اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)
Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)
من که شخصا فقط لایه زیر رو پرینت میگیرم اون دو لایه که گذاشتم واسه این بود که تنظیمات لازم برای پرینت لایه رو و زیر مشخص بشه البته اگه بخواین به همین صورت دو لایه رو با هم پرینت بگیرین هم مشکلی پیش نمیاد ...
با سپاس
دیدگاه
-
پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر ž
نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکندهالبته اگه بخواین به همین صورت دو لایه رو با هم پرینت بگیرین هم مشکلی پیش نمیاد ...It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
دیدگاه
-
پاسخ : اموزش کامل پرینت گرفتن در التیوم (و پر رنگ کردن پرینت جهت استفاده در روش اطو)
سلام علی اقا
من تا حالا با پروتل کار نکردم با کامل شرمندگی :sad:
حالا یه فایل دارم که اسم همه قطعات و عکسشون رو گذاشته و از رو هم رفتن .چطور میشه فقط مسیر اصلی رو برای پرینت اماده کرد؟و این شکل ها حذف بشن .یعنی همونی بشه که باید رو برد پیاده شه
ممنون**** k i n j ****
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kinjسلام علی اقا
حالا یه فایل دارم که اسم همه قطعات و عکسشون رو گذاشته و از رو هم رفتن .چطور میشه فقط مسیر اصلی رو برای پرینت اماده کرد؟و این شکل ها حذف بشن .یعنی همونی بشه که باید رو برد پیاده شه
ممنون
به صورت مرحله به مرحله با عکس های بالا پیش برید و به این عکس هم توجه کنید http://eca.ir/sharing/uploads/13467479981.png و اگر دقیقا طبق عکس لایه ها را تنظیم کنید در خروجی دو صفحه برای شما پرینت میگرد که صفحه دوم مربوط به چاپ برد(قسمت زیر) هست
با سپاس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kinjسلام علی اقا
ممنون
شما برای پرینت نیازی به Top OverLayer یا لایه های دیگه ندارید
برای برد 1 رو یا Top Layer یا Bottom Layer نیاز دارید و Multi Layer برای سوراخ کاری و برای پرینت گرفتن فقط همین لایه ها رو انتخاب کنید
اگه مراحلشو بلد نیستید بگید تا کامل توضیح بدم براتوندرایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
-
سلام
فیلم زیر رو دانلود کنید
http://eca.ir/sharing/uploads/13481869221.rar
با سپاس
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kinjخیلی ممنون میشم اگه توضیح بدید
توی فیلم ببین لایه هایی که نیاز داری Print گرفته شن رو Add میکنی
برای سوراخ ها میتونی Multi Layer رو هم Add کنی یا همون تیک Holes رو بزنی
اگر فقط مثلا بخوای Top OverLayer رو پرینت بگیری تا نوشتنی ها رو بزنی روی PCB فقط همون لیر رو Add کن
جدیدا پرینترایی هست که باش کارت دانشحویی و کارت سوختو اینا میزنه
با اینا راحت میشه روی PCB پرینت گرفت و توضیحاتو نوشتدرایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
دیدگاه
-
سلام .علی اقا و اقا بسطام اگه واستون امکانش هست یه تاپیک جدید باز کنید و گام به گام پروتل رو اموزش بدید و به صورت پرسش و پاسخ باشه و با هم بریم جلو
دیگر دوستان هم که میتونن پروتل رو اموزش بدن تقاضا میکنیم بیان
ممنون از شما**** k i n j ****
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kinjسلام .علی اقا و اقا بسطام اگه واستون امکانش هست یه تاپیک جدید باز کنید و گام به گام پروتل رو اموزش بدید و به صورت پرسش و پاسخ باشه و با هم بریم جلو
دیگر دوستان هم که میتونن پروتل رو اموزش بدن تقاضا میکنیم بیان
ممنون از شما
اما این که از اول آموزش بدیم من که واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم و به کجا برسونمش :sad:
اما سوالی باشه میتونم جواب بدمدرایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)شما اولین سوالو مطرح کن تاپیکشو بزن ما بتونیم جواب میدیم
اما این که از اول آموزش بدیم من که واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم و به کجا برسونمش :sad:
اما سوالی باشه میتونم جواب بدم
قبلش یه شماتیک اماده میکنیم مهم نیست چی .بعد پی سی بی شو میزنیم و همینطور مثال سخت تر وترفندهای جدید تر رو یاد میگیریم
اینم لینک تاپیک
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67504.0#new**** k i n j ****
دیدگاه
-
میشه دوباره توضیح بدین؟
ببینین من میخوام Top Layer و Top Overlay رو با هم پرینت بگیره.طوری که Top Overlay روی Top Layer چاپ بشه.چیکار کنم؟
یه سوال! Viaها که Multi Layer هستن تو این پرینتی که من میخوام میوفتن؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط el-mo
میشه دوباره توضیح بدین؟
ببینین من میخوام Top Layer و Top Overlay رو با هم پرینت بگیره.طوری که Top Overlay روی Top Layer چاپ بشه.چیکار کنم؟
یه سوال! Viaها که Multi Layer هستن تو این پرینتی که من میخوام میوفتن؟
برای کار با اتو باید چیزایی که قراره از روی مس در بیاد توی پرینت بیوفته و برای همین فقط مثلا Top Layer یا Botom Layer رو استفاده میکنیم + Multi Layer
بعد که PCB درست شد برای مارکاژ روی مدار از Top OverLayer استفاده میکنیم و این 2تا باید جدا از هم باشن
ولی این که توی 1 پرینت شما هر 2تا رو میخواید چیکار کنید خدا میدونه چرا
http://eca.ir/sharing/uploads/13481869221.rar
ولی بازم برای این کار توی فیلمی که دوستان قرار دادن هر 2تا رو Add کنید چیزی میخواید در میاد و این که Via ها هم اگر Multi Layer رو اضافه کنید چاپ میشندرایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
دیدگاه
دیدگاه