اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش ولتاژ

سلام دوستان
    من شبیه همین تاپیک رو تو برق قدرت زدم...ولی دیدم ربطی نداره به اونجا اومدم اینجا...
    میخوام ولتاژ36 ولتی 4 تا باطری کتابی رو تا چند صد کیلوولت افزایش بدم...ولی جریانش ناچیز باشه...
    حداقل 90 کیلو ولت باشه...نمیخوام اندازش از 30 سانت بیشتر شه...چه راهی پیشنهاد میکنید؟
    برای ایجاد قوس الکتریکی های بزرگ لازمش دارم...خودم با دستکاری تو مدار پشه کش راکت تنیس تونستم حدود 1 سانت قوس بزنم ولی حداقل 5 سانت لازم دارم...
    خیلی ممنون از راهنمای همگی....

پاسخ : افزایش ولتاژ

اون پشه کش ها با تکنیک پمپ دیودی کار می کنن.
    میشه مدار اون رو بذاری؟
    فکر کنم یه کم روی اون تغییر بدیم اون چیزی که می خوای در میاد.
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام همگی
      آرش مینونم بپرسم مورد مصرف شما کجاست،دقیقا واسه چه کاری میخاین؟
      یه تفنگ الکترونی بنظرم میتونه کارت رو راه بیاندازه،تا100کیلو هم هست و با 12 تا حداکثر32 راه اندازی میشه و جریانی بسیار کم و کاملا صاف و DC
      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
        اون پشه کش ها با تکنیک پمپ دیودی کار می کنن.
        میشه مدار اون رو بذاری؟
        فکر کنم یه کم روی اون تغییر بدیم اون چیزی که می خوای در میاد.
        تکنیک پمپ دیودی؟ منظورت همون افزایش ولتاژ با خازن و دیوده؟
        مدارشو فردا میزارم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
          سلام همگی
          آرش مینونم بپرسم مورد مصرف شما کجاست،دقیقا واسه چه کاری میخاین؟
          یه تفنگ الکترونی بنظرم میتونه کارت رو راه بیاندازه،تا100کیلو هم هست و با 12 تا حداکثر32 راه اندازی میشه و جریانی بسیار کم و کاملا صاف و DC
          بیشتر برای زیبایی!!!(قدرت نمایی!!!!) و هم برای روشن کردن چراغ های زنون....و شوکر الکتریکی!
          تفنگ الکترونی؟ میشه یکم درموردش توضیح بدی؟ چی هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARASH-V-AC
            تکنیک پمپ دیودی؟ منظورت همون افزایش ولتاژ با خازن و دیوده؟
            مدارشو فردا میزارم....
            آره.
            اوکی. شاید بشه روی همون مدار یه کم کار کرد تا بهتر بشه.
            دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

این هم از مدارش...ببخشید با پینت کشیدمش....
              ترانزیستورش مدل hsd 965 7lr
              اون آبیه خازن 4 kv سرامیک هستش...
              بعد اون قهوه اییه خازن پلی استر هست...
              اینم عکس واقعیش:

ببخشید کیفیتش کمه...
              خوب من باید اینارو چکار کنم..زیاد بلد نیستم...اینو بهش 24 ولت باطری کتابی وصل میکنم 7 میلی متر قوس میزنه
              میخوام حداقل 6 سانت قوس بزنه ایشالاه بعدا زیاد ترش هم میکنیم
              دستتون درد نکنه

دیدگاه

این که ترانزیستور بهش وصله ترانسه؟
                بهش dc وصل شده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                  این که ترانزیستور بهش وصله ترانسه؟
                  بهش dc وصل شده؟
                  دقیقا همون ترانس زرد رنگه تو تصویر بعد ...
                  بهش باید 3 ولت dc (دوتا باطری ) وصل شه...ولی من 18 ولت باطری کتابی وصل میکنم...

