اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانه و فوت پرینت قطعات برای طراحی مدارچاپی

با سلام خدمت دوستان
    دوتا موضوع هستش یکی معرفی سایت زیر که انواع فوت پرینت و شماتیک قطعات را به صورت رنج گسترده و عالی داره که میتونید استفاده کنید(البته تا اونجایی که من بلد بودم بیشتر از نوع DIP هستند)

2- ایا کسی از دوستان شماتیک و فوت پرینت ای سی LM741-TLP521/2 از نوع SMD را داره برام بذاره
    ممنون

دیدگاه

فوت پرینت رگولاتور AMS1117 در آلتیوم

سلام به دوستان

من هر چی گشتم تو کتابخانه های آلتیوم ( که از سایت خودش دان کردم ) فوت پرینت این رگولاتور رو پیدا نکردم
      البته میشه از رگولاتور های مشابه بجاش استفاده کرد
      اما میخوام بدونم چطور فوت پرینتش رو پیدا کنم ؟؟؟؟
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سلام دوست عزیز من میدونم شما حتما میدونید اما جهت یادآوری
        برای پیدا کردن فوت پیرینت یک قطعه ابتدا دیتاشیت رو نگاه میکنیم و اسم پکیج هاش رو یاداش میکنیم

بعد اسم اون پکیج رو تو گوگل سرچ میکنیم به این صورت پکیچ اس ام دی رگلاتور شما sot-223 footprint altium اما چون من التیوم کار نمیکنم فعلا نتونستم بهترین رو پیدا کنم اما چندتا آورد

امیدوارم مفید باشه
        I'm going to
        RWTH Aachen
        University

دیدگاه

پاسخ : فوت پرینت رگولاتور AMS1117 در آلتیوم

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
          سلام به دوستان

من هر چی گشتم تو کتابخانه های آلتیوم ( که از سایت خودش دان کردم ) فوت پرینت این رگولاتور رو پیدا نکردم
          البته میشه از رگولاتور های مشابه بجاش استفاده کرد
          اما میخوام بدونم چطور فوت پرینتش رو پیدا کنم ؟؟؟؟
          طراحی قطعه تو آلتیوم خیلی خیلی ساده تر از پیدا کردن اون قطعه هست و سریعتر به هدفت میرسی.
          من که یه کتابخونه ی کامل و از سایت آلتیوم دانود کردم و اگه اونجا پیدا نکردم قطعه رو سریع میشینم طراحیش میکنم. شاید 1 دقیقه وقتمو بگیره.
          به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
          (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam نمایش پست ها
            طراحی قطعه تو آلتیوم خیلی خیلی ساده تر از پیدا کردن اون قطعه هست و سریعتر به هدفت میرسی.
            من که یه کتابخونه ی کامل و از سایت آلتیوم دانود کردم و اگه اونجا پیدا نکردم قطعه رو سریع میشینم طراحیش میکنم. شاید 1 دقیقه وقتمو بگیره.
            سلام و درود

بله کاملا درست میفرمایید
            منم میخوام برم تو کارش
            البته قبلا کتابخونه یه مقاومت smd پکیج 1206 رو ساختم
            اما یه سوال دارم این که تو قسمت pcb وقتی میخوایم چهار چوب یه قطعه رو بکشیم مثلا همین مقاومت smd
            فرض کنید بخوام به مستطیل بکشم آیا امکانی داره که خود مستطیل رو به صورت مستقیم بکشیم( مثل شماتیک که یه گزینه داره مستطیل میکشه اما اون مستطیلش توپر هست )
            یا باید از رسم خطوط استفاده کنم ؟؟
            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
              سلام و درود

بله کاملا درست میفرمایید
              منم میخوام برم تو کارش
              البته قبلا کتابخونه یه مقاومت smd پکیج 1206 رو ساختم
              اما یه سوال دارم این که تو قسمت pcb وقتی میخوایم چهار چوب یه قطعه رو بکشیم مثلا همین مقاومت smd
              فرض کنید بخوام به مستطیل بکشم آیا امکانی داره که خود مستطیل رو به صورت مستقیم بکشیم( مثل شماتیک که یه گزینه داره مستطیل میکشه اما اون مستطیلش توپر هست )
              یا باید از رسم خطوط استفاده کنم ؟؟
              اونجا هم مربع توپر داریم.
              باید با خط کار کنی ، به نظرم خط دقیق تر هست ، و نبود مربع هیچ مشکلی پیش نمیآره .
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام دوستان من هرچی گشتم نتونستم فوت پرینت ای سی مگا 8 اس ام دی رو تو پروتوس پیدا کنم لطفا راهنمایی کنین چجوری پیداش کنم یا اضافه کنم ممنون
                در ارزویه روزی که تمام جوانان این مملکت تمامی امکانات بروز را برای تحقق به ایده های خود در اختیار داشته باشند.....................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR987 نمایش پست ها
                  سلام دوستان من هرچی گشتم نتونستم فوت پرینت ای سی مگا 8 اس ام دی رو تو پروتوس پیدا کنم لطفا راهنمایی کنین چجوری پیداش کنم یا اضافه کنم ممنون
                  برادر فوت پرینت داره که..نیاز به فوت پرینت اضافی نیس....شما تو محیط شبیه سازی دوبار رو اتمگا 8 کلیک کن..یه پنجره وا میشه...یه جایی نوشته pcd package...
                  رو علامت دوربین کلیک کن...واسه مگا 8 دوجور اس ام دی هس...یکی TQFP یکی هم MLF...یکی از این کلامت رو بنویس و 32 پین رو انتخاب کن همین...فقط قبل کشیدن برد مدار چاپی حتما دیتاشیت رو نگاه کن تا مدار رو اشتباه نبندی..

دیدگاه

بابا خودش داره اونم از نوع خوبش
                    گاهی نمی شود که نمی شود
                    گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                    گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                    گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                    ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

درخواست کتابخانه led rgb 5050 smd

سلام دوستان اگر کسی کتابخانه led 5050 rgb smd برای آلتیوم دیزاینر رو داره لطفا قرار بده

دیدگاه

کتابخونه xmega32 a4u برا پروتعوس شدیدا نیاز دارم
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                        مخترع برتر شمال غرب سال 96
                        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

کتابخانه آی سی uln2803 در التیوم

سلام دوستان کتابخونه uln2803 رو کسی داره ؟

سپاس
                          I'm going to
                          RWTH Aachen
                          University

دیدگاه

پاسخ : کتابخانه آی سی uln2803 در التیوم

نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست ها
                            سلام دوستان کتابخونه uln2803 رو کسی داره ؟

سپاس
                            از این لینک میتونید کل کتابخونه رو دانلود کنید و به پوشه لیبرری آلتیوم اضافه کنید ، و سرچ کنید قطعه مورد نظر را.:
                            Explore SYSTEM technical documentation for Other Installers and related features.

یا بیاید از یه آیسی 18 پایه موجود در آلتیوم استفاده کنید.
                            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام دوستان کتابخونه LM2596T-5 برای التیوم نیاز دارم

سپاس
                              I'm going to
                              RWTH Aachen
                              University

دیدگاه

دوستان lm317 تو کدوم کتابخانه هست ؟کتابخانشو دارید؟
                                انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X