اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

سلام
    منم با مطالب خوب آقای های ولتاژ مبدل های ولتاژم :smile:را درست کردم .درایورش هم از برد لامپ کم مصرف استفاده کردم.

1-این ترانس مانیتوره اون دوتا سیم که با شماره یک مشخص کردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    2-اون دوتا ولوم توی خروجی ما در این آزمایش تاثیری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(شماره2)

این برد لامپ کم مصرفه 18 واته .

ترانزیستورهای خود برد 13003بود که بعد چند ثانیه به شدت داغ می کرد و می سوخت.من با 13005تعویضشون کردم اما باز هم مشکل پا برجا بود برای همین هم بستمش روی هیت سینک اما هنوز هم به سرعت هست سینک داغ میشه .چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با چه ترانزیستوری جای گزینش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(شاید هم مشکل از جای دیگه باشه)

قوس ایجاد شده کمه و اندازه تصاویر جناب های ولتاژ در صفحه اول همین تاپیکه برای قوی تر شدن باید از برد لامپ کم مصرف های قوی تر استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقای های ولتاژ اگر میشه مقداری هم در مورد ایمنی در این آزمایشات توضیح بدهید و دیدم حتی شما با دستتون قوس ایجاد کرده بودید خطری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از برق در آوردن مدار باز هم دوسر سیم قوس برق داره دلیلش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی دفعه اول که اطلاعی نداشتم یک شک خیلی کم هم داد
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
      سلام
      منم با مطالب خوب آقای های ولتاژ مبدل های ولتاژم :smile:را درست کردم .درایورش هم از برد لامپ کم مصرف استفاده کردم.

http://www.up2.98ia.com/images/21816673155177440181.jpg

1-این ترانس مانیتوره اون دوتا سیم که با شماره یک مشخص کردم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      2-اون دوتا ولوم توی خروجی ما در این آزمایش تاثیری داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(شماره2)

http://www.up2.98ia.com/images/65146372874245375731.jpg

این برد لامپ کم مصرفه 18 واته .

ترانزیستورهای خود برد 13003بود که بعد چند ثانیه به شدت داغ می کرد و می سوخت.من با 13005تعویضشون کردم اما باز هم مشکل پا برجا بود برای همین هم بستمش روی هیت سینک اما هنوز هم به سرعت هست سینک داغ میشه .چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با چه ترانزیستوری جای گزینش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(شاید هم مشکل از جای دیگه باشه)

قوس ایجاد شده کمه و اندازه تصاویر جناب های ولتاژ در صفحه اول همین تاپیکه برای قوی تر شدن باید از برد لامپ کم مصرف های قوی تر استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقای های ولتاژ اگر میشه مقداری هم در مورد ایمنی در این آزمایشات توضیح بدهید و دیدم حتی شما با دستتون قوس ایجاد کرده بودید خطری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد از برق در آوردن مدار باز هم دوسر سیم قوس برق داره دلیلش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی دفعه اول که اطلاعی نداشتم یک شک خیلی کم هم داد
      سلام.

دوست عزیز شما که این همه زحمت کشیدید لطفا ً نتیجه کارتون رو ( تصاویر ) روی یک هاست درست و حسابی پلود کنید که بعد 2 روز پاک نشه یا از کار بیفته .

الان تصاویر برای من باز نمیشه . اگر میتونید توی هاست ایرانی پرشین گیگ پلود کنید .

2- مشکل از ترانزیستورها نیست . و داغ شدن اون ها یک مسئله طبیعی هست . و یا باید از یک قطعه مناسبتر به عنوان جایگزین استفاده کنید یا گرمای اون را به خوبی مهار کنید .

3- احتمال اینکه با استفاده از برد با وات بیشتر به نتیجه بهتری دست پیدا کنید هست .

4- بعد از قطع برق هنوز هم انرژی الکتریکی قابل توجهی در خازن های موجود در مدار ذخیره میمونه و شما قبل دست زدن به مدار باید با اتصال کوتاه پای های خازن با استفاده از یک فازمتر اون رو تخلیه کنید .

