اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل برد های SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل برد های SMD

پس با این تفاسیر که مشکل سازه.
    خمیر قلع فکر میکنم برای SMD از همه بهتر باشه
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

همون قلع مایع رو میگین ؟ اگه آره که اونم روغن داره.

اگه نه ، خمیر چیه ؟
      اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
      پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

سلام

آقای نجفی لطفا در مورد خمیر قلع یه کم بیشتر توضیح بدید :nerd:
        ِِDie for Life, Not Live to Die
        Freedom Fighter
        " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

سلام
          یکی از بهترین وسائل برای این تمیز کاریها التراسوند کلینر است که میتوانید حتی با آب گرم و پودر ظرفشوئی هم چربیها رو پاک کنید.ایزوپرپیل الکل هم بد پاک نمیکنه.
          موفق باشید

دیدگاه

سلام :

ما قبلاً یک روشی داشتیم برای تولید که خیلی جواب میداد ( البته بردهامون فرکانس بالا نبود اما خیلی المان SMD داشت )

ما اول با اتانول و برس خوب میشستیم برد رو و بعد با آب و ریکا کلاً برد رو می شستیم و سپس با بلوئر (blower) اونا رو خشکِ خشک میکرد !
            خیلی تمیز میشدن
            البته در مونتاژ انبوه بردهای SMD اصلاً از قلع استفاده نمیشه !
            بردها خودش یک لایه قلع داره و فقط کمی قبل از قرار دادن قطعه برد را داغ میکنند و وقتی که قطعه را روی برد می گذارند قطعه به همان یک ذره قلع روی برد می چسبد و کثیف کاری هم ندارد .( برای نمونه یک برد SMD که خودتون نزدید و کارخانه ای تولید شده را ببینید متوجه می شوید که قلعی به پایه ها نچسبیده است .)
            برای اینکه چاپ سبز و مارکاژ برد در زمان شستشو و لحیم کاری خراب نشود از سازنده برد بخواهید که بردها را در جریان هوای گرم قرار دهد (Hot Air) تا در برابر تغییرات حرارتی و شیمیایی مقاوم تر شود .

موفق باشید

دیدگاه

آره این روش بدون قلع خوبه، کارخونه ایه !

منتها از Loose Connetion، MissConnection و از اینجور چیزا میترسیم.

تازه یه بنده خدایی می گفت روی پایه ها هم قلع داره !!!
              اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
              پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

دوستان عزیز:
                من که از مخلوط خمیر قلع و خمیر فلاکس ( نه مایع فلاکس ) شرکت AMTECH (http://www.amtechsolder.com/tacky.html
                استفاده میکنم! و HOTAIR که هم خیلی سریع هستش و هم خیلی تمیز! پایه ها هم به هم نمیچسبن!

دیدگاه

سلام به همه
                  از نظرات همه ممنون.
                  ما اینجا اکثرا کارمون تولید انبوه نیست که بخواهیم وسایل حرفه ایی و دستگاه های نصب بگیریم.
                  برای برد هایی هست که بصورت دستی مونتاژ میشه.
                  خمیر قلع یک خمیر طوسی رنگ هست که با یک نوک سوزن هرجا بخواین قرارش میدین و قطعه رو هم اونجا قرار میدین و با یک حرارت(هیتر یا هویه) قطعه نصب میشه.خیلی هم حرفه ایی و دقیق هست.
                  قوطی های کوچیکی داره به اندازه روغن قلع های کوچیک و قیمتش 3000 تومان بود
                  خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

پس اینطور که شما میگین میآ‌ارزه آدم یه هیتر بخره (البته ارزونش برای خرده کاری :biggrin

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X