اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط mamad_ar
    سلام دوستان من این مدارو برای یکی از دوستام میخواستم درست کنم
    برای توی ماشین میخواد این مدارو مشکلی که نداره
    در حدی هست که بتونه یه شمع (پارافین) را روشن کنه یا کاغذ را اتش بزند اگر دوستان تست کنند و جواب داد منم بسازمش
    اهن را یا مس را گرم میکنه یا داغ میکنه یا سوراخ میکنه در چه حدیه این مدار
    شمع و کاغذو با هزار ولت هم میشه آتیش زد. فقط کافیه یه آرک باشه
    یه مدار ساده و یه باتری کتابی...
    برای توی ماشین فکر نکنم چیزی بشه.(برای شمع موتور که نمیخواین؟؟؟!)
    خودم قبلا یکسری آزمایش انجام دادم که یکی از اونا آتش زدن با هایولتاژ بود :biggrin: چندبار نزدیک بود در راه علم شهید بشم که البته ...(الان روحم داره این پستو مینویسه :biggrin: )
    کلا این آرک ها به خاطر دمای بالایی که تولید میکنن قابلیت آتیش زدن بیشتر چیزارو داره.

فقط جمله آخرتون نامفهومه

دیدگاه

نه برای شمع موتور نیست حالت جرقه یا راه انداز داره در ماشین در حال حرکت مثلا سرعت گیر یا بالا پایین شدن یا مثلا امواج صوت همون صدای سیستم صوتی مثل ساب یا بلندگو در صدای زیاد اثری روی مدار داره نداره چجوریه کلا توصیه میشه یا نه

دیدگاه

سلام من مدار اقای وحید اسدی رو بستم و جواب گرفتم :

yes:ارک توی ۳ سانتی خودشو نشون میده
        فردا بعد ظهر فیلمشو میزارم :wow:

اضافه شده در تاریخ :
        سلام دوستان :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
        ببخشید یکم دیر شد اخه امتحان ریاضی داشتم :eek: هرچند لغو شد اخرش ...
        http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...d796c4dcfc3cc1
        اینم فیلمی که قولشو دادم خروجی مدار جرقه پر صروصدای اون :nice: ببخشید کیفیت نداره اخه زدم رو vga رو فول اچ دی میزدم 40 مگ میشید و میترسیدم بهتون فشار بیاد...

نظرتون چیه خوب از اب در اومده یا نه :read:

اها یادم رفت با تشکر فراوان از اقای وحید اسدی :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_asd3390
          نظرتون چیه خوب از اب در اومده یا نه :read:
          [glow=red,2,300]سلام ، تبریک خروجی قابل قبولی گرفتید[/glow] :applause:
          فقط لطفا چند تا عکس با کیفیت از مدارتون هم قرار بدید ، و ولتاژ ورودی و جریان مصرفی رو هم ذکر کنید ... :read:
          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
          ارتباط با من : ir02x6
          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
            [glow=red,2,300]سلام ، تبریک خروجی قابل قبولی گرفتید[/glow] :applause:
            فقط لطفا چند تا عکس با کیفیت از مدارتون هم قرار بدید ، و ولتاژ ورودی و جریان مصرفی رو هم ذکر کنید ... :read:
            متشکرم من بشدت به بویی که بعد از جرقه زدن بلند میشه معتاد شدم خیلی بوی خوبی میده (بوی فلز) بعدش به صدای نزدیک شدن سیم ها به هم نیز همین طور :nice:
            چند تا جمله بگم و برم
            سیم خروجی باید عایق خیلی کلفتی داشته باشه و الی تلفات دارید :rolleyes:
            تو این مدار بجای 4 برابر کردن از 20 برابر کننده استفاده کردم !! و الی جرقه به این بزرگی نمیشد!!! :eek: :eek: :eek:
            ولتاژ 12 ولت ! جریان ماکزیموم در لحظه اول شارژ خازن ها : 800 میلی امپر جریان ماکزیموم در حالت عادی 450 میلی امپر :nerd:
            برا ترانزیستور حتما هیت سینک بزنید ( زود داغ میشه ) :nerd:
            پیشنهاد میکنم بجای مقاومت 3 وات از 5 وات استفاده کنید !
            صداش دیگه حرفشو نزن !!! :wow:خیلی بلنده 2 خیابون اونطرف تر صداش میرسه
            حرف اخرمو میزنم و میرم : به هیچ عنوان مولتی مترو رو خروجی نگیرید چون مولتی متر منو سوخت !!! پاراب رو یواش یواش نزدیک خروجی میکردم مینوشت : 100 ولت ...300 ولت 600 ولت 800 ولت 1400 ولت و .... یه جرقه زد و سوخت :sad: :nice:

عکس از مدار فردا بعد از ظهر بیکار شدم چشم حتما میزارم ....