5 - اینکه آقای های ولتاژ با دستشون قوس ایجاد کردن نمیدونم با کدوم تصویر هستید ولی به دو دلیل میتونه باشه . 1- یا اینکه جریان قوس الکتریکی خیلی ضعیف بوده که مشکل ساز نبوده . 2- یا اینکه موقع قوس الکتریکی دست آقای های ولتاژ تنها با یکی از الکترود ها در تماس بوده که مشکلی ایجاد نمی کرده .

در کل شما از این کارها نکنید بهتره

اگر توضیحات من ناقص یا اشتباه بود آقای های ولتاژ خودششون زحمت اصلاح کردنش رو میکشن . :biggrin:
      خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
        سلام.

دوست عزیز شما که این همه زحمت کشیدید لطفا ً نتیجه کارتون رو ( تصاویر ) روی یک هاست درست و حسابی پلود کنید که بعد 2 روز پاک نشه یا از کار بیفته .

الان تصاویر برای من باز نمیشه . اگر میتونید توی هاست ایرانی پرشین گیگ پلود کنید .

2- مشکل از ترانزیستورها نیست . و داغ شدن اون ها یک مسئله طبیعی هست . و یا باید از یک قطعه مناسبتر به عنوان جایگزین استفاده کنید یا گرمای اون را به خوبی مهار کنید .

3- احتمال اینکه با استفاده از برد با وات بیشتر به نتیجه بهتری دست پیدا کنید هست .

4- بعد از قطع برق هنوز هم انرژی الکتریکی قابل توجهی در خازن های موجود در مدار ذخیره میمونه و شما قبل دست زدن به مدار باید با اتصال کوتاه پای های خازن با استفاده از یک فازمتر اون رو تخلیه کنید .

5 - اینکه آقای های ولتاژ با دستشون قوس ایجاد کردن نمیدونم با کدوم تصویر هستید ولی به دو دلیل میتونه باشه . 1- یا اینکه جریان قوس الکتریکی خیلی ضعیف بوده که مشکل ساز نبوده . 2- یا اینکه موقع قوس الکتریکی دست آقای های ولتاژ تنها با یکی از الکترود ها در تماس بوده که مشکلی ایجاد نمی کرده .

در کل شما از این کارها نکنید بهتره

اگر توضیحات من ناقص یا اشتباه بود آقای های ولتاژ خودششون زحمت اصلاح کردنش رو میکشن . :biggrin:
        تو پرشین گیگ عضو شدم و عکسها دوباره پلود شد:

نمی دونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اما..........دوتا برد لامپ کم مصرف 60و50را به ترانس وصل کردم قوس خیلی ضعیف تر بود :eek: :eek: :eek: :eek:

یدونه ترانزیستور کله گنده کره ای اورجینال پیدا کردم 2sc5149 (فقط متاسفانه یدونه دارم )فکر کنم گزینه مناسب تری باشه .

چرا داغ کردن ترانزیستور طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟؟سرعت سویچ زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟
        ولتر

دیدگاه

میگم اگه نقل قول نکنید هم متوجه میشیما یا یه کمیشو کپی کنید تو نقل قول

اون دو تا سیم واس اسکرین وفکوس لامپ تصویره . واس این کار اهمیتی نداره

دیدگاه

با اجازه از استاد های ولتاژ تا جایی که من اطلاع دارم ترانس های ولتاژ برای سیستم فلای بک طراحی شده ولی خروجی لامپ کم مصرف به صورت دو طرفه هستش یعنی با این کار از یه طرف ترانس شارژ میشه و از طرف دیگه خودتون اونو تخلیه میکنید به همین خاطر تلفات زیاده و خرجی کم

دیدگاه

آفرین دقیقا همینطوره ترانس فلای بک TV تو توپولوژی های فوروارد یعنی فقط تلفات . امتحانی یه دیود با ترانس سری کن ببین چی میشه (شک دارم )
              چرا دنبال راه راحت میگردین تا به خودتون زحمت ندین oo:
              شما که بلاخره مجبور به ور رفتن با ترانزیستور شدی ، خوب اینو کشیدم ولی اگر از فردا بچه ها مستقیم بیان از همین شروع کنن من شما رو مسئول میدونم :biggrin:

