اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

نوشته اصلی توسط wikielectronic نمایش پست ها
    از اساتید کسی کتابخانه ی قطعات عمومی مثل مقاومت و سلف و خازن و دیود
    ولی smd داره ؟؟؟
    اگه سه بعدی هم داشته باشه خوبه
    کتابخونه داره خود آلتیوم به اسم device ولی همگی dip هست من نوع smd شون رو میخوام
    الآن میخوام 1n4007 اس ام دی بزارم به اسم m7 ولی چیزی پیدا نمیشه
    بعضی کتابخونه ها هر نوعش رو می ذارن. فکر کنم آلتیوم هم داره. ولی خب شما بازم اگه فکر میکنی نداره می تونی از اینجا همه کتابخانه ها رو بر اساس شرکت هاشون دانلود کنی:

Explore SYSTEM technical documentation for Other Installers and related features.

یا این یکی:

Contribute to sevun/library-altium development by creating an account on GitHub.

خودت نگاه کن ببین کدومش قطعات پسیو می زنن. فکر کنم Vishay همشون رو میزنه.
    خوش باشی!

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون
      ولی همه اینهایی رو که میفرمایید دارم
      هیچ میدونید این کتابخونه ها مال چند سال پیش هست؟؟؟
      2011
      یعنی 5 سال پیش
      اون زمان smd موجود نبوده
      کتابخونه dip هر چی که بگید دارم
      smd میخو.ام که هیچ کدوم نیست
      مشکل فقط SMD هست
      مثلا دیود M7 اصلا کتابخونه ندارم ازش
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

خیلی ممنون از پاسختون
        ولی همه اینهایی رو که میفرمایید دارم
        هیچ میدونید این کتابخونه ها مال چند سال پیش هست؟؟؟
        2011
        یعنی 5 سال پیش
        اون زمان smd موجود نبوده
        کتابخونه dip هر چی که بگید دارم
        smd میخو.ام که هیچ کدوم نیست
        مشکل فقط SMD هست
        مثلا دیود M7 اصلا کتابخونه ندارم ازش
        که اینطور! پس قراره این خیلی به من خوش بگذره.
        تکنولوژی مونتاز-سطحی دهه 1960 (55 سال پیش- نیم قرن پیش!) توسعه پیدا کرده(یعنی قبلش هم بوده). از دهه 1980 به صورت گستره مورد استفاده قرار میگرفته تا حالا. دیودی که شما فرمودین خیلی مشهوره و من دیتاشیتش رو نگاه کردم:

پکیجش SMA یا همون DO-214-AC هستش. شما فقط کافی بود که بیشتر دقت میکردید. مثلا اگه این کتابخونه ها رو دارید، فقط کافی بود به محصولات اینترنشنال رکتیفیر (International Rectifier (2.8MB)) مراجعه میکردید. کتابخانه شاتکی رو نصب میکردید. من مثلا پکیج دیود 10MQ040 رو بررسی کرد. این بود:

این دقیقا همون پیکج شماست.
        پس هست. درست میگم؟
        نصبش کنید و ازش استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

که اینطور! پس قراره این خیلی به من خوش بگذره.
          تکنولوژی مونتاز-سطحی دهه 1960 (55 سال پیش- نیم قرن پیش!) توسعه پیدا کرده(یعنی قبلش هم بوده). از دهه 1980 به صورت گستره مورد استفاده قرار میگرفته تا حالا. دیودی که شما فرمودین خیلی مشهوره و من دیتاشیتش رو نگاه کردم:

پکیجش SMA یا همون DO-214-AC هستش. شما فقط کافی بود که بیشتر دقت میکردید. مثلا اگه این کتابخونه ها رو دارید، فقط کافی بود به محصولات اینترنشنال رکتیفیر (International Rectifier (2.8MB)) مراجعه میکردید. کتابخانه شاتکی رو نصب میکردید. من مثلا پکیج دیود 10MQ040 رو بررسی کرد. این بود:

این دقیقا همون پیکج شماست.
          پس هست. درست میگم؟
          نصبش کنید و ازش استفاده کنید.

بسیار ممنون
          اون دیودی که عرض کردم همون 1N4007 خودمونه
          خیلی وقته که SMD ها هستن ولی اونی که تو عمل باشه فرق داره
          من قطعات نسل اولیه SMD رو هم دارم از همون ها که فقط روی ویفرش رزین ریختن و زیر ویفر معلومه
          من آخر این کتابخونه های آلتیوم رو متوجه نشدم
          بر اساس چیه این ها ؟؟؟
          میگن شرکت سازنده
          من باید از کجا بدونم کی این دیود رو ساخته؟؟؟
          راستی میدونید ALTIUM VALUT چیه؟؟؟
          پروتئوس یه خوبی که داشت میتونستیم خودمون هر فوت پرینتی که خواستیم به قطعه اضافه کنیم
          مثلا همین 1N4007 رو هم میتونستم تو کتابخانه اش دیپ بزاریم هم اس ام دی
          ولی این آلتیوم رو نمیدونم منظورم این طوریه:

چجوری میشه این کار رو کرد تو آلتیوم ؟؟؟زیر مجموعه هست این چیه؟؟؟
          جدیدترین ویرایش توسط mohamadrezaa; ۱۴:۲۸ ۱۳۹۵/۰۴/۱۸.
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام
            ببنید مراحل کار به صورت زیر هست:

ابتدا به properties قطعه مدنظرتون میریدو در قسمت Add گزینه Footprint رو انتخاب میکنید:

