اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزین برای اسید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جایگزین برای اسید

دوستان فعلا این اسید من با این اسید خطرناک دارم تست می کنم ایشالله فیلم هم می زارم قیمت این اسید برای شرکت شل آلمان لیتری 80 هزار تومن هستش من یکی داشت داریم با اون تست می کنم البته انواع ماژیک رو از بین می بره می خوام با راپید و پرینتر لیزری تست کنم خبر می دم چجوریه !!
    میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

در ضمن جوهر نمک با اب اکسیژن کارایش خیلی خوبه
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        بعد این ترکیب جدید فلوئور رو با تلپورت بدست میاره؟!
        علی جان کیمیا همینه دیگه. کلر و سدیم وایتکس با هم تبدیل به فلور میشن. در این فرایند گاز نیتروژن و اکسیژن هم آزاد میشه.به زودی آموزش تبدیل مس به طلا هم گزاشته میشه. صفحه پیش تعجب کرده بودم خودم اما با کمی فکر....:
        h2o2+naocl+hno3--->hf+o2+n2

در ضمن یک نکته!!
        hf یک اسید قوی به حساب نمیاد. hcl در مقایسه با اون قدرت بیشتری داره.
        رفتار هر اسید هم معلوم هست نیاز نیست تک تک بررسی بشه. این کار رو تو قرن 19 میکردند.
        به رفیقم زدم رفتم خونشون اون چون آزمایشات سنگ شناسی انجام میده
        حتی جوهر نمک از شل (مرک ) می خره !!(دیوونه)
        همون طور که خودتون میگید ایشون برای بررسی مواد سازنده سنگ ها از اسید استفاده میکنند ونه تمیز کردن ..............یکم ناخالصی باعث عوض شدن نتیجه و ضرر خیلی بیشتری میشه.نمونه سنگی که به دست میاد گاها ارزش زیادی داره!
        فکر کنم دیگه نیاز نباشه بگم که اسید ها به عنوان شناساگر مواد هم استفاده میشن......
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

این تلپورت یعنی چی ؟؟
          این ها رو که ترکیب کنن میشه اسید فلوئوریدریک !!
          من الان با نیتریک 98/8 درصد کار می کنم عالیه !!!!!!!
          یه فیلم هم از کارم دارم حتما پ می کنم !! یه جای خوب برای پلود کجاست ؟؟؟

اسید نیتریک nitric acid
          توضیح فارسی : اطلاعات اولیه
          اسید نیتریک خالص (HNO3) در 41.6- درجه سانتیآ‌گراد ذوب شده ، تولید مایع بیآ‌رنگی میآ‌کند، اما نسبت به درجه حرارت و درجه تابش نور بر آن ، گستره رنگ آن از زرد تا قرمز متمایل به قهوهآ‌ای متغیر است. این تغییرات نتیجه تجزیه آن طبق واکنش زیر است:

2HNO3 -----> 2NO2 + H2 + 1/2 O2

به این علت ظرفهای محتوی آن ، همیشه تحت فشار کنترل شده میآ‌باشد. اسید نیتریک با آب قابل احتراق است و محلول آن آزئوتروپی را تشکیل میآ‌دهد که نقطه جوش آن برابر با 121.9 درجه سانتیگراد است که شامل 68.7% وزنی HNO3 میآ‌باشد.

روشهای تهیه اسید نیتریک
          امروزه در تولید صنعتی اسید نیتریک ، آمونیاک بعنوان ماده اولیه استفاده میآ‌شود. از نظر تاریخی ، اسید نیتریک اولین بار از اثر اسید سولفوریک روی نیترات سدیم (شوره شیلی ) بدست آمد. واکنش در کورهآ‌هایی با دمای 150 تا 170 درجه سانتیآ‌گراد صورت میآ‌گیرد. اسید بدست آمده ، دارای غلظت 95 تا 97 درصد است.
          روش بریک لند ( Brikeland )
          در این روش میآ‌توان اسید نیتریک را از اکسید نیتریک مطابق واکنش زیر بدست آورد.

N2 + O2 -----> 2NO + 43Kcal

تبدیل NO به HNO3 با اکسیداسیون و هیدراتاسیون انجام میآ‌گیرد. در این فرایند بخاطر کم بودن غلظت NO ، علاوه بر هزینه انرژی الکتریکی ، مقداری گاز نیز باید در جریان باشد. ضمنا دمای بالا نیز باعث واکنش عکس و تجزیه NO میآ‌شود.
          سنتز اسید نیتریک از آمونیاک
          امروزه اسید نیتریک بطور صنعتی از آمونیاک تهیه میآ‌شود. برای این کار لازم است که ماده اولیه را با هوا به اکسید نیتروژن تبدیل کرد.

