اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش ولتاژ

نه متاسفانه بعدا ایشالاه....

دیدگاه

حق با شماست باید ولتاژ و زیاد کرد
      بابا دمت گرم تو 15 سالته بعد از کرونا حرف می زنی!!!!!!!!!!!!!!!
      oo:
      موفق باشی
      برای انسان های بزرگ،بن بستی وجود ندارد،چون بر این باورند که:
      یا راهی خواهم یافت ، یا راهی خواهم ساخت...

دیدگاه

مداراتی که با چوک(ترانس افزاینده) ساخته میشن اغلب واسه جریان لحظه ای کارایی خوبی دارن و تو شوکر میشه ازش استفاده کرد
        در خصوص لامپ نئون نیازی به ولتاژ بالا نیست(برای هر متر حدود200تا600 ولت برای راه اندازی و استفاده) و اساس کار آنها قوس الکتریکی هم نیست
        لامپ های زنون برای مدت کوتاهتری روشن میمانند و و نیاز به تخلیه الکتریکی دارند و نه قوس و ولتاژ بالا
        لامپ های پرتو کاتدی نیاز به مواد فسفرسانس دارند و تخلیه الکتریکی و ولتاژ تقریبا بالا(700) با شدت جریان محدود(چندین سیکل کولن) و قوس نمیخواهند
        برای ایجاد قوس به حالت طبیعی جریان زیادی مصرف میشه و اصلا به صرفه نیست از جریان روان الکتریک استفاده بشه و پیشنهاد بهتر بکارگیری مولد های استاتیکی الکتریسیته نظیر واندوگراف میباشند
        اگه اصرار به استفاده از قوس و اون هم با جریان برق باشه میشه از ترانس های ولتاژ high voltage(عایقکاری شده سرامیک)استفاده کرد که در قسمت میانی vertical تلویزیون ها استفاده میشن،از مدله ای 20kv تا تلویزیون های رنگی با ابعاد بزرگ به 60 kv هم میرسه،با این وجود برای هدایتش جریان مغناطیسی نیازه
        تفنگ الکترونی:فلزات سرچشمه الکترون آزادند و این الکترونها در دماهای نزدیک به ذوب سست میشن و با ایجاد میدان مغناطیسی بوسیله ولتاژ بالا میشه باریکه ای از الکترون تشکیل داد و هدایتش نمود،وقتی باریکه تفنگ الکترونی با قدرت 1کیلو وات به ماده ای سخت چون فولاد سفید میرسد به اندازه ای انرژی جنبشی دارد که در لحظاتی فولادی(با چند هزار درجه دمای ذوب) را براحتی بخار میکند :eek:
        شتابدهنده پروتونی:در اثر برخورد مواد زیر هسته ای نظیر پوزیترون با پروتون در عناصر بوزون و مزون(عناصر طبق زوج یا فرد بودن الکترون ظرفیت) در دستگاهی بنام شتابدهنده یا همان سنکروسیکلوترون ساختار فضا را در هم میشکنند و ذرات زیر اتمی را به عرصه هلاکت میرسانند و شق و تونل هایی از انرژی کیهانی رو تا چندین کیلومتر بجا میذارن(احتیاط کنید توروخدا تو خونه!! :rolleyes
        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
        X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
        http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

خب من اومدم...به علت عصبانی شدن بیش از حد در اقدامی عجیب رفتم 12 تا پشه کش خریدم!!!
          همرو یه جا بستم بعدش هر چی کلید داشتن رو یه سره کردم که فقط با یدونه کلید خاموش روشن بشن.
          اومدم خروجی هارو به صورت سری بستم! هر کدوم 14000 ولت میداد! که روی هم 168000 ولت شد !!!:wow:
          با 5 تا باطری کتابی روشنش کردم راحت از فاصله 14 سانتی قوس میزد یک صدایی میداد که هر کی میدیدش فرار میکرد

حالا کارم چطور بود؟ کلا دوتا کار باحال کردم که یکیش گرفتن خروجی 14 کیلوولت از هر کدوم بود..دومی موازی کردن همشون :agree:
          برید بسازید حالشو ببرید!!!!

اینم توجه کنید که: اول کار بعد ایمنی :job:

دیدگاه

دوستان توجه داشته باشید که همون 14 کیلوولت جریان 45 میلی آمپر داره خیلی زیاده دیگه بعد از اینکه 12 تا سری ببندید ولتاژش 12 برابر میشه و اگه بگیره: oo:
            اون خازن پلی استر آخر مدارو باید بردارین(2 کیلوولت)...
            بازم میگم ولتاژش خیلی خیلی زیاده و نابود میکنه...168 کیلوولت اراده کنه از هر چیزی رد میشه....

دیدگاه

آرش جان تورو خدا مراقب باش
              168کیلو ولت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:
              برای اینکه یه کم بترسی برو چند تا فیلم برق گرفتگی دانلود کن شاید سر به راه بشی
              اگر خدای نکرده بگیره ذغال میشی
              به هر حال اگر باز هم میخوای ادامه بدی یه کاری کن که از راه دور کنترل کنی و اجازه نده کسی به یه متری هم برسه

دیدگاه

دوستان برای اینکه خطرش کم بشه سر راهش همیشه یه مقاومت خفن بزارین که جریانش کم بشه اگه گرفت کاری نتونه بکنه :job:
                طول قوسش کم نمیشه فقط نور و صداش و گرماش کم میشه.....
                آخرش که خواستید امتحانش کنید مقاومت رو بردارید...و با کنترل از راه دور مادون قرمز استفاده کنید
                ایشالاه همینو دوبرابر میکنم که خونرو آتیش بزنم! :angry:

