اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

تا مجبور نباشی به چیزی برسی هیچ گاه به آن نخواهی رسید.

دیدگاه

مدارت ؛ یه مقدار زیادی غیر عادیه ...

1- چرا یه سر اولیه ترانس رو زدی به زمین ؟، مگه نمیخوای مدارت از برق شهر ایزوله باشه ؟!!!

2- چرا دو تا رگولاتور گذاشتی + یه 5 ولتی میشه سه تا! ( یه مقدار توضیح بده ؛ بک پ برای میکرو هستش؟)

3- چرا دوتا اپ امپ استفاده کردی؟

4- ترانزیستورهایی که توی خروجی اپ امپها گذاشتی جریان بایاس زیادی میخوان (بتاشون کمه) که چون جریان خروجی اپ امپآ‌ها محدوده ، بهشون نمیده! (اتصال مستقیم بیس به خروجی هم فایدهآ‌ای نداره و کار درستی هم نیست!)

5- ترانزیستور خروجی رو هم ، توی حالت امیتر فالوئر قرار دادی که اونم مشکل زا میشه و بایاس کافی براش نخواهی داشت!

6- کلاً ؛ این ترتیب شارژر ساختن درست نیست و شما به یه مسئله دقت نکردی ؛ وقتی باتری افت کنه و مقایسه کننده تشخیص بده و جریان شارژ ، برقرار بشه ؛ ولتاژ باتری به سرعت بالا میاد و دوباره مقایسه کننده باعث قطع شدن جریان شارژ میشه و این به معنی نوسان کردن خروجی مداره چون این سیکل مرتباً تکرار میشه و مانع از درست شارژ شدن باتریه!

ممنون میشم که بیشتر توضیح بدی و موضوع رو کاملاً باز کنی که شارژر برای چه کاریه و ...؟

دیدگاه

من مخلص شما آقا مهدی ( سرور عزیز ) هم هستم
        1- زمین ترانس حق با شماست ؛ با مدار یکی نیست . برا راحتی کار تو پروتئوس این کار رو کردم . دو سر اولیه ترانس به برق شهر وصل هشتند و ثانویه ترانس زمین مدار رو می سازه .

2 - خروجی ترانس من 35 ولت هست ( با خازن ) ؛ که به ورودی LM7812 ها متصل شده . اون جور که من تست کردم ؛ این 7812 ها اصلاً نمی تونن 500 میلی آمپر هم در ولتاژ 12 ولت به ما بدن . و هر چی جریان از اونا بگذره ولتاژ کمتری میدن ، من حتی تا 8 ولت هم روی این ها دیدم ( با زیر 500 میلی آمپر ) . برا همین تغذیه مقایسه گر رو جدا کردم تا تحت تاثیر نوسانات LM7812 ای که به عنوان تغذیه شارژ استفاده شده قرار نگیره .

3 - LM339N یه آی سی مقایسه گره (میگن OP-AMP نیست ) ؛ که توش 4 تا مقایسه گر وجود داره ؛ از دو تا از این ها برای مقایسه ولتاژ دو تا باتری 6 ولتی ، 4.5 آمپری با ولتاژ رفرنس 7.5 ولت استفاده کردم . که هر کدم از اون باتری ها بک پ یه قسمت دیگه از دستگاه هستند . LM7805 پایین مدار ولتاژ یه ماژول تو یه قسمت دیگه رو تامین میکنه

4 - همین دیگه مشکل همین جاست که ترانزیستور ها رو بلد نیستم درست بایاس کنم . اما یه نکته رو فهمیدم ؛ مقایسه گر من همون طور که خود شما هم فرمودین وقتی ولتاژ باتری کمتر از 7.5 ولت باشه ؛ خروجی نداره و BD237 از طریق مقاومت 10کیلو و رگولاتور بایاس می شه . وقتی ولتاژ بیشتر از 7.5 ولت باشه ، خروجی مقایسه گر جریان رو از مقامت 10 کیلو می کشه و ولتاژ بیس BD237 ؛ 0.2 ولت میشه .

5 - بایاس ترانزیستور پدرمو در آورده ( گریه با صدای بلند ) !

6 - مجبورم که ولتاژ باتری ها رو همیشه رو 7.5 نگه دارم تا وقتی برق قطع شد بتونم ؛ ولتاژ 6.8 ولت رو از باتری بگیرم .