4NH3 + 5O2 -----> 4NO + 6H2 + 216,24Kcal

کاتالیزور مورد استفاده در اکسیداسیون NH3 به NO
          تنها کاتالیزور صنعتی برای اکسیداسیون NH3 به NO ، آلیاژ پلاتین  رودیوم است که تقریبا 10٪ آن رودیوم است. رودیوم ، خواص کاتالیزوری پلاتین را اصلاح کرده ، خواص مکانیکی و ضد سایش را افزایش میآ‌دهد. این کاتالیزور معمولا بصورت توری با رشتهآ‌های باریک (قطر آن 0,05mm) میآ‌باشد. موقعی که کاتالیزور فعالترین حالت را دارا است، آمونیاک را از روی آن عبور داده و 98٪ NO بدست میآ‌آورند.
          سموم کاتالیزور
          کلریدها ، سولفاتها مانند H2S ، CoS ، H2S ، As2O2 ، سموم دایمی کاتالیزور بکار رفته در احتراق NH3 به NO هستند. هیدرو کربنهایی مثل استیلن و اتیلن سموم موقتی هستند. با حذف هوا از محیط ، اثر آنها از بین میآ‌رود. چربیها ، گرد و غبار و مواد ساینده و روان کننده ، سطح فعال کاتالیزور را کم کرده ، منجر به گرفتگی سوراخهای توری و از کار افتادن آن میآ‌شود.
          قیمت ها:
          قیمت هر کیلوگرم به صورت خرد 6,000 ریال
          قیمت هر کیلوگرم به صورت عمده 4,900 ریال
          قیمت هر کیلوگرم تا 1000 کیلو گرم 5,500 ریال
          قیمت هر گالن 20 لیتری صنعتی 200,000 ریال
          قیمت هر گالن 2/5 لیتری آزمایشگاهی 150,000 ریال
          قیمت هر گالن 20 لیتری آزمایشگاهی 600,000 ریال
          قیمت هرکیلوگرم به صورت تانکری تحویل تهران 4,000 ریال
          قیمت هر لیتر آزمایشگاهی 240,000 ریال

البته این ها قیمت ایرانی هستش !!!!!!!!!

البته اسید سولفوریک 98/8 درصد پیدا کردم هنوز تست نکردم!!! در اصل جرات ندارم !!

http://www.google.com/imgres?q=nitric+acid+burn&um=1&hl=en&b iw=1024&bih=643&tbm=isch&tbnid=UegaLu8 enqA7eM:&imgrefurl=http://www.sciencemadness.org/talk/viewthread.php%3Ftid%3D4311&docid=KRckJ0eIBsJN eM&imgurl=http://www.sciencemadness.org/talk/files.php%253Fpid%253D48978%2526aid%253D887&w= 640&h=480&ei=2g7WT5TON8TltQaTq83XAQ&zo om=1&iact=hc&vpx=100&vpy=217&dur=4 84&hovh=194&hovw=259&tx=112&ty=125 &sig=104461577532406696960&page=1&tbnh =129&tbnw=179&start=0&ndsp=15&ved= 1t:429,r:5,s:0,i:104

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان
            این تلپورت یعنی چی ؟؟
            یعنی عزیز دل اسید فلئوریدریک شما فلئورش از کجا میاد؟این موادی که گفتی هیچ کدوم فلوئور ندارن!

دیدگاه

سلام از همه ممنونم که جواب دادن من به این نتیجه رسیدم که بهتره با همون اسید ای معمولی کارکنم بهتره که خطرش کمتره

دیدگاه

ایول داش علی !!!!!!
                دوستان یه سایت سراغ دارید که انواع اسید رو بفروشه !!!!!
                دوستان عزیز فعلا در کار با اسید نیتریک شکست خوردم نمی دونم چرا اینجور شد !!
                آخه الان به راحتی طرح ها وقتی اسید روی مس ریخته میش کنده میشه دوستان اشتباه نکنید طرح پاک نمیشه با همون حالتی که هستش کنده میشه !! من برای چاپ طرح بعضی وقت طلق ترانسپرت (کار باهاش روش داره - همیشه درست در نمیاد ) و بیشتر وقت ها کاغذ A4 معمولی که بهتر ازهمشونه !!!!!

راستی یه اسپری پیدا کردم به قیمت 43 هزار تومن اندازه یه اسپری حشره کش هستش این اسپری کارش اینه که طرح رو روی فیبر خیلی محکم می کنه .
                نوضیح فروشنده : DPI رو تبدیل به خط می کنه !!! بخرم یا نخرم ؟؟؟
                راشتی من فردا آب اکسیژنه و انواع کاغذ میگیرم ( گلاس - لیبل - طلق ترانسپرت - موم (همون لیبل )- گلاسه - کاغذ ساندویچ و ....) تست می کنم !!
                راستی اگر تاپیک ویرایش بشه و اسمش عوض بشه اونوقت میشه توش در مورد انواع اسید و کاغذ بحث کرد !!!!!
                راستی کسی سایتی میشناسه واسه فروش انواع مواد شیمیایی ؟؟؟
                با تشکر

دیدگاه

دوستان یه سئوال برای اینکه اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد چه ماده ای می تونه با این اسید ها مقابله کنه ؟؟؟
                  آب نتونست با این اسید مقابله کنه !!!!!

