اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

آقا لطفا مدار اینو یکی بهم بده

اضافه شده در تاریخ :
    نمیشه این مدارو با ترانس دو سر درست کرد

برای یک ::
    بار ایستادن:::
    صد بار زمین خوردم::::
    زمین خوردن مهم نیست:::::
    دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

سلام من قصد ساخت ترانس ولتاژ بالا ولی با حجم کم رو رو داشتم
      یه ترانس 220 به 6 ولت 300 میلی آمپر رو باز کردم و سیم نازکتر رو روی یک چوک لامپ کم مصرف 2.15mH بستم
      ولتاژ خروجی وقتی ورودی 12 ولت 20KHz بود حدود 2KV بود اما وقتی فرکانس رو به 2KHz کاهش دادم تا 7KV از خروجی میگرفتم.
      مشکل من جیغ زدن مداوم ترانسمه! oo:
      حالا به نظر شما برای کار در فرکانس بالاتر از 20KHZ تعداد دور سیم پیچ ورودی رو کم کنم یا قطر سیم پیچ اولیه رو تغییر بدم یا چه کار دیگه ای کنم؟ هدف من کوچیک موندن اندازه ترانسمه...
      یا اینکه مجبورم تعداد دور سیم پیچ خروجی رو زیاد کنم و قید کوچیک موندن ترانسم رو بزنم...
      :redface: از محاسبات ماشین الکتریکی بیزارم و چیزی هم از کتاب ماشین چاپمن دستگیرم نشد
      من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
      و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
      چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
      که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

دیدگاه

[move]
        [/t][/t][/t][/move]
        میتونید از مدار این فلاسرها هم استفاده کنید
        فقط کافیه یه هایولتاژ وخازن و اسپارگپ بهش اضافه کنید

اضافه شده در تاریخ :
        میتونید از مدار این فلاشر ها هم استفاده کنید واقعا جواب میده

دیدگاه

سلام مهندس.اگه زحمتی نیست یک اموز در قالب pdf از مبتدی تا حرفه ای برای ساختن مدار های high voltag بزارین.و وسایل و قطعات الترونیکی مورد نیاز هم در ان بنویسید باتشکر از زحمات شما :job: :applause: :applause:

دیدگاه

اقا ترو خدا به من یاد بدید با ترانس تلوزیون رنگی رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axoom
              اقا ترو خدا به من یاد بدید با ترانس تلوزیون رنگی رو
              دوست عزیز یاد نداره که با یه 555 یا هر مدار دیگه یه فرکانس بالا درست میکنی(ماسفت توصیه میشه) میدی به یکی از ورودی های ترانس از خروجیش میگیری...

اضافه شده در تاریخ :
              :icon_razz: حالا اگه کسی بلده بیاد خدایی یه حالی هم به ما بده....
              میخوام یه ترانس کوچیک بپیچم 3*3*3 سانت بیشتر نشه که با ورودی 4.5 تا 12 ولت خروجی 6 یا 7 هزار ولت بده اما هر کاری میکنم با لنت پیچی و اینا عایق نمیشه خیلی زود نشتی پیدا میکنه این آخریه که اومدم یه لایه چسب پارچه ای (بیمارستانی) بین دو لایه چسب سیاه (لنت برق) پیچیدم ،بعد یه دقیقه خروجی گرفتن ترانسم آتیش گرفت و به آزمایشگاهم کلی آسب زد.... :NO:
              یکی به داد من برسه oo:
              من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
              و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
              چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
              که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

دیدگاه

اساتید سلام
                در جواب دوستان که سوال میکنن چجوری ترانس HV کوچیک درست کنیم
                .
                راحل سادست شما اول یه مدار لامپ های کم مصرف رو میگیری چوک روش رو در بیار(همون ترانس کوچیک)
                بعد بدون اینکه هسته و قرقرش رو بشکونی باز کن