آقا مهدی این بایاس اینا رو چی کار کنم . می خوای اندازه بگیرم برات بنویسم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Elecgozar
          من مخلص شما آقا مهدی ( سرور عزیز ) هم هستم
          قربانت ...

1- زمین ترانس حق با شماست ؛ با مدار یکی نیست . برا راحتی کار تو پروتئوس این کار رو کردم . دو سر اولیه ترانس به برق شهر وصل هشتند و ثانویه ترانس زمین مدار رو می سازه .
          خب خدا رو شکر

2 - خروجی ترانس من 35 ولت هست ( با خازن ) ؛ که به ورودی LM7812 ها متصل شده . اون جور که من تست کردم ؛ این 7812 ها اصلاً نمی تونن 500 میلی آمپر هم در ولتاژ 12 ولت به ما بدن . و هر چی جریان از اونا بگذره ولتاژ کمتری میدن ، من حتی تا 8 ولت هم روی این ها دیدم ( با زیر 500 میلی آمپر ) . برا همین تغذیه مقایسه گر رو جدا کردم تا تحت تاثیر نوسانات LM7812 ای که به عنوان تغذیه شارژ استفاده شده قرار نگیره .
          خب 35 ولت برای رگولاتور شما زیاده و اگه بخوای جریان زیاد ازش بکشی تلف قدرت زیادی هم روی رگولاتورها میمونه ؛ به دیتا شیتش رجوع کنید. اینا با ولتاژ ورودی مجازشون تا 1.5 آمپر میدن!

3 - LM339N یه آی سی مقایسه گره (میگن OP-AMP نیست ) ؛ که توش 4 تا مقایسه گر وجود داره ؛ از دو تا از این ها برای مقایسه ولتاژ دو تا باتری 6 ولتی ، 4.5 آمپری با ولتاژ رفرنس 7.5 ولت استفاده کردم . که هر کدم از اون باتری ها بک پ یه قسمت دیگه از دستگاه هستند . LM7805 پایین مدار ولتاژ یه ماژول تو یه قسمت دیگه رو تامین میکنه
          نه LM339 هم یه تقویت کننده تفاضلیه که فرقش با اپ امپهای معمولی اینه که مصرفش کمتره و دقتش هم بیشتر ( اینی که من شنیدم)
          اگه باتریها جدا هستن ؛ آره دوتا شارژر میخوای !

4 - همین دیگه مشکل همین جاست که ترانزیستور ها رو بلد نیستم درست بایاس کنم . اما یه نکته رو فهمیدم ؛ مقایسه گر من همون طور که خود شما هم فرمودین وقتی ولتاژ باتری کمتر از 7.5 ولت باشه ؛ خروجی نداره و BD237 از طریق مقاومت 10کیلو و رگولاتور بایاس می شه . وقتی ولتاژ بیشتر از 7.5 ولت باشه ، خروجی مقایسه گر جریان رو از مقامت 10 کیلو می کشه و ولتاژ بیس BD237 ؛ 0.2 ولت میشه .
          ترانزیستور BD237 برای بعد از Op-Amp مناسب نیست.

5 - بایاس ترانزیستور پدرمو در آورده ( گریه با صدای بلند ) !
          توی حالت امیتر فالوئر جریان بیس اینطوری بدست میاد...

مقدار زیادی از ولتاژ روی مقاومت امیتر میمونه که مشکل زاست!

6 - مجبورم که ولتاژ باتری ها رو همیشه رو 7.5 نگه دارم تا وقتی برق قطع شد بتونم ؛ ولتاژ 6.8 ولت رو از باتری بگیرم .
          نوسانی که گفتم اونقدری هست که فکر کنم مشکل ایجاد کنه ؛ حالا خودت امتحان میکنی میفهمی...

آقا مهدی این بایاس اینا رو چی کار کنم . می خوای اندازه بگیرم برات بنویسم .
          شما باید اول ببینی خروجی مقایسه کنندت چقدر میتونه جریان بده و بعد بر اساس همون یه ترانزیستور معمولی با بتای بالای 100 رو باهاش بایاس کنی و بعد از اون ترانزیستور مثبت قدرت رو راه بندازی... توی مدار من همینجوریه که گفتم و البته برای محدود کردن جریان میتونی یه مقاومت وات بالا با اهم مناسب قرار بدی یا مثل من از ترکیب ترانزیستوری استفاده کنی ...