دیدگاه

با تشکر از دوستان ولتاژ بالا
              من نتونستم همه صفحات بخونم
              چند سوال داشتم :
              1-خروجی این مدار به صورت لحظه ای ؟ مثل فلاش ؟ یه دائم ؟ کلا چند ثانیه میشه خروجی داشت

2-چقدر جریان میکشه ؟ ایا میشه به منابعی مثل باتری وصل بشه ؟

3- کار مولد پالس چیه اینجا ؟ یه توضیح کوچیک اجمالی ؟

4-ایا میشه برای تولید ولتاژ بالا از کویل ماشین استفاده کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                من نتونستم همه صفحات بخونم
                چند سوال داشتم :
                1-خروجی این مدار به صورت لحظه ای ؟ مثل فلاش ؟ یه دائم ؟ کلا چند ثانیه میشه خروجی داشت

2-چقدر جریان میکشه ؟ ایا میشه به منابعی مثل باتری وصل بشه ؟

3- کار مولد پالس چیه اینجا ؟ یه توضیح کوچیک اجمالی ؟

4-ایا میشه برای تولید ولتاژ بالا از کویل ماشین استفاده کرد ؟
                خوب این مدار به صورت دائم خروجی میده
                جریان رو باید اندازه گرفت نمی دونم!
                بله میشه به باتری وصلش کرد
                برای تبدیل جریان دی سی به ای سی استفاده شده چون مدار چند برابر کننده با ترانس و دیود و خازن به جریان ای سی نیاز داره ولی در اخر خروجی مدار بازهم های ولتاژ دی سی خواهیم داشت و خیلی خطرناکه
                راجع به کویل ماشین نمی دونم!

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                  خوب این مدار به صورت دائم خروجی میده
                  جریان رو باید اندازه گرفت نمی دونم!
                  بله میشه به باتری وصلش کرد
                  برای تبدیل جریان دی سی به ای سی استفاده شده چون مدار چند برابر کننده با ترانس و دیود و خازن به جریان ای سی نیاز داره ولی در اخر خروجی مدار بازهم های ولتاژ دی سی خواهیم داشت و خیلی خطرناکه
                  راجع به کویل ماشین نمی دونم!

خب این مدار برای شوکر استفاده میشه .... جریانش خیلی مهم میتونه باشه
                  دقیق یادم نیست ولی جریانی حدود 50 میلی امپر میتونه راحت جون ادم رو بگیره
                  0- اگر من بخوام با این مدار خودکشی کنم باید چیکار کنم تا یه 50 میلی امپری داشته باشم؟
                  (حداقل 20 میلی )

1- اون مقاومت 1 اهم 4 وات برای چیه ؟ خب 1 اهم چه تاثیری میتونه داشته باشه

2- و یکی از دوستان از این مدار برای مدار پشه کش برقی استفاده کرده بود ؟
                  خب تا اون پوش باتن وصل نشه که مدار کار نمیکنه ... مگر اینکه همیشه وصل باشه
                  و همیشه در حال کار کردن .. که همش در حال کار هم میتونه به قطعات اسیب بزنه
                  و هم اینکه مصرف برق بالا بره
                  و این مهم که این تیغه های خروجی چه فاصله ای باید از هم داشته باشن تا با عبور مگس ارک تولید کنه
                  خب توی پشه کش ها معمولا فاصله ای انچندانی ندارن کمتر از نیم سانت فکر کنم
                  در واقع فکر کنم اون مگس دچار قوس الکتریکی میشه گویا
                  من یه دوستی داشتم دچار این قوس شد و دستش کاملا سوخت و جالب تر اونو ول نمیکرد
                  تادیگران کمکش دادن و با دسته بیل به دستش ضربه زدن تا از قوس جدا شد
                  البته نه توی این مدار توی جعبه ترانسفورماتور ها بزرگ
                  الان از باتری هم میترسه میگه ایجاد قوس نکنن

