اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

ما مدارو ساختیم اول کار نمی کرد یه خورده باهاش ور رفتم کار کرد ولی میزان تولید بخارش کمه . :NO: نمی دونم چرا؟
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76782.0 هر شکست مقدمه یک پیروزی است.
    ...
    از شکست ها درس و از موفقیت ها تجربه اندوزید.
    ...
    به امید پیروزی...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nooria
      نمی دونم چرا؟
      منم موقعی که مدار رو راه اندازی کرده بودم این مشکل رو داشتم . این نکاتی که میگم رو رعایت کن انشاا... مشکلت حل میشه
      1. اگر از ترانس استفاده میکنی, موقعی که مدارت روشنه یه بار ولتاژ تغذیه رو اندازه بگیر ببین 40v هست یا نه (چون من ترانس 45v وصل کرده بودم موقعی که مدار رو روشن میکردم بخاطر بار مدار ولتاژ میشد 21v)
      2. سلف رو طبق روش و اندازه ای که آقای های ولتاژ گفت بپیچ یا از بازار بخر
      3. ترانزیستور هم تا جایی که امکان داره از 2sd1047 استفاده کن نه مشابه اون
      the life is a game
      if you want to win
      so just play and go to next level

دیدگاه

داغون شدم :sad: :sad: oo: oo: oo: oo: oo:
        بلاخره 35 صفححححححححححححححه رو خوندم :nerd:
        در یک روز و در 5-6 ساعععععععععععععععت :nice:
        یه فایل word.docx درست کردم از بخشهای مهم حرفهایی که بچه ها زدن که اگر کسی خواست مثل من همه صفحات رو بخونه تو درد سر نیوفته.

اینجا خلاصه اصل مطلب
        و اینجا هم خلاصه شده توضیحات

اگر وقت داشتم تبدیلش می کردم به یک پی دی اف کامل و جامع با عکس و توضیحات.
        ولی امان از وقت
        اگر کسی می خواد این مدار رو ببنده به همون تاپیک اصلی مراجعه کنه.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61847.0
        من هم می خوام تازه یواش یواش قطعات رو بخرم و یه دونه ببندم ( اگر خدا بخواد )-فکر کنم یه ماه دیگه درست بشه
        دست آقای های ولتاژ هم درد نکنه :applause:
        دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

به جای این سلفها از سلفهای عنصری استفاده کنیم چی میشه ؟

دیدگاه

اینم از فایل pdf: اینجوری هم خودم بهتر می فهمم چیکار کنم هم بقیه مجبور نیستن مثل من بیچاره همه 35 صفحه رو بخونن .
            1- خلاصه
            2- کامل
            یه روز کامل وقتم رو گرفت
            دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

جالبه دوتا تاپیک موازی و دقیقا هم مطلب و بدون اطلاع از یکدیگر
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

کدوم دوتا؟
                اونی که آقا مهران درست کرده ؟ ( مهندسی معکوس ؟)
                اگر مطالعه کنید این دو تا با هم هستن نه بدون اطلاع هم
                اونی که خود آقای های ولتاژ درست کرده؟( تلویزیون با گوشی و ساخت بخور سرد؟)
                اون هم توضیح و تفسیر و سوالاش اینجاست و اونجا اصل کاره.
                یه چند تا تاپیک نصفه نیمه دیگه هم انگار بود که تا اونجایی که من گشتم هیچ کدوم کامل نبود

دیدگاه

درسته که دوتا تاپیکه ولی مهم اینه که مدارات هردوشون جواب داده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PLASMA
                    درسته که دوتا تاپیکه ولی مهم اینه که مدارات هردوشون جواب داده
                    برای اینکه مدار جفتشون یکیه

دیدگاه

برای من هم الان کار کرد :nice:
                      البته بخاطر اینکه من از این مدل ترانزیستور های استفاده شده در اینجا نداشتم خوب کار نکرد ( فقط قل قل می کنه! :redface .کلا مدار من یه کوچولو فرق داره . ولی باز همین هم خیلی عالیه . بعدا درستش می کنم.
                      دست بر و بچه های تاپیک هم درد نکنه . مخصوصا آقای های ولتاژ :applause:
                      توی تاپیک یه صحبتی هم از درست کردن یه مدل دیگه با سیگنال ژنراتور بود . فکر کنم اون از این هم بهتر باشه. کسی تا حالا اونجوری بسته ؟ اونجوری کنترلش خیلی بهتر می شه .می تونیم نمودار بازدهی پیزو رو تو رنج فرکانسی ببینیم

دیدگاه

کل تاپیک در یک نگاه................(برای کسانی که بی حالند!!!!!!!!!)
                        http://s1.picofile.com/file/79018268...mizer.pdf.html
                        ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

