اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

باسلام
    با مرور تمامی صفحات و پست ها تا به اینجا متوجه شدم مشکل حرارت در مدار های ساخته شده وجود دارد
    خودم نیز همین مشکل را دارم
    اما دو نکته می تواند به این مسله و بهبودی شرایط و پایداری مدار کمک کند
    اولین نکته به DutyCycle معروف است که وقتی بین 20 تا 30 درصد قرار می گیرد تلفات حرارتی ترانزیستور یا عنصر سویچ کننده کمتر می شود
    تا انجا که می دانم در یک فرکانس یا یک سیکل از ان نسبت خاموشی سیگنال به روشنی را DutyCycle می گویند یعنی اگر در یک فرکانس 1 هرتزی 30درصدش رو روشن و 70 درصد ان را خاموش باشد مدت زمان کمتری از ترانزیستور جریان می گذرد و کمتر داغ می کند و فکر می کنم در بیشتر نقشه های مطرح شده این مشکل وجود داشته برای همین تلفات حرارتی زیادی داشتیم
    مورد دوم از این قرار است که تا انجا که بنده پرسیدم و مطلع شدم باید شکل جریان اولیه ترانس های ولتاژ بصورت مثلثی باشد نه مربعی که در حالت مربعی تلفات بسیار زیادی خواهیم داشت و خودم نیز در حال برطرف کردن و اصلاح بگونه ای هستم که شکل موج جریان اولیه ترانس های ولتاژ را مثلثی کنم
    همچنین در نقشه یک مانیتور ال جی دیدم که این ترانس را با فرکانس 68کیلوهرتز سویچ می کند
    البته من تا به اینجا با فرکانسی نزدیک به 400 کیلو سویچ کرده ام و خروجی 10 کیلوولت گرفته ام که در حال بررسی و اصلاح خطاهایم هستم
    گفتم شاید این موارد به دوستان و همراهان این صفحه کمکی کرده باشد و راه گشا باشد
    باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
      جناب شما مثل اینکه اصلا به پستهای قبلی توجهی نکردی !
      جناب پست قبلی مگه چه خبره؟

دیدگاه

دیگه کسی به مدار ولتاژ بالا علاقه نداره؟ :sad:

دیدگاه

کسی پیدا میشه نقشه این مدار رو واسم بذاره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof

کسی پیدا میشه نقشه این مدار رو واسم بذاره؟
            این نقشه دست جناب هایولتاژه

دیدگاه

جناب هایولتاژ این نقشه رو می دید ما بسازیم البته چیز مهمی نیست اگه نقشه دارید بذارید.

دیدگاه

مدار شوکر با هایولتاژ به همراه قوس

اضافه شده در تاریخ :
                [quote author=HI VOLTAGE link=topic=61153.msg345361#msg345361 date=1333770537]
                روشن شدن لامپ های نئون وگازی در مجاورت ولتاژ بالا

همیشه تو این کارا با قحطی دیود ولتاژ بالا روبرو میشم تا حتی چنذ ماه پیش خودم با یه مصیبتی 2 تا دیود ساختم(احمقانه ست نه)2 روز طول کشید .
                اما به لطف Babak1367 تازه فهمیدم راه خیلی راحتری هم هست (سری کردن دیودهای معمولی).در کل کسی میدونه دیود ولتاژ بالا(بالای3000ولت) چیزی تو بازار داریم؟ اگه هست لطفا شمارشو بدید

یه تغییراتی تو مدار دادم که ادمو (با صرو صدا )به وحشت میندازه دارم ازش فیلم میگیرم بذارم...
                [/quote ببخشید میشه بدونم ان لامپا چه جوری روشن میشه؟

دیدگاه

ببخشید میشه بدونم ان لامپا چه جوری روشن میشه؟
                  دلیلش اینه که این لامپ ها بر اثر تخلیه ی الکتریکی روشن میشن و هایولتاژ هم تا یک شعاعی میتونه ولتاژ رو پخش کنه