اضافه شده در تاریخ :
                اگه دقت کنین هسته گپ داره و چون ما از توپولوژی فلای بک استفاده میکنیم
                نیاز هست و باید باشه
                دوستان معذرت عکس هم گرفتم ولی بلد نیستم تو سایت پلود کنم. تو این مورد لطفا شما راهنمایی کنید
                .
                حالا اگه بدون عکس متوجه منظور من میشید دست بکار شین
                سیمی که دور قرقره پیچیده رو باز کنین. حالا سیم نو نمره 0.30 رو بگیرید و از یک سمت شروع به پیچیدن کنید
                مقداری از سیم رو حدودا 5 سانت بزارین بیرون حدودا 25 دور بپیچید مجددا سر سیم رو از قرقره بیارید بیرون و
                بدون اینکه قطع کنی تو همون جهتی که پیچیدی 8 دور دیگه بپیچ
                حالا سر سیم رو بده بیرون 10 سانت بزار قطع کن
                من خودم برای عایق ولتاژ بالا نسبت به همین سیم پیچی که کردیم از چسب کاغذی استفاده میکنم
                اول اون شیاری که سیم رو دادین بیرون عایق کنین
                یعنی چسب کاغذی نازک ببرین بزارین رو سیم که بعدا ولتاژ بالا رو پیچیدین به این سیم ها اتصالی نکنه و در آخر فیت
                قرقره چسب ببرین .حدودا 2 دور رو همین سیم که رو قرقره پیچیدیم
                حالا سیم پیچی ولتاژ بالا
                نمره سیم من 0.09 هست که میپیچم .سر شروع این سیم پیچ رو وصل کنین به یکی از پایه های قرقره
                حالا تا اونجا که میتونین سیم بپیچین تا قرقره پر بشه تعداد دورش هم فکر کنم با این نمره سیمی که من گفتم
                برای ترانس لامپهای تا 40 وات ماکزیمم 1800 دور و برای ترانس لامپهای 50 یا 60 وات حدودا 5000 دور میشه
                .
                دوستان بازم شرمنده منو راهنمایی کنید تا عکس بزارم بهتر متوجه شید
                .
                با دیود 2CL75 که 16 کیلو ولت هست و مدار دو برابر کننده ولتاژ که وصل میکنم بهش ولتاژ خروجی
                حدود 3 میلیون ولت برق ایجاد میکنه البته ترانس لامپ 50 یا 60 کم مصرف
                ورودی ولتاژ من هم 6 ولته
                اخرین نکته وقتی هسته مدار رو براز میکنین گفتم گپ داره گپس کتر باشه بهتره
                و یه چیز دیگه اگه دسترسی به دو تا ترانس دارین هسته هاش روش ضربدری جابجا کنید متوجه میشید که قدرت خروجی ترانستون تغییر میکنه
                من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (ALi (shuk

http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7115#msg667115
                  - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                  ارتباط با من : ir02x6
                  طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

سلام آقای : aliebi1
                    من درست متوجه نشدم چی میگین ( هسته گپ داره ) یعنی چی ؟؟

راستی راجب عکس هم اول باید تو یه سایته تی که امکان پلود فایل رو داشته باشه رو توش ثبت نام کنید .
                    مثلا این سایت : Persiangig.com سایت خوبیه .
                    بعد وارد پروفایل تون در همون سایت شده و عکستونو اونجا پلود کنید
                    بعد وقتی روی عکس کلیک کنید یه آدرس مستقیم به شما میده که اونو کپی میکنی .
                    و میای تو این سایت در قسمت ( نوشتن متن ) گزینه کنار ارسال یعنی همون پیش نمایشو میزنی
                    که چندین تا گزینه برای تقییرات متنت میاد که یکی از اونا یه عکس خیلی کوچیک ( که فک کنم لبخند ژگون باشه ) رو میزنی . :mrgreen:

