اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

درواقع نشد! یعنی شدا ولی فقط وقتی با سیم خودم با دست امیتر رو به بیس وصل میکنم! یا بیس رو به محل اتصال L1-L2 وصل میکنم فرقی نداره هر دو حالت قطع میشه! ولی وقتی با ترانزیستور میخام اینکارو بکنم مدار پاک قاتی میکنه ولی قطع نمیشه! یا جریان زیاد میشه بخار کم یا بخار قطع میشه ولی جریان کشی مدار 2 برابر میشه!

دیدگاه

اگر مدارت براهه ، یه لامپ نئون به دو سر سلف 80 میکرو وصل کن ببین چی میشه . با لامپ اولش یه مقاومت اهم بالا سری کن تا یه وقت مانع نوسان نشه
      یه بار هم از اون وسط تا مثبت . مقاومت بذار فردا چیزی نشه یقه بگیری / ببین روشن میشه یا نه ؟
      نتیجه اش تو تصمیم گیری تاثیر داره خوب
      و شاید بشه با اپتو اینکارو کرد که ایزوله است ولی خوب بدردسرش (شلوغی اضافی) نمیارزه و با به کار بردن دیود و خازن با ترانزیستور احتمالا میشه یه کارایی کرد . راستی خازن سری با پیزو رو کم کن شاید از پایدار شدن خارج بشه و نیاز به بایاس پیدا کنه و مثل مدارهای دیگه با سنسور جریان بده به بیس که روشن بشه و با قطع جریان مدار خودش خاموش بشه
      حالا پایدار موندن مدار معذل شده :surprised:

دیدگاه

اینکارارم میکنم ، ولی توی مدارات دیگه که دیدم اگر جریانی که به بیس میره رو کم کنن مدار استاپ میشه...
        ببین:

r3 رو میگنم اگر قطع بشه مدار قطع میکنه ولی مدار ما فقط ناپایدار میشه و چند ثانیه بعد قطع میشه شایدم نشه...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          اگر مدارت براهه ، یه لامپ نئون به دو سر سلف 80 میکرو وصل کن ببین چی میشه . با لامپ اولش یه مقاومت اهم بالا سری کن تا یه وقت مانع نوسان نشه
          یه بار هم از اون وسط تا مثبت . مقاومت بذار فردا چیزی نشه یقه بگیری / ببین روشن میشه یا نه ؟
          نتیجه اش تو تصمیم گیری تاثیر داره خوب
          هیچ اتفاقی نیفتاد!

و شاید بشه با اپتو اینکارو کرد که ایزوله است ولی خوب بدردسرش (شلوغی اضافی) نمیارزه و با به کار بردن دیود و خازن با ترانزیستور احتمالا میشه یه کارایی کرد . راستی خازن سری با پیزو رو کم کن شاید از پایدار شدن خارج بشه و نیاز به بایاس پیدا کنه و مثل مدارهای دیگه با سنسور جریان بده به بیس که روشن بشه و با قطع جریان مدار خودش خاموش بشه
          اونکارو میکنم میشه ولی باید خیلی کمش کنم در حدی که بخار کم میشه!!!

حالا پایدار موندن مدار معذل شده :surprised:
          همش تقصیر تو اِ دیگه! چرا مداری طراحی کردی که اینقدر پایدار باشه!!!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سر&#15

نوشته اصلی توسط arvinfx
            هیچ اتفاقی نیفتاد!
            اونکارو میکنم میشه ولی باید خیلی کمش کنم در حدی که بخار کم میشه!!!
            همش تقصیر تو اِ دیگه! چرا مداری طراحی کردی که اینقدر پایدار باشه!!!!
            اره منم امتحان کردم روشن نشد / به نظرم ولتاژش تخلیه میشه و مصرف میشه یا شایدم نه
            این خازن و سلف 270 میکرو رو مثل این مدار نـذار / اصلا از رو این نساز مسخره است . تون دیود که به بیس وصله رو نـذار .

*یک مقاومت 50 اهم به بیس و با سلف(فعلا 50 میکرو) سری کن و با خازن بین 5 نانو تا 22 نانو به زمین وصل کن . در این حالت مدار نباید روشن بشه . شاید یه تیک بزنه ولی خاموش بشه و یه مقاومت 5.6 کیلو از مثبت به خازن وصل کن(به وسط سلف و خازن) ببین باید راه بیفته
            ------------------------
            با قوطی اسپره گاز فندک یه ظرف مخصوص هم واسش درست کردم که شاید عکسش رو بخواهم گذاشت :-B

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سر

اره منم امتحان کردم روشن نشد / به نظرم ولتاژش تخلیه میشه و مصرف میشه یا شایدم نه
              این خازن و سلف 270 میکرو رو مثل این مدار نـذار / اصلا از رو این نساز مسخره است . تون دیود که به بیس وصله رو نـذار .