اقای ناصر یه ترانس دیگه بود همین کار ac سازی رو میکرد ( مدار فراری دهنده حشرات)
                  اون کمی قابل درک بود بخاطر دوبل بودنش و همچنین سویچ کردن و عوض کردن جهت جریان ولی اینجا کمی گیج کننده ست چجور ac تولید میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                    1- اون مقاومت 1 اهم 4 وات برای چیه ؟
                    2-اون کمی قابل درک بود بخاطر دوبل بودنش و همچنین سویچ کردن و عوض کردن جهت جریان ولی اینجا کمی گیج کننده ست چجور ac تولید میشه
                    1- استفاده از مقاومت 1 اهم توان بالا ، برای شیفت دادن تلفات گرمایی از ترانزیستور به مقاومت 1 اهم ، چون مقاومت داخلی ترانزیستور بیشتر از 1 اهم بنابراین با سری کردن مقاومت 1 اهم با ترانزیستور ، به جای ترانزیستور مقاومت گرم میشه ، دلیل استفاده از مقاومت توان بالا هم توانایی تحمل گرمای ایجادی میباشد ...
                    2- خیلی راحت با قطع و وصل کردن جریان یه سیگنال مربعی تولید میشود ...
                    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                    ارتباط با من : ir02x6
                    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                      1- استفاده از مقاومت 1 اهم توان بالا ، برای شیفت دادن تلفات گرمایی از ترانزیستور به مقاومت 1 اهم ، چون مقاومت داخلی ترانزیستور بیشتر از 1 اهم بنابراین با سری کردن مقاومت 1 اهم با ترانزیستور ، به جای ترانزیستور مقاومت گرم میشه ، دلیل استفاده از مقاومت توان بالا هم توانایی تحمل گرمای ایجادی میباشد ...
                      2- خیلی راحت با قطع و وصل کردن جریان یه سیگنال مربعی تولید میشود ...
                      با تشکر
                      1-خب جهت جریان که عوض نمیشه .. چجور ac ایجاد میشه
                      البته منو بخاطر اطلاعات کمم ببخشید
                      ولی خب ذهن ادم مشغول میشه

2- میشه بگید خروجی مدار چه جریانی داره ؟ و چجور میشه جریان مدار کم یا زیاد کرد
                      خیلی مهم و اگر بخوایم به عنوان شوکر ازش استفاده کنیم
                      (یاد اور میشم جریان میتونه باعث مرگ بشه و بعضی هاا بیشتر اسیب پذیر تر هستن مخصوصا کسانی که بیماری تنفسی یا قلبی داشته باشن )

3- ولتاز خروجی چند ؟ چجور تغییر پیدا میکنه ؟ یعنی چه عناصری روی تغییر ولتاز موثر هستند ؟

4- فرکانس این مدار چنده ؟ و ایا میشه کمتر یا بیشترش کرد ؟ چه محدودتیتی داره ؟

(ببخشید اگر سوال هام تکراری شده .. من خبر ندارم توی این همه صفحات چه سوالاتی پرسیده شده )

و یه خواهش اخرین تغییراتی که توی این مدار ها ایجاد میکنید به صفحه اول اضافه کنید
                      مثلا استفاده از ترانزیستور جدیدی به جای قبلی

5- چه فرقی بین این مدار و اون های ولتاز های تلویزیون هست ؟ ایا هر دو یه کاربرد و مزایا دارن ؟
                      به هر حال اونا حجیم هستند و همه جا گیر نمیان

دیدگاه

ترانس موجود در این مدار چیه؟؟؟

قندیل!
                        تندیس قطره هاییست
                        که تسلیم جاذبه زمین نشدند
                        تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 و&#160

نوشته اصلی توسط maziar1996
                          ترانس موجود در این مدار چیه؟؟؟

صفحه 2 بالای صفحه توسط نجار زاده
                          گویا

فکر کنم این = چوک قرمز 8:1200

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                            با تشکر
                            1-خب جهت جریان که عوض نمیشه .. چجور ac ایجاد میشه
                            البته منو بخاطر اطلاعات کمم ببخشید
                            ولی خب ذهن ادم مشغول میشه
                            2- میشه بگید خروجی مدار چه جریانی داره ؟ و چجور میشه جریان مدار کم یا زیاد کرد
                            خیلی مهم و اگر بخوایم به عنوان شوکر ازش استفاده کنیم
                            (یاد اور میشم جریان میتونه باعث مرگ بشه و بعضی هاا بیشتر اسیب پذیر تر هستن مخصوصا کسانی که بیماری تنفسی یا قلبی داشته باشن )

