اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

آقا مهدی سلام عیدت مبارک
    نقشه رو تو تاپیک 555 قرار دادم لطفا یک بررسی بکن خوشحال میشم نظرت رو در موردش بدونم

دیدگاه

سلام به دوست عزیزم مهدی مشرقی
      ضمن تبریک سال نو:
      آقا مهدی من یک چراغ قوه دارم که یک باتری 6 ولت 4.5 آمپر لید اسید در اون استفاده شده . مدار شارژر نداره فقط یک ترانس و یک دیود . راستش تا حالا دوبار باتری عوض کردم چون وقتی به شارژ میزنی اگر شارژش تموم بشه قطع نمیکنه.
      من می خواستم مدار شما رو ببندم اما گویا باید تغییراتی در مدار داده بشه اگر ممکنه این تغییرات رو مطابق با باتری مذکور اعلام بفرمایید تا مدار رو بسازم با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        سلام به دوست عزیزم مهدی مشرقی
        ضمن تبریک سال نو:
        آقا مهدی من یک چراغ قوه دارم که یک باتری 6 ولت 4.5 آمپر لید اسید در اون استفاده شده . مدار شارژر نداره فقط یک ترانس و یک دیود . راستش تا حالا دوبار باتری عوض کردم چون وقتی به شارژ میزنی اگر شارژش تموم بشه قطع نمیکنه.
        من می خواستم مدار شما رو ببندم اما گویا باید تغییراتی در مدار داده بشه اگر ممکنه این تغییرات رو مطابق با باتری مذکور اعلام بفرمایید تا مدار رو بسازم با تشکر
        سلام محمد جان ، عید شما هم مبارک :biggrin:

قبلاً بحثش رو کرده بودیم که ... :redface:

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        سلام آقا مهدی تبریک میگم بالاخره راهش انداختی .
        مهدی جان من برای یک باتری سرب اسید 6 ولت 4.5 آمپر چه تغییراتی باید تو مدار بدم میشه راهنمایی کنید
        با تشکر
        نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
        ممنون.....

شما میتونی زنر رو 6 ولت بذاری و مقاومت R11 رو 150 کیلو و پتانسیومتر رو هم 100 کیلو قر ار بدی ، مقاومتهای LED ها رو هم 820 اهم بذار ، تغذیه مدار شارژر هم 9 ولت قرار بده ، ترانزیستور خروجی رو هم اگه BD678 بذاری بهتره ، دیگه هیچی ، جریان خروجی هم خوبه ....همونی که هست باشه!

ولتاژ شارژ کامل باتری رو هم که قبلا گفتم 7.2 ولت بگیرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مشرقی
          سلام محمد جان ، عید شما هم مبارک :biggrin:

قبلاً بحثش رو کرده بودیم که ... :redface:
          سلام مهدی جان
          ببخشید اصلا" یادم رفته بود شرمنده. :redface:
          با تشکر

دیدگاه

مهدی جان یک سوال
            این الان طرح نهایی هست درسته ؟؟؟

آقا اون ال ای دی که نوشته باتری چه زمانی روشن میشه ؟؟؟
            و اینکه چه طور متوجه میشیم شارژ باتری تموم شده یا هنوز مونده ؟؟
            با تشکر

دیدگاه

برای دوستانی که باتری های دیگه رو میخوان با این مدار شارژ کنن ، یه تغییر کوچولو به مدار ، کارشون رو راه میندازه؛

زنر مدار رو 3 ولت انتخاب کنید ، و مقاومت R11 رو 8.2k و پتانسیومتر رو 50 کیلو !
              من می خواهم با این مدار باتری ماشین های کنترلی که(5V(4.9V و جریان شارژ حداکثر 200mA را شارژ کنم. و در فول شارژ به 4.5 ولت میرسد.و می خواهم با آداپتور 9 ولت شارژش کنم.کدام یک از قطعات را ویرایش کنم ؟متشکرم! :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

نوشته اصلی توسط 1234567899
                من می خواهم با این مدار باتری ماشین های کنترلی که 4.4 ولت است را شارژ کنم که با 5.5 ولت و 0.5 آمپر شارژ کامل میشه. و می خواهم با آداپتور 12 ولت و 0.65 آمپر شارژش کنم.کدام یک از قطعات را ویرایش کنم ؟متشکرم!
                این باطریا گرچه خیلی بیخودن ولی برای شارژشون به ولتاژ (5V(4.9V و جریان شارژ حداکثر 200mA نیاز داری و در فول شارژ به 4.5V میرسه.
                بقیه سوالم با دوستان دیگه.
                امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

با سلام
                  آقا مهدی عزیز
                  من فردا می خوام برم قطعات مدار رو بگیرم اگر ترانزیستور bc308 رو نتونستم گیر بیارم چه شماره ای به جاش بگیرم؟؟
                  با تشکر

دیدگاه

bc557 bc556 bc640

دیدگاه

طراحی مدار شارژر اتوماتیک با 741 !