نقشه مدار من هم توی صفحه 4 هست ...

دیدگاه

ترانزیستور BD237 برای بعد از Op-Amp مناسب نیست.

بسیار خوب ؛ اگر من به جای BD237 یه BC337 که NPN هست و بتای 100 داره ،بزارم احتمال زیاد مشکل این قسمت حل می شه .اما من قبلاً این کار رو انجام دادم و بازم این مشکل باقی هستش .
            یه سوال ؟
            ترانزیستوری که بعد از LM339N قرار می گیره باید مثل یک سوییچ عمل کنه . شرط عملکرد سوییچ در ترانزیستور چی هست ؟
            ترانزیستور قدرت BD238 هم باید مثل منبع جریان عمل کنه . شرط عملکرد BD238 به عنوان منبع جریان چی هست ؟یعنی ناحیه عملکرد اون باید چی باشه .

دیدگاه

بسیار خوب ؛ اگر من به جای BD237 یه BC337 که NPN هست و بتای 100 داره ،بزارم احتمال زیاد مشکل این قسمت حل می شه .اما من قبلاً این کار رو انجام دادم و بازم این مشکل باقی هستش .
              گفتم که ترانزیستور خروجیت باید امیترش مستقیم به مثبت وصل بشه تا درست جریان بده ...

یه سوال ؟
              ترانزیستوری که بعد از LM339N قرار می گیره باید مثل یک سوییچ عمل کنه . شرط عملکرد سوییچ در ترانزیستور چی هست ؟
              ببین جریانی که ما میخوایم توی کلکتور داشته باشیم تقسیم بر بتای ترانزیستور بکن ؛ جواب همون جریانیه که بیس میخواد .

ترانزیستور قدرت BD238 هم باید مثل منبع جریان عمل کنه . شرط عملکرد BD238 به عنوان منبع جریان چی هست ؟یعنی ناحیه عملکرد اون باید چی باشه .
              توی این مدار ... ترانزیستور در ناحیه اشباع هست و تلف قدرت روی مقاومت ...

البته ایرادی که داره اینه که با تغییر ولتاژ تغذیه جریان شارژ هم تغییر میکنه!

اینم یه منبع جریان ترانزیستوری ...

توی این مدار ترانزیستور در ناحیه فعال هست و با تغییر ولتاژ هم جریان تغییر نمیکنه!

حالا فرصت ندارم تشریح کنم ؛ روش محاسبش رو اگه خواستی بعداً میگم برات...

تا بعد...

پی نوشت : توی کشیدن شماتیک یه اشتباهی کرده بودم که اصلاح شد!

دیدگاه

پی نوشت : توی کشیدن شماتیک یه اشتباهی کرده بودم که اصلاح شد!
                ممنون که اصلاح کردی ؛ فکر می کنم ترانزیستورامو سوزوندم ؛ چون که 90 میلی آمپر از base ترانزیستور BC337 داره می گذره !

دیدگاه

ممنون که اصلاح کردی ؛ فکر می کنم ترانزیستورامو سوزوندم ؛ چون که 90 میلی آمپر از base ترانزیستور BC337 داره می گذره !
                  بله نتیجه ایرادش همین سوختن ترانزیستور BC337 میشد و بابت این اشتباه معذرت میخوام که شاید راضیتون نکنه :redface:

دیروز درگیر یه مداری بودم و حساب و کتابام هم ، جور در نمیومد ، کلاً گیج اون کار بودم و چون عجولانه جواب شما رو دادم ، اینجوری شد ؛ بازم معذرت ؛

خب برای تلافی هم که شده سعی میکنم محاسبات مربوط به منبع جریان و تحلیلشو براتون بذارم ؛ البته امروز حواسم جمع تره... :biggrin:

دیدگاه

بابت این اشتباه معذرت میخوام که شاید راضیتون نکنه :redface:
                    چرا شما باید معذرت بخوای ؛ شما داری منو کمک می کنی , از وقتت میزاری برام . من از شما آقا مهدی یه دنیا ممنونم .
                    هر کس به من کلمه ای بیاموزد , مرا بنده خود کرده است
                    خب برای تلافی هم که شده سعی میکنم محاسبات مربوط به منبع جریان و تحلیلشو براتون بذارم ؛ البته امروز حواسم جمع تره... :biggrin:
                    واقعاً از صمیم قلب ازت ممنون می شم

دیدگاه

خب بریم سراغ آموزش ... :-B

اول مدار شماره یک که ساده تره ...

