اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

مثل اینکه خیلی دیر رسیدم باید 1 هفته وقت بزارم تاپیک رو بخونم
    آقای های ولتاژ کدوم مدارو ببندم بهتره ؟ اونی که توسط مهران جان داده شده بود یا کنترل انوماتیک شما ؟
    اون مدار از نظر عملی و تیوری مشکلی نداره ؟؟؟؟
    آقا پیرو مگه نمیره کف ظرف ؟ خوب سنسور دیگه چرا ؟ آب تموم شه تابلو دیگه. مدار رو خاموش میکنیم جریان نکشه :icon_razz:
    با همه چی ساختم
    تا همه چی ساختم
    http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

شما اگز مایل به ساختن مدار بنده هستید تشریف ببرید به تاپبک اصلی و در کمتر از یک صفحه خوندن مدارتون رو بسازید من اینجا مدار ها نذاشتم . لطفا دیگه این و اون نکنید

دیدگاه

بچه ها به اینا هم میگن پیزو ؟

اگه اونا پیزو باشه من یه کیسه دارم !!! :wow:
        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
        ارتباط با من : ir02x6
        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
          بچه ها به اینا هم میگن پیزو ؟

اگه اونا پیزو باشه من یه کیسه دارم !!! :wow:
          این گردو اون گردویی نیست که ما استفاده میکنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            این گردو اون گردویی نیست که ما استفاده میکنیم.
            پس این گردالی ها چین , اگه پیزو نیستن !!!؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
              من عکستو نمیبینم
              پیزو واسه بینهایت چیز کاربرد داره که ما داریم با ارتعاش تولید شده آب رو خورد میکنیم ( پیزو مخصوص بخار)
              با همه چی ساختم
              تا همه چی ساختم
              http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                همان طور که arvinfx فرمودن هر گردی گردو نیست
                این پیزویی که شما دارین فرکانس کاریش پایینه و به درد این کار نمیخوره برا این کار باید فرکانس کاریش در حدود 1.6 مگا هرتز باشه تا بتونه آبو پودر کنه

دیدگاه

سلااااااااااام به همه ی دوستان
                  این هم از ویدئو بخار سرد ساخت بنده هرچند ارزش دیدن نداره ولی حالا یه نگاهی بندازین بد نیست
                  http://uplod.ir/vcu9bcbg2hy3/VID_20130214_171235.3gp.htm

دوستان یه سری آزماشهایی انجام دادم گفتم بگم بعد نگین نگفت :biggrin:

امروز به طور اتفاقی پیزو زیر آب چپه شد یعنی افقی شد, بعد دیدم تابه ای که پیزو توشه داره مثل آینه ی مقعر عمل میکنه و تمام انرژی رو متمرکز میکنه رو یه نقطه
                  ودرست همون کانون انرژی بخار میکرد , که البته نا گفته نماند که بخارش از حالت عادی بیشتر بود. فاصله ی بین پیزو و بخارش تقریبا هفت هشت سانت بود
                  حالا اگر بشه یه چیزی شبیه آینه مقعر زیر آب با زاویه ی 45 درجه گذاشت هم میشه پیزو رو بزاری یه گوشه ی آب هم حجم بخار بیشتر میشه
                  اما یه چیز مهم دیگه...... oo:
                  همون کانون فرکانسی دیدم بد جوری داره فرش رو آبیاری میکنه ته قوطی فیلم رو گذاشتم روش. یه لحظه غافل شدم و قوطی فیلمه با سطح آب تماس پیدا کرد
                  در عرض چند ثانیه دیدم داره بوی پلاستیک سوخته میاد نگاه کردم دیدم بعله پلاستیکش از یه نقطه ذوب شده بود. یعنی انقدر قویه :surprised:

ناگفته نماند که امروز بعد از کار کردن با این پیزو سر درد مرموزی داشتم نمیدونم واسه فرکانه بالاست یا نه. البته خیلی جدی نگرفتمش :smile:
                  the life is a game
                  if you want to win
                  so just play and go to next level

