اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

سلام مدار های ولتاز اولیه رو ساختم همون که با irf840 کار میکنه حالا 2 تا سوال دارم مال من با منبع تغذیه 12 ولت 300 میلی آمبر به خوبی کار میکنه میخوام بدونم اکه از باتری 12 ولت 27 آمبر(باتری ریموت دزد گیر ماشین) استفاده کنم مشکلی بیش نمیاد?نمیسوزه?
    و سوال دومم اینه که اکه خروجی های ولتاز رو به ورودی یه های ولتاز دیکه وصل کنیم جی میشه?
    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Farshid.Parvari
      سلام مدار های ولتاز اولیه رو ساختم همون که با irf840 کار میکنه حالا 2 تا سوال دارم مال من با منبع تغذیه 12 ولت 300 میلی آمبر به خوبی کار میکنه میخوام بدونم اکه از باتری 12 ولت 27 آمبر(باتری ریموت دزد گیر ماشین) استفاده کنم مشکلی بیش نمیاد?نمیسوزه?
      و سوال دومم اینه که اکه خروجی های ولتاز رو به ورودی یه های ولتاز دیکه وصل کنیم جی میشه?
      با تشکر
      1 :
      نوشته اصلی توسط بینوایان
      سلام ...این اعداد مخصوص سایز باتریه
      مثلا سایز باتری معروف به قلمی AAمی باشد
      یا سایز باتری معروف به نیم قلمی AAA می باشد
      و سایز باتری های ریموت دزدگیر 23A و 27A و... میباشد
      2 :
      به احتمال زیاد هایولتاژ دومی میپکه :agree: جایی دیده بودم که برای بالا بردن ولتاژ خروجی دو عدد هایولتاژ رو سری کرده بود :read:

دیدگاه

سلام
        ا27a‏ سایزشه!! من تا حالا فکر میکردم مقدار آمبرشه d:
        ‏ باتری ریموت دزدگیر همین سایز 27a جند آمپره?
        راستی توی این مدار جریان منبع تغذیه بیشتر توی خروجی تاثیر داره یا ولتاز?
        و یک سوال دیکه از توی این همه مدار شوکری که تاحال دوستان معرفی کردن به نظرتون بهترین و با کیفیت ترینشون کدومه?

دیدگاه

انتظار جریان خیلی کمی داشته باشید و لطفا به عنوان تغذیه هایولتاژ وصلش نکنید ، باتریتون خیلی دووم نخواهد آورد، این مدل رو نمیدونم ولی هم صنف های این باتری استاندارد تخلیه شارژشون 10mA هست یعنی خوبه که اینجوری تخلیه شن،
          شما باید منبع تغذیه ای انتخاب کنید که بدون کاهش ولتاژش بتونه 2-3 آمپر رو بده ، منبع تغذیه 50 ولت داریم که اگه به این هایولتاژ وصلش کنیم مدار رو اتصال کوتاه میبینه و یا قطع میکنه یا میسوزه چون در خروجیش مقاومت کمی گذاشتیم این منبع وقتی وصل بشه ولتاژش یهو ممکنه بشه 3 ولت ، ولی منبع تغذیه 12 ولتی داریم که وقتی وصل شه از جاش تکون نمیخوره چون برای جریان دادن ساخته شده
          درباره شوکر هم نظری ندارم و بهتره نداشته باشم

head<=
          ...تشکر خدا...
          [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
            با تشکر از تمام کسانی که کمک کردن تا این شوکر درست بشه این شوکر هم اونطور که دوستان میکن به درد نمیخوره و فقط جنبه آموزشی داره نیست از این شوکر میشه برای تعمیرات لامب کم مصرف استفاده کرد من تو شرکت افروغ توی قسمت تعمیرات و led‏ کار میکنم و اونجا برای تست لامب ها از وسیله ای به نام تسلا استفاده میکنن این وسیله کارش اینه که ولتاز خیلی بالایی تولید میکنه در حدی که روی هوا ارک میزنه برق ورودیش 300 ولته با تسلا کاز داخل حباب های لامب کم مصرف فعال میشه و حباب رو به صورت خیلی ضعیف روشن میکنه اکه حباب روشن نشد یعنی سوخته و کاز داخلش خالی شده حالا از این مدار شوکر میشه همین استفاده رو کرد و خیلی توی سرعت تعمیر لامب ها تاثیر داره مثلا لامب های 60 * 60 که 4 عدد لامب ‏t5 روش نصب میشه به علت درست طراحی نشدن بالاست ها با سوختن یک لامب همه رو خاموش میکنه و اکه لامبی که سوخته سیاه نشده باشه باید دونه دونه لامب ها رو عوض کنی تا بفهمی کدومش سوخته ولی با این شوکر راحت میشه تشخیص داد کدوم خرابه.
            با تشکر

دیدگاه

حالا که شما توی تعمیراتی پس یه چیزی رو به ما بگو :redface:

من یه لامپ کم مصرف دارم که وقتی روشنش میکنم چشمک میزنه خازن تغذیه اش رو هم عوض کردم اما باز همونطوری شد :angry:

شما میدونی مشکلش از کجاس ؟ میشه تعمیرش کرد؟

دیدگاه

اکه کلیدی که باهاش لامب رو روشن و خاموش میکنی از ایناس که توش جراغ داره کلید رو باز کن و سیم جراغش رو قطع کن درست میشه اکه از اون کلید قدیمیاس بس احتمالا کلید به جای اینکه فاز رو قطع کنه نول رو قطع میکنه.

