پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی
کتابخانه ای سی 4026+فوت پرینت اون رو لازم دارم کسی داره؟
جاده ی موفقیت سر راست نیست
پیچی وجود دارد به نام شکست
دور برگردانی به نام سردر گمی
سرعت گیر هایی بنام دوستان
چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
موتوری به نام استقامت
و راننده ای بنام خدا
به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .
با سلام
دوستان من با اینکه اکثر کتابخانه های موجود در نت رو دریافت کردم و به برنامه اضافه کردم اما اکثرا قطعات به صورت SMD یا SMT در برنامه موجوده و قطعات دیپ خیلی کم هستند و معمولا هم فوت پرینت یا همون فایل PCB رو ندارن. لطفا راهنمایی کنید که قطعات دیپ به چه شکل هست
توی گیت هاب ، صفحه chilaPCB دنبالش بگرد ، احتمال خیلی زیاد باشه ، توسط آقای بورقانی تهیه شده ، چهار هراز قطعه را با نمای سه بعدی شامل میشه ، کتابخانه ها به تفکیک هست
سلام دوستان
بنده فوت پرینت PCB Tab terminal رو نیاز دارم، از سایت snapeda یک مدل دانلود کردم اما اونی نبود که من لازم داشتم.
ترجیها اگه مدل 3d باشه خیلی بهتر میشه.
توی فایل طراحی آقای ( طراح ) که برد درایو بود، از tab terminal استفاده شده بود، نمیدونم ایشون چک کنن یا نه، ولی اگه کسی داره ممنون میشم قرار بده.
اینم اون چیزی که من میخوام:
حالا دیگه مشتقاتشم اگه بود چه بهتر، مثلا رایت انگل باشه، نوع مادگی باشه و .....
مچکرم
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم. https://www.youtube.com/@aKaReZa75
سلام دوستان
بنده فوت پرینت PCB Tab terminal رو نیاز دارم، از سایت snapeda یک مدل دانلود کردم اما اونی نبود که من لازم داشتم.
ترجیها اگه مدل 3d باشه خیلی بهتر میشه.
توی فایل طراحی آقای ( طراح ) که برد درایو بود، از tab terminal استفاده شده بود، نمیدونم ایشون چک کنن یا نه، ولی اگه کسی داره ممنون میشم قرار بده.
اینم اون چیزی که من میخوام:
حالا دیگه مشتقاتشم اگه بود چه بهتر، مثلا رایت انگل باشه، نوع مادگی باشه و .....
مچکرم
سلام مهندس، دستت دردنکنه اما فرمتش STP هست، چطوری باید استفادش کنم؟
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم. https://www.youtube.com/@aKaReZa75
من با التیوم کار میکنم.
1-برا اینکه بتونی ببری دداخل التیوم باید التیوم و در وضعیت 3Dقراربدید.
2-برروی منوی place کلیک میکنید.تا منو باز میشه.
3-از منوی placeگزینه 3Dbody انتخاب میکنید.پنجره مربوط به تنظیمات فوت پرینت باز میشه.(تنظیمات این پنجره و تموم کنید تقریبا تمومه.)
4-دربالای پنجره 3D Body و در بخش 3D Model type گزینه Generic STEP Model و انتخاب می کنید.
5-دروسط پنجره و در بخش Generic STEP Model برروی دکمه Embed STEP Model کلیک کنید.
6-با کلیک برروی دکمه Embed STEP Model یک پنجره باز میشه که از شما یه ادرس میخواد.شما به جایی که فایل تون و با فرمت stepذخیره کردین برید و فایل رو oopen ;کنید., در اخر پنجره 3D Body را ok کنید.تا بسته بشه.با بسته شدن پنجره فایل مرود نظر ایپورت شده کافیه که در جای مورد نظر فوت پرنت سه بعدی رو بچسبونی.
7-در وضعیت سه بعدی می تونی قطعرو ببینید.اگه بعد از اینکه مراحل و با موفقیت طی کردی .دید که قطعه به حالت خوابدیه واستاده و جهت قرارگیری همانهگی نداره.می تونی از بخش تنظیمات مربوط به قطعات قسعه رو بچرخونی.
دیدگاه