیوم رو هم بزارین دیگه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
        نه اقا ما راضی نیستیم به خاطر ما خودت رو اذیت کنی
        حرف شما واسه ما سنده

دیدگاه

دوستان من این اسید رو با آب و اسید کلریک قاطی می کنم و الان خیلی بهتره و خطرش خیلی کم شده !!
          برای تهیه 1 لیتر اسید عالی !
          نیم لیتر اسید !
          250 میلی لیتر آب
          250 میلی لیتر اسید کلریک (جوهر نمگ )

راستی دیروز هنگام کار کمتر از یک قطره اسید خالص به دستم ریخت و جاش خیلی داغ شد سریع رفتم حسابی شستمش اما شب که خوابیدم صبح بلند شدم دیدم جاش یه تاول 1 سانت در 2 سانت در اومد اما هیج درد و سوزش و ... نداشت رفتم دکتر گفت که فقط باید بزاری تاولش خودش تخلیه بشه و اذیتش نکنی الان هم تخلیه شده در حال بهبود هستش !!!

میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            دوستان من این اسید رو با آب و اسید کلریک قاطی می کنم و الان خیلی بهتره و خطرش خیلی کم شده !!
            نیم لیتر اسید !
            250 میلی لیتر آب

راستی دیروز هنگام کار کمتر از یک قطره اسید خالص به دستم ریخت و جاش خیلی داغ شد سریع رفتم حسابی شستمش اما شب که خوابیدم صبح بلند شدم دیدم جاش یه تاول 1 سانت در 2 سانت در اومد اما هیج درد و سوزش و ... نداشت رفتم دکتر گفت که فقط باید بزاری تاولش خودش تخلیه بشه و اذیتش نکنی الان هم تخلیه شده در حال بهبود هستش !!!
            عزیزان من چرا اینقد لقمه رو دور دهن خودتون می چرخونید؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:
            این کارها چیه ؟؟
            بهترین روش موجود ،روش پیشنهادی اقای کاخکی هست .من خودم دارم الان ازش استفاده میکنم .تنها بدی که این داره ،اینکه نباید گازشو استنشاق کنی.که اینم برا هرچیزی توصیه میشه .واکتس و جوهر نمک هم اگر استنشاق کنی گلو درد میگیری.

یکبار ریخت رو دستم که دستم یکم سفید شد.مثل زمانی که چسب قطره ای میریزه رو دستت وسفید میشه .سوزش و خارشم نداشت

این روش امتحان خودش رو پس داده
            پس ذکریا و پاستور بازی در نیارید :icon_razz:
            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نیم لیتر اسید !
              250 میلی لیتر آب
              کیان ملقب به زکریا رازی 2 :mrgreen: شوخی کردم ناراحت نشیا!!
              تو اخرش یه کار دست خودت میدی بچه با اینا بازی نکن اگه خدای ناکرده بپاشه تو چشمت اونوقت میخوای چیکار کنی؟ خودش خوب میشه؟؟ خودت بهتر میدونی... :NO: ناراحت نشیا به خاطر خودت میگم :mrgreen:
              بهترین روش موجود ،روش پیشنهادی اقای کاخکی هست .من خودم دارم الان ازش استفاده میکنم .تنها بدی که این داره ،اینکه نباید گازشو استنشاق کنی.که اینم برا هرچیزی توصیه میشه .واکتس و جوهر نمک هم اگر استنشاق کنی گلو درد میگیری.

یکبار ریخت رو دستم که دستم یکم سفید شد.مثل زمانی که چسب قطره ای میریزه رو دستت وسفید میشه .سوزش و خارشم نداشت

این روش امتحان خودش رو پس داده
              پس ذکریا و پاستور بازی در نیارید
              من نمیگم روش بدیه اتفاقا اگه مراقب باشین خیلی هم خوبه که توی چند ثانیه کارو راه میندازه اما شما مگه تعداد بالا pcb میزنین؟؟ چند ثانیه زود تر به خطرش میارزه واقعا؟ :eek: من که فکر نمیکنم... کی خواست ژست بگیره اینجا من فقط تجربه عینی ام رو از کار با اسید گفتم تا دوستان یکم بیشتر اگاه بشن و بیشتر مراقب سلامتیشون باشن همــــین...

دیدگاه

سرعت باحاله !!!!!!!
                مخصوصا با پیکان و موتور گازی !!!!

دیدگاه

اینم فیلم اسید خالص !
                  حال کنید با چه سرعتی مس رو می خوره و فایبر گلاس میمونه !!!!!
                  http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ocmax.persiangig.com/video/MOV00209.MP4

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                    اینم فیلم اسید خالص !
                    حال کنید با چه سرعتی مس رو می خوره و فایبر گلاس میمونه !!!!!
                    http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ocmax.persiangig.com/video/MOV00209.MP4
                    اصلا فیلم خوب نبود :angry: :angry: :angry: :angry:.
                    .از چی چیزهای اینو درست کردی؟؟

دیدگاه

این اسید نیتریک خالص بود که قبلا عکس عوارضش رو گذاشتم !!
                      چرا فیلم خوب نبود ؟؟؟
                      کیفیت - نوع اسید و ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
                        این اسید نیتریک خالص بود که قبلا عکس عوارضش رو گذاشتم !!
                        چرا فیلم خوب نبود ؟؟؟
                        کیفیت - نوع اسید و ......
                        قبلا عکس عوارضش رو گذاشتم !
                        اره دیدی بهت گفتم نذار ،گذاشتی منم زیر ابشو زدم به مدیر اونم پاکش کرد :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

یعنی اینکه کامل برد رو نخورد .باید همون برد رو کامل روش اسید میریختی و میذاشتی تا ببینیم چقد طول میکشه تا همشو پاک کنه

مردونه راستشو بگو::چه دلیلی داره از این اسید برای اینکار استفاده کنی؟؟ تو که خودت میدونی چه عورااضی داره ؟؟ایا ارزش خخطر کردن رو داره؟؟

بنظرتون اب اکسیژنه بهتر نیست ؟؟

دیدگاه

بابا ندیدی مگه من با اون ظرف قرمز اسید رو ریختم روی مس خب جاهایی که سبز شد و بعد دود ازش بلند شد مس خورده شده بود !!
                          من عاشق سرعتم !!
                          الان هم بابا آب این اسید رو قاطی کردم چون قبلش ترک های ریز رو پاک می کرد زمانش شده 15 ثانیه !!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X