دیدگاه

فیلمت 3gp هست باز شده 5.5 مگ :surprised: منو بگو همیشه زور زدم حجم چیزی بیشتر از 1تهایت 2 مگ بیشتر نشه / طوری نیست نصفه میگیرم میبینم
                    همون کانون فرکانسی دیدم بد جوری داره فرش رو آبیاری میکنه ته قوطی فیلم رو گذاشتم روش. یه لحظه غافل شدم و قوطی فیلمه با سطح آب تماس پیدا کرد
                    در عرض چند ثانیه دیدم داره بوی پلاستیک سوخته میاد نگاه کردم دیدم بعله پلاستیکش از یه نقطه ذوب شده بود. یعنی انقدر قویه :surprised:
                    دقیق تر بگو .منظورت فشار اب باعث شد یا .... ؟

دیدگاه

بابت حجم فیلم واقعا شرمنده تمام سعیم رو کردم همین شد. حالا بماند میخواستم یه 27 مگابایتی رو پلود کنم :redface:

و اما بازم شرمنده که واضح توضیح ندادم
                      اون چیزی که پلاستیک رو ذوب کرد مسلما فرکانس بود. قبلا یه چیزی دیده که دوتا پلاستیک رو که میخواستن به هم بچسبونن طوری که کاملا با هم جوش بخورن. دو جسم پلاستیکی رو به هم جفت میکردند و بهش فرکانس بالا میداند که بعد دو سطح به هم می چسبیدند .

بخام ماجرا رو واضح تر کنم باید این طوری بگم که شما فرض کن یه عدسی رو گرفتی و داری نور خورشید رو متمرکز میکنی . انرژی ما اینجا نور خورشید هست که باعث حرکت سریع مولکول های جسم و گرم شدن, داغ شدن یا سوختن اون میشه.
                      ولی الان انرژی که مولکول ها رو حرکت میده فرکانسه. فکر کنم یه چیزی شبیه ماکرو ویو کوچیک باشه
                      جالب اینجاست که رو پلاستیک فقط اثر میزاره
                      اما از این حرفا بگذریم یه مشکل برای پیزو پیش اومده . سرامیک روی پیزو چند تا سوراخ خیلی کوچک شده و یه ترک هم گرفته این ها در حالتیه که نه به پیزو فشاری اومده نه چیز سختی بهش خوره و بد تر از همه اینکه موقعی که مدار رو روشن میکنم ازشون حباب میاد و این یعنی که داره الکترولیز میکه
                      فکر کنم پیزوم فاسد بود :biggrin:
                      the life is a game
                      if you want to win

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                        بابت حجم فیلم واقعا شرمنده تمام سعیم رو کردم همین شد. حالا بماند میخواستم یه 27 مگابایتی رو پلود کنم :redface:

و اما بازم شرمنده که واضح توضیح ندادم
                        اون چیزی که پلاستیک رو ذوب کرد مسلما فرکانس بود. قبلا یه چیزی دیده که دوتا پلاستیک رو که میخواستن به هم بچسبونن طوری که کاملا با هم جوش بخورن. دو جسم پلاستیکی رو به هم جفت میکردند و بهش فرکانس بالا میداند که بعد دو سطح به هم می چسبیدند .

بخام ماجرا رو واضح تر کنم باید این طوری بگم که شما فرض کن یه عدسی رو گرفتی و داری نور خورشید رو متمرکز میکنی . انرژی ما اینجا نور خورشید هست که باعث حرکت سریع مولکول های جسم و گرم شدن, داغ شدن یا سوختن اون میشه.
                        ولی الان انرژی که مولکول ها رو حرکت میده فرکانسه. فکر کنم یه چیزی شبیه ماکرو ویو کوچیک باشه
                        جالب اینجاست که رو پلاستیک فقط اثر میزاره
                        اما از این حرفا بگذریم یه مشکل برای پیزو پیش اومده . سرامیک روی پیزو چند تا سوراخ خیلی کوچک شده و یه ترک هم گرفته این ها در حالتیه که نه به پیزو فشاری اومده نه چیز سختی بهش خوره و بد تر از همه اینکه موقعی که مدار رو روشن میکنم ازشون حباب میاد و این یعنی که داره الکترولیز میکه
                        فکر کنم پیزوم فاسد بود :biggrin:
                        آنالیز قوی داری ولی اونچیزی که آب رو بخار میکنه فرکانس نیست بلکه حرکت مکانیکیه پیزوه! پلاستیک رو هم احتمالا برای همین ذوب میکنه نه فرکانس خالی حرکت مولوکولیه در ضمن دمای ذوب پلاستیک پایینه برای همینه که میگی فقط پلاستیکو آب میکنه...
                        پیزوی منم پوست پوست شد بعد 5 روز کار کرد و دیگه کار نمیکنه دقیقا" مثل مال شما. الکترولیز هم مال اینه که لایه آیق روی پیزوت از بین رفته و همونطوری که خودت گفتی داره جریان ازش عبور میکنه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          آنالیز قوی داری
                          نه بابا همین جوری گفتم دور هم با شیم :biggrin:
                          بله شما درست میگین حرکت مکانیکیه و منظور من هم فرکانس داخل سیم یا مدار نبودا !!!! همون حرکات متوالی پیزو رو میگفتم