دیدگاه

ببخشید این برق از روی پیراهن هم رد میشه؟ :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط منصور3
                      ببخشید این برق از روی پیراهن هم رد میشه؟ :biggrin: :biggrin:
                      به اسب بزنی دیگه بلند نمیشه
                      میخشید ولی این مدار فقط جنبه آموزشی داره نه شکنجه موجود زنده فقط مواظب باش موقع درست کردن خودت کباب نشی :evil:

اضافه شده در تاریخ :

ولی اگه اینو به دانیاسور بزنی تیکه تیکه میشه :wow: :wow: :wow:
                      البته این مدار فقط جنبه آموزشی داره نه تیکه تیکه کردن :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

ببخشید میشه مدارو با دو تا باطری موبایل راه انداخت؟ترانزیستور را هم میشه از لامپ کم مصرف در اوارد :smile:

دیدگاه

نه نمیشه باید دوتا باتری کتابی رو سری کنی بعد جریانت باید 2 آمپر باشه!

دیدگاه

با تشکر از آقای های ولتاژ و دیگر دوستان
                            مدارو رو ساختم خیلی باحال بود :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2z2
                              با تشکر از آقای های ولتاژ و دیگر دوستان
                              مدارو رو ساختم خیلی باحال بود :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              تبریک مهندس :applause:
                              یه فیلمی عکسی بذار ببینیم چند نفر رو حریفه :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                                اینم از شماتیکش...
                                بلاخره طراحیش تموم شد :rolleyes:

سعی کردم ساده-پرقدرت-پرکاربرد-قابل ارتقا و آموزشی باشد تا همه بهره ببریم . تو انتخاب قطعات حتی مقاومت وخازن هم از رایجترینها استفاده کردم.

امید است راضی باشید.

با سلام و تشکر
                                من فقط بجای مقاومت 4.7k مقاومت 1k گذاشتم ولی هرچی میکنم او قسمتی که باید سیگنال متناوب داشته باشه dc هست

http://img4up.com/up2/67247153155535606230.jpg

برای این منظور میشد فقط از یه ترانزیستور استفاده کنم . پای یهNE555 رو وسط کشیدم تا 1- ترانس پیچیدنو حذف کنم 2-توان بالایی بگیرم که بعدا به کار بیاد3-از پیچیدگی مدار تک ترانزیستوری خبری نباشه(شک نکنیدکمبود قطعات نشانه سهولت مدار نیست)

دراینده یه راهی راحت واس ترانس پیچیدن خواهم گذاشت..

http://img4up.com/up2/05706236092996013311.jpg

این مدار از سه بخش تشکیل شده=1-اسیلاتور2-تقویت کننده3-ترانس ولتاژبالا

1-نوسانساز از NE555 (ای سی تایمر معروف) درست شده .که لازم به توضیح نیست همتون میشناسین.برای تست این قسمت میتونید از یه بلنگو کوچک(شکل1)استفاده کنید.

2-تقویت با یک ترانزیستور MOSFET انجام میشه کهIRF840 یا IRF540 یا IRF630بذارید.

3-ترانس هم همون ترانس هایولتاژ تلویزیونه که تو همه تلویزیونها هست.اگه از ترانس تلویزیون سیاه سفید استفاده بشه خیلی بهتره.
                                ترتیب پایه های ترانس های مختلف متفاوته.در نتیجه از هر دو پایه که به هم راه بده میشه استفاده کرد(بعدا توضیح بیشتر خواهم داد)

نکته1:این دو پایه ی ترانس که انتخاب کردیم فقط از یه طرف کار میکنه.اگه برق نداد برعکس وصل کنید.

همه پایه ها رو امتحان کنید تا بهترین جوابو بگیرید

نکته2:برای اطمینان از عملکرد نوسانساز یک بلنگو کوچک مطابق (شکل 1)وصل کنید.باید صدای صوت بیاد و با چرخوندن پتانسیومتر(تغییر فرکانس)تون صدا عوض شود. بعد از تست ترانس را راه اندازی کنید

[move]
                                (13بدر مبا رکتان باشد)[/move]
                                میشه این ترانس های ولتاژ رو با یک آداپتور AC با فرکانس 50 هرتز 9 ولت روشن کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X