فرض میگیریم که بین کلکتور و امیتر T2 کاملاً اتصال کوتاه میشه با این حساب یک سر R4 ولتاژ V2 خواهد بود و با در نظر گرفتن ولتاژ باتری تحت شارژ در سر دیگر R4 ، مقدار ولتاژی که روی R4 خواهد بود میشه ...

برای جریان نیم آمپر و V2=12 و VBAT=6 محاسباتمون رو انجام میدیم :

خب با فرضی که کردیم و مشخص بودن ولتاژ و جریان ، مقدار مقاومت از طریق قانون اهم بدست میاد...

پس باید مقدار مقاومتمون 12 اهم باشه ؛ حالا میزان وات اسمیآ‌ای که باید مقاومت داشته باشه رو پیدا میکنیم ؛

برای اینکار باید حداکثر توانی که ممکنه روی مقاومتمون تلف بشه رو بدونیم ؛ خب این در صورتی اتفاق میفته که ولتاژ باتری صفر باشه و بیشترین ولتاژ روی مقاومت بمونه که اینجا همون 12 ولت هستش.

باید دید توی این ولتاژ چه جریانی از مقاومت میگذره؟! ؛ مقدار مقاومت که 12 اهمه ، ولتاژشم که 12 ولته ؛ پس مقدار جریان میشه یک آمپر ؛ مقدار واتی هم که روی مقاومت تلف میشه ضریب ولتاژ در جریانشه که اینجا میشه 12 وات!
                      یعنی باید مقاومت 12 اهم ما ، حداقل 12 وات باشه ؛ یعنی میتونیم 15 وات یا بیشتر هم بذاریم! :biggrin:

این شد محاسبات مقاومت خروجی ؛ بریم سراغ T2...

T2باید یه ترانزیستوری باشه که بتونه حداکثر جریانی که ممکنه از R4 بگذره رو تحمل کنه و نسوزه و تحمل ولتاژ بین کلکتور و امیترش هم بیشتر از V2 باشه!

همون BD238 رو در نظر میگیریم ...

این ترانزیستور طبق دیتاشیت 80ولت 2 آمپر هست و برای کار ما مناسبه ( یه کم هم زیادیه )

ما میخوایم توی کلکتور نیم آمپر داشته باشیم ؛ باید جریان مناسب برای بیس رو محاسبه کنیم ...

قبل از محاسبه جریان بیس اینو بگم ؛
                      ترانزیستورهای قدرت بین کلکتور و بیسشون یه جریان کمی برقراره که به جریان نشتی (Leakage) مشهوره و ما به وسیله یه مقاومت مناسب این جریان رو برای بیس صفر میکنیم ؛ R3 برای همین کاره و البته اونور R2 هم میشه گذاشت ؛ مهم اینه که جریان نشتی خنثی بشه! (در ولتاژهای پایین ، یه مقاومت که با تغذیه ، 10 میلی آمپر میکشه بذارید ؛ فقط ترانزیستورهای قدرت جریان نشتی غیر قابل چشم پوشی دارن)

بریم سراغ محاسبه جریان بیس :

جریان بیس = جریان کلکتور تقسیم بر بتای (β) ترانزیستور :icon_razz:

نکته اینکه ؛ باید حداقل بتا ، توی دیتاشیت رو در نظر بگیریم که به مشکل بر نخوریم ؛ دیتاشیت ترانزیستور BD238 گفته که حداقل hFE (بتا یا ضریب تقویت) برای این ترانزیستور ، 25 هست!

بنابراین ؛

حالا با فرض اتصال کوتاه بودن بین کلکتور و امیتر T1 ، مقدار مقاومت R2 رو محاسبه میکنیم ...

فرمول اینه :

ولتاژی که بین بیس و امیتر ترانزیستور میفته (VBE) در ترانزیستورهای قدرت حدود یک ولته و در ترانزیستورهای معمولی 0.6 ولت!

