سلام
چند تا سوال داشتم
ببخشید این مدارش کدومه چند تا مدار هست معلوم نیست کدومه؟
ترانسشو از کجا باید گیر بیارم چه شماره ایی
پایه های ترانزیستورت رو با چی عایق کردی منظورم اون نوار سیاه رنگه؟
سلام دوست من
برای این که مدارت با 24ولت آسیب نبینه قسمت تغذیه NE555 رو با لیگولاتور که ورودی 24ولته و خروجی 12 ولت فراهم کن
و 24ولتو مستقیم بده به ترانس های ولتاژت
اون دسته ای که به هم راه میدن رو شانسی یکی بگیر ورودی و دسته بعدی رو بگیر خروجی یه بارم برعکس کن ببین بهتر میشه یا نه
های ولتاژ میگفت از یه طرف قوی تره
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
با سلام
من یک سوال داشتم که مربوط به همین تاپیک هست.
من نیاز به یک منبع ولتاژ بالا با ریپل کم میباشم. یک مدار پیدا کردم که با قطعه ای به اسم CCFL inverter عمل بالا بردن ولتاژ را انجام میدهد. این CCFL inverter (مخفف آن میشود cold-cathode fluorescent lamps inverter) در بازار پیدا میشود؟ مشخصه این قطعه ها چیست؟
با تشکر
سلام
این همون مدار داخل لامپ کم مصرفه که بهش بالاست هم گفته می شود.از داخل لامپ کم مصرف در بیارید
با تشکر از شما
با جستجو در اینترنت متوجه شدم که داخل این قطعه معمولا یک ترانس وجود دارد ولی مثل اینکه در نمونه های جدیدتر ترانس هم نیست. آیا شما اطلاع دارید که این قطعه ولتاژ را چند برابر میکند؟
این بالاست یک قطعه نیست مداره .....نوع قدیمی که تو لامپ مهتابی های 40 وات بود و هست یدونه ترانسه هسته آهنه با یدونه استارت .تو لامپهای کم مصرف (به قول استاد زیاد ولتاژ:: یکبار مصرف)اون ترانس هسته آهن و استارت تبدیل شده به یک مدار سویچینگ که هم سبک بشه و هم بازدهش بره بالا خروجیش هم از حدود 700ولت هست به بالا متناسب با نوع لامپ
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
من این مدارو بستم تنها ترانزیستور مثبتی که داشتم a940بودو منفی c2073هر دو ارجینال ژاپن اما مدا جواب نداد و رودی هم تا 70ولت بالا بردم اما هیچ خبری از ارک نبود ..................مشکل از کجاست ترانزیستورها خوب نیست؟
شما خازن C1 رو از 47 نانو به 100 نانو (104) تغییر بده و یه پتانسیومتر 10 کیلو به جای R2 بذار / البته نباید کمتر از یک کیلو اهم بشه و برای احتیاط یک مقاومت 1 کیلو با پتانسیومتر سری کن
ولتاژ رو از 12 یا 15 ولت بیشتر نــکن . مقاومت R1 هم 22 اهمه (بین 8 تا 33 مشکلی نیست ) منظور کیلو اهم نیست :biggrin:
:bye سلام
آقای hi voltage یه سوال :question:
اگه بخوام یه ترانس hv بپیچم نحوه محاسبه تعداد دور سیم هسته و عایق بندی چجوری هستش (جزوه ای , pdf ... ) ؟؟ :read:
عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!
نمی دونم ولتاژ خروجی مدار چقدره اما قوس بسیار بزرگ و قوی ایجاد میکنه ......................در تمام تصاویری که دیدم افراد برای گرفتن سیمها و ایجاد قوس از یک چوب یا پلاستیک عایق استفاده کرده بودند ...............................حتی با فاصله بسیار زیاد سیمها از هم صدای تخلیه الکتریکی شنیده میشه دقیقا مثل کابلهای فشار قوی:
امیدوارم اساتیدی مثل آقای ولتاژ زیاد این مدار ر تحلیل کنند و ولتاژ خروجی هم مشخص کنند و تاثیر مقدار سلف را بر خروجی عنوان کنند
ولتر
برا خود من جالب بود برعکس یک نقشه که با 2n3055بود و در کمتر از 5 ثانیه ترانزیستور را به دمای سوختن می رسوند این نقشه ماسفتها فوق العاده خنکه .........................اما ترانس بعد حدود 2دقیقه قوس دائم داغ میکنه ..........البته بهتره بگم گرم میشه اما چون قطر عایقش زیاده گرم شدنش نشان از داغ شدن سیمهای داخل است .....................تو نقشه نوشته مقاومتها 2 وات باشه اما باید 5 وات انتخاب بشه چون زیاد داغ میشه درعکس مدارات ساخته شده در اینترنت هم دیدم که مقاومت 5 وات انتخاب شده بود ......................
دفعه قبل که از مدار جواب نگرفتم سلفم 180میکرو بود اما این دفعه حدود130میکرو .............البته فکر کنم دفعه قبلی جهت پیچیدن ترانس را اشتباه کرده بودم ........................................چون سیم کلفت برا سلف نداشتم 4تا رشته 0.35 را لیتز کردم .....................
اگر به جای خازن از یک بانک خازن استفاده بشه بهتره چون جریان دهی بهتری داره ....................منبع من بیشتر از 5 آمپر خروجی نمیده اگر منبع قوی تر باشه طبیعتا باید قوس قوی تری داشته باشیم
وقتی پیچ ها به هم نزدیک باشند چیزی شبیه شعله ایجاد میشه این شعله چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ارتباطی با شعله پلاسما داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شعله حاصل از سوختن ماده کربنی که نیست چون چیزی برا سوختن نداریم .................... اضافه شده در تاریخ :
سلام
مشکل اینه که من نه مهندسم نه تجربه در ساخت سلف دارم :cry:اگر نه شاید میتونستم خودم مدار را تحلیل کنم :cry2:اما یدونه lcrمتر ارزون خریدم و با آزمایش و خطا سلف را می پیچم .............هسته سلف من یدونه تروئید پاور کامپیوتره با قطر خارجی 23 میلی متر 10میلی پهنا که حدود 44 دور سیم باید دورش پیچیده بشه. قراره از داخلش 10 آمپر بگذره اما چون منبع من حداکثر 5آمپر میده با سیم 4*0.35پیچدم ومشکلی نداشت و داغ هم نکرد ..........
اما در مورد سلف بحث جهت پیچیدن نداریم ...اون جهت که من نوشتم برا ترانس های ولتاژ بود که هر 10 دور را باید در یک جهت بپیچید ..........
ولتر
رو ماسفت ها شک داشتم که بخواد داغ کنه چون نسبتا درست بایاس شدن
این مدار به صورت پوش پول طراحی شده و اون سلف معمولا در توپولوژی های فوروارد 2 سوئیچه لازمه وگرنه تلفات زیاد میشه . یه بار بدون سلف تست کن بگو چجوریه / باید کار کنه ولی تلفات بیشتر میشه و احتمالا جریان بیشتری هم میکشه
راستی میدونی که این ترانس بدرد این توپولوژی نمیخوره و در مدت زمانی خواهد سوخت
احیانا یکی از ماسفت ها گرمتر از اون یکی نیست ؟ در ضمن بسته به این که از چه شماره ماسفتی استفاده کردی ممکنه نیاز باشه مقاومت های 470 اهم تغییر کنه تا بازده حداکثر داشته باشی - برای امتحانش میتونی با تغییر و کم کردن مقاومت 10 کیلو پی ببری
دیدگاه