اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

درود
    برای خرید ترانس HV چه شماره ای خوبه ؟؟
    رفتم که بخرم فروشنده گفت چه شماره ای میخوای .

حالا چی خریداری بشه ؟؟

دیدگاه

دادا فرقی نداره اگه پرقدرت میخوای های ولتاژ رنگی بگیر
      ولی اگه تاژه کاری میخوای پایه های ترانس رو زود پیدا کنی سیاه سفید بگیر
      قندیل!
      تندیس قطره هاییست
      که تسلیم جاذبه زمین نشدند
      تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziar1996
        دادا فرقی نداره اگه پرقدرت میخوای های ولتاژ رنگی بگیر
        ولی اگه تاژه کاری میخوای پایه های ترانس رو زود پیدا کنی سیاه سفید بگیر
        سپاسگذارم

منم به فروشنده گفتم فرق نمیکنه . ولی گیر داده که تا شماره نگی من نمیفروشم بهت

حدود قیمت چقدر هست ؟؟ (قیمت بدونم بهم نندازه :biggrin: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          ممنون

والا دیودی که من استفاده کردم /به دلیل کمبودعلم :biggrin:/چند ماه پیش خودم ساختم.اخه بعید بود تو بازار باشه...(هر 1دیود 2روز کامل وقت برد)

تازه فهمیدم میشه چند تا دیودو سری کرد (واست عکس میذارم)

در مورد خازن من 2000ولت 15nf گذاشته بودم (فقط برای خلوتی)تا چند تا عکس وفیلم بگیرم که کلا از بین رفت..

ظرفیت خازن 20n کافیه بیشتر باشه صدا بیشتر میشه ولی فاصله زمانی شارژ خازن طولانی میشه

سلام من 200 نانو گذاشتم بنذرت چه قدر طول می کشه؟

دیدگاه

:redface:می شه فیلم مدار اول رو دو باره بزاری ؟فیلمایی که قبلا گذاشتی رو فیلتر کردند

دیدگاه

سلام دوستان
              من یه مدار 1000ولت نیاز دارم. برام مهمه که ولتاژ قابل تنظیم باشه از 600ولت تا 1000ولت. یعنی باید فیدبکدار باشه. کسی میتونه یه طراحی با لیست قطعات بهم بده. میخوام نهایت 1میلی آمپر جریان بده.

خیلی نیاز دارم. کمک کنید :cry2:

دیدگاه

سلام به آقایون عزیز ... :bye ماخواستم بگم که من مدار اولی روساختم ولی یه مشکل خیلی کوچیک پیش اومد وقتی که مقاومت 10kبه پتانسیو متر وصله مدار نوسان نمی سازه اما وقتی که مقاومت رو از پتانسیو مترجدا می کنم ودستمو نزدیک پتانسیو متر مییارم مدار پالس میسازه...
                مگه شما نگفتی که های ولتاژ پنج تومنه ؟ من رفتم بخرم یارو میگه نوبادست دوم تفاوت قیمت نداره ترانس هارو هم میده بیست تومن :eek: من چی کار کنم نمی شه خودت ترانسو بپیچی؟ :angry:

دیدگاه

سلام هرکی گفت می خواسته سرت کلاه بزار بعد هم برو یه مغازه دیگه و بگو ترانس های ولتاژبرای یه مدار می خوام و برای تلویزیون نمی خوام راستی کدام شهر هستی؟

دیدگاه

سلام من نیشابور هستم :-"البته از یکی دیگه پرسیدم کم تر می داد راستی نگفتین مشکل مدارم چیه؟ :-??

دیدگاه

اون مداری که جناب های ولتاز گذاشته بودن در مورد سیم پیچ هایی که روی ترانس های ولتاز انجام داده بودن یه توضیحی میدین چند دور سیم با نمره چند :question: :question:
                      ترانس های ولتاز را به منم 20 تومن قیمت دادن چه انصافی دارن این کاسبا :NO:

دیدگاه

ممکن دستت الکتریسته ساکن داشته باشد و آیسی را خراب کرده باشی منم خودم دو سه بار این طور شد ولی این مدار وات کمی داره اگه خواسی یه پر وات بسازی بگو تا مدارش را بذارم.درضمن فک نکنم انقدر یه ترانس گرون باشه من از یه مغازه که خیلی هم گرون فروش بود 10 هزار تومن خریدم نمی دونم چه جوری به شما می گن ترانس 20 تومن ....