دیدگاه

مگه پدافند غیر عامل که مقابله کنه!؟
                    فقط اب ....

دیدگاه

برادر نکن... ^#(^
                      اقا نکن... ^#(^
                      عزیز نکن!!
                      کیان نکن!!
                      علی انالیزش نکن =))
                      بچه ها واقعا میگم این روش خیلی خطرناکه من راهنمایی که بودم شخصا دیدم که 4 تا از انگشت های دست راست دبیر علوممون در اثر ریختن یه محلول (اسید بود با یه چی دیگه فکر کنم همین اب اکسیژنه بود) روش به طرز واقعا وحشتناکی سوخته بود X_X سوخته که چه عرض کنم انگشت ها بزرگ شده بود و یه حالت سوراخ سوراخ ریز روش بود واقعا منظره وحشتناکی بود به طوریکه دبیرمون که راست دست بود بعد اون ماجرا بیشتر با دست چپ همه کاراشو انجام میداد و دست خطش دیدنی شده بود اون دستش رو هم همیشه تو جیب شلوارش بود!!!
                      این تجربه ای بود برای من و دوستام که اسید و این جور چیزا اصلا شوخی بردار نیست و تو یه لحظه میتونه زندگی شخص رو به فنای مطلق بده اگه دیده بودینش عمرا سراغ اسید میرفتین!! یا حداقل مثل اورانیوم 90 درصد :mrgreen: مواظبش باشین!!
                      مگه همین اسید معمولیه خودمون چشه؟؟ من که مقداریشو تو یه ظرف پلاستیکی در دار بزرگ ریختم هر وقت که میخوام استفاده کنم 10 دقیقه میزارمش روی سماور( ) یه جای کتری!! اینطوری اسید اروم اروم تا دمای حدودا 60 درجه گرم میشه و برای کار کردن عالیه بعدم که فیبرو میزارم توش حدودا 2 دقیقه ای حاضره... البته اروم میچرخونم ظرفو تا اسید روی فیبر جابجا شه اگه هم رو دست ریخت مشکلی ایجاد نمیکه!!
                      کلا برای چند دقیقه زود تر به نظر من ادم نباید زندگیشو به خطر بندازه!! اینجاست که شاعر تک بیتی مشهور رو میگه: اروم برو همیشه برو (با تلخیص)
                      حالا خود دانید :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        برادر نکن... ^#(^
                        اقا نکن... ^#(^
                        عزیز نکن!!
                        کیان نکن!!
                        علی انالیزش نکن =))
                        بچه ها واقعا میگم این روش خیلی خطرناکه من راهنمایی که بودم شخصا دیدم که 4 تا از انگشت های دست راست دبیر علوممون در اثر ریختن یه محلول (اسید بود با یه چی دیگه فکر کنم همین اب اکسیژنه بود) روش به طرز واقعا وحشتناکی سوخته بود X_X سوخته که چه عرض کنم انگشت ها بزرگ شده بود و یه حالت سوراخ سوراخ ریز روش بود واقعا منظره وحشتناکی بود به طوریکه دبیرمون که راست دست بود بعد اون ماجرا بیشتر با دست چپ همه کاراشو انجام میداد و دست خطش دیدنی شده بود اون دستش رو هم همیشه تو جیب شلوارش بود!!!
                        این تجربه ای بود برای من و دوستام که اسید و این جور چیزا اصلا شوخی بردار نیست و تو یه لحظه میتونه زندگی شخص رو به فنای مطلق بده اگه دیده بودینش عمرا سراغ اسید میرفتین!! یا حداقل مثل اورانیوم 90 درصد :mrgreen: مواظبش باشین!!
                        مگه همین اسید معمولیه خودمون چشه؟؟ من که مقداریشو تو یه ظرف پلاستیکی در دار بزرگ ریختم هر وقت که میخوام استفاده کنم 10 دقیقه میزارمش روی سماور( ) یه جای کتری!! اینطوری اسید اروم اروم تا دمای حدودا 60 درجه گرم میشه و برای کار کردن عالیه بعدم که فیبرو میزارم توش حدودا 2 دقیقه ای حاضره... البته اروم میچرخونم ظرفو تا اسید روی فیبر جابجا شه اگه هم رو دست ریخت مشکلی ایجاد نمیکه!!
                        کلا برای چند دقیقه زود تر به نظر من ادم نباید زندگیشو به خطر بندازه!! اینجاست که شاعر تک بیتی مشهور رو میگه: اروم برو همیشه برو (با تلخیص)

توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید.

