اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش پروتل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش پروتل

من چند بار مطالعش کردم و همه اشکالاتشو به تفکیک گرفتم و همشو نو یه pdf گذاشتم اینم لینکش
    http://www.upload.iran-forum.ir/uploads/1313723950.pdf
    اااا
    خرابه؟
    جدی؟
    آره این همون لینکه جنابعالیه
    این همه ملت استقبال کردن
    همه رو سرکار گذاشتی مهندس؟!
    خوشت میاد
    فوق کل ذی علم علیم
    مهندسین هیچ گاه به بن بست نمیرسند یا راهی پیدا می کنند یا راهی میسازند

کلید تشکر انگیزه دادن بیشتر به دوستان برای همدلی بیشتر است

دیدگاه

نمیدونم چی میگی من هربار اومدم لینکی در 4Sharedنبود :eek:
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

eeeeeاینکه مال آقای حسن زاده هست قبلان هم بود که!!!! شما نوشتی؟!!!
        جانم به فدای ائمه اطهار
        می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
          نه دوست عزیز این آقای Dr.Xylitol ملتو سر کار گذاشتن هر دفعه لینک هاش خرابن منم خواستم اونو سر کار بذارم
          این لینکش هم نمیاد
          فوق کل ذی علم علیم
          مهندسین هیچ گاه به بن بست نمیرسند یا راهی پیدا می کنند یا راهی میسازند

کلید تشکر انگیزه دادن بیشتر به دوستان برای همدلی بیشتر است

دیدگاه

دوستان منظورتون از لینکی که خرابه اینه
            باید بگم که من دانلودش کردم و مشکلی نبود!
            اگه خواستید خودتون یه آدرس یه سایتی که مد نظرتون هست برای پ کردن بدید من این فایل PDF ی که دانلود کردم رو براتون همونجا پ میکنم انشاالله مشکلتون حل شه
            خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
            "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedgreat
              دوستان منظورتون از لینکی که خرابه اینه
              باید بگم که من دانلودش کردم و مشکلی نبود!
              اگه خواستید خودتون یه آدرس یه سایتی که مد نظرتون هست برای پ کردن بدید من این فایل PDF ی که دانلود کردم رو براتون همونجا پ میکنم انشاالله مشکلتون حل شه
              گفتم که این لینک دانلود میشه ولی مال آقای حسن زاده هست
              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

با سلام خدمت تمام دوستانی که نتونستن آموزش جناب حسن زاده رو دانلود کنند
                راستش من هم اول با این مشکل مواجه شدم اما بعد لینکش رو دادم به idm تا اینکه دانلودش کرد
                که البته واقعا من توی این آموزش هایی که برای پروتل توی نت دیدم کمتر به شیوایی آموزش ایشون هست و اگه ادامه پیدا کنه که واقعا عالی تر هم میشه و جا داره که همین جا یک بار دیگه از ایشون به خاطر زحمتی که میکشن سپاسگزاری کنم
                و البته چه خوب میشه که جناب شفقی آموزش ایشون رو توی تایپیک " جمع آوری مقالات آموزشی پروتل همه ورژن ها (فارسی و انگلیسی) " ضمیمه کنند
                و اما دوستان من با اجازه جناب حسن زاده فایل شون رو توی 4shared پلود میکنم امیدوارم که بتونید فایلشون رو به راحتی دانلود و ازش لذت ببرید :

لینک دانلود : altium.rar

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khandani
                  من چند بار مطالعش کردم و همه اشکالاتشو به تفکیک گرفتم و همشو نو یه pdf گذاشتم اینم لینکش
                  اااا
                  خرابه؟نه
                  جدی؟آره
                  آره این همون لینکه جنابعالیه
                  این همه ملت استقبال کردن
                  همه رو سرکار گذاشتی مهندس؟!نه مگه مریضم؟
                  خوشت میاد
                  دوست عزیز به جای جو سازی و سرو صدای علکی بهتر بود به فکر راه چاره باشید.
                  درسته،من نمیدونم به چه دلیلی نتونستم لینک دانلود رو در پست اول ویرایش کنم.
                  ولی این لینک هیچ مشکلی نداره و خودم بارها تست کردم.توی این جمع هم فقط شما مشکل داشتی.

دیدگاه

نمیدونم چی میگی من هربار اومدم لینکی در 4Sharedنبود :eek:
                    بابا بخدا اون 4shared رو من پسوردشو ندارم نابود شده.اونو بیخیال این یکی جدیده رو دان کنید.
                    آقای شفقی لطفا این لینکی که من گذاشتم و شما تشکر زدی رو توی پست اول بزارید.من نمیدونم چرا هرکار میکنم نمیشه.

دیدگاه

عزیزم حسن زاده خودمم.من عطا حسن زاده هستم.با همون ایمیلی که توی آموزش نوشتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khandani
                        نه دوست عزیز این آقای Dr.Xylitol ملتو سر کار گذاشتن هر دفعه لینک هاش خرابن منم خواستم اونو سر کار بذارم
                        این لینکش هم نمیاد
                        دست گلت درد نکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
                          با سلام خدمت تمام دوستانی که نتونستن آموزش جناب حسن زاده رو دانلود کنند
                          راستش من هم اول با این مشکل مواجه شدم اما بعد لینکش رو دادم به idm تا اینکه دانلودش کرد
                          که البته واقعا من توی این آموزش هایی که برای پروتل توی نت دیدم کمتر به شیوایی آموزش ایشون هست و اگه ادامه پیدا کنه که واقعا عالی تر هم میشه و جا داره که همین جا یک بار دیگه از ایشون به خاطر زحمتی که میکشن سپاسگزاری کنم
                          و البته چه خوب میشه که جناب شفقی آموزش ایشون رو توی تایپیک " جمع آوری مقالات آموزشی پروتل همه ورژن ها (فارسی و انگلیسی) " ضمیمه کنند
                          و اما دوستان من با اجازه جناب حسن زاده فایل شون رو توی 4shared پلود میکنم امیدوارم که بتونید فایلشون رو به راحتی دانلود و ازش لذت ببرید :

لینک دانلود : altium.rar
                          ممنونم آقا مجتبی.حتما ادامه میدم و به زودی ادامه این آموزش رو براتون میزارم.ولی متاسفانه به دلیل مشغله کاری زیاد نمیتونم زمان دقیق رو براتون مشخص کنم.

دیدگاه

اااا عطا حسن زاده شمایید؟ببخشیدا.ممنون از بخش اول.من نخوندم و فقط دیدم.عالیه
                            جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

عطا جان فعلا لینک رو تو پست اول میذارم.واقعیتش الان adsl ام قطعه. واسه همین هر وقت تونستم تو سایت پلود می کنم. ممنون که داری به قولت عمل می کنی. هر وقت نسخه نهایی شد بگو بذارمش تو تاپیک منابع پروتل.
                              موفق باشید.
                              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام دستت درد نکنه امیدوارم بلاخره یاد بگیرم
                                :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X