اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل برد های SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل برد های SMD

روغن لحیم سرد رو حل نکنه پس به چه دردی میخوره ؟! خودت امتحان کن .

مسواک هم اینجا کمک میکنه به تمیز شدن جاهایی که تینر به راحتی نمیتونه نفوض کنه.
    فتو بلاگ من
    کاردستی ها :
    روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
    فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
    کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

سلام

آره منم نظرم انه که اگه کار شما فرکانس بالاست از قلع بدون روغن و فلکسی اسید برای لحیمکاری استفاده کنید

این روش کاملا خشک بوده و هیچ چربی هم در زیر آی سی های اس ام دی جمع نمیشه
      ِِDie for Life, Not Live to Die
      Freedom Fighter
      " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

این Flaxi که گفتین دقیقاً چی هست ؟ چنده ؟
        قیمتاً قابل رقابته ؟
        ظرفهاش چه قدری اند ؟ (چند گرمی، لیتری، ...)
        اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
        پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

فلکسی اسید کار همون روغن لحیم رو میکنه اما بدون به جا گذاشتن هیچ چربی اضافی

عملا فلز پایه ها رو تمیز میکنه و کاری میکنه که قلع جذب بشه

ظرفاش زیاد بزرگ نیست و البته چون واسه هربار لحیم کاری مقدار کمی فلکسی لازم دارید مصرفشم زیاد نیست

قیمتشم الان نمیدونم چون خیلی وقته نخریدم یه شیشه دارم که هنوز تموم نشده :biggrin:

Freedom Fighter

دیدگاه

قیمت مایع فلکس زیاد نیست. ایرانی هاش که چهارلیتریش حدودا فکر کنم شش هفت هزار تومن باشه. البته مبلغ خیلی تخمینی گفتم چون دقیق یادم نیست. پس نسبت به حجمش خیلی ارزونتره.

دیدگاه

همین عصری برای خرید چندتا قطعه رفته بودم فروشگاه قطعات الکترونیک که چندتا بطری پلاستیکی 1.5 لیتری نوشابه دیدم که توشون یه مایعی برنگ زرد بود که اول فکر کردم الکل، ولی بعد از مدتی یه نفر از فروشنده در مورد اونا سوال کرد که فروشنده گفت مایع فلکس که حالا با توضیح دوستان فهمیدم که کاربردش چیه.ممنون
              خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
              حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

این فلکس رو من تا حالا با هاش کار نکردم ولی شنیدم.
                صدمه زننده نیست؟
                خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

مایع فلکس کاملا بی خطره و در تولید انبوه هم از همین استفاده میشه.

دیدگاه

خوب این فلکس که خیلی بهتر از بقیه موارد پس چرا زیاد مطرح نیست؟
                    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

آره
                      چرا ؟

و در ضمن چه جوری استفاده میشه ؟
                      با قلم مو میمالن ؟
                      یا پایه ها رو میزنن توش ؟

مارک خوبش کدومه ؟
                      اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
                      پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

در جواب آقای نجفی باید عرض کنم که این یکی هم مثل بقیه کارامونه.!!!!!؟
                        مثل خیلی چیزا که اول کلی سختی توش می کشیم بعد می فهمیم که یه همچین چیزی هم وجود داره .
                        البته در این مورد تقصیر از جویندگان الکترونیک نیست بلکه از فروشندگان هستش اینم یه دلیلش:
                        نوشته اصلی توسط ایمان
                        همین عصری برای خرید چندتا قطعه رفته بودم فروشگاه قطعات الکترونیک که چندتا بطری پلاستیکی 1.5 لیتری نوشابه دیدم که توشون یه مایعی برنگ زرد بود که اول فکر کردم الکل، ولی بعد از مدتی یه نفر از فروشنده در مورد اونا سوال کرد که فروشنده گفت مایع فلکس که حالا با توضیح دوستان فهمیدم که کاربردش چیه.ممنون
                        از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

مشکل ما اینه که همیشه میخوایم همرنگ جماعت بشیم :biggrin:

اینکه فلکسی رو همه استفاده نمیکنند دلیل نمیشه که چیز خوبی نباشه

من خودم تو بردهایی که حساس باشه از فلکسی استفاده میکنم

نحوه ی استفاده ش هم اینجوریه که باید سطحی رو که میخواید لحیم کنید بهش آغشته کنید لازم نیست تو فلکسی هم غرق بشه فقط جاهایی که لحیم میخوره

مثل روغن نیست که غلیظ باشه پس بهتره با قلمی چیزی روی کار بمالید

یکی دو بار آزمایش کنید یاد میگیرید زیاد سخت نیست

Freedom Fighter

دیدگاه

روغن فلکس در دو نوع کلی عرضه می شود . نوع اول با آب حل نمی شود و برای پاک کردن آن باید از حلال هایی مانند بنزین و اتانول استفاده شود .
                            نوع دوم قابل شستشو بوسیله آب است ولی از موارد قابل توجه آن این است که خود فلکس دارای هدایت الکتریکی است و اگر بخوبی از روی مدار
                            پاک نشود میتواند بین نقاط مدار مسیر جریان ایجاد کند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iranian.designer
                              روغن فلکس در دو نوع کلی عرضه می شود . نوع اول با آب حل نمی شود و برای پاک کردن آن باید از حلال هایی مانند بنزین و اتانول استفاده شود .
                              نوع دوم قابل شستشو بوسیله آب است ولی از موارد قابل توجه آن این است که خود فلکس دارای هدایت الکتریکی است و اگر بخوبی از روی مدار
                              پاک نشود میتواند بین نقاط مدار مسیر جریان ایجاد کند .
                              پس این کجاش خوبه؟؟؟!!!
                              خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                              حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

یک روش در خط تولید بردهایی که از طریق وان قلع مونتاژ می شوند این است که ابتدا کلیه قطعات روی برد چیده می شوند و سپس زیر برد به روغن فلکس آغشته می شود (از طریق قرار دادن برد در ظرف محتوی آن). در مرحله بعد از طریق یک انبر مناسب ،زیر برد در وان قلع مذاب قرار داده می شود و به کلیه نقاطی که دارای چاپ سبز(solder mask) نیستند ،قلع می چسبد . سپس برد بسته به نوع روغن فلکس آن شستشو داده می شود.
                                برای مونتاژ بردهایSMD هم روش های مختلفی بکار میرود که بستگی به نوع قطعات مورد استفاده دارد . مثلا بعضی از قطعات را می توان با هویه SMD لحیم کرد و برای بعضی Heater های مخصوص مانند سشوار بکار میرود . اصولا تکنیک های لحیم کاری پکیج های مختلف SMD از تنوع بالایی برخوردار است که برای بعضی از انواع آن دسترسی به امکانات بسیار گرانقیمتی لازم است ، اما در پاسخ به سوال در مورد فایده روغن فلکس در یک کلام می توان گفت که یکی از راه های زدودن اکسیدی که مانع نشستن قلع روی مس می شود ، استفاده از روغن فلکس است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X