اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

سلام های ولتاژ جان
    پایه های این ترانسو چطوری تشخیص بدم ؟؟؟
    http://ir2up.ir/up16/68cc647efc1.jpg
    هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

ببخشید کمتر سر میزنم .
      سلام های ولتاژ جان
      پایه های این ترانسو چطوری تشخیص بدم ؟؟؟
      شما از هر 2 پایه ای که به هم راه داد استفاده کن و هر کدوم رو که زدی یه بار برعکس هم بزن و ببین از کدوم طرف بهتر جرقه میزنه اون درسته / چون مهمه و فقط از یک طرف خوب کار میکنه .
      همچنین هر دو پایه ای دیگر که به هم راه میدادند رو همینطور مثل بالا امتحان کن و بهترین ورودی رو انتخاب کن

نکته اینه که با وصل کردن به اولین دو پایه ای که به هم راه میدادند هایولتاژ باید کار کنه و حداقل 1 میلیمتر جرقه بزنه و اگر نه مشکل از مداره .
      خروجی یا همون پستونک ترانس رو هم نزدیک پایه های زیر ترانس نگه دار و تست کن و یــــــا با لامپ فازمتر تست کن . اگر یک سرشو به هایولتاژ وصل کنی باید روشن بشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
        بهترین راه و راحت ترین راه همون ترانس ماکروویو هست . دیگه مطمئن هستید که نشد نداره .
        یعنی اگر با اون ترانس ماکروویو نتونید تسلا بسازید بی شک اصلا با این کویل ماشین نمیتونید بسازید
        سلام جناب هایولتاژ!
        من یک سوال پرسیدم که متاسفانه بی جواب موند:ترانس ماکروویو کجا گیر میاد؟
        و آیا میشه از ترانس جرقه زن مشعل 15 کیلوولت 40 میلی آمپر الکترونیکی برای تسلا استفاده کرد؟

(ببخشید آقا بهروز عکس بوبین پیچ رو بزودی میذارم فعلا نمیتونم عکس بگیرم)

دیدگاه

سلام مهندس
          من یه مدار high voltage می خوام که 30kv باشه می تونم از مدار اولی که تو پست اول گذاشتی بسازم؟
          من برای تولید جرقه یا شوکر نمی خوام . می خوام مداوم باشه برای یه پروژه لازم دارم. تاپیک رو از اول خوندم اما فقط گیج شدم. نمی دونم چیکار کنم. خواهش می کنم راهنمایی کنید. تشکر.
          مداری دوستمون ehsan_a2008 توی پست #271 صفحه 19 گذاشته برای کار من میشه؟
          دوستان خواهش می کنم جواب بدید.
          هیچ چیز غیر ممکن نیست مگر شما آنرا غیر ممکن سازید.

دیدگاه

سلام جناب هایولتاژ.
            من میخواستم بدونم در مولد مارکس برای خازن ها از چه نوعی استفاده کنم که ولتاژ بالا رو تحمل کنه؟ خازن Y کار میکنه؟ برای مقاومت میتونم از مقاومت معمولی استفاده کنم؟
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66229.msg386265#msg386265

دیدگاه

دوستان ممنونم که بی تفاوت بودید.
              این مدار رو از یه سایت خارجی گرفتم به عنوان منبع تغذیه های ولتاژ. شما نظرتون چیه در موردش؟ که بسازم.
              خواهش می کنم کمک کنید.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط R EZ A
                سوتی که ترانس میزنه طبیعی یه؟
                آره طبیعیه اگه دقت کرده باشی از تلویزیون های قدیمی یه صدا ی سوت با فرکانس بالا خارج میشه که همون ترانس های ولتاژ هست.

نوشته اصلی توسط R EZ A
                اون خازن 47 نانو رو هم نداشتم که بزارم
                فعلا جواب میده مدار
                اون خازن نقشش چیه؟
                باعث میشه آرک دستگاه پر سر و صدا تر و قوی تر بشه (مثل شوکر)

نوشته اصلی توسط R EZ A
                توی ترانس ام 2 تا پایه رو انتخاب کردم
                خیلی هم خوب جواب میده

ولی وقتی خروجی های ولتاژ رو میزنم به هر جا
                بین 2 تا از پایه های ترانس آرک ایجاد میشه

الان مشکل دقیقا چیه؟!
                من هم این مشکل رو داشتم
                دو پایه دیگر رو انتخاب کن!
                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

به جز پایه های خود ترانس میشه چند دور سیم روی هسته پیچید (مثل ZVS)و از اون سیم پیچ به عنوان اولیه استفاده کرد.