*یک مقاومت 50 اهم به بیس و با سلف(فعلا 50 میکرو) سری کن و با خازن بین 5 نانو تا 22 نانو به زمین وصل کن . در این حالت مدار نباید روشن بشه . شاید یه تیک بزنه ولی خاموش بشه و یه مقاومت 5.6 کیلو از مثبت به خازن وصل کن(به وسط سلف و خازن) ببین باید راه بیفته
              ------------------------
              با قوطی اسپره گاز فندک یه ظرف مخصوص هم واسش درست کردم که شاید عکسش رو بخواهم گذاشت :-B
              من اصلا از روی این نساختم بابا! این مال منه:

اون جایی هم که گفتی بین 5 نانو و 22 نانو رو پیدا نمیکنم توی مدارا :rolleyes:

دیدگاه

:arrow:
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

من اصلا از روی این نساختم بابا! این مال منه:
                  اره اره ببخشید هواسم نبود. منظورم این بود که یه سری چیزا رو که این گذاشته یه وقت نـذاری
                  اون جایی هم که گفتی بین 5 نانو و 22 نانو رو پیدا نمیکنم توی مدارا :rolleyes:
                  گذاشتی همون 10 نانو و کلا منظورم اینجوریه و اون مقاومت که دورش خط کشیدم روشن شدن دستگاه رو تعیین کنه (چی گفتم)

ای بابا با گوشی یکی عکس گرفتم از ساختن ظرف مخصوص پیزو ، چقدر کوچیک و نا واضح افتاده :cry:
                  49 تا عکس گرفتم هیچ کدوم مفت نمیرزه :cry2:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

ای بابا با گوشی یکی عکس گرفتم از ساختن ظرف مخصوص پیزو ، چقدر کوچیک و نا واضح افتاده :cry:
                    49 تا عکس گرفتم هیچ کدوم مفت نمیرزه :cry2:

پست رو نخوندم ولی اینجوری اب بندی نمیشه از بغل هاش توش بازم اب میره اگه به یه ظرف ببندید اب بندی میشه

دیدگاه

بابا تو دیگه خیلی چیز فرض کردی
                      فقط امیدی به گذاشتن این عکس ها نبود چون بدرد نمیخورن . این چند تا رو یه کم نورشو بیشتر کردم و یه کم هم بزرگتر کردم ولی حالا شاید بعدا دوربین دستم اومد عکس بگیرم

دیدگاه

خسته نباشی :applause: الان اینو ساختی تا کجاش می خوای اب بریزی بعدشم این پیزو زورش نمیرسه که این همه ابو بخارش کنه منظورم اینکه اگه این ظرفو کاملا پرش کنی نمیتونه قل بزنه و بخارش کنه

دیدگاه

الان تا کمتر از نصف و حدود 1/3 یا 1/4 اب میریزم خوب کار میکنه ولی جالب بود قبلا تو ظرف بزرگ تست میکردم اب بیشتر میریختی باز همون اندازه اب بیرون میپاشید
                          البته حق با شماست و مخصوصا اینکه پیزوی من شیب دار هست و برای اینکه اب مستقیم بالا نپاشه و کمی به جانب میپاشه تا اب سنگین بریزه تو ظرف و بخار سبک بالا بره و اینکه اب در پایین برگشتن روی بخار نریزه که از بین نـره

حالا چند راه دارم و فکر کردم ولی هنوز تصمیم نگرفتم .
                          اینکه نصفش رو ببرم . چون بزرگه که تو عس نصفه دیده میشه / یا از پایین تر از بغل سوراخ کنم و لوله ای به قطر حدود 2 سانت وصل کنم و فن بذارم با هوا بخار رو بیرون بزنه که میشه از بالا و بغل سوراخهایی دور تا دور بزنم برای خروج بخار / میتونم از پایین تر از جایی که فن باد میزنه لوله دای باریک برای ورود اب از منبع بزرگتر وصل و سیستمی واسش بذارم / میتونستم اون قسمت پایین رو که پیزو با پیچ و فنر روش سوار میشه رو متحرک کنم و بتونم روی ظرف بزرگتر در صورت لزوم نصب کنم که این نصب با گیره یا بست و چیزی شبیه به این باشه که سریع و بدون پیچ ،چسب ، یا لحیم متصل بشه که برای این کار یک واشر بزرگ هم احتیاج دارم که میتونم از کش توییپ متور سیکلت ببرم و درست کنم و ....
                          ولی فعلا اونو روی همون قوطی اسپره لحیم کردم و خیلی عالی جواب میده :icon_razz:

دیدگاه

یه نگاه به این عکس بنداز سیستم داخلی دستگاه بخار سازه

دیدگاه

ممنون بابات عکس ولی این 2 تا اشکال داره

1. فن خیس خواهد شد
                              2. سطح آب روی پیزو چطوری ثابت میمونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                ممنون بابات عکس ولی این 2 تا اشکال داره

1. فن خیس خواهد شد
                                2. سطح آب روی پیزو چطوری ثابت میمونه؟
                                1.فن به هیچ وجه خیس نمیشه چون از زیر داره هوارو مکش و به بالا هدایت میکنه ذرات بخار چون سبکن به سمت بالا میروند و از خروجی خارج میشن
                                2.بصورت ثقلی و اختلاف سطح مثل ظرف ابخوری پرندگان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X