دیدگاه

خریدم خریدم خریدم هفت هزار تومن خریدم :surprised: ترانس تلویزیون رنگی :wow: راستی اون دوتاسیم که از قسمت پایه ها در او مده چیه؟ :-?اون یکی که سرش یه چشبونک سیاه داره نه اون یکی دیگه :-? [-X

اضافه شده در تاریخ :
                          آقایکی پایه های ترانس های ولتاژ تلویزیون رنگی درستو حسابی مشخص کنه دیگه ماکه نفهمیدیم که باید به کجا ورودی بدیم از کجا خروجی بگیریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدجوادحسینی
                            آقایکی پایه های ترانس های ولتاژ تلویزیون رنگی درستو حسابی مشخص کنه دیگه ماکه نفهمیدیم که باید به کجا ورودی بدیم از کجا خروجی بگیریم
                            پست های اول رو بخونی هست ...
                            با مولتی متر ببین بین کدوم پایه ها مقاومت کمی هست اگه سه تا نزدیک هم بودن معمولا دوتای سمت راست و چپ اولیه هستند
                            ثانویه هم بین اون سیم که پستونک داره و یکی از پایه هاست که شما مدارو روشن میکنی میبینی با کجا آرک میزنه

head<=
                            ...تشکر خدا...
                            [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم خیلی تاپیک خوبی رو شروع کردید من الان تقریبا یه ماهی میشه دنبال این داستان ولتاژ بالا هستم الان چندتا سوال دارم بنده با 555 به همراه یه ترانزیستور و یه ترانس 220 به 12 ولت نتونستم به ولتاژ بالا برسم این دلیلش چه دقیقا واقعا نمیفهمم کلا ولتاژ خروجی ترانس خیلی بشه میشه 2 ولت البته حالت برق گرفتگی رو داره وقتی دستت تماس داشته باشه با دو پایه خروجی ترانس ، سوال بعدیم اینه که این فلای بک که ترانس ولتاژ بالا برای مانیتور و تلویزیون هست دقیقا چه فرقی میکنه با ترانس معمولی ؟ تو اینترنت فقط تونستم بفهمم که اتصال سیم پیچ هاش چجوری تو همین سایت هم در مورد عملکردش خوندم ولی هنوز درکش نکردم دقیقا چیه ، آیا میتونه همراه با یه ترانزیستور و خازن مثل یک اسیلاتور عمل کنه تو خروجی ؟ ممنون میشم این سوالات منو پاسخ بدید :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amintanharpd
                                با سلام خدمت اساتید محترم خیلی تاپیک خوبی رو شروع کردید من الان تقریبا یه ماهی میشه دنبال این داستان ولتاژ بالا هستم الان چندتا سوال دارم بنده با 555 به همراه یه ترانزیستور و یه ترانس 220 به 12 ولت نتونستم به ولتاژ بالا برسم این دلیلش چه دقیقا واقعا نمیفهمم کلا ولتاژ خروجی ترانس خیلی بشه میشه 2 ولت البته حالت برق گرفتگی رو داره وقتی دستت تماس داشته باشه با دو پایه خروجی ترانس ، سوال بعدیم اینه که این فلای بک که ترانس ولتاژ بالا برای مانیتور و تلویزیون هست دقیقا چه فرقی میکنه با ترانس معمولی ؟ تو اینترنت فقط تونستم بفهمم که اتصال سیم پیچ هاش چجوری تو همین سایت هم در مورد عملکردش خوندم ولی هنوز درکش نکردم دقیقا چیه ، آیا میتونه همراه با یه ترانزیستور و خازن مثل یک اسیلاتور عمل کنه تو خروجی ؟ ممنون میشم این سوالات منو پاسخ بدید :smile:
                                سلام
                                دلیل اینکه به جواب نرسیدید اینه که اساس کار ترانس بر تعداد اولیه و ثانویه اش است با نسبت اونها ولتاژ رو چند بربر میکنه
                                ترانس هسته فلزی هم اصلا قابلیت کار در اون فرکانس(چند ده کیلو هرتز) رو نداره. (همه انرژی رو تلف میکنن)
                                فرق ترانس تلویزیون با ترانس 220 به 12 همونطور که گفتم جنس هسته و تعداد دور اولیه و ثانویه اش است ...
                                بله میتونه نوسان کنه ولی خب طراحیش سخته در صفحات قبل مدارش هست. فقط اون مداری که طراحی شده شاید روی ترانس شما جواب نده چون مدلش متفاوته... این مدار وابسته با ترانسه ولی مدار 555 زیاد به ترانستون وابسته نیست و قطعا کار مکینه ممکنه ولتاژ تولیدیش تو ترانس های مختلف فرق داشته باشه...
                                بهتره یک مقدار در رابطه با نحوه کار ترانس تحقیق کنید زیاد موضوع پیچیده ای نداره
                                http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%81%D9%88%D8%B1%D 9%85%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1

head<=
                                ...تشکر خدا...
                                [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X