سلام مدار cscope 3000 یا VLF TR3000 که مربوط به 20 30 سال پیش است رو میخوام.بدونین یه کار نابلدی چندتا مقاومت و خازن از روی برداش کنده میخوام تعمیرش کنم و منتظرم
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
سلام دوستان
من خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم ولی تا حالا اینجا پست نزدم.
لطفا دوستانی که در این زمینه تجربه کافی دارن، یه راهنمایی هایی بکنن که ما که تو این زمینه تجربه چندانی نداریم، وقت و هزینه اضافی صرف نکنیم و در این ضمینه به تجربیاتی هم برسیم که برای کل بچه های تاپیک مفید باشه.
ولی اینجا تاپیک یه کم شلوغ شده و کسی هم مثل من که همه صفحات اون رو خونده چیز خاصی دسگیرش نمیشه.
مثلا میبینی یکی از دوستان یهمدار ساخته و چون ازش جواب نگرفته کلی از دستگاه عیب و ایراد در آورده.
به نظر من بیاید از ترکیب این مدارات یه مداری بسازیم که واقعا بدرد بخوره و همه بتونیم ازش استفاده کنیم.
با تشکر از همه دوستانی که مطلب رو تا آخر مطالعه کردن
سلا م دوست عزیز من 4 ساله که دنبال گشتم.
حالا پیدا کردم 3 نوع فلزیاب رو که 3تاشم میسازم حدود 300 تا 400 اب میخوره یکیش یکیشم 200 تا 300
یکیشم تعمیریه
چشم ساختم کامل یکیشو میزارم
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
سلام دوستان
من خیلی وقته این تاپیک رو دنبال میکنم ولی تا حالا اینجا پست نزدم.
لطفا دوستانی که در این زمینه تجربه کافی دارن، یه راهنمایی هایی بکنن که ما که تو این زمینه تجربه چندانی نداریم، وقت و هزینه اضافی صرف نکنیم و در این ضمینه به تجربیاتی هم برسیم که برای کل بچه های تاپیک مفید باشه.ولی اینجا تاپیک یه کم شلوغ شده و کسی هم مثل من که همه صفحات اون رو خونده چیز خاصی دسگیرش نمیشه.مثلا میبینی یکی از دوستان یهمدار ساخته و چون ازش جواب نگرفته کلی از دستگاه عیب و ایراد در آورده.
به نظر من بیاید از ترکیب این مدارات یه مداری بسازیم که واقعا بدرد بخوره و همه بتونیم ازش استفاده کنیم.
با تشکر از همه دوستانی که مطلب رو تا آخر مطالعه کردن
دوستان عزیز من صفحات قبلی رو نخوندم ولی اینو بگم که یکی از مزیت هایی که اکثریت که نه! همه ی نقشه های رایگان موجود توی اینترنت قابلیت تفکیک رو ندارن اینو مطمعا باشد
اگه بدون تفکیک میخواید و بیشتر از سه متر هم راضیتون میکنه از اینجا دلتا پالسو بگیرید و بساز با توضیح کامل
http://felezyab.persianblog.ir/
دیگه خودتون میدونی تا دلتون بخواد توی نت نقشه هست ولی هیچ کدوم تفکیک که دلیل اصلی کاربرد فلزیاب رو هست ندارن
موفق باشید
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
با سلام وارادت خدمت همه دوستانی که به نحوی بادر اختیار گذاشتن تجربیات وعلم خود ذکات انرا بجا میاورند.
دوستان من دلتا پالس 1رو ساختم برد تکرویه رو با لوپ 20سانتی عکس العمل نشون میده ولی کاملا برعکس !!!!
یعنی وقتی نزدیک فلز باشه فلز روشناخته صدای بوق قطع میشه ودر حالت عادی صدای ممتد بوق قطع نمیشه .
در ضمن با تنظیم ولوم وفرکانس مدار بازهم جریانی که مدار در کار میکشه خیلی کمه حداکثر تا 300-400 میلی آمپر.
ممنون میشم کمک کنید. :bye :bye
سلام
با اجازه اساتید یه چند تا نکته هست که باید بگم:
اول اینکه برو بچه هایی که میخان فلزیاب بسازن تکلیفشونو با خودشون مشخص کنند که هدفشون از این کار چیه .
اگه کار تحقیقاتیه و واسه ربات های مین یاب میخوایید بسازید تو نت کلی مدار هست اما نه اگه دنبال یه فلزیابید که میراث کورش رو در بیارید باید بگم الکی خودتونو سر کار نذارید . به چند دلیل :
1_ اکثر قریب به اتفاق مدارات از رده خارج موجود در نت دارای ایراد .برد کم و بدون تفکیک واقعی است
2_ اینو از روی تجربه میگم حتی فلزیاب های با مارک معتبر دارای برد کمتر 4 متر در خاک ایران و بعضا دارای خطای فراوان است ( به دلیل آهک و نمک فراوان خاک ایران_ )
3_ اینو فقط زیر خاکی بازا میدونن فلزیاب اگه مارک معتبری هم باشه تنها بیست در صد قضیه است
4_ پیدا کردن مال آسون ترین قسمت قضیه است .قسمت سخت و نشدنیش همون فروششه
5_ کلا بیخیال شید بهتره. مر حله فروش آخرین مر حله زندگیتونه
باز اگه بروبچ راضی نشدن یه مدار عملی دارم که اوایل کار درست کرده بودمش بد نیست 1.5 تا 2 متر با خطای نسبتا کم بسته به شرایط جوی محیط و بزرگی و کوچکیه جسم . و... یه جورایی جواب میده
می خواستم پ کنم بچه ها استفاده کنن اما نمیدونم چطور باید پلود کنم ؟؟
نسبت بال زنبور به بدن او بسیار کم است
با توجه به قوانین آیرودینامیک پرواز ممکن نیست
اما زنبور این را نمیداند و پرواز می کند
دیدگاه