در مرحله بعد روی گزینه browse کلیک میکنید:

در مرحله بعد باید فوت پرینت دلخواهتون رو پیدا کنید...مثلا من میخوام علاوه بر پکیج TO-220 یک پکیج smd هم به قطعه م اضافه کنم:

خب بازدن Ok کار تمومه و کافیه در منوی کشویی زیر پکیج دلخواهتون رو انتخاب کنید:

این یک روش افزودن فوت پرینت به قطعه است...در صورتی که قصد ساخت کتابخانه دارید میتونید حین ساخت کتابخانه هم هرچند تا فوت پرینت که نیاز داشتید به قطعه تون اضافه کنید...
            موفق باشید
            تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

راستی میدونید ALTIUM VALUT چیه؟؟؟
              من حساب کاربری آلتیوم رو دارم وارد هم شدم
              ولی کار نمیکنه
              اصلا این چجوری کار میکنه؟؟؟

دیدگاه

خیر متاسفانه باهاش کار نکردم.

این پاسخ شماست:

سلام به همه دوستان عزیز که تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار میدهند . ممنون ! من یه سئوال داشتم می خواستم بدونم که 1- Altium Vault چیست و کاربرد آن کجا است واصلا به طور کلی یه توضیح جامع و مفید اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم توضیح بده با تشکر
                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

خیلی وقته که SMD ها هستن ولی اونی که تو عمل باشه فرق داره
                  من قطعات نسل اولیه SMD رو هم دارم از همون ها که فقط روی ویفرش رزین ریختن و زیر ویفر معلومه
                  من آخر این کتابخونه های آلتیوم رو متوجه نشدم
                  بر اساس چیه این ها ؟؟؟
                  میگن شرکت سازنده
                  من باید از کجا بدونم کی این دیود رو ساخته؟؟؟
                  تو عمل باشه فرق داره؟؟ یعنی چی این حرف؟ من 15 سال هستش که کامپیوتر دارم. تا من یاد دارم قطعات توی مادربورد SMD بوده. دیگه واضح تر از این؟
                  نسل اولیه SMD؟ شما یا دارید تاریخ رو تحریف میکنید یا بهش اضافه میکنید. فکر کنم منظورت COB (Chip-on-board) هستش. اینطوری سوار میشه روی برد:

معمولا دستگاه این کارو میکنه. بعد هم اپوکسی روش میریزن و میشه این:

این اصلا یه نوع پیکج هستش واسه خودش. تگزاس هم این نوع رو می فروشه. شرکت های دیگه ای هم هستن. مثلا تگزاس توی دیتاشیتش که مربوط به LM324 مشهور هستش اطلاعات این نوع پکیج که به مشتری هاش رو می فروشه رو قرار داده. این تکنیک بخاطر قیمت پایین تولیدش مشهوره.:

واسه اینکه بدونی کیا این قطعات رو می سازن شما اگه قطعه خاصی داشته باشی حتما روی پکیجش اسم یا آرم میزنه. واسه قطعات کوچیکتر و پسیو هم می تونی به توضیح کننده های مشهور سر بزنی. مثلا:

مثلا شما می خوای بدونی کیا دیود می سازن. بعنوان مثال میری توی سایت موزر. بعد کلمه diode رو جستجو میکنی. خیلی راحت دیودها و شرکت های سازنده رو می تونی ببینی.

در مورد آلتیوم هم باید بگم که تقریبا هر چی بخوای داره. نرم افزاری که قیمت لایسنس اصلیش حدود 32میلیون تومن هستش فکر کردی الکیه. مثل پروتئوس نیست که واسه بچه کوچولوهاس! با آلتیوم شرکتهای هستن که درآمد میلیاردی دارن. کورس های آموزشی تخصصیه گرون قیمت داره.
                  موفق باشید

دیدگاه

باسلام خدمت دوستان
                    اگه امکانش هست فایل های مربوط به کانکتور IDC2*20 را بزارید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط se2010 نمایش پست ها
                      باسلام خدمت دوستان
                      انواع کانکتورها اینجا هست :

به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط se2010 نمایش پست ها
                        باسلام خدمت دوستان
                        شما اینجا می تونید خیلی کتابخونه آلتیوم رو ببینید:

Explore SYSTEM technical documentation for Other Installers and related features.

و

Contribute to sevun/library-altium development by creating an account on GitHub.

و با توجه به شرکت های سازنده این نوع کانکتورها کتابخونه شرکت مورد نظر رو بگیرید و فوق پرینت قطعه مورد نظر رو استفاده کنید. از اینجا شرکت های سازنده رو می تونید ببینید:

مثلا من توی فایل مربوط به شرکت HARTING یه فایل هایی واسه این نوع کانکتور میبینم.

دیدگاه

سلام کسی کتابخونه و فونت پرینت SMF05C داره؟هم dip هم SMD

دیدگاه

ساخت کدوم شرکت ؟؟؟
                            کلا چیه؟؟؟؟اگه توضیحاتش رو بدید

دیدگاه

ساخت کدوم شرکت ؟؟؟
                              کلا چیه؟؟؟؟اگه توضیحاتش رو بدید
                              برای راه اندازی سیم 900 قسمت سیکارتش می خوام

دیدگاه

من footprint این قطعات نیاز دارم اگه کسی داره لطفا بذاره البته smd می خوام
                                SMF05C
                                سویچ(پوش باتن)
                                q101 bc847

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X