3- ولتاز خروجی چند ؟ چجور تغییر پیدا میکنه ؟ یعنی چه عناصری روی تغییر ولتاز موثر هستند ؟

4- فرکانس این مدار چنده ؟ و ایا میشه کمتر یا بیشترش کرد ؟ چه محدودتیتی داره ؟

(ببخشید اگر سوال هام تکراری شده .. من خبر ندارم توی این همه صفحات چه سوالاتی پرسیده شده )

و یه خواهش اخرین تغییراتی که توی این مدار ها ایجاد میکنید به صفحه اول اضافه کنید
                            مثلا استفاده از ترانزیستور جدیدی به جای قبلی

5- چه فرقی بین این مدار و اون های ولتاز های تلویزیون هست ؟ ایا هر دو یه کاربرد و مزایا دارن ؟
                            به هر حال اونا حجیم هستند و همه جا گیر نمیان
                            خوشم میاد رگباری سوال می پرسی
                            بسیار هم عالی هر چه دوست داری بپرس
                            درسته که جهت جریان عوض نمیشه اما چون دائما صفر و یک میشه یعنی به دی سی متغییر تبدیل میشه که مثل جریان ای سی عمل میکنه در حقیقت ترانس ها با ایجاد تغییرات کار می کنن حالا اگه جهت جریان دی سی باشه ممکنه ترانس رو به اشباع ببره اما اینجا چون توان کمه زیاد اهمیت نداره و اشباع هم یعنی ترانس دیگه نمی تونه القا کنه اگر توضیح بیشتر می خواد بگو تا بگم اشباع چیه
                            جریان خیلی خیلی کمه چون اگه جریان بکشی خازن ها سریع تخلیه میشه و ولتاژ میاد پایین
                            تعداد طبقات خازن و دیود روی میزان ولتاژ موثر است
                            فرکانس به عناصر نوسان ساز بستگی دارد .

sigpic

دیدگاه

سلام.
                              در جواب : - فرکانس این مدار چنده ؟ و ایا میشه کمتر یا بیشترش کرد ؟ چه محدودتیتی داره ؟
                              باید اول از همه با آیسی 555 که یک آیسی تایمر هست آشنا بشید. فرکانس خروجی این مدار توسط دو خازن سبز رنگ و دو مقاومت که در کنار 555 هست تعیین میشه و شما در خروجی مدار یک موج مربعی دارید.
                              برای کار با 555 و طراحی مدارات میتونید از برنامه ای که در لینک http://forum.techno-electro.com/topic-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-555?highlight=555 هست استفاده کنید. کار با این برنامه انقدر راحته که هرکسی برای اولین بار باهاش کار کنه معتادش میشه .
                              فقط کافیه فرکانس مورد نظرتون رو به برنامه بدین تا مدار رو به صورت طراحی شده و محاسبه شده تحویل بده.
                              آیسی 555 تا 2 مگاهرتز میتونه در خروجیش بده. ولی برای فرکانس بالاتر به خوبی جواب نمیده و شکل موج داغونی در خروجی ظاهر میشه.
                              برای محاسبه ی ولتاژ خروجیش هم اول باید ولتاژ ورودی رو در ضریب تقویت ترانس ضرب کنید .
                              در انتها باید ولتاژ خروجیش رو در تعداد بلوک های چند برابر کننده ی دیود و خازن که به ازای هر دیود و خازن یک برابر هست ضرب کنید تا ولتاژ خروجیش رو بدست بیارید.

دیدگاه

اقا مثل اینکه این مداری رو که بستیم خیلی هارو طرف خودش کشونده
                                چند تا چیز بگم ... خازن های ضرب کننده از 1000 ولت به بالا رو از روی برد برد خارج کنید چون احتمال اتصال کوتاه شدنشون توسط ارک که حتی از پلاستیک هم رد میشه وجود داره :read:... ترانس دوبل نخرید ... مقاومت 5 وات حتما بخرید :read: ... رو ورودی مدار فیوز 1 امپر بزنید :read: ... برا قشنگی یه ال ای دی کوچیک کنار مدار بزنید :nice:
                                لطفا چیزی پست نکنید میخام عکس و این نوشته ها با هم پست شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X