دیدگاه

hivolt جان یه سوال دارم، من میخوام صدای این مدارو خیلی زیاد کنم.حالا غیر ار تغییر خازن چکار میشه کرد و این خازنم تا چه محدوده ای میشه تغییرش داد،طوری که با مثلا دوتا باطری کتابی بشه یه چن ده تا صدای خفن ازش دراورد.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

اگه تو هر ثانیه کمتر از 80 تا بزنه , باید صداش خفن بشه!!!!
                  اینو بگم گه فاصله الکترود ها و ولتاژ هم بی تاثیر نیست.
                  اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

اگر بخوام شماره ترانزیستور بگم مجبورم همینجوری بدون تست بگم . یه ترانزیستور قدرت منفی (ترجیحا فرکانس پایین ) هر چی دم دستتون بود / و یه دونه هم مثبت که مهم نیست هر چی باشه
                    سخت نگیرید :biggrin:

دیدگاه

سلام

از من که کار نکرد !!!
                      تا موقعی که دستم روی پتانسیومتر هست بازر صدای جیر جیر میده ، اگر دستم رو بردارم بوق ممتد میزنه
                      الان هم کل سیم های بردم آب شد نمیدونم چرا
                      هیچ جرقه ای هم ندیدم !!!!!!
                      راستی ، اگر به دست جرقه بزنه حداکثر کاری که می تونه بکنه چیه ؟
                      برای تغذیه هم از پاور کامپیوتر استفاده می کنم
                      اگر نیاز هست عکس از ترانس های ولتاژ و مدارم بزارم ؟
                      http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

مگه از پتانسیومتر فلزی استفاده کردید ؟ باید عایق شده باشه (پتانسیومتر با پیچ خور پلاستیکی یا ولوم کوچیک )
                        مگه به چه برقی وصل کردی که بردت اب شد / شما همون مدار اصلی با 555 رو ساختی دیگه درسته ؟

اضافه شده در تاریخ :
                        دوستان همیشه سعی کنید تو هر مداری که میسازید اول جز به جز تست کنید و مثلا اولین تست یه دفعه کامل برقشو وصل نکنید . مخصوصا اگر از قسمت های قدرت و توان بالا تشکیل شده بود /
                        چند تا از این حرکتا واس این مدار گذاشتم ؛از جمله همون بلندگو (بازر) که اول از عملکرد اسیلاتور مطمئن بشیم (و البته بعد باید از مدار جدا بشه )

حالا بسته به نوع مدار خودتون یه سری راه کارهای حفاظتی و پیشگیری پیدا کنید تا مجبور نباشید مثلا یه دستگاهی که فلان قدر هزینه برده مستقیم تست کنید و خدایی نکرده واس یه اشتباه کوچیک متحمل ضرر نشید .

مثلا یه منبع تغذیه ساختید 100 هزار تومان هزینه برده خوب باید یه دفعه بزنید تو برق ...یا کار میکنه یا کار نمیکنه ؟ (کار نکردنش محتمل میتونه گرون تموم بشه )

تو یه همچین مدار کوچیکی اول با اهمتر مطمئن بشید مدار اتصال نباشه بعدا ولتاژ باجریان کمتری بدید . مثلا یک مقاومت 2 اهم یا یک لامپ با مثبت سری کنید / تا اگه جریان غیر طبیعی کشید ولتاژ دو سر لامپ افت کنه و فقط لامپ روشن بشه و مدار نسوزه و از این قبیل کارها ....