دیدگاه

اون خازن 47 نانو رو هم نداشتم که بزارم
                    فعلا جواب میده مدار
                    اون خازن نقشش چیه؟
                    برای محافظت از ماسفته و نگذاشتنش باعث داغ شدن و گاهی سوختن ترانزیستورمون میشه

در ضمن بارها دوستان در مورد ساختن دیود ولتاژ بالا پرسیدن که در موردش فکر و برسی کردم تا بلاخره یه راه راحت پیدا کردم که بعد از گرفتن عکس خواهم گفت
                    با تشکر از دوستانی که به دوستان دیگر کمک میکنن :applause:

اضافه شده در تاریخ :
                    سلام مهندس
                    من یه مدار high voltage می خوام که 30kv باشه می تونم از مدار اولی که تو پست اول گذاشتی بسازم؟
                    من برای تولید جرقه یا شوکر نمی خوام . می خوام مداوم باشه برای یه پروژه لازم دارم. تاپیک رو از اول خوندم اما فقط گیج شدم. نمی دونم چیکار کنم. خواهش می کنم راهنمایی کنید. تشکر.
                    میدونی این مدار چرا بوجود اومد . چون همه بی بروبرگرد بتونن بسازن و نتیجه بگیرن و اینکه با ترانزیستور معمولی هم میشد ممکن بود بازده خوبی نداشته باشه و یا مدار های تو اینترنت ممکنه با ترانس خاصی باشه که مجبور به ساختنش باشیم و یا اینکه طراح با توجه به تغذیه خودش فرکانس رو زیاد در نظر گرفته باشه و دیگران بسازن و کار نکنه و یا حساس باشه که جواب گرفتن ازش سخت باشه . و من همه حالت هارو تو طراحی درنظر گرفتم
                    که خوشبختانه دوستانی که اقدام به ساخت این مدار کردن همه به نتیجه های جالبی رسیدن و نتایج رو هم بصورت عکس برای ما و بقیه لطف کردن و گذاشتن
                    بهتر میبینم که شما هم از اول همین تاپیک شروع به ساخت کنی و بی شک جواب میگیری و اگر به مشکل خوردی مطرح کن

دیدگاه

HI VOLTAGE جان نمیشه 12 ولت رو مستقیم یزنی به ترانس؟
                      مدار رو زدم بازر فقط صدا میده و خروجی مدار 12 ولته

هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

HI VOLTAGE جان نمیشه 12 ولت رو مستقیم یزنی به ترانس؟
                        چرا نمیشه
                        مدار رو زدم بازر فقط صدا میده و خروجی مدار 12 ولته
                        پایه های ماسفت رو دقت کن و درست وصل کن از روبرو نگاه میکنی از راست به چپ : سورس - درین - گیت
                        اگر صدا صوت در بازر داری و ماسفت و ترانس رو درست وصل کنی باید کار کنه
                        ماسفت رو هم تست کن . نیازی به گرفتن ولتاژ ها نیست نتیجه ای که نمیگیری فقط میزنی یه اتصالی و...
                        در ضمن باید بازر رو از مدار خارج کنی

در صورت رعایت دقیق موارد بالا و رفع نشدن مشکل به جای ترانس بازر بذار ببین اصلا ماسفتت در حال کار و تقویت هست یا نه (با بازر یک مقاومت470 اهم سری کن تا نسوزه)

دیدگاه

اقای های ولتاژ من یه فلای بک مدل 289-439-1 دارم نمی دونم پایه هاشو چطوری تشخیص بدم.ممنون میشم راهنماییم کنی با مولتی متر پایه هارو تست کردم و اگه شماره پایه هارو از چپ به راست در مظر بگیریم :
                          1به10و11 راه میده و 2-7-9-12 به هم 3-4-5-6 به هم و 8 به هیچ کدوم راه نمی ده. من 1-12-8 رو زمین کردم و از 6و3 برای اولیه استفاده کردم توی مدارم اما جرقه ای تولید نمی شه. فقط لحظه روشن شدن یه صدای خفیف میده و موقع خاموشی هم همیطور. ممنون میشم راهنماییم کنی.
                          اینم شکلش که تو این شکا 1 سمته راست نشون داده شده. اینو ساختمش.60 ولت رو تولید میکنه اما ترانسه نه :angry:

دیدگاه

ترانزیستور 2n3055 سوخته؟؟؟؟؟
                            عجب سوالایی میپرسیدا !! خوب تستش کن
                            در رابطه با ترانس هم بارها گفتم 3 پایه هست که تو تلویزیون اولیه ترانس محسوب میشه که معمولا 2 پایه ش با فاصله ی بیشتری که داره شناخته میشه
                            ولی اگر مدار ما با 12 ولت تغذیه بشه استفاده از این پایه های اصلی ،خروجی ضعیف خواهیم داشت
                            من 1-12-8 رو زمین کردم
                            اگر از مدار خودش این طور وصل کردی ؛ ذکر کرده بودی دقیق تر جواب میدادم ولی شمانیاز نیست منفی وصل کنی
                            فقط پایه ای که به بقیه راه نمیده (8) سر دیگر خروجی است که در تلویزیون به منفی وصله / شما میتونید سیم بکشید و در کنار خروجی استفاده کنید و برای جرقه نزدن این پایه به بقیه و اسیب دیدن قطعات یا به مثبت و یا منفی وصل کنید
                            2 تا پایه به مرکزیت منفی وجود داره(بسته به مدلش از 3 یا 4 پایه که به هم راه میدن ) که در تلویزیون خروجی +18 و -18 میده برای تغذیه ورتیکال که ضرفیت سلفیشون با هم برابره و با سلف سنج به راحتی پیدا میشه و بهتره که از این پایه ها استفاده کنید
                            همونطور که بارها گفتم امتحانی به هر دو پایه ای که به هم راه میدن از هر دو طرف وصل کنید و هر کدوم بهتر بود اونا رو اولیه بگیرید
                            در حین تست پایه 8 رو با لحیم کردن سیمی در نیم سانیمتری خروجی قرار بدید

دیدگاه

ساختن دیود ولتاژ بالا

این راه بر اساس سری کردن دیود ها است که البته قبلا پاسخ دادم ظاهرا ارسال نشده

یه سری دیود ها وجود داره که دقیقا شبیه 1N4007 و تقریبا با همون مشخصات هستن و فقط پایه سیمی ندارن و سرو ته دیود حالت SMD روی فیبر لحیم میشن / مثلا SM4007

دیتاشیت

http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/126803/SEMIKRON/SM4007.html
                              و فقط کافیه که بسته به ولتاژ مورد نظرمون تعداد دیودی که باید سری بشن رو محاسبه و اونا رو بدون لحیم کردن در یک لوله باریک بریزیم و به دو سر لوله سیم وصل کنیم . سوراخ لوله باید هم قطر دیود باشه . اگر ولتاژ 10 هزار ولت باشه و دیود ها 1000 ولتی باشن تعداد 10 دیود کافی نــیـست و خواهند سوخت و باید تعداد بیشتری سری بشن که البته فرمولی ندارم . البته اگر دیود ها بیش از حد باشن هم کار نمیکنه که اینو صرف نظر کنید چون واس وقتیه که افت دیود ها بیش از ولتاژمون میشه

1-و ابتدا یک سر لوله رو سیمی که سرشو چند لایه کردیم میذاریم و با چسب دوقلو میپوشونیم یا
                              یک پیچ که کمی ضخامت بیشتری داشته باشه به یک سر لوله میبندیم . برای نشکستن لوله میتونیم پیچ رو با حرارت دادن داغ کنیم و ببندیم

2-از سر دیگر لوله دیود ها رو با رعایت کردن جهت کاتد و اند به داخل لوله میریزیم

3-در اخر یک فنر که کمی باریک تر باشه پشت دیود ها میذاریم . طول فنر طوری که نیم سانت بیرون بزنه انتخاب شود . تا با فشار در جای خود قرار بگیره

4-اگر از سیم استفاده کردید سری که فنر قرار خواهد گرفت رو از یک 2-3 میلیمتر پایین تر با سوزن داغ سوراخ میکنیم و از طرف دیگر خارج میکنیم تا وقتی که فنر رو قرار دادیم و فشار دادیم تا جمع شد بتونیم سیم رو از این 2 سوراخ رد کنیم تا فنر رو نگه داره و بعد با چسب دوقلو سرشو میپوشونیم .
                              یا اگر از پیچ استفاده کردید فنر رو فشار بدید و پیچ رو ببندید

دیدگاه

عرض ادب و احترام جناب های ولتاژ ...
                                ببخشید من یه چندتا سوال داشتم اگه ممکنه ..
                                عذر میخوام من اگه بخوام یه شوکر پورتابل تقریبا" قوی بسازم برای محافظت شخصی خودم و خانواده میتونم از این مدار استفاده کنم ؟! برای تغذیش باید چه کار کنم ؟ باطری 12 ولتی دزدگیر یا 9 ولت کتابی جواب میده ؟! زود تموم نمیشه ! ...اگه نمیشه نظرتون در مورد این مدار چیه http://www.sentex.ca/~mec1995/circ/hv/dazer/dazer.htm
                                راستی یه چیز دیگه اگه من بخوام یه های ولتاژ رو به نحوی روی تیغه ی خونمون بزارم که اگه شخصی اومد بالا برق بگیردش امکان پذیر هست این مسئله !! (آخه یه مدت هست محلمون به لطف جمهوری اسلامی دزدی زیاد میشه ....)

با تشکر از شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X