این کنده شدن روکش چاره ای نداره , البته من خودم فعلا روش لاک زدم یه خورده بهتر شد . تو کلیپ هم مشخصه
                          the life is a game
                          if you want to win

دیدگاه

سلام دوستان عزیز :rolleyes:

یه سلام ویژه هم به آقایان hi voltage و arvinfx خدا قوت :job:

من دیشب حدود 3 ساعت کل 28 صفحه این مطلب رو خوندم تصمیم گرفتم فردا وسایل رو بگیرم و شروع کنم به ساختن ! :NO:

لیست قطعاتی که امروز صبح گرفتم :

2SD1047 = 2500t
                            UF4007 = 200t
                            C 10n , 1.5n , 6.8n = 500t
                            R 10K , 47K = 50t
                            piezo 1.6MHz = 6000t
                            L 2x 100uF = 2000t

من مدار دوستمون آقای arvinfx رو ساختم :

http://www.4shared.com/photo/IQh3ZayA/1_online.html

http://www.4shared.com/photo/fEM6x4yt/2_online.html

http://www.4shared.com/photo/acJuDB_e/3_online.html

ولی هنوز تست نکردم !
                            همین که تست کردم عکس و فیلم میزارم

بچه ها اگه نکته ای مونده که گفته نشده لطفا بگید

منتظر باشید ... :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6

بچه ها اگه نکته ای مونده که گفته نشده لطفا بگید
                              منم اول که رفتم پیزو رو بگیرم از همینا که به شما دادن بهم دادن . بعد که از مغازه اومدم بیرون فهمیدم این مثل اونایی که بچه ها گرفته بودن نیست هم قطرش کمتره هم شمارش فرق داره این کوچیکا aw1209 هستن ولی اون بزرگا aw1212 که فک کنم قویتر باشن. سریع بردم عوض کردم اون بزرگه هم همین 6000 تومن بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                منم اول که رفتم پیزو رو بگیرم از همینا که به شما دادن بهم دادن . بعد که از مغازه اومدم بیرون فهمیدم این مثل اونایی که بچه ها گرفته بودن نیست هم قطرش کمتره هم شمارش فرق داره این کوچیکا aw1209 هستن ولی اون بزرگا aw1212 که فک کنم قویتر باشن. سریع بردم عوض کردم اون بزرگه هم همین 6000 تومن بود.
                                آره اتفاقا بزرگشو تموم کرده بود ! :cry2: :cry2: :cry2:

من منبع 48v ندارم !
                                ولی 2 تا پاور کامپیوتر رو تبدیل کردم به منابع ولتاژ که هر کدوم ولتاژهای 3.3 5 -5 12 -12 دارن ؛ نهایت ولتاژی که هر کدوم دارن 24 ولت ، این 2 تا منبع رو سری کردم و 48v جور شد :redface:

مدار به خوبی کار می کنه و اصلا داغ نمیکنه !!! اشکال اصلی مدار آقای Hi voltage هم درست بایاس نکردن ترانزیستور بود ، حتما باید جریان و ولتاژ بیس رو کنترل کرد که دوست عزیز آقای avrinfx به خوبی توسط مقاومت و خازن این کار رو انجام دادن ، من دارم یه محفظه خوب واسه پیزو می سازم تموم شد حتما عکس و فیلم میزارم :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X