پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)
سلامم
خب چن وقتی نت قطع بود نتونستم بیام
من رفتم دنبال ترانس های ولتاژ و کلی گیر اوردم
اگه میخاید ارزون بگیرید برید توی اوراغی ها و اهن کهنه فروشیا مانیتور های رو وزن میکنن بهتون میدن من یه مانیتور رو 10 تومن با همه چیش خریدم :job: توش کلی دیود ولتاژ و ترانس بود در صورتی که ترانس خالیشو توی مغازه ها 25 تومن میفروختن...
خب چن تا سوال داشتم
ترانس من پشتش 3 تا پیچ داره عین پتانسیومتر ، واسه چین؟
2-به جز سیم قرمز که بالای ترانس هست ، دو تا سیم نازک تر قرمز و سفید هم هست و یه سیم خاکستری که از زیر ترانس میاد، اینا باز چین؟؟
3- چینش پایه های ترانس مال سامسونگه روش نوشته FQV17A003 بعد زیرش T70522V یجای دیگش LA377-P01A 74291Z
مر30
سلام عرفان.. اون دکمه ها که شبیه پتانسیومتر هستند برای تلویزیون هستش و ربطی به مدار شوکر نداره یه جورایی بدرد نخوره... ترانس یک سیم کلفت داره و مهمه و بقیه سیم ها مهم نیستن...
راستی کسی یه ترانزیستور فوق قوی که داغ نکنه و برای zvs باشه کسی سراغ داره یا هر ترانزیستور فوق قوی دیگر؟
پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)
[quote author=پویا نجارزاده link=topic=76826.msg462077#msg462077]
میتونید با d880 ببندید ولی من پیشنهاد میکنم با d2494 ببندید و شاهد معجزه دارلینگتون باشید فقط وقتی مدار روشنه گوشی و کامپیوتر رو خاموش کنید که امکان سوختن اونا زیاده (دوربینم سوخت) اینم عکسی که جناب هایولتاژ بستن و جواب گرفتن
[/quote]
ببخشید یعنی چی چطوری میتونه از دور چیزی رو بسوزونه!!!؟ منظورش وسایل نزدیک (1متریش) هس یا همه چیو خاموش کنیم!؟
نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
عرفان تو از چه ترانزیستوری استفاده میکنی؟
فعلا معلوم نیس تست میکنم ببینم کدومش خوبه الان 2n3055 و d880 و d2989 و چن تا دیگه که یادم نیست و irf540 و irf840 دارم
نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
سلام بچه ها سیم رو میشه هم دور هسته پیچید و هم به پایه وصل کرد ولی پیدا کردن پایه های ترانس سخت است به همین دلیل دور هسته باید بپیچیم :wow:
نمیدونم ولی من پایه های ترانسو تو 2 دقیقه البته کمی رو حدس برای مدار 555پیدا کردم. با مولتی متر بین پایه هایی که فاصله کم دارن دنبال پایه هایی میگشتم که به هم راه بدن. 2 جفت بود که یکیش بهتر کار میکرد، واسه پیدا کردن ثانویه هم سیم قرمز ترانسو کنا پایه های فاصله دار نزدیک کردم به هر کدوم بهتر ارک زد با هم میشن خروجی . به این راحتی
نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
نه بابا سخت نیس من دور هسته پیچیدم اصلا کار نکرد......
من بدون مدار ترانزیستور همین جوری سیم پیچو به 12 ولت dc وصل کردم داخل ترانس یه صدایی میومد. نمیدونم حالا یعنی کار میکنه یا نه البته بعید نیست که کار نکنه چون مگه سیم پیچ داخلیش چه فرقی با این داره!؟
راستی من اینو واسه کویل تسلا یا مارکس جنراتور میخام کسی میدونه هسته کویل تسلا از کجا گیر میاد!؟؟
نمیشه از اهن معمولی استفاده کرد!؟
سلام بچه ها من بالاخره تونستم یک مولد ولتاژ بالا بسازم... :wow: :wow: :wow: :wow:
هم های ولتاژ هست و هم شوکر
خداییش خیییلی خوبه .. انشالله فردا عکس میزارم..
ترانزیستور مدار هم irfp260n هست ، اصلا داغ نمی شه و خیلی قدرت داره...
دیدگاه