دیدگاه

نمی دونم چی بگم آخه چه مقاومتی میخوای بذاری که اگر گرفت خطری نداشته باشه
                  بدن هر انسانی در مقابل برق یه مقاومتی داره
                  ولتاژ 168کیلو ولت :eek: حالا جریان 1ma هم باشه خطرناکه
                  حالا اگر بخوایم یه کم علمی تر بحث کنیم مقاومت پوست سالم و خشکبرابر 100کیلو اهم هست اگر بر اساس استرس تست عرق کنی یا رطوبت هوا زیاد باشه مقاومت به شدت کم میشه تازه عواملی مثل خستگی ، گرسنگی ، بی خوابی، عصبانیت و... مقاومت بدن رو کم میکنه
                  حالا اگر همون 100کیلو اهم رو بگیریم با توجه به اینکه تا جریان 30میلی آمپر مشکلی پیش نمیاد توان بدن حدود 90 وات میشه حالا اگر ولتاژ 168کیلو ولت باشه بایدجریان تا حد 0.53 میلی آمپر کم بشه
                  مقاومت بدن حدود 2.5تا5 کیلو اهم هست پس جریان باید به 0.026میلی آمپر برسه!
                  اینارو بر اساس دانسته های خودم گفتم اگر اشتباه هست دوستان آموزش بدند.
                  یه کم بیشتر مواظب خودت باش :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی نژادجواد
                    نمی دونم چی بگم آخه چه مقاومتی میخوای بذاری که اگر گرفت خطری نداشته باشه
                    بدن هر انسانی در مقابل برق یه مقاومتی داره
                    ولتاژ 168کیلو ولت :eek: حالا جریان 1ma هم باشه خطرناکه
                    حالا اگر بخوایم یه کم علمی تر بحث کنیم مقاومت پوست سالم و خشکبرابر 100کیلو اهم هست اگر بر اساس استرس تست عرق کنی یا رطوبت هوا زیا باشه مقاومت به شدت کم میشه تازه عواملی مثل خستگی ، گرسنگی ، بی خوابی، عصبانیت و... مقاومت بدن رو کم میکنه
                    حالا اگر همون 100کیلو اهم رو بگیریم با توجه به اینکه تا جریان 30میلی آمپر مشکلی پیش نمیاد توان بدن حدود 90 وات میشه حالا اگر ولتاژ 168کیلو ولت باشه بایدجریان تا حد 0.53 میلی آمپر کم بشه
                    مقاومت بدن حدود 2.5تا5 کیلو اهم هست پس جریان باید به 0.026میلی آمپر برسه!
                    اینارو بر اساس دانسته های خودم گفتم اگر اشتباه هست دوستان آموزش بدند.
                    یه کم بیشتر مواظب خودت باش :agree:
                    این که میکشه شکی توش نیست!!! فقط جنازمون سالم بمونه
                    خودم نفهمیدم چی گفتم! oo:
                    به هر حال همه باید مواظب باشن :job:

دیدگاه

سلام. خیلی کار باحالی کردی. ایول.
                      فقط میخواستم بدونم مقدار ولتاژ رو با چی اندازه گرفتین؟ یعنی دقیقا 168 کیلو ولت رو تو خروجی داشتی؟
                      میشه بگی که خازن خروجی هر پشه کش چند کیلو ولت و چند نانو فاراد بود؟ دیودهاش چطور؟ شماره دیودهاشو میدونی؟ دیود ها رو با هم سری کرده بود؟

دوستان توجه داشته باشید که همون 14 کیلوولت جریان 45 میلی آمپر داره
                      این یعنی هر پشه کش 630 وات توان خروجیش هستش. oo: oo: خیلی عجیب نیست؟ قیمتش چنده اونوقت؟ یه کم توضیح میدی؟
                      راستی پشه کش ها رو از کجا خریدی؟

ممنون
                      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

این فکر کنم بدردتون بخوره

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام بر دوستان و اساتید محترم

آقا چطور میتونم اجسام رو بی بار کنم.
                          چطور میتونم الکتریسیته ساکن رو خذف کنم؟؟
                          فکر کنم دستگاه تولید الکتریسیته ساکن ولتاژی حدود 14000- ولت تولید میکنه!!!

چطور میتونم اونو خنثی کنم.
                          مداری ، چیزی سراغ دارین ممنون میشم.

متشکرم
                          تخیل مهمتر از دانش است
                          علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                          آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیم
                            سلام بر دوستان و اساتید محترم

آقا چطور میتونم اجسام رو بی بار کنم.
                            چطور میتونم الکتریسیته ساکن رو خذف کنم؟؟
                            فکر کنم دستگاه تولید الکتریسیته ساکن ولتاژی حدود 14000- ولت تولید میکنه!!!

چطور میتونم اونو خنثی کنم.
                            مداری ، چیزی سراغ دارین ممنون میشم.

متشکرم
                            اتصال به زمین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                              اتصال به زمین
                              قبلا" اینکارو کردم اما افاقه نکرد!!!
                              به نظر خودم تا یه ولتاژ خلاف اون ولتاژ رو به قطعات ندیم مشکل پابرجاست.

برد High Voltage منفی رو براش گیرآوردم اما مثبتش رو نمیدونم باید چیکار کنم.

ممنون از راهنماییاتون
                              تخیل مهمتر از دانش است
                              علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
                              آلبرت انیشتین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X