دیدگاه

راستی توی 2 تا تصویر کاملا سیم هایی که از ترانس اومده و رفته برای ماسفت و ... مشخصه ، به نظر شما درست متصل کردم ؟
                          یه کم تشخیص دادنش سخته و اما به نظر منفی رو به پایه وسط ماسفت وصل کردی اگر اینطوره ، غلطه /
                          ترانس به پایه وسط (درین )وصل میشه و منفی به پایه 1 (سورس) وصل میشه
                          توی مدار صفحه 1 ، مقاومت ها چند وات باشن ؟
                          خازن ها به غیر 1000uf همگی عدسی هستن ؟ چون توی مدارات دوستان دیدم انگار مولتی لایر و ... استفاده کرده بودن
                          مقاومت ها وات پایین /بله عدسی که در واقع بدون قطب هستن ولی خازن سورس درین از پلی استر استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            آفرین دقیقا همینطوره ترانس فلای بک TV تو توپولوژی های فوروارد یعنی فقط تلفات . امتحانی یه دیود با ترانس سری کن ببین چی میشه (شک دارم )
                            چرا دنبال راه راحت میگردین تا به خودتون زحمت ندین oo:
                            شما که بلاخره مجبور به ور رفتن با ترانزیستور شدی ، خوب اینو کشیدم ولی اگر از فردا بچه ها مستقیم بیان از همین شروع کنن من شما رو مسئول میدونم :biggrin:

سلام
                            من این مدارو بستم تنها ترانزیستور مثبتی که داشتم a940بودو منفی c2073هر دو ارجینال ژاپن اما مدا جواب نداد و رودی هم تا 70ولت بالا بردم اما هیچ خبری از ارک نبود ..................مشکل از کجاست ترانزیستورها خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر مشکل از ترانزیستوره خودتون دوتا معرفی کنید
                            ولتر

دیدگاه

سلام

من PCB مدار رو کشیدم ، تا فردا PCB رو تست عملی میگیرم و براتون میزارم
                              فقط یک سوال :
                              چطوری باید پایه های ترانس رو تشخیص بدهم ؟ (اگر قبلا توضیح دادید شماره صفحه رو بدید چون من تاپیک رو مطالعه کردم ولی چندجا بحث شده بود در همین مورد که یکم گیج کننده بود)
                              این خروجی های ترانس من :
                              چند بار سیم ها رو به صورت های مختلف متصل کردم ولی نهایتا یه جرقه کوچک آبی رنگ بین پایه هایی که توی تصویر مشخص کردم زد
                              ممنون میشوم که بگید چطوری پایه های ترانسم رو تشخیص بدم
                              http://axgig.com/images/85281573307395850378.jpg
                              http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

من این مدارو بستم تنها ترانزیستور مثبتی که داشتم a940بودو منفی c2073هر دو ارجینال ژاپن اما مدا جواب نداد و رودی هم تا 70ولت بالا بردم اما هیچ خبری از ارک نبود ..................مشکل از کجاست ترانزیستورها خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر مشکل از ترانزیستوره خودتون دوتا معرفی کنید
                                نه ترانزیستورهات خوبه -البته اون مثبت وات پایین باشه بهتره /مطمئنی درست نصب کردی ؟ من خودم جواب گرفتم که گذاشتم رو هوا نکشیدم / البته بنظرم اشتباه نبسته باشی ولی شما چک کن
                                بعضی وقتا لازم میشه یه کم با قطعه ها ور بری مقدارشو تغییر بدی و از این کارا تا راه بیفته /

اضافه شده در تاریخ :
                                چطوری باید پایه های ترانس رو تشخیص بدهم ؟
                                وقتی خودت میدونی واس چی سوال میکنی :biggrin:
                                ببین نمیتونیم بگیم همیشه یه جوریه و با هم فرق میکنن مخصوصا اگه قدیمی باشن
                                ولی جدیدا 2 تا از اون 3 پایه ای که فاصله دارن که خودت آبی وصل کردی با بالایی . اما این واس رنگی 100 ولت برق میخواد و با 15 ولت خوب جواب نمیده .
                                تو TV سه پایه از تزانس 2 تا 16 ولت واس ورتیکال میده / بهتره اون پایه رو پیدا کنیم و ازش به عنوان ورودی استفاده کنیم .
                                و اما باید همینجوری به اونایی که راه میدن از دو طرف امتحان کنیم هر کدوم بهتر بود
                                اون دو تا که جرقه زدن یکیش سر سیم پیچ خروجیه (اونی که به هیچ کدوم راه نمیده ) فکر کنم دومی باشه / یه سیم از خروجی بیار تا نزدیک اونا نگه دار به هر کدوم جرقه پاشید اون دو تا با هم میشه خروجی (اشاره به همون عکس پاسخ 7 /یه نگاه کن )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...