که بعد دو تا متن img داخل پرانتز میاد که بعد اون آدرسی که از داخل اون اون سایت گرفته بودی رو بین اون دو تا past میکنی
                    و ارساااااااااال . تمام

آقا دیگه بیکار بودم نقطه به نقطشو واست توضیح دادم برو حالشو ببر :biggrin: :bye

اضافه شده در تاریخ :
                    شما هم لطف کن اون توضیحاتو دقیق با عکس واسمون بزار تا ما هم بهره مند بشیم
                    برای یک ::
                    بار ایستادن:::
                    صد بار زمین خوردم::::
                    زمین خوردن مهم نیست:::::
                    دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (ALi (shuk
                      مداری واسش نکشیدم و همینجوری سرهم کردم . ک البته الان رو پی سی بی وبا IC ساختم . ولی اگر تجربه دارید توضیح میدم .
                      ترانس اول رو با روش های قبل و با تعداد دور ثانویه کمتر راه اندازی کنید .بطوری ک خروجیش بیش از 800-1000 ولت تجاوز نکنه .بعد از یکسوسازی و خازن صافی 100نانو .دو سر خازن به فاصله نیم میلیمتر ارک بوجود بیاد
                      با کپ ارک نیم میلی متری (مثل ترانس تسلا) خروجی وارد اولیه ترانس دوم میشه . ک خودتون ب سختی باید بسازیدش

دیدگاه

توجه داشته باشید وقتی ترانس هایولتاژ با ابعاد پایین میسازید ،همواره باید ازش جریان بکشید و دو سر خروجی آزاد و با فاصله زیاد از هم قرار ندید.
                        نوار چسب شیشه ای یانوار عایق سوئیچینگ بهتر از عایق کاغذیه

دیدگاه

دوست عزیز آقای (ALi (shuk سلام
                          دستت درد نکنه، دمت گرم بابت راهنمای
                          اما سوال اول شما
                          هسته گپ داره یعنی هسته شکافدار هست
                          گپ یه کلمه انگلیسی هست و معنیش شکاف میشه
                          بازم بابت راهنماییت ممنونم
                          چون بلد نبودم عکس بزارم
                          چند تا ویدیو تو سایت پارات گذاشتم یه دید بزن نظرتم بگو لطفا
                          0 تا 100 ساخت شوکر تو سایت پارات یه چرخ بزن
                          یا ویدیوی شوکر 8 میلیون ولتی
                          ویا ساخت شوکر تو قاب K800

من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

یه سوال داشتم لطفن آقای HIGH VOLTAZH جوابه منو خیلی کامل اگه ممکنه بده

من یه فرد عادی هستم که میخوام این مدار رو درست کنم ولی با ترانس تلوزیون رنگی هرکاری کردم پیدا نکردم واسه سیاه سفید
                            پایهاشو لطفن بهم بگو
                            اینم ایمیلم و شماره ی من تووایبر و ... هم هستم
                            Tell: 09393029668
                            E-mail: m_arzh@hotmail.com

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                              توجه داشته باشید وقتی ترانس هایولتاژ با ابعاد پایین میسازید ،همواره باید ازش جریان بکشید و دو سر خروجی آزاد و با فاصله زیاد از هم قرار ندید.
                              نوار چسب شیشه ای یانوار عایق سوئیچینگ بهتر از عایق کاغذیه

ورود دوبارتون رو تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید
                              یه پند تا سوال:
                              این موضوع نشتی سیم پیچ که گفتید برای ترانس ها ولتاژ هم صدق میکنه؟
                              الان تونستم ترانس HV تلویریون رو با سوهان و اره کوچیک کنم خوب شده ولی بار هم بزرگه هم چنین عایق بندی همچین سیستمی واقعا سخته
                              تلویزیون های کوچیک قدیمی (7 اینچی ها) چند ولت به لامپ کاتدی میدن؟
                              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

جوااااااااااااااااااااااابه سوالمو بدییییییییییییییییییید جونه خودتونن!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X