اینجا هم باید VBE رو یک ولت بگیریم ...

پس با توجه به فرمول داریم :

خب R2 هم شد 550 اهم ؛ که حالا به کسی بر نمیخوره 560 اهم (مقاومتی که توی بازار هست) بذاریم !

حالا باید ببینیم چه توانی روی R2 تلف میشه تا یه وقت این بد بخت نسوزه!

ولتاژی که روش میفته همون یک ولت کمتر از V2 هست که میشه 11 ولت ؛ جریانی هم که ازش میگذره که 20 میلی آمپره ؛ بنابراین توانی که روش تلف میشه ، مقدار ولتاژش ضربدر جریانشه که میشه 220 میلی وات! که یعنی همون مقاومتهای 250 میلی وات ( یک چهارم وات معمولی ) براش کافیه ؛ حالا شک داشتی ، برای اطمینان نیم وات بذار!

حالا بریم سراغ T1 ؛

جریان بیس T2 همون جریان کلکتور T1 هست یعنی جریانی که کلکتور T1 باید حتما بتونه که بده!

جریان کلکتور T1رو داریم ؛ پس با توجه به β و فرمولی که در بالا اشاره کردم میشه جریان بیسش رو بدست آورد ؛ حالا دوباره میگم تا بهتر یاد بگیریم ... :biggrin:

β (بتا یا ضریب تقویت) برای ترانزیستورهای معمولی معمولاً بالای 100 هست ولی ما توی فرمول همون 100 میگیریم ؛

با فرض V1=12 و VBE=0.6 ؛ مقاومت R1 هم اینجوری بدست میاد ...

توی جریانهای پایین که فشاری به ترانزیستور نمیاد و توی کلکتور هم محدود کننده جریان هست ؛ نیازی نیست که برای انتخاب مقاومت بیس ، وسواس به خرج بدیم و میتونیم این مقدار رو خیلی کمتر بگیریم چون هدف به اشباع رسوندن ترانزیستوره ؛ مثلاً من خودم R1 رو 10 کیلو گرفتم که حدود یک میلی آمپر به بیس T1 میده و مشکلی هم پیش نمیاد! :nerd:

خب ببین این مدار ساده چقدر نوشتن داشت ؛ مدار بعدی دیگه باشه برای بعد ؛ خسته شدم ، امیدوارم حوصله کنید و بخونید!!!

دیدگاه

خب ؛ بریم سراغ اون یکی مدار که یه منبع جریان هست و در اصل منبع جریان واقعی همینه که با هر ولتاژی فقط یک جریان به ما میده و مدار قبلی فقط یه سوییچ ترانزیستوری به اضافه منبع جریان ساده یعنی مقاومت بود!

خب اینم از این مدار...

ترکیب ترانزیستورهای T2 و T3 و R4 رو منبع جریان ترانزیستوری میگن و توی مدارات شارژر باید از این مدار استفاده کنید ؛ مدار قبلی رو برای شروع مطرح کردم ولی این نمونه یه منبع جریان مناسب هست!

اول یه تشریح از عملکرد T2و T3 و R4 داشته باشیم ...

وقتی جریان عبوری از R4 به حدی برسه که ولتاژ دو سرش 0.6 ولت بشه ترانزیستور T3 روشن میشه و جریان بیس T2 رو کم میکنه و این یعنی ولتاژ R4 حداکثر تا 0.6 ولت بالا میره و جریان خروجی هم تابع مقدار همین R4 هست!

حالا مثالی توضیح بدم تا بیشتر متوجه بشید ...

مقادیر رو مثل همون بالا در نظر میگیریم :

جریان نیم آمپر ؛ V2 هم 12 ولت

همونطور که گفتم ولتاژ R4 از 0.6 بیشتر نمیشه چون اگه بخواد بیشتر بشه پیوند دیودی بیس -امیتر ترانزیستور T3 اجازه نمیده (خاصیت دیود)

بنابراین ولتاژ R4 رو که داریم (0.6ولت) و جریان هم که نیم آمپره ؛ پس بنا به قانون اهم مقدار مقاومت بدست میاد :

خب R4 مقاومتش 1.2 اهم شد ؛ حالا ببینیم چند وات باید باشه؟!...