من می خواهم با این مدار باتری ماشین های کنترلی که(5V(4.9V و جریان شارژ حداکثر 200mA را شارژ کنم. و در فول شارژ به 4.5 ولت میرسد.و می خواهم با آداپتور 9 ولت شارژش کنم.کدام یک از قطعات را ویرایش کنم ؟خواهش می کنم جواب بدهید آقا مهدی :sad: :sad: :sad: @};- @};-

دیدگاه

سلام من مدار رو بستم واسه 12 ولت فقط وقتی مقاومت 3.3 کیلو اهم رو برمیدارم مدار درست کار میکنه
                        حالا یه سوال دارم اگه بخوام این مدار رو به یه آداپتور هم وصل کنم که در زمان بودن برق شهر از آداپتور استفاده بشه و زمان قطع برق از باتری تامین بشه چکار باید کنم
                        البته برای ولتاژ رگوله شده 5 ولت که خوب مشکلی نیست ولی برای ولتاژ 12 ولت رگوله شده که 1 آمپر مصرف مدار هست چکار کنم اگه رگولاتور 12 ولت بذارم که که موقع وضود برق شهر مشکلی نیست 12 ولت رو دارم ولی وقتی برق قطع میشه خروجی رگولاتور چون ورودیش 12 میشه کم میشه و دیگه 12 ولت نیست اگه از رگولاتور استفاده نکنم باز موقع قطع برق مشکلی نیست ولی با وصل برق ولتاژ 15 روی مصرف کننده می افته
                        یه فکری به ذهنم رسید که خروجی منبع رو دوشاخه کنم یکی که مستقیم به مدار شارژ وصل بشه و دیگری با سه یا 4 تا دیود ولتاژ منبع رو کم کنم و به مصرف کننده بدم
                        شما چی پیشنهاد می کنین

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان
                          من یک باطری 12 ولت 2.6 آمپر(دوتا 12 وات 1.3 آمپر موازی) دارم و یک منع تغذیه سویچینگ 12 ولت 300 میلی آمپر.
                          چطور میتونم از این مدارات برای شارژ باطریم استفاده کنم که وقتی فول باطری شد متوجه بشم؟
                          ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan_2050
                            سلام من مدار رو بستم واسه 12 ولت فقط وقتی مقاومت 3.3 کیلو اهم رو برمیدارم مدار درست کار میکنه
                            حالا یه سوال دارم اگه بخوام این مدار رو به یه آداپتور هم وصل کنم که در زمان بودن برق شهر از آداپتور استفاده بشه و زمان قطع برق از باتری تامین بشه چکار باید کنم
                            البته برای ولتاژ رگوله شده 5 ولت که خوب مشکلی نیست ولی برای ولتاژ 12 ولت رگوله شده که 1 آمپر مصرف مدار هست چکار کنم اگه رگولاتور 12 ولت بذارم که که موقع وضود برق شهر مشکلی نیست 12 ولت رو دارم ولی وقتی برق قطع میشه خروجی رگولاتور چون ورودیش 12 میشه کم میشه و دیگه 12 ولت نیست اگه از رگولاتور استفاده نکنم باز موقع قطع برق مشکلی نیست ولی با وصل برق ولتاژ 15 روی مصرف کننده می افته
                            یه فکری به ذهنم رسید که خروجی منبع رو دوشاخه کنم یکی که مستقیم به مدار شارژ وصل بشه و دیگری با سه یا 4 تا دیود ولتاژ منبع رو کم کنم و به مصرف کننده بدم
                            شما چی پیشنهاد می کنین
                            با سلام بهتره منبع تغذیه شما جدا باشه و شارژ شما هم جدا و بعد توسط دیود به هم متصل بشه بررسی کن ببین :agree:

دیدگاه

با سلام متوجه منظورتون نشدم
                              این نحوه بستن جواب میده یا اشتباهه

و سوال دیگه اینکه واسه ورودی شارژر باید حتما 15 ولت باشه یا نه 18 ولت هم باشه مشکلی نیست ؟؟
                              اگه مشکلی هست بگین چه کار کنم که ورودی به 15 ولت برسه دیود بزارم ؟؟
                              آخه خروجی ترانس من نامی 12 ولت و 14 ولت میده و طبق فرمول DC اون باید18.2 میشه و 18.2 هم هم هست
                              چکاری انجام بدم ؟؟

دیدگاه

لطفا مدار نهایی رو قرار بدید تا من هم یک پی سی بی بکشم بزارم ( کار بیشتری از دستم بر نمیاد :applause: )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X