به زندگی خود ارزش قائل بشوید.

:read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          برادر نکن... ^#(^
                          اقا نکن... ^#(^
                          عزیز نکن!!
                          کیان نکن!!
                          علی انالیزش نکن =))
                          من به شخصه کسی رو توصیه نمیکنم از روش من استفاده کنه.ولی این جوهر نمکی که من استفاده میکنم اصلا این خطرها رو نداره
                          تو فیلمی که گذاشتم دیدین که دستمو میبرم توی اسید و هیچ مشکلی نداره
                          ولی بهرصورت اگر کسی از این روش استفاده کرد مسئولیتش با خودشه و اگر خدای نخواسته مشکلی پیش بیاد به من هیچ ارتباطی نداره.
                          درضمن آقا کیان مگه هر گردی گردو که شما میاین با این اسیدهای خطرناک بازی میکنی
                          فکر میکنی چون اسمش اسیده دیگه حله؟
                          اگه بفکر خودت نیستی به فکر خانوادت باش اونا چه گناهی کردن؟
                          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

من به شخصه کسی رو توصیه نمیکنم از روش من استفاده کنه.ولی این جوهر نمکی که من استفاده میکنم اصلا این خطرها رو نداره
                            ولی بهرصورت اگر کسی از این روش استفاده کرد مسئولیتش با خودشه و اگر خدای نخواسته مشکلی پیش بیاد به من هیچ ارتباطی نداره.
                            =)) =)) :-))
                            حالا شما کوتاه بیا جناب کاخکی!!
                            این که شما دستتونو تو اسید میبرین جالب نیستا بعد از یه مدتی عوارضش پیدا میشه اینکار رو هم خواهشا نکنید!!
                            ولی بازم میگم اسید یه ماده بسیار خطرناک و بی رحمه... سعی نکنین بدون دانش شیمی طرفش برین که میزنه اسفالتتون میکنه
                            اقا ما حالا یه توصیه ای کردیم بچه مردمو خفت نکنین!!
                            ولی این کار کیان هم بسیار بسیار بسیار خطرناکه که اسید های مختلف رو بدون داشتن دانش شیمی در موردشون و این که هر کدوم در مقابل مواد مختلف چه واکنش نشون میدن امتحان کنه!! خدا نکرده زبونم لال یه جور بازی کردن با سوختگی درجه 3 و حوادث بسیار ناگوار و جبران ناپذیریه :-t :-SS حتی همین جوهر نمک و اب اکسیژنه که باهاش فیبر درست میکنین و من شدیدا باهاش مخالفم هم علاوه بر خطرات خود اسید و ماده فوق فوق سمی اب اکسیژنه گاز هایی مانند کلر که توی این واکنش ازاد میشه هم همونطور که میدونین بسیار خطرناکه با این که مقدار کمی داره ولی در دراز مدت ریه هارو به فنای حقیقی میده :NO: برای کار کردن با اینها (حتی همین اسید معمولی خودمون) باید یه مکان باز یا یه تهویه مناسب وجود داشته باشه که کلر از اون محیط پراکنده بشه...البته اینو میدونستید که توی اولین سلاح های کشتار جمعی شیمیایی از گاز کلر استفاده میکردن؟؟ البته غلظت و خلوص اون بسیار بیشتر بوده ولی گفتم که عمق ماجرا رو متوجه بشین...
                            در کل از همه خواهش دارم بدون شناخت دقیق عملکرد مواد شیمیایی اصلا اونهارو با چیز های مختلف امتحان نکنن و بدون تجربه این کارارو نکنن مثل یه بچه مثبت بچسبین به همین اسید رقیق شده خودمون خیلی خوب و با خطر بسیار کم جواب همه کارارو میده :nice:
                            موفق و سالم باشید

دیدگاه

کاملا با دوستان موافقم. ما تولید انبوه نداریم که سرعت کار برامون مهم باشه.حالا نیم ساعت دیر تر PCB آماده بشه اما جون ادم سلامت باشه خیلی بهتره.
                              شما دستکش دست کنید و کار کنید ولی هوایی که تنفس میکنید رو میخواید چی کار کنید؟ بخارات این مواد به مرور ریه آدم رو از بین میبره و آسیب هایی میزنه که بعد ها نشون میده.
                              لطفا یکم تجدید نظر داشته باشید در این موارد. هیچ چیز ارزش جونتون رو نداره.
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                                اقای کاخکی شما تو اخر فیلم که اسید خنثی شده دست میزاری توش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X