جریانی که از مقاومت میگذره که مشخصه (0.5 آمپر ) ، ولتاژش هم که معلومه بنابراین توان میشه :

300 میلی وات روی R4 تلف قدرت داریم که یعنی اگه مقاومت یک چهارم وات (250میلی وات) بذاریم خواهد سوخت ؛ پس باید مقاومت نیم وات بذاریم تا نسوزه! (نتیجه اینکه R4 شد ؛ مقاومت 1.2 اهم نیم وات!)

خب ترانزیستور T2 هم که همون BD238 میذاریم ؛ ترانزیستور T3 هم باید کلکتورش بتونه که جریان بیس T2 رو بده ، پس میشه یه ترانزیستور مثبت با وات پایین مثل BC308 !

بایاس ترانزیستورها هم که قبلا حساب کردیم ... :biggrin:

R3 هم که یک کیلو میذاریم که برای حذف جریان نشتی هست !

خب این شد یه منبع جریان خوب فقط نکتهآ‌اش اینه که ترانزیستور خروجی (T2) در حالت فعال هست و هرچی ولتاژ بین کلکتور و امیتر و جریانی که ازش میگذره بیشتر بشه تلف قدرت و گرمای بیشتری خواهد داشت ؛ BD238 که 25 واته و اگه از این مقدار بیشتر روش تلف بشه میسوزه ، پس باید توی ولتاژها و جریانهای مختلف به این نکته هم دقت کنید که چه ترانزیستوری مناسب تره؟...

موفق باشید .

دیدگاه

آقا مهدی دمت گرم :applause:
                          میشه یه لطفی کنی
                          اگر زحمتی نیست میشه بهم یاد بدی این شماتیک ها (Gif) رو چجوری میکشی یا میسازی که با ضمینه هم رنگه
                          ممنون میشم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            آقا مهدی دمت گرم :applause:
                            میشه یه لطفی کنی
                            اگر زحمتی نیست میشه بهم یاد بدی این شماتیک ها (Gif) رو چجوری میکشی یا میسازی که با ضمینه هم رنگه
                            ممنون میشم
                            سلام HI VOLTAGE جان ؛ صبحت بخیر :biggrin: ؛ قربانت...

توی برنامه "Easy GIF Animator"...

عکس رو که توی برنامه آوردی ، به گزینه "Frame Prorerties" میری و Set Transparency رو میزنی و رنگی که میخوای غیر فعال بشه رو انتخاب میکنی ؛ من رنگ زمینه رو انتخاب میکنم که اینجوری میشه ...

اینم آموزش GIF سازی بدون زمینه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی

عکس رو که توی برنامه آوردی ، به گزینه "Frame Prorerties" میری و Set Transparency رو میزنی و رنگی که میخوای غیر فعال بشه رو انتخاب میکنی ؛ من رنگ زمینه رو انتخاب میکنم که اینجوری میشه ...

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی

سلام
                              من مداری دارم که دو بخش تغذیه داره...
                              یکی 35 و دیگری 24
                              که 24 ماکزیممم جریان مصرفی اش 400 میلی امپر هست
                              ولی 35 ولت تا 13 امپر در بدترین حالت می کشه...
                              .................
                              من می خواهم یا سری کردن 3 تا باطری 12 ولت 9 امپر ساعت یک باطری بک اپ برای قسمت 35 و با سری کردن 2 تا باطری 12 ولت 4امپر ساعت
                              یک مدار شارز طراحی کنم که به محض قطع برق از ولتازهای باطری استفاده کنه...

یعنی برای هر بخش یک مدار شارز اتوماتیک درست کنم..
                              نوع باتری سیلد لید اسید هست............
                              ایا با مدار اررائه شده در صفحه 1 و4 اینکار امکان پذیره؟؟؟
                              یا به میکروکنترلر نیاز دارمک؟؟؟؟
                              در ضمن برای شارزه 3 تا باطری 12 ولت که سری شده اند و جمعا شده 36 ولت... به چه ولت و به چه جریانی نیاز دارم..

دیدگاه

در ضمن ولتاز cut off برای باطری های سیلد لید اسید چه قدر هست؟؟؟
                                یعنی از چه ولتاِی پایین تر باطری می میرذه؟؟؟؟
                                چه جریان شارز و چه ولتازی برای این نوع باطری ها مهمه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X