دیدگاه

معمولاً برای بالاتر بردن ولتاژ مقدار خازن ها رو عوض می کنن. این مقادیرش چطوریه؟

دیدگاه

روی خازن آبیه نوشته 4 کیلو ولت...دیود هاشم چیزای عجیبی روش نوشته....4007 نیستن...
                      نمیشه یک سیستم جدید براش پیاده کرد؟
                      یا سه تا ازینا رو باهم موازی کنیم تا سه برابر بشه؟
                      ولتاژ ورودیش 3 ولته...بعد خروجیش 2000 ولت...من فقط میخوام بیشتر از 90000 ولت باشه!

دیدگاه

روی خازن آبیه نوشته 4 کیلو ولت...دیود هاشم چیزای عجیبی روش نوشته....4007 نیستن...
                        متاسفانه این تکنیک یه محدودیت داره و اونم اینه که حد بالا و پائینش رو ولتاژ تغذیه تامین می کنه. من با اینکه درست نفهمیدم این ترانسه کارش چیه (چون ما تو درسامون ترانس رو برای ac موثر می دونستیم) اما احتمالاً کار افزایش ولتاژ رو اون انجام می ده. البته اگه مقادیر خازن رو زیاد تر کنی (توجه کن منظورم ولتاژ نیستا) ممکنه یه کم جرقه بهتری پیدا کنی، چون اینجوری سرعت و اندازه پله های تولیدی بیشتر میشه (سرعت بیشتر میشه، پله بزرگتر :redface
                        اما این مقدار افزایشی که تو می خوای رو نمی دونم. باید تست کنی.
                        یا سه تا ازینا رو باهم موازی کنیم تا سه برابر بشه؟
                        دوست عزیزم، روش افزایش ولتاژ، موازی کردن نیست :angry::read: :cry2:

دیدگاه

خیلی ممنون که به سوالام جواب میدید...
                          منظورت اینه که چندتا خازن رو به جای یدونه خازن بزارم؟ یا کلا خازنو عوض کنم؟
                          اون ترانس زرده ولتاژ رو زیاد میکنه...به طوریکه 3 ولت رو به حدود 800 ولت میرسونه!!! من که شک دارم بشه با این روش اینقدر ولتاژ ایجاد کرد

دیدگاه

منظورت اینه که چندتا خازن رو به جای یدونه خازن بزارم؟ یا کلا خازنو عوض کنم؟
                            فرقی نمی کنه. باید ظرفیتش رو زیاد کنی. فکر می کنم اگه ظرفیت (همون که واحدش فاراده! :rolleyes اون خازن آبیه رو زیاد تر کنی یه کم پله ها بلندتر بشن. حالا هم می تونی خازن باهاش موازی کنی، هم می تونی کلاً عوضش کنی.
                            اون ترانس زرده ولتاژ رو زیاد میکنه...به طوریکه 3 ولت رو به حدود 800 ولت میرسونه!!! من که شک دارم بشه با این روش اینقدر ولتاژ ایجاد کرد
                            والا من در مورد ترانس اطلاعاتم زیاد نیست. اما تا حالا ندیدم ورودی ترانس DC باشه. احتمالاً اون ورودی سر اولیه نیست. در هر صورت من یه تحلیل سمبلی از مدار می دم :rolleyes::
                            احتمالاً اون ترانزیستوره یه جورایی داره پالس میده (چه طورش معلوم نیست) و داره با سیستم پمپ اون دوتا خازن رو شارژ می کنه. من خودم تا حالا کار نکردم، اما به نظرم اگه پله ها ارتفاعشون بیشتر باشه باید قوس بزرگتری درست کنه. حالا اگه نشد برعکسشه :rolleyes:

دیدگاه

مثل اینکه یه مقدار داره مشکل میشه :agree: همه ی حالت هارو تست میکنم فردا نتیجشو میزارم..بر اساس اونا میریم جلو تا میرسیم به 90000 ولت :job:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X