اضافه شده در تاریخ :
                ‏`‏```

دیدگاه

میگم بچه ها تو خونه نمیشه لامپ پرتو کاتدی ساخت ؟ :evil: بلکه یه استفاده ای از این هایولتاژ بکنیم :redface:

این لینکو ببینید :

http://www.chem.uiuc.edu/clcwebsite/video/Cath.wmv

دیدگاه

سلام ، این بحث داغو از اول خوندم.بنده هم چون در کار تعمیر TV هستم و دوست صمیمی ترانس HV فقط میتونم بگم شوک دردناکی داره!!!احتیاط،احتیاط،احتیاط :twisted:

سوالی هم من در مورد مدارات دیود خازنی چند برابر کننده ولتاژ داشتم. مانند این مدار http://mkhaadem.persiangig.com/image/Untitled.jpg
                    اشکال این مدارات برای ساخت وسایلی مثل مگس کش های بزرگ برقی چیست؟ چرا گفته میشه که خازنها در این مدار میپکن؟(البته بنده خودم آزمایشی ساختم که بعد از یه مدت به نظر میرسید قدرت جرقه اولیه رو نداره)http://mkhaadem.persiangig.com/image/pic0482.jpg آیا راهی برای استفاده دائمی از این مدار هست؟ oo:
                    آموختن تنها سرمایه ای است که ستمکاران نمی توانند به یغما ببرند

*بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد. امام حسین(ع)*

یادش بخیر...چقدر زود دیر شد... تشکر=احترام به نویسنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                      میگم بچه ها تو خونه نمیشه لامپ پرتو کاتدی ساخت ؟ :evil: بلکه یه استفاده ای از این هایولتاژ بکنیم :redface:

این لینکو ببینید :

http://www.chem.uiuc.edu/clcwebsite/video/Cath.wmv
                      من اینو قبلا گفتم با استقبال خاصی مواجه نشد،، درضمن خطرناکه باید فلز هایی که به کار رفته رو درست انتخاب کنید وگرنه پرتو ایکس تولید میشه ،، میتونید یه کار جالب انجام بدید من امکاناتشو نداشتم ،، یه شبشه رو از هوا خالی کنید و هایولتاژ رو توش بزنید طول هایولتاژ چندین برابر خواهد شد ویدئو هاش رو هم تو یو.تیو.ب ببینید

head<=
                      ...تشکر خدا...
                      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

من اینو تو اینترنت پیدا کردم جایزه هم برده نظرتون چیه؟

http://www.instructables.com/id/DIY-...ay-Tube-in-a-/

دیدگاه

جالب بود اگه پمپ خلاء (مثلا کمپرسور یخچال یا ...) دارید یه تستی بکنید من یدونه کمپرسور پیدا کردم ولی قابلیت مکش نداشت دیگه بیخیال شدم

head<=
                          ...تشکر خدا...

دیدگاه

پس سوال من چی ؟ oo:
                            دلیل این که در مدارایی که از واحد های افزاینده خازن+دیود استفاده میشه پس از مدتی شاهد افت میشیم چیه؟ ضمنا در مداری که درست کردم حشره کش برقی) وقتی به برق متصل است (قبل از نزدیک کردن یک رسانا به آن)صدای تیک تیک ضعیفی به گوش میرسه مال چیه؟
                            آموختن تنها سرمایه ای است که ستمکاران نمی توانند به یغما ببرند

*بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد. امام حسین(ع)*

یادش بخیر...چقدر زود دیر شد... تشکر=احترام به نویسنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdity
                              پس سوال من چی ؟ oo:
                              دلیل این که در مدارایی که از واحد های افزاینده خازن+دیود استفاده میشه پس از مدتی شاهد افت میشیم چیه؟ ضمنا در مداری که درست کردم حشره کش برقی) وقتی به برق متصل است (قبل از نزدیک کردن یک رسانا به آن)صدای تیک تیک ضعیفی به گوش میرسه مال چیه؟
                              خب شاید جواب رو نمیدونستیم
                              من تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که من وقتی خودم با پاور کامپیوتر این کار رو میکردم وقتی جرقه میزد شوک به پاور وارد میشد و بعضی وقت ها خاموش میکرد دلیلش رو نفهمیدم ولی شاید از این شوک ها به مدار وارد میشه و به قطعاتی که نیمه هادی به هم جوش خورده (مثل دیود ترانزیستور) فشار میاد چون در محل اتصالشون یکمی مشکل پیدا میکنن (چون صاف صاف نیست و نقاط نوک تیز داره جریان یهو میاد اونجا و در یه تعداد نقطه کم بار زیادی جمع میشه و ممکنه پیوند رو بشکنه و یا معیوبش کنه دیگه )

head<=
                              ...تشکر خدا...

دیدگاه

شاید خازن ها کارایی شون رو از دست میدن به دلیل ولتاژ زیاد :-??
                                شاید جنسشون خوب نیست کم کم عایقشون ازبین میره ظرفیتشون کم میشه و خراب میشن
                                نوشته اصلی توسط mehdity
                                ضمنا در مداری که درست کردم حشره کش برقی) وقتی به برق متصل است (قبل از نزدیک کردن یک رسانا به آن)صدای تیک تیک ضعیفی به گوش میرسه مال چیه؟
                                این یه قسمت رو درست متوجه نشدم یعنی سیم باردار تو هوا ازاده ؟ سیم زمین نزدیکش نیست ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X