از دوستان و اساتید کسی هست که یه تحلیل درست حسابی بذاره؟
                          یک سری سوالات هست که بی جواب مونده ( فکر کنم آقای های ولتاژ دیگه این تاپیک رو دنبال نمی کنه).
                          الان من دوتا پیزو تقریبا یه جور دارم که با یکی قول قول می زنه و با یکی دیگه فقط یه کم بالا پایین میره.
                          خوب فکر می کنم فرکانس تشدید این دوتا با هم فرق می کنه.
                          فرکانس تشدید اون مدار RLC رو چطور می شه پیدا کرد ؟ کدوم مقاومت ؟ کدوم خازن ؟ کدوم سلف ؟
                          برای تحلیل مدار باید از مدار معادل پی و اچ ترانزیستور استفاده کرد ؟ یا اینکه چون سوئیچینگ هست باید در دو ناحیه قطع و وصل در نظرش بگیریم ؟
                          تاثیر ولتاژ رو قدرت خروجی چقدر هست ؟ ( من الان 30 ولت بیشتر ندارم )
                          فرکانس پیزو رو چجور میشه پیدا کرد؟ (دستگاه آماده تو بازار هست ؟ )
                          و خیلی سوالات دیگه
                          (دیجیتالم قویه ولی آنالوگ اصلا :NO

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پیزو /ساختن بخور سرد (Atomizer)

نوشته اصلی توسط محمدحسـین
                            از دوستان و اساتید کسی هست که یه تحلیل درست حسابی بذاره؟
                            یک سری سوالات هست که بی جواب مونده ( فکر کنم آقای های ولتاژ دیگه این تاپیک رو دنبال نمی کنه).
                            الان من دوتا پیزو تقریبا یه جور دارم که با یکی قول قول می زنه و با یکی دیگه فقط یه کم بالا پایین میره.
                            خوب فکر می کنم فرکانس تشدید این دوتا با هم فرق می کنه.
                            فرکانس تشدید اون مدار RLC رو چطور می شه پیدا کرد ؟ کدوم مقاومت ؟ کدوم خازن ؟ کدوم سلف ؟
                            برای تحلیل مدار باید از مدار معادل پی و اچ ترانزیستور استفاده کرد ؟ یا اینکه چون سوئیچینگ هست باید در دو ناحیه قطع و وصل در نظرش بگیریم ؟
                            تاثیر ولتاژ رو قدرت خروجی چقدر هست ؟ ( من الان 30 ولت بیشتر ندارم )
                            فرکانس پیزو رو چجور میشه پیدا کرد؟ (دستگاه آماده تو بازار هست ؟ )
                            و خیلی سوالات دیگه
                            (دیجیتالم قویه ولی آنالوگ اصلا :NO
                            سلام به همه دوستان عزیزم در سایت ECA (های ولتاژ کجاست؟ :mrgreen
                            با بررسیهای بنده این مدار یک مدار ناقص و غیر قابل اطمینان هست ؛ اشکال اصلی تلف قدرت بالای مداره.

امیدوارم در آینده ای نزدیک یک مدار سوییچینگ با کمترین تلف قدرت طراحی کنم ولی خب فکر میکنم خیلی وقت گیر باشه . شاید هم موفق نشدم . :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
                              سلام به همه دوستان عزیزم در سایت ECA (های ولتاژ کجاست؟ :mrgreen
                              با بررسیهای بنده این مدار یک مدار ناقص و غیر قابل اطمینان هست ؛ اشکال اصلی تلف قدرت بالای مداره.

امیدوارم در آینده ای نزدیک یک مدار سوییچینگ با کمترین تلف قدرت طراحی کنم ولی خب فکر میکنم خیلی وقت گیر باشه . شاید هم موفق نشدم . :nerd:
                              تو یه موضوع ( تاپیک) دیگه که آقای مهران چمنی درست کرده هم یه نفر دیگه از بچه ها داره رو این موضوع کار می کنه.
                              منم علاقه مندم که این موضوع رو بعدها دنبال کنم و بتونم یه مدار سوئیچینگ درست کنم.
                              در مورد تلفات هم فکر می کنم اگر مقاومت به بیس و امیتر اضافه بشه تاثیر داشته باشه ، درسته ؟ ( می گم من آنالوگم قوی نیست شاید اونجوری اصلا مدار کار نکنه)

دیدگاه

سلام
                                من میخوام از پیزوی 1.6 مگاهرتزی در دستگاه جوجه کشی استفاده کنم میخواستم ببینم با چندتا باید کار کنم تا جواب بگیرم
                                اندازه دستگام یه یخچال